Και ποιος θα αντικαθιστά τον Αντρίγια;Magpies4 έγραψε:Πέφτει πάνω στον Αντρίγια γιατί μόνο δεξιά μπορεί να παίξει.
Νομίζω αριστερό εξτρέμ ψάχνουμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Το ερωτημα με τον Ρεινιερ ειναι για ποιο λογο να παρεις δανεικο εναν 21χρονο που δεν υπαρχει πιθανοτητα να τον αποκτησεις.
O Θωμάς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ποιος θα αντικαθιστά τον Αντρίγια;Magpies4 έγραψε:Πέφτει πάνω στον Αντρίγια γιατί μόνο δεξιά μπορεί να παίξει.
Ρενιερ σαν αντιΝαρει τον βλεπω μιας και στην Βραζιλια νομιζω επαιζε και δεξια. Ρενιερ σαν την εξτρεμαρα που πρεπει να ερθει αριστερα δεν τον βλεπω οσο καλη διαθεση και να εχω
-
Jack_MeHoff
Αν έρθουν τελικά όλες οι μεταγραφές ως δανεικοί, ίσως να είναι και ένδειξη ότι το καλοκαίρι αλλάζουμε προπονητή. Ή ότι δεν παίζει φράγκο όντως.
-
ron-swanson
Πραγματικα κι εγω δεν βλεπω κανεναν λογο να ερθει ο Ρεινιερ. Γιατι να παρεις τετοιο στοιχημα; Θες παιχτες να σε ανεβασουν, οχι ρισκα.
- ΑποστόληςΑ
Ο Murg καθιερώθηκε ως 10ρι.DimitrisS έγραψε:O Θωμάς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και ποιος θα αντικαθιστά τον Αντρίγια;Magpies4 έγραψε:Πέφτει πάνω στον Αντρίγια γιατί μόνο δεξιά μπορεί να παίξει.
Αν πάρουμε ένα βαρβατο εξτρέμ και τον μικρό από την Ρεάλ εγώ συμφωνώ, μεγάλη πιθανότητα να έρθει εδώ και να μην κάνει τίποτα αλλά υπάρχει η ελπίδα να γίνει ο νέος Ødegaard που τον πήραν μικρό τον έδιναν από εδώ και από εκεί δεν έκανε τίποτα και τώρα κοστίζει 90 εκ.
- navigator11
Η ρήτρα Μειτέ έχει καταντήσει αντικείμενο μυστηρίου. Το σδνα γράφει για ύπαρξη ρήτρας. Καμιά περαιτέρω αναφορά. Άλλοι γράφουν ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Μιλάμε για ρεπορτάζ, όχι αστεία.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω πώς θα αγοράσουμε 21χρονο παίκτη της Ρεάλ. Ειλικρινά δεν μπορώ. Και άντε πες πως τον παίρνουμε, έστω δανεικό. Αυτός γιατί να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ;ron-swanson έγραψε:Πραγματικα κι εγω δεν βλεπω κανεναν λογο να ερθει ο Ρεινιερ. Γιατι να παρεις τετοιο στοιχημα; Θες παιχτες να σε ανεβασουν, οχι ρισκα.
Η διαδρομή του Αποστόλη είναι Ρεάλ Ντόρτμουντ Χιρονα δεν έπιασε εκεί ακολουθεί την φθίνουσα πορεία (σε πρωτάθλημα εννοώ όχι ομάδα) είναι λογικό να έρθει σε μας
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Αποστολη απο τοτε που τον πηρε η Ρεαλ δεν εχει παιξει σοβαρη μπαλα πουθενα. Οχι οτι ειχε παιξει και πιο πριν. 15 συμμετοχες στην Φλαμενγκο ειχε πριν παρει την μεταγραφη.
Η Ρεαλ τον πηρε γιατι ο Περεθ αγοραζει ταλεντα απο την Βραζιλια συνεχεια τα τελευταια χρονια. Αυτος απ' οτι φαινεται δεν τους βγηκε καθολου.
Η Ρεαλ τον πηρε γιατι ο Περεθ αγοραζει ταλεντα απο την Βραζιλια συνεχεια τα τελευταια χρονια. Αυτος απ' οτι φαινεται δεν τους βγηκε καθολου.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Γενικά οι χαφ που κοιτάμε είναι από το πολύ ψηλό ράφι. Για Αντόνιο νομίζω ότι μόνο τον Τουρέ μπορώ να σκεφτώ που να έχει έρθει στην ηλικία του Ελλάδα και να ήταν καλύτερός του. Μαξίμοβιτς πιο Λουτσέσκου παίκτης, κι ο Μεϊτέ ο χειρότερος των 3 αλλά μια κλάση πάνω από όλα τα χαφ στην χώρα, ίσως μόνο με Πισάρο και Βιλιένα να κοντράρεται. Το θέμα βέβαια είναι 1ον, πως θα κουμπώσει όποιος έρθει στην ομάδα με την τακτική και τους συμπαίκτες του, το οποίο δεν είναι απλά θέμα ποιότητας, και 2ον, του χρόνου που θα είμαστε σχεδόν χωρίς χαφ τι θα κάνουμε. Αλλά ειδικά το τελευταίο βλέπω ότι αποτελεί λόγο να χαρακτηριστείς αντιΠΑΟΚ εδώ, οπότε ας το πιάσουμε του χρόνου με την πτώση από τα σύννεφα.
Εικάζω ότι θα πάμε σε 2 παίκτες, 1 σε κάθε θέση. Αν, λέω ΑΝ πηγαίναμε σε 3, θα ήθελα 2 χαφ και 1 εξτρέμ, ώστε στα 20 δύσκολα ματς (8 κανονική διάρκεια, 8 πλέι οφ, κι ότι προκύψει Ευρώπη) να παίζουμε 4-3-3 αντί για 4-2-3-1.
Εικάζω ότι θα πάμε σε 2 παίκτες, 1 σε κάθε θέση. Αν, λέω ΑΝ πηγαίναμε σε 3, θα ήθελα 2 χαφ και 1 εξτρέμ, ώστε στα 20 δύσκολα ματς (8 κανονική διάρκεια, 8 πλέι οφ, κι ότι προκύψει Ευρώπη) να παίζουμε 4-3-3 αντί για 4-2-3-1.
οι περιπτωσεις αυτες με τους ακριβους αλλα δανεικους ισως και να σημαινει και το παντρεμα των 2 τασεων .
ο Γιωργης που θελει ονοματα και φρου φρου με αρωματα
και η γκοτσαρεβα που κλεινει και τα φωτα στα γραφεια για οικονομια
ε σου λεει και ο ιβαν παρε δανεικους ονοματα να χαρει ο μικρος αλλα μην ξοδευτουμε και με αγορες
πωλησεις φυσικα οκ
ετσι δουλεια δεν γινεται φυσικα
ο Γιωργης που θελει ονοματα και φρου φρου με αρωματα
και η γκοτσαρεβα που κλεινει και τα φωτα στα γραφεια για οικονομια
ε σου λεει και ο ιβαν παρε δανεικους ονοματα να χαρει ο μικρος αλλα μην ξοδευτουμε και με αγορες
πωλησεις φυσικα οκ
ετσι δουλεια δεν γινεται φυσικα
- navigator11
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να μη συντρέχουν λόγοι για να πέσουν παραπάνω χρήματα από κάποιον που φημολογείται ότι σηκώνεται και φεύγει σαν κυνηγημένος από τη χώρα, ξεπουλώντας όλες του τις μπίζνες. Ας φτιάξει όποιος αναλάβει μετά την ομάδα των ονείρων του, δίχως υπερβολικές δεσμεύσεις.Jack_MeHoff έγραψε:Αν έρθουν τελικά όλες οι μεταγραφές ως δανεικοί, ίσως να είναι και ένδειξη ότι το καλοκαίρι αλλάζουμε προπονητή. Ή ότι δεν παίζει φράγκο όντως.