Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Στο τοπικ των μεταγραφων ειχα μεινει στο μηνυμα 2700 την ημερα του αγωνα κ τωρα π κοιταζω εχει φτασει στο 3500+
Δεν επιχειρω καν ν το πλησιασω
Για ν διαβαστουν ολα αυτα
ειναι σαν ν διαβαζεις 2 βιβλια Jo Nesbo
Δεν επιχειρω καν ν το πλησιασω
Για ν διαβαστουν ολα αυτα
ειναι σαν ν διαβαζεις 2 βιβλια Jo Nesbo
Την καλησπέρα μου στους φίλους!!!
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να κλείνετε τα νήματα.
Είναι υποτιμητικό έναντι των πρωσοπικωτητων μας.
Όπως αντίστοιχα υποτιμητικό να μιλάμε άσχημα έναντι άλλων φίλων. Αυτό αφορά εμάς κι όχι την διαχείριση.
Προτείνω λίγα πραγματάκια που ίσως να είναι λειψά ή χαζά ή μπορεί να σας δώσουν άλλες ιδέες.
Αντί να σφραγιζετε τα νήματα να διαγράφετε κάθε ποστ που έρχεται σε αντιπαράθεση ή προσβάλει ή επιτίθεται σε άλλον φίλο.
Ασφαλώς θα πρέπει να πέφτει μπαν σε υπερβολές, δεν τίθεται ζήτημα.
Επίσης θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα νήμα "επίλυση προσωπικών διαφορών " εκεί ας πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Να αλλάξετε τον καρπουζα, τον γκοσπι ή εμένα το κόβω δύσκολο... ένα βήμα μπρος ή πίσω ίσως να καταφέρουμε να το κάνουμε
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να κλείνετε τα νήματα.
Είναι υποτιμητικό έναντι των πρωσοπικωτητων μας.
Όπως αντίστοιχα υποτιμητικό να μιλάμε άσχημα έναντι άλλων φίλων. Αυτό αφορά εμάς κι όχι την διαχείριση.
Προτείνω λίγα πραγματάκια που ίσως να είναι λειψά ή χαζά ή μπορεί να σας δώσουν άλλες ιδέες.
Αντί να σφραγιζετε τα νήματα να διαγράφετε κάθε ποστ που έρχεται σε αντιπαράθεση ή προσβάλει ή επιτίθεται σε άλλον φίλο.
Ασφαλώς θα πρέπει να πέφτει μπαν σε υπερβολές, δεν τίθεται ζήτημα.
Επίσης θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα νήμα "επίλυση προσωπικών διαφορών " εκεί ας πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Να αλλάξετε τον καρπουζα, τον γκοσπι ή εμένα το κόβω δύσκολο... ένα βήμα μπρος ή πίσω ίσως να καταφέρουμε να το κάνουμε
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Απο τοτε που σηκωσες την τηλεοραση ρημαξε ο κεφενες..Τωρα σε πιασαν οι ανησυχιες.
Καλημέρα
Καλημέρα
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα, έστω και καθυστερημένα.
Οι διακοπές τελείωσαν και το απόγευμα επιστρέφω στην Αθήνα. Μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία βέβαια τα (δύο) ΣΚ θα είμαι Τήνο.
Οι διακοπές τελείωσαν και το απόγευμα επιστρέφω στην Αθήνα. Μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία βέβαια τα (δύο) ΣΚ θα είμαι Τήνο.
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα σε όλους μας!
Χρόνια πολλά στους Φανούρηδες, απανταχού του πλανήτη!
Χρόνια πολλά στους Φανούρηδες, απανταχού του πλανήτη!
- ΑποστόληςΑ
Τι θέση έχετε παίξει στο ποδόσφαιρο (ή στο μπάσκετ αν αυτό ήταν το άθλημά σας);
Ξεκινάω από τον εαυτό μου:
Όταν ξεκίνησα όντας άμπαλος με έβαζαν δεξί μπακ, όταν απέκτησα καλή τεχνική κατάρτιση πέρασα ακραίος μεσοεπιθετικός όπου μου άρεσε πολύ να παίζω με τη γραμμή για να βγω μπροστά και να δώσω ασιστ. Στα τελευταία χρόνια μου όντας ευτρεφής πια έπαιξα τερματοφύλακας αν και δεν είχα το ύψος ήμουν καλός στις εξόδους χαμηλά.
Όταν άρχισαν τα κόκκαλά νου να γίνονται εύθραυστα λόγω αρθρίτιδας σταμάτησα. Πολύ αναπολώ αυτά τα χρόνια και τελευταία που έχασα πολλά κιλά σκέφτομαι να βρω μια τοπική λίγκα να κάνω μια τελευταία σεζόν.
Ξεκινάω από τον εαυτό μου:
Όταν ξεκίνησα όντας άμπαλος με έβαζαν δεξί μπακ, όταν απέκτησα καλή τεχνική κατάρτιση πέρασα ακραίος μεσοεπιθετικός όπου μου άρεσε πολύ να παίζω με τη γραμμή για να βγω μπροστά και να δώσω ασιστ. Στα τελευταία χρόνια μου όντας ευτρεφής πια έπαιξα τερματοφύλακας αν και δεν είχα το ύψος ήμουν καλός στις εξόδους χαμηλά.
Όταν άρχισαν τα κόκκαλά νου να γίνονται εύθραυστα λόγω αρθρίτιδας σταμάτησα. Πολύ αναπολώ αυτά τα χρόνια και τελευταία που έχασα πολλά κιλά σκέφτομαι να βρω μια τοπική λίγκα να κάνω μια τελευταία σεζόν.
-
Μικρό χρονικό διάστημα 5 με 6 χρόνια.Κιπερ με πολύ κακές εξόδους στα κόρνερ πουλί κοινώς.Παρα πολύ καλός κάτω από το τερμα σε όλαΗ εντολή στα φάουλ μην κάνεις εκείνο το βήμα για να δεις,αν το στείλει απέναντι χαλάλι του.Στις εξόδους πάντα επαιρνα τα βήματα του φορ προστάτευα το κεφάλι και την μπάλα,ο φορ στον αέρα άκουγα ένα γκντουπ.Στα πέναλτι πολλές επιτυχίες το μεγάλο μου ατού.Τα μυστικά, πολλά.Το κυριότερο μη με κοιτάξεις στα μάτια.Η πιο δύσκολη θέση, αλλά για μένα είναι η καλύτερη.Ωραιο θέμα άνοιξες να έχεις υγεία.
- Μπαρκαρούτσος
Κάποτε έπαιζα CB επειδή δεν μπορούσα να παίξω πουθενά αλλού.
Πλέον είμαι γεννημένος για να παίζω CB. Ευτυχώς έχω βρει κάτι παιδιά εδώ Ολλανδία που μαζεύονται 2-3 φορές την εβδομάδα και παίζουμε.
Πλέον είμαι γεννημένος για να παίζω CB. Ευτυχώς έχω βρει κάτι παιδιά εδώ Ολλανδία που μαζεύονται 2-3 φορές την εβδομάδα και παίζουμε.
- Mutasevic
Ωραία τα χρόνια στα γήπεδα, κάποτε μέχρι τα 25 βαρουσαμε 3ωρα μπάσκετ μετά γύρους και πιτσες καπάκια μπάλα για αλλαγή και χώνεψη. Μέχρι τους χιαστους έπαιζα 3-4αρο μετά το γύρισα 4 5 ξεπατικωνοντας κινήσεις από Μπερι Μιλισεβιτς Σακιλ και Σαβιτς, είχε να πάρεις ιδέες τότε μπόλικες .Άλμα μηδέν όγκος μπόλικος.Μπαλα αργό δεκάρι όλοι τρεχαν σαν μλκς εγώ γούσταρα τις ασίστ και τα μακρινά σουτ. Μπάσκετ έχω μάθει κόλπα τον ανεψιομ μακάρι να παίξει στον ΠΑΟΚ κάποτε ειναι πορωμενο ΠΑΟΚι και έχει φτάσει 180 12χρονων . Μακάρι ναχα πόδια ακόμα το καλύτερο αγχολυτικό ήταν ο αθλητισμός
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk