Έτσι το βλέπω κι εγώ.Αν θέλουμε να τζογαρουμε σε λαχεία ας πάρουμε τους ελεύθερους Chouiar & CoulibaliDaskalos_4 έγραψε:21χρονος, χωρις πολλα αγωνιστικα λεπτα σε επισημα ματς, με μηδενικες πιθανότητες παραμονής στην ομαδα, δανεικος, 1,2 μυρια. Αν κλείσει τελικα το ντιλ θα χουμε να κανουμε με κακιστη επιλογη κατα τη γνώμη μου.
Βεβαια, οι υπεύθυνοι μπορει να το βλεπουν αλλιως: 21χρονος παραγκωνισμένος, ταλεντο, που θα τα δωσει ολα για να αποδειξει στην ομαδα του ποσο αξιζει.
Ειδωμεν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Άποψη μου είναι ότι υπάρχει μια έλλειψη γνώσης των αποστάσεων πχ από το Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη .
Πιστεύετε για παράδειγμα ότι θα πήγαινε ο καλύτερος μας μεσοεπιθετικος ( ντελιας) στην Ντόρτμουντ και θα μπορούσε να σταθεί για πλάκα εκεί?
Πιστεύετε ότι θα είχε έστω και αυτές τις 20 ολιγόλεπτες συμμετοχές?
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταθεί όπως ο Βραζιλιάνος στο βίντεο που ανέβασα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπάγερν?
Καταλαβαίνω όποιον έχει τις αντιρρήσεις του όσον αφορά τον δανεισμό και 21χρονου παίκτη που δεν υπάρχει καμία ελπίδα να κρατήσουμε (βέβαια πάντα υπάρχουν τα θετικά όπως το άνοιγμα συνεργασίας με το γραφείο του όπως και με ομάδες όπως η Ρεάλ,)
Πιστεύετε για παράδειγμα ότι θα πήγαινε ο καλύτερος μας μεσοεπιθετικος ( ντελιας) στην Ντόρτμουντ και θα μπορούσε να σταθεί για πλάκα εκεί?
Πιστεύετε ότι θα είχε έστω και αυτές τις 20 ολιγόλεπτες συμμετοχές?
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σταθεί όπως ο Βραζιλιάνος στο βίντεο που ανέβασα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Μπάγερν?
Καταλαβαίνω όποιον έχει τις αντιρρήσεις του όσον αφορά τον δανεισμό και 21χρονου παίκτη που δεν υπάρχει καμία ελπίδα να κρατήσουμε (βέβαια πάντα υπάρχουν τα θετικά όπως το άνοιγμα συνεργασίας με το γραφείο του όπως και με ομάδες όπως η Ρεάλ,)
-
- Επικοινωνία:
Η Real Madrid είναι η ομάδα του φίλε μου,όχι η Real Oviedo!adman έγραψε:Μ' αρέσει που πιστεύετε ότι παίρνει 3 εκατομμύρια συμβόλαιο. 300 χιλιάδες παίρνει.
- Metagrafakias
Απο την στιγμη που το πας σε ομαδα μιας χρήσης με δανεικους,αυτοι που θα ερθουν με 1-1,3εκ συμβολαιο δεν πρέπει να ειναι λαχεία η 20χρονοι Βραζιλιάνοι κλπ αλλα έμπειροι παικτες απο 27χρονων και πανω που θα ξερεις τι θα σου δωσει εστω αυτη τη 1 χρονια…
Να παρω εγω το ρίσκο με το Ρενιέρ σαν ΠΑΟΚ γιατι;;για να τον ψησω σαν παικτη στη περιπτωση που μου βγει;;
Να παρω εγω το ρίσκο με το Ρενιέρ σαν ΠΑΟΚ γιατι;;για να τον ψησω σαν παικτη στη περιπτωση που μου βγει;;
- navigator11
Μα το θέμα είναι ότι ρεπόρτερ της ομάδας γράφουν συγκεκριμένα νούμερα. 3,5 εκατομμύρια ετήσιο συμβόλαιο. Το τι γράφω εγώ, ο φουφουτος και ο πετσί4 είναι άνευ σημασίας. Και 800.000 να παίρνει το παιδί κατ' έτος το 3,5 εκατομμύρια είναι τρομακτική παραπληροφόρηση. Θα πει κάποιος, πρώτη φορά ξανασυμβαίνει. Δεκτό.joshua έγραψε:Ρε μανία με τα άκρα...Οκ τα 3 μυρια προφανώς μοιάζει εξωπραγματικο,αντίστοιχα όμως ειναι και οι 300.000...Κοντά σε αυτό το ποσό δίνουμε εμείς για παιδιά της Ακαδημίας μας σε αυτή την ηλικια,όχι η Ρεαλ για παίκτη που πήρε 30 μυρια...
[quote="
Όταν έσκασε η Νοριτς 13 εκ. για Τζολη του έδωσε συμβόλαιο 1.1 εκ περίπου τι θες να πεις με αυτό ρε φιλαράκι τώρα ;[/quote]
Ότι αυτό το νούμερο ακούγεται πολύ λογικότερο για 17χρονο παίχτη, τα 3 ακούγονται υπερβολικά, και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα σου αλλά τις πηγές, σε ενδεχόμενο που κάνω λάθος παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι είμαι πολύ έξω στο θέμα και στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα...
Όταν έσκασε η Νοριτς 13 εκ. για Τζολη του έδωσε συμβόλαιο 1.1 εκ περίπου τι θες να πεις με αυτό ρε φιλαράκι τώρα ;[/quote]
Ότι αυτό το νούμερο ακούγεται πολύ λογικότερο για 17χρονο παίχτη, τα 3 ακούγονται υπερβολικά, και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα σου αλλά τις πηγές, σε ενδεχόμενο που κάνω λάθος παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι είμαι πολύ έξω στο θέμα και στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα...
- pisakaipoupoula
Συμφωνώ, μόνο το γεγονός ότι αποκλείεται να μείνει μου φτάνει ...θέλουμε έναν αριστερό εξτρέμ στα στάνταρ του Αντρίγια, ένα δεκαροεξτρέμ και δεξί Μπακ επιπέδου για να αρχίσουμε να συζητάμε ότι κάτι μπορεί να κάνουμε , αλλιώς δεν έχουμε τύχη πέρα της 4ης θέσηςDaskalos_4 έγραψε:21χρονος, χωρις πολλα αγωνιστικα λεπτα σε επισημα ματς, με μηδενικες πιθανότητες παραμονής στην ομαδα, δανεικος, 1,2 μυρια. Αν κλείσει τελικα το ντιλ θα χουμε να κανουμε με κακιστη επιλογη κατα τη γνώμη μου.
Βεβαια, οι υπεύθυνοι μπορει να το βλεπουν αλλιως: 21χρονος παραγκωνισμένος, ταλεντο, που θα τα δωσει ολα για να αποδειξει στην ομαδα του ποσο αξιζει.
Ειδωμεν
Βασικά και τα 2 ποσά όντως φαίνονται ακραία. Αλλά με παίκτη με συμβόλαιο 3.000.000 που δεν έχει δείξει τίποτα στην καριέρα του, γιατί ασχολούμαστε; Και το 1/3 να πληρώσουμε, μπορούμε να βρούμε πολύ καλό εξτρέμ, και όχι λαχείο όπως ο συγκεκριμένος.
-
- thomas Murg
- Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Ποιός είναι πάλι τούτος;;;thomas Murg έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται ο Μειτέ;
Έχω περιέργεια μεγάλη πού θα καταλήξει τελικά ο Μάρκος ο Αντώνιος. Πού θα πωληθεί.
-
Αυτό που κάνουν πολλές μεγάλες ομάδες με ταλέντα που δεν είναι 100% σίγουρες ότι θα τους βγουν, είναι να τους δίνουν σχετικά φτηνά και να βάζουν μια πολύ μικρή ρήτρα επαναγοράς. Η Ρεάλ το έκανε με τον Καρβαχάλ στην Λεβερκούζεν πριν 10 χρόνια, η Παρί το έκανε με τον Σίμονς στην Αϊντχόφεν πέρσι, και σίγουρα με λίγη αναζήτηση θα βρούμε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια ως ταλέντα ήταν σαφώς ανώτερα του Ρεϊνιέρ και οι ομάδες που δόθηκαν πολύ πιο κοντά στο επίπεδό τους απ'ότι είναι ο ΠΑΟΚ για την Ρεάλ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, σου λέει αν τους παίξει 2 χρόνια και γράψει τρελά νούμερα, τον ξαναφέρνουμε πχ για 3-4 εκατομμύρια. Δεν δίνω πάνω από ένα 5% στο σενάριο αυτό, αλλά μπορεί η Ρεάλ να μην θέλει να ασχολείται ενεργά με το αν θα κάνουν καριέρα 5-6 ψιλοχαμένες γι'αυτήν υποθέσεις και να προτιμήσει να τους ξεφορτωθεί κι αν κάτσει κάποιος τότε να ξανασχοληθεί. Εμένα δε με ψήνει όχι λόγω προοπτικών ή πιθανότητας αγοράς, αλλά γιατί φαίνεται να είναι παίκτης που απλά δεν έπιασε πουθενά. Αυτό δείχνει πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το ταλέντο του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά με το αν κάνει για πρωταθλητισμό ευρωπαϊκού επιπέδου.
ΥΓ: Έχω την αίσθηση ότι θα μετανιώσουμε οικτρά το ότι αποφασίσαμε να μην κινηθούμε για Κρασσό.
ΥΓ: Έχω την αίσθηση ότι θα μετανιώσουμε οικτρά το ότι αποφασίσαμε να μην κινηθούμε για Κρασσό.
-
στον ΠΑΟΚ θα ερθη εχει σχεδον κλησηnavigator11 έγραψε:Ποιός είναι πάλι τούτος;;;thomas Murg έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται ο Μειτέ;
Έχω περιέργεια μεγάλη πού θα καταλήξει τελικά ο Μάρκος ο Αντώνιος. Πού θα πωληθεί.