Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στην προκειμένη, ναι.

Είσαι από τα άτομα εδώ που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και δεν χάνεις ευκαιρία να το υπενθυμίσεις, να το τονίσεις, να το υπογραμμίσεις. Η διάδοση της ηττοπάθειας εδώ είναι πιο έντονη από τις high season του κορωνοϊού. Κι όταν κάποιος το επισημαίνει (όχι πάντα με σωστό τρόπο, το δέχομαι) γυρνάτε και ζητάτε τα ρέστα και θυματοποιείστε.

Αλλά θέλετε παίχτες με dna ΠΑΟΚ και νοοτροπία νικητή και ξέρω 'γώ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα πρεπε να ντρεπεσαι. Εισαι απο τα πιο προκλητικα και ειρωνικα μελη εδω μεσα και εχεις και σημαντικο ρολο τρομαρα σου.
Αλλα ετσι ειναι. Οταν εισαι με την σωστη πλευρα της ιστοριας τοτε μπορεις να κανεις τον καμποσο.
Δεν πειραζει, εδω μεσα ειναι απλα ενα φορουμ. Οση αξια εχει αυτο αλλη τοση εχει η αποψη σου και η ισχυς που θεωρεις οτι εχεις.
Ειναι η τελευταια φορα που απανταω σε οτιδήποτε προερχεται απο σενα.
Αν λοιπον ειμαι μιζερος και ενοχλητικος, να εφαρμοσεις τους κανονες και να μου ριξεις κανα μηνιαιο μπαν να γλιτωσεις απο μενα. Αλλα στο εξης οταν απευθυνεσαι σε μενα να μιλας καλυτερα γιατι δεν ειναι εντος κανονων του φορουμ το στυλ σου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:και θυματοποιείστε.

Gospi έγραψε:να μου ριξεις κανα μηνιαιο μπαν
Gospi έγραψε:Μπαναρετε με μωρε να φτιαξει η μερα του navigator
(...)
Τιμωρηστε μας να γουσταρει!
(...)
Ριχτε μου ενα μπαν να ηρεμησει γτ δεν αντεχω αλλη αστυνόμευση και κυνηγι μελων. Αηδια
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καλό είναι όταν ζητάμε απ όλους ηρεμία και να βοηθήσουν την κατάσταση αυτό να συμπεριλαμβάνει και τους mod.

Το να ειρωνεύονται οι mod δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα φορουμ.

Και στην τελική μην ζητάς κάτι αν δεν μπορείς να το εφαρμόσεις εσυ ο ίδιος πρώτα.

Πέρα από αυτό ο gospi έχει ένα point γι’ αυτό που λέει για τον Navi. Και το λέω εγώ που σε βάθος χρόνου συμφωνώ περισσότερο με τα γραφόμενα του navi παρά του gospi.

Όμως εδώ και ένα-δυο μήνες τα ποστ του (του Navi) είναι ένα ανελέητο σπαμαρισμα είτε κατά του Κόλκα είτε κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Εντάξει, καταλάβαμε τι προσπαθεί να κάνει αλλά μια, δυο, τρεις, δέκα, φτάνει.

Προσπαθήσαμε δυο τρεις να του το πούμε με ήρεμο τρόπο και με σεβασμό, ε κάποιος πρέπει με κάποιο τρόπο να επιληφθεί επι του θέματος.

Δεν μπορεί λοιπόν να μας κουράζει μόνο αυτό στο οποίο δεν συμφωνούμε μαζί του.

Ή υπάρχουν κανόνες για όλους ή δεν υπάρχουν για κανέναν.

Υ.Γ. Προσωπικά, έχω φάει 2 μπαν για τα οποία δεν έβγαλα κιχ. Σεβάστηκα την απόφαση χωρίς πολλά πολλά. Άρα δεν τίθεται θέμα επι προσωπικού. Το ξεκαθαρίζω για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:navi pls ζητησα κατι ας το προσπαθησουμε για λιγες ωρες,ας μην αναφερομαστε στο τι λεει ο ενας και ο αλλος γενικα και αοριστα μονο για το κλιμα.Ας μεινουμε μια μερα ον τοπικ...
Αναφέρω πραγματικό περιστατικό, για το οποίο μάλιστα έπραξα αυτό που έχει ζητηθεί αρκετές φορές από τους μοντς, δίχως να μπω σε διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης. Αν είναι αποδεκτό να γίνονται σενάρια με φόντο το ερχόμενο καλοκαίρι και να γράφονται ποστς στο όριο της κακεντρέχειας όπως του dev λχ, πάω πάσο. Και πολύ έχω ασχοληθεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν θέλετε πάλι δημόσια διαβούλευση για το ban ή για τα μέλη κτλ, υπάρχει το κατάλληλο topic. Το guilty pleasure όλων μας.
Καμία δημόσια διαβούλευση για το όποιο Μπαν.
Αντίθεση στον τρόπο συμπεριφοράς και διαχείρισης.
Ο Τζος σας μαθαίνει πως παίζεται η θέση...κ εσείς κλείνετε τα μάτια.

Υγ ποια η τιμωρία του σουρμε για ειρωνεία απέναντι σε μέλος?
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Επειδη εφαγα μπαν για "διαδοση ηττοπαθειας" οταν ειπα για λευκη πετσετα, θα ηθελα να ρωτησω ποιος κανονας λεει οτι απαγορευεται να εχεις ηττοπαθεια σε καποιους τομεις; Ποιος απαγορευει να εχεις εκλαβει ολες τις κινησεις της διοικησης κακες και αρνητικες;
Μπαρκα τον τελευταιο καιρο πεφτουν καποια μπαν που πιστευω οτι ειναι πανω σε νευρα, οχι για σοβαρο λογο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Better Call Saul γιναμε ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:navi pls ζητησα κατι ας το προσπαθησουμε για λιγες ωρες,ας μην αναφερομαστε στο τι λεει ο ενας και ο αλλος γενικα και αοριστα μονο για το κλιμα.Ας μεινουμε μια μερα ον τοπικ...
Αναφέρω πραγματικό περιστατικό, για το οποίο μάλιστα έπραξα αυτό που έχει ζητηθεί αρκετές φορές από τους μοντς, δίχως να μπω σε διαδικασία προσωπικής αντιπαράθεσης. Αν είναι αποδεκτό να γίνονται σενάρια με φόντο το ερχόμενο καλοκαίρι και να γράφονται ποστς στο όριο της κακεντρέχειας όπως του dev λχ, πάω πάσο. Και πολύ έχω ασχοληθεί.

Navi, κάποια μέλη το έχουν γαμήσει τη μάνα. Κάποιοι ίσως έκαναν και λογαριασμό μόνο και μόνο γι'αυτό.
Η λύση σε αυτό δεν είναι να τους ειρωνευόμαστε σε κάθε ευκαιρία, όπως πχ κάνεις εσύ, ο abc_o_karpouzas, o aivas, ή εγώ.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από όλους μας. Πιστεύω πως το καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ να δεχθώ ότι ειρωνευτηκα!

Κάτι το οποίο το κάνω ελάχιστα εδώ μέσα!

Ο gospi με το που τελειώνει το ματς προχθές μπαίνει στις μεταγραφές και λεει

"καλά περιμένετε μεταγραφές"

Του λέει άλλο μέλος άσε τη μιζέρια και τον χεζει

Βγαίνει μετά για μειτε και το περνάει έτσι. Το περνάω και γω στο ντουκου

Και σήμερα με το που ξεκινάει η μέρα ξεκινά πάλι ένα παραλήρημα μιζέριας.θα έρθουν οι δανεικοί, θα φύγει ο λουτσεσκου, του χρονου δε θα έχουμε παίκτες κτλ κτλ.

Και που να πληρώσουμε τοσες ρήτρες.

Τι θέλετε δηλαδή;;

Μπαίνουμε στο φόρουμ και αντί να χαιρόμαστε, ψάχνουμε να βρούμε μισή νότας χαράς!
Ήδη ένας είπε χθες φεύγω!

Έτσι θα πάμε;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Dimg4a έγραψε:Επειδη εφαγα μπαν για "διαδοση ηττοπαθειας" οταν ειπα για λευκη πετσετα, θα ηθελα να ρωτησω ποιος κανονας λεει οτι απαγορευεται να εχεις ηττοπαθεια σε καποιους τομεις; Ποιος απαγορευει να εχεις εκλαβει ολες τις κινησεις της διοικησης κακες και αρνητικες;
Μπαρκα τον τελευταιο καιρο πεφτουν καποια μπαν που πιστευω οτι ειναι πανω σε νευρα, οχι για σοβαρο λογο.

Α χρειάζεται κανόνας για να μην διαδίδεται μίρλα και ηττοπάθεια, ειδικά όταν αυτή ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;;

Θέλετε να μιρλιάζετε για τα του ΠΑΟΚ; Πάντε FB ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντε gazzetta, πάντε sport24, τόσα sites που θα πάρετε δεκάδες likes από αντικειμενικούς αλλόθρησκους. Εδώ είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Όχι φυτά, όχι πρόβατα, όχι χειροκροτητές. Αλλά να αναγνωρίζουμε κάποιες αλήθειες.

Έμπαινε ο άλλος και μετρούσε τις μέρες να φύγει ο Lucescu, ενώ ο Lucescu είναι ο πιο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Χρειάζομαι κανόνα για να τον κάνω παρατήρηση ή να τον διώξω; Όταν η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τον ξεφτιλίζει!

Αντί να ντρέπονται μερικοί για το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι, μας κουνάνε και το δάχτυλο (Dimg4a δεν πάει σε εσένα αυτό).
icue

Δημοσίευση από icue »

Πως βρεθηκα σε αυτο το τοπικ; :lol: Για μεταγραφες μπηκα να διαβασω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν θέλετε πάλι δημόσια διαβούλευση για το ban ή για τα μέλη κτλ, υπάρχει το κατάλληλο topic. Το guilty pleasure όλων μας.
Καμία δημόσια διαβούλευση για το όποιο Μπαν.
Αντίθεση στον τρόπο συμπεριφοράς και διαχείρισης.
Ο Τζος σας μαθαίνει πως παίζεται η θέση...κ εσείς κλείνετε τα μάτια.

Υγ ποια η τιμωρία του σουρμε για ειρωνεία απέναντι σε μέλος?
Μπαναρομαι και δεν κάνω καθόλου πλάκα!

Ξέρει πολύ καλά ο καθένας ποιος είμαι!

Ξέρει και ο gospi πολύ καλά ποιος είμαι!

Και ξέρει πολύ καλά σε ποιον απευθύνθηκε!

Όταν όμως θα δω την παραμικρή ειρωνεία, γιατί προχθές του το πέρασα στο ντούκου το σιχτιρισμα που έριξε, δε θα χαριστώ σε κανέναν!

Αυτά!
Τα λέμε σε 1 βδομάδα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Επειδη εφαγα μπαν για "διαδοση ηττοπαθειας" οταν ειπα για λευκη πετσετα, θα ηθελα να ρωτησω ποιος κανονας λεει οτι απαγορευεται να εχεις ηττοπαθεια σε καποιους τομεις; Ποιος απαγορευει να εχεις εκλαβει ολες τις κινησεις της διοικησης κακες και αρνητικες;

Α χρειάζεται κανόνας για να μην διαδίδεται μίρλα και ηττοπάθεια, ειδικά όταν αυτή ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;;

Θέλετε να μιρλιάζετε για τα του ΠΑΟΚ; Πάντε FB ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντε gazzetta, πάντε sport24, τόσα sites που θα πάρετε δεκάδες likes από αντικειμενικούς αλλόθρησκους. Εδώ είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Όχι φυτά, όχι πρόβατα, όχι χειροκροτητές. Αλλά να αναγνωρίζουμε κάποιες αλήθειες.

Έμπαινε ο άλλος και μετρούσε τις μέρες να φύγει ο Lucescu, ενώ ο Lucescu είναι ο πιο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Χρειάζομαι κανόνα για να τον κάνω παρατήρηση ή να τον διώξω; Όταν η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τον ξεφτιλίζει!

Αντί να ντρέπονται μερικοί για το αντιΠΑΟΚτσηδιλίκι, μας κουνάνε και το δάχτυλο (Dimg4a δεν πάει σε εσένα αυτό).
Ναι δε διαφωνω, γενικα οταν επαναλαμβανεται αυτο τοτε πρεπει να μπαινει ενα φρενο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Navi, κάποια μέλη το έχουν γαμήσει τη μάνα. Κάποιοι ίσως έκαναν και λογαριασμό μόνο και μόνο γι'αυτό.
Η λύση σε αυτό δεν είναι να τους ειρωνευόμαστε σε κάθε ευκαιρία, όπως πχ κάνεις εσύ, ο abc_o_karpouzas, o aivas, ή εγώ.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από όλους μας. Πιστεύω πως το καταλαβαίνεις.
Εμείς οι κοινοί θνητοί έχουμε τουλάχιστον το ignore. Κρίμα για σένα, φίλε. Δεν υπάρχει κάτι να αλλάξει. Συγγνώμη που το λέω. Μην κοροϊδευόμαστε τώρα και μεταξύ μας. Τα βλέπεις καθημερινά. Τα διαβάζεις. Δεν είσαι κανένας χθεσινός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”