95. Στέφανος Τζίμας
- figurehead4
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Σου φάγε και το δεύτερο γκολ ο σιχαμένος επόπτης.
Τι να πει κανείς για σένα από μπράβο ρε παιχτάρα και να είσαι γερός.
Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται. Δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει
Τι να πει κανείς για σένα από μπράβο ρε παιχτάρα και να είσαι γερός.
Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται. Δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει
Δεν ξέρω που τα διάβασες αυτά, κανένα δε μείωσα.
Ίσα ίσα δήλωσα σιγουροτατος ότι θα παίξει μόλις κριθεί έτοιμος και δε θα του φάει κανείς την ευκαιρία. Θα γαμησει και θα δείρει είπα . Ξαναδιαβαστο.
Κρίθηκε έτοιμος πολύ νωρίτερα από ότι πίστευα, δεν είμαι στις προπονήσεις. Αλλά εμπιστεύομαι αυτόν που είναι
Ίσα ίσα δήλωσα σιγουροτατος ότι θα παίξει μόλις κριθεί έτοιμος και δε θα του φάει κανείς την ευκαιρία. Θα γαμησει και θα δείρει είπα . Ξαναδιαβαστο.
Κρίθηκε έτοιμος πολύ νωρίτερα από ότι πίστευα, δεν είμαι στις προπονήσεις. Αλλά εμπιστεύομαι αυτόν που είναι
Αν δεν θεωρείς μειωτικό το "τακτικά 0 "...τότε διαφωνουμε.
Πάμε παρακάτω.
Από μένα τίποτα το προσωπικό...ακόμα και αν φαίνεται το αντίθετο
Πάμε παρακάτω.
Συγχαρητήρια για το παρθενικό σου γκολ με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να ακολουθήσουν πολλά. Να ακούς τύπους σαν τον Οζντόεφ όταν σε παίρνουν αγκαζέ και σου λένε πράγματα. Να φροντίσεις να μην έχεις κενά στην απόδοση σου. Και να κοιμάσαι νωρίς γιατί από βδομάδα ανοίγουν τα σχολεία και έχεις διαβάσματα.

- ΑποστόληςΑ
95. Στέφανος Τζίμας
Πιστευω οτι μπηκε σημερα βασικος γιατι αν ο Μπραντον ξεκινουσε βασικος δεν θα ειχε δυνάμεις για την Πέμπτη ή μπορει μυικα να ηταν δυσκολα.Tolaros έγραψε: Κρίθηκε έτοιμος πολύ νωρίτερα από ότι πίστευα, δεν είμαι στις προπονήσεις. Αλλά εμπιστεύομαι αυτόν που είναι
Τον Σαματα τον ξεχναμε μεχρι την διακοπη; Αντε να δουμε.
Γενικα πρεπει να δουλεψει λιγο καλυτερα το κεφαλι ο μικρος, καθως την διαχειρηση ενεργειας στην πιεση. Τα αλλα ειναι θεμα εμπειριας.
Εννοείται κι από μένα τίποτα το προσωπικό, ίσα ίσα σε πάω.renegade έγραψε:Αν δεν θεωρείς μειωτικό το "τακτικά 0 "...τότε διαφωνουμε.
Πάμε παρακάτω.
Για αυτό είναι το φόρουμ,
Αφου τωρα συμφωνα με καποιες εκτιμησεις π διαβαζουμε ειναι τακτικα στο μηδεν
κ μπαινει μεσα κ παστελωνει μ το καλημερα
Θελω ν δω τι θα κανει σε λιγο καιρο π θα ειναι
με περισσοτερη τακτικη εμπειρια
ανω του μηδενος
Μπραβο στο παλικαρι
θα γίνει οπως φαινεται σεντερ φορ κιλερ
Εμενα αυτοι μ αρεσουν
κ μπαινει μεσα κ παστελωνει μ το καλημερα
Θελω ν δω τι θα κανει σε λιγο καιρο π θα ειναι
με περισσοτερη τακτικη εμπειρια
ανω του μηδενος
Μπραβο στο παλικαρι
θα γίνει οπως φαινεται σεντερ φορ κιλερ
Εμενα αυτοι μ αρεσουν
εχει παρα πολυ καλα στοιχεια, μου αρεσε και ο τροπος που πηγε να τελειωσει με το τακουνακι.
αλλά:
έχει ακόμα πολύ περισσότερη δουλειά να κάνει. πολύ, πολύ, πολύ ακόμα περισσότερη δουλειά. και εκεί είναι που τη διαφορά την κάνει το αν θες πραγματικά να μεγαλουργήσεις και να αφήσεις το αποτύπωμα σου στην αθλητική ιστορία, ή απλά να "κάνεις κάτι".
επισης να διαβαζει τα μαθήματα του
αλλά:
έχει ακόμα πολύ περισσότερη δουλειά να κάνει. πολύ, πολύ, πολύ ακόμα περισσότερη δουλειά. και εκεί είναι που τη διαφορά την κάνει το αν θες πραγματικά να μεγαλουργήσεις και να αφήσεις το αποτύπωμα σου στην αθλητική ιστορία, ή απλά να "κάνεις κάτι".
επισης να διαβαζει τα μαθήματα του

ο μικρός είναι ωραίος, έχει την αίσθηση του γκολ αλλά πρέπει να δουλέψει στην δύναμη, στην ταχύτητα και στα πετάγματα μπροστά.
Η κεφαλιά που χάνει είναι δείγμα τρακ.
Η αργή εκκίνηση στην κάθετη του Τάισον (πρώτο ημίχρονο) είναι δείγμα μη αντίληψης.
Είναι μικρός, έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δουλέψει, με το κεφάλι κάτω και να βελτιώσει το ταλέντο του.
Χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει.
Αυτό άλλωστε είναι και το ποδόσφαιρο.
Το έχω γράψει απο την προετοιμασία για φέτος, θα χαιρόμαστε να βλέπουμε δικά μας παιδιά.
Η κεφαλιά που χάνει είναι δείγμα τρακ.
Η αργή εκκίνηση στην κάθετη του Τάισον (πρώτο ημίχρονο) είναι δείγμα μη αντίληψης.
Είναι μικρός, έχει όλο το χρόνο μπροστά του να δουλέψει, με το κεφάλι κάτω και να βελτιώσει το ταλέντο του.
Χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει.
Αυτό άλλωστε είναι και το ποδόσφαιρο.
Το έχω γράψει απο την προετοιμασία για φέτος, θα χαιρόμαστε να βλέπουμε δικά μας παιδιά.
Μπραβο παλικαρι. Συνεχισε να δουλευεις και ολο το μελλον ειναι δικο σου.
Επισης εκανε 3 ευκαριες το παιδι η μια δεν την βρηκε καλα με το τακουνι αλλα κοντεψε να μπει, η δευτερη ηταν κακη κεφαλια το τριτο το κολησε. Και στο β μακαρι να τον αφηναν να το τελιωσει. Ο παικτης ο κιλερ φαινεται με την μια. Δεν θελει πολυ. Αυτα γιαυτους τους « παικταραδες» που περιμενουμε να στρωσουν να δεσουν να εγκληματιστουν κλπ
Επισης εκανε 3 ευκαριες το παιδι η μια δεν την βρηκε καλα με το τακουνι αλλα κοντεψε να μπει, η δευτερη ηταν κακη κεφαλια το τριτο το κολησε. Και στο β μακαρι να τον αφηναν να το τελιωσει. Ο παικτης ο κιλερ φαινεται με την μια. Δεν θελει πολυ. Αυτα γιαυτους τους « παικταραδες» που περιμενουμε να στρωσουν να δεσουν να εγκληματιστουν κλπ
Θα παραμιλαμε...
Αλλά Στεφανάκο μου να χαρείς μείνε εδώ 4-5 χρόνια. Και τα 21-22 μια χαρά ηλικία είναι για καριέρα στο εξωτερικό.
Και καλή μου ΠΑΕ...μην βιαστειτε. Αν το παιδί αυτό σας φέρει στα 17-18 7-8εκ στα 21-22 θα ζαλιστειτε με το νούμερο που θα φέρει
Αλλά Στεφανάκο μου να χαρείς μείνε εδώ 4-5 χρόνια. Και τα 21-22 μια χαρά ηλικία είναι για καριέρα στο εξωτερικό.
Και καλή μου ΠΑΕ...μην βιαστειτε. Αν το παιδί αυτό σας φέρει στα 17-18 7-8εκ στα 21-22 θα ζαλιστειτε με το νούμερο που θα φέρει
Μόνο μπράβο για χθες, είναι σημαντικό να πάρει χρόνο συμμετοχής, γιατί με το Κόπα Άφρικα πιθανόν να έχει πολύ δουλειά και σε δύσκολα ματς.