Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Daskalos_4 έγραψε:21χρονος, χωρις πολλα αγωνιστικα λεπτα σε επισημα ματς, με μηδενικες πιθανότητες παραμονής στην ομαδα, δανεικος, 1,2 μυρια. Αν κλείσει τελικα το ντιλ θα χουμε να κανουμε με κακιστη επιλογη κατα τη γνώμη μου.

Βεβαια, οι υπεύθυνοι μπορει να το βλεπουν αλλιως: 21χρονος παραγκωνισμένος, ταλεντο, που θα τα δωσει ολα για να αποδειξει στην ομαδα του ποσο αξιζει.

Ειδωμεν
Έτσι το βλέπω κι εγώ.Αν θέλουμε να τζογαρουμε σε λαχεία ας πάρουμε τους ελεύθερους Chouiar & Coulibali
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άποψη μου είναι ότι υπάρχει μια έλλειψη γνώσης των αποστάσεων πχ από το Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη .
Πιστεύετε για παράδειγμα ότι θα πήγαινε ο καλύτερος μας μεσοεπιθετικος ( ντελιας) στην Ντόρτμουντ και θα μπορούσε να σταθεί για πλάκα εκεί?
Πιστεύετε ότι θα είχε έστω και αυτές τις 20 ολιγόλεπτες συμμετοχές?
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταθεί όπως ο Βραζιλιάνος στο βίντεο που ανέβασα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπάγερν?

Καταλαβαίνω όποιον έχει τις αντιρρήσεις του όσον αφορά τον δανεισμό και 21χρονου παίκτη που δεν υπάρχει καμία ελπίδα να κρατήσουμε (βέβαια πάντα υπάρχουν τα θετικά όπως το άνοιγμα συνεργασίας με το γραφείο του όπως και με ομάδες όπως η Ρεάλ,)
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

adman έγραψε:Μ' αρέσει που πιστεύετε ότι παίρνει 3 εκατομμύρια συμβόλαιο. 300 χιλιάδες παίρνει.
Η Real Madrid είναι η ομάδα του φίλε μου,όχι η Real Oviedo!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Απο την στιγμη που το πας σε ομαδα μιας χρήσης με δανεικους,αυτοι που θα ερθουν με 1-1,3εκ συμβολαιο δεν πρέπει να ειναι λαχεία η 20χρονοι Βραζιλιάνοι κλπ αλλα έμπειροι παικτες απο 27χρονων και πανω που θα ξερεις τι θα σου δωσει εστω αυτη τη 1 χρονια…
Να παρω εγω το ρίσκο με το Ρενιέρ σαν ΠΑΟΚ γιατι;;για να τον ψησω σαν παικτη στη περιπτωση που μου βγει;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Ρε μανία με τα άκρα...Οκ τα 3 μυρια προφανώς μοιάζει εξωπραγματικο,αντίστοιχα όμως ειναι και οι 300.000...Κοντά σε αυτό το ποσό δίνουμε εμείς για παιδιά της Ακαδημίας μας σε αυτή την ηλικια,όχι η Ρεαλ για παίκτη που πήρε 30 μυρια...
Μα το θέμα είναι ότι ρεπόρτερ της ομάδας γράφουν συγκεκριμένα νούμερα. 3,5 εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο. Το τι γράφω εγώ, ο φουφουτος και ο πετσί4 είναι άνευ σημασίας. Και 800.000 να παίρνει το παιδί κατ' έτος το 3,5 εκατομμύρια είναι τρομακτική παραπληροφόρηση. Θα πει κάποιος, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. Δεκτό.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

[quote="
Όταν έσκασε η Νοριτς 13 εκ. για Τζολη του έδωσε συμβόλαιο 1.1 εκ περίπου τι θες να πεις με αυτό ρε φιλαράκι τώρα ;[/quote]
Ότι αυτό το νούμερο ακούγεται πολύ λογικότερο για 17χρονο παίχτη, τα 3 ακούγονται υπερβολικά, και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα σου αλλά τις πηγές, σε ενδεχόμενο που κάνω λάθος παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι είμαι πολύ έξω στο θέμα και στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Daskalos_4 έγραψε:21χρονος, χωρις πολλα αγωνιστικα λεπτα σε επισημα ματς, με μηδενικες πιθανότητες παραμονής στην ομαδα, δανεικος, 1,2 μυρια. Αν κλείσει τελικα το ντιλ θα χουμε να κανουμε με κακιστη επιλογη κατα τη γνώμη μου.

Βεβαια, οι υπεύθυνοι μπορει να το βλεπουν αλλιως: 21χρονος παραγκωνισμένος, ταλεντο, που θα τα δωσει ολα για να αποδειξει στην ομαδα του ποσο αξιζει.

Ειδωμεν
Συμφωνώ, μόνο το γεγονός ότι αποκλείεται να μείνει μου φτάνει ...θέλουμε έναν αριστερό εξτρέμ στα στάνταρ του Αντρίγια, ένα δεκαροεξτρέμ και δεξί Μπακ επιπέδου για να αρχίσουμε να συζητάμε ότι κάτι μπορεί να κάνουμε , αλλιώς δεν έχουμε τύχη πέρα της 4ης θέσης
adman

Δημοσίευση από adman »

Βασικά και τα 2 ποσά όντως φαίνονται ακραία. Αλλά με παίκτη με συμβόλαιο 3.000.000 που δεν έχει δείξει τίποτα στην καριέρα του, γιατί ασχολούμαστε; Και το 1/3 να πληρώσουμε, μπορούμε να βρούμε πολύ καλό εξτρέμ, και όχι λαχείο όπως ο συγκεκριμένος.
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Με ποια πτήση έρχεται ο Μειτέ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[quote="Taseos"][/quote]

Ρε επίτηδες το κάνεις; :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

thomas Murg έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται ο Μειτέ;
Ποιός είναι πάλι τούτος;;;

Έχω περιέργεια μεγάλη πού θα καταλήξει τελικά ο Μάρκος ο Αντώνιος. Πού θα πωληθεί.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτό που κάνουν πολλές μεγάλες ομάδες με ταλέντα που δεν είναι 100% σίγουρες ότι θα τους βγουν, είναι να τους δίνουν σχετικά φτηνά και να βάζουν μια πολύ μικρή ρήτρα επαναγοράς. Η Ρεάλ το έκανε με τον Καρβαχάλ στην Λεβερκούζεν πριν 10 χρόνια, η Παρί το έκανε με τον Σίμονς στην Αϊντχόφεν πέρσι, και σίγουρα με λίγη αναζήτηση θα βρούμε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια ως ταλέντα ήταν σαφώς ανώτερα του Ρεϊνιέρ και οι ομάδες που δόθηκαν πολύ πιο κοντά στο επίπεδό τους απ'ότι είναι ο ΠΑΟΚ για την Ρεάλ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, σου λέει αν τους παίξει 2 χρόνια και γράψει τρελά νούμερα, τον ξαναφέρνουμε πχ για 3-4 εκατομμύρια. Δεν δίνω πάνω από ένα 5% στο σενάριο αυτό, αλλά μπορεί η Ρεάλ να μην θέλει να ασχολείται ενεργά με το αν θα κάνουν καριέρα 5-6 ψιλοχαμένες γι'αυτήν υποθέσεις και να προτιμήσει να τους ξεφορτωθεί κι αν κάτσει κάποιος τότε να ξανασχοληθεί. Εμένα δε με ψήνει όχι λόγω προοπτικών ή πιθανότητας αγοράς, αλλά γιατί φαίνεται να είναι παίκτης που απλά δεν έπιασε πουθενά. Αυτό δείχνει πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το ταλέντο του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά με το αν κάνει για πρωταθλητισμό ευρωπαϊκού επιπέδου.

ΥΓ: Έχω την αίσθηση ότι θα μετανιώσουμε οικτρά το ότι αποφασίσαμε να μην κινηθούμε για Κρασσό.
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

navigator11 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται ο Μειτέ;
Ποιός είναι πάλι τούτος;;;

Έχω περιέργεια μεγάλη πού θα καταλήξει τελικά ο Μάρκος ο Αντώνιος. Πού θα πωληθεί.
στον ΠΑΟΚ θα ερθη εχει σχεδον κληση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”