Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Άριστος τερματοφύλακας αλλά σε κάθε ματς θα τη πουλήσει τη μπάλα τουλάχιστον μια φορά. Έτσι δεν παίζεις στην μπαγερν...
Άμα το διορθώσει αυτό το κομμάτι θα μιλάμε για top class τερματοφυλακα, μέχρι τότε τον θεωρώ επικίνδυνο με τη μπάλα στα πόδια.
ΥΓ. Μπράβο για τη σωστή αντίδραση στο πέναλτι σήμερα, άσχετα άμα κατέληξε στα δίχτυα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το θέμα είναι οτι πρέπει να κρατάμε τα παικτρόνια
και να πουλάμε όποτε θέλουμε ή έχουμε ανάγκη τεσπα
τέτοιον παίκτη το σκέφτεσαι διπλά κ τριπλά ρε πούστη μου
Μέχρι στιγμής φέτος είσαι το τέρμα που πάντα ήθελα στην ομάδα, σε αντίθεση με πέρυσι που ήσουν κάπως άχρωμος και άοσμος.
Σταθερότατος και εντυπωσιακός.
Χθες έβγαλες πάλι και ένα τελειώμενο.
Ωραίος!
Αυτό που θα πω είναι ότι ακόμα και σε κάποιο σοβαρό λάθος σου, που θα φάμε γκολ, εμένα προσωπικά μου βγάζεις μια προσωπικότητα-εμπιστοσύνη-σταθερότητα-ψυχροτητα-εμπειρια (βαλτε ότι θέλετε) , χωρίς να σε παίρνει από κάτω, αντίθετα να γίνεσαι, μετά από αυτό καλύτερος, σε όλο τον αγώνα, πάρα το νεαρό της ηλικίας σου(για τη ΘΕΣΗ του τερματοφυλακα) , για την κομβική θέση που παιζεις.
Τα υπόλοιπα τα έχω πει από την αρχή που ήρθε.
Κρατήστε τον όσο μπορείτε παραπάνω η δώστε τον πάνω από 25 μύρια.
Μήπως ο Μποτος να μας έβρισκε ήδη και τον επόμενο, μιας και στους τερματοφύλακες φαίνεται ότι έχει πολύ καλό μάτι.
Με τέτοιες εμφανίσεις, δύσκολο να μείνει για πολλά χρόνια.
Χοντρό λάθος η άστοχη έξοδός του. Δεν περιμένω βέβαια ότι σε αυτή την ηλικία θα έχει σωστές εξόδους, αλλά όταν δεν εξοδάρεις ικανοποιητικά, παλουκώσου στη θέση σου. Ούτως ή άλλως η κεφαλιά δεν ήταν δύσκολη και θα μπορούσε να την αποκρούσει εύκολα αν δεν είχε βγει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα είχε κάνει άλλη μία έξοδο όπου μάζεψε εξαιρετικά τη μπάλα, αν και ο επιθετικός που πήδηξε για κεφαλιά τον πίεσε αρκετά. Στο ξεκίνημα της φάσης είχε όμως καλύτερο έλεγχο της πορείας της σέντρας και ήταν σε καλύτερη θέση, εάν δεν απατώμαι. Δηλαδή πιο κοντά στο δεύτερο δοκάρι.
Πρέπει να ψηθεί καμμιά 10αριά χρόνια για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Μέχρι τοτε να θυσιαστούμε να τον κρατήσουμε για να πάρει εμπειρίες