55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
- Patricio_4
Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Σωτήριος σήμερα μετά την επέμβαση στην 3πλή ευκαιρία των σκοτσέζων.
ΥΓ. Στο πέναλτι έφερε ευθύνη? Δεν βρίσκω πουθενά replay ακόμα αλλά έχω αυτή την εντύπωση
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Στο πέναλτι έφερε ευθύνη? Δεν βρίσκω πουθενά replay ακόμα αλλά έχω αυτή την εντύπωση
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 55.Luís Rafael
Το πέναλτι ξεκινάει από λάθος του Τάισον που χάνει την μπάλα ενώ έχει προωθηθεί ο Ράφα, οπότε δε φέρει ευθύνη δε προλάβαινε να γυρίσει πίσωPatricio_4 έγραψε:Σωτήριος σήμερα μετά την επέμβαση στην 3πλή ευκαιρία των σκοτσέζων.
Αισθανομαι οτι περαν στη βοηθεια στην κυκλοφορια τις μπαλα μπροστα απο το κεντρο δεν βοηθα πουθενα αλλου την ομαδα.
Αμυντικα ειναι απο τους πιο ευάλωτους μπακ που εχουμε στην ομαδα.
Επιθετικα με το που μπει στην περιοχή λες και παθαινει βερτικο, τα χαλαει ολα. Στη σεντρα, λεγαμε για Λυρατζη/Μπαμπα αλλα και αυτες ολες πασουλες στον αμυντικο τις κανει. Σουτ σωστο δεν βλεπουμε, τι έμεινε;
Πιστευω, ο υγειης Μπαμπα δεν βγαινει απο εντεκαδα, εκτος αν ο ανταγωνισμος τον κανει να ξυπνησει.
Αμυντικα ειναι απο τους πιο ευάλωτους μπακ που εχουμε στην ομαδα.
Επιθετικα με το που μπει στην περιοχή λες και παθαινει βερτικο, τα χαλαει ολα. Στη σεντρα, λεγαμε για Λυρατζη/Μπαμπα αλλα και αυτες ολες πασουλες στον αμυντικο τις κανει. Σουτ σωστο δεν βλεπουμε, τι έμεινε;
Πιστευω, ο υγειης Μπαμπα δεν βγαινει απο εντεκαδα, εκτος αν ο ανταγωνισμος τον κανει να ξυπνησει.
- figurehead4
Δεν τον μπορώ άλλο αυτόν. Απίστευτα μέτριος παίχτης, άνευρος, ατεχνος.
- TylerDurden
Ισχύει. Πολύ άοσμος παίχτης.
Το έχει το όνομα; Και ο Ροντρίγκο Σοάρες μια απο τα ίδια ήταν.
Το έχει το όνομα; Και ο Ροντρίγκο Σοάρες μια απο τα ίδια ήταν.
55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Γενικα πρεπει να απαγορευτουν οι προσθηκες Σοαρες για ενα διάστημα για δεν βγαίνει το ονομα.
Είναι και μεγάλο σόι οι άτιμοι.
Είναι και μεγάλο σόι οι άτιμοι.
- figurehead4
Ρε φίλε εκτός του ότι παίζεις σαν να κάνεις αγγαρεία, το μυαλό σου πού μπορεί να είναι και χάνεσαι όλη την ώρα και σε ψάχνουν οι συμπαίχτες σου;
Πραγματικά αυτός και ο Σάστρε ως βασικά μας Μπακ πέρυσι κάνουν μέχρι και θαύμα την οποια μας πορεία, ως ένα σημείο.
Είναι πραγματικά παίχτης για μικρομεσαία ομάδα, όσα πάνε και όσα έρθουν.
Σε ομάδα πρωταθλητισμού αυτός ο νεροβραστος παίχτης, πραγματικά δεν υπάρχει. Τσαούση έπρεπε να κρατησουμε
Αυτά τα υπολείμματα από γατάκια της λαίλαπας Μποτο με ανατριχιαζουν ακομη. Ρε τι ζήσαμε περυσι
Πραγματικά αυτός και ο Σάστρε ως βασικά μας Μπακ πέρυσι κάνουν μέχρι και θαύμα την οποια μας πορεία, ως ένα σημείο.
Είναι πραγματικά παίχτης για μικρομεσαία ομάδα, όσα πάνε και όσα έρθουν.
Σε ομάδα πρωταθλητισμού αυτός ο νεροβραστος παίχτης, πραγματικά δεν υπάρχει. Τσαούση έπρεπε να κρατησουμε
Αυτά τα υπολείμματα από γατάκια της λαίλαπας Μποτο με ανατριχιαζουν ακομη. Ρε τι ζήσαμε περυσι
Οπως τα λες
Αυτος ο παικτης περσι ηταν βασικος
Και ειναι κριμα γιατι ειναι φιλοτιμος και εχει καποια στοιχεια, αν δεν μπορεις με ροτεισον να προσφερεις ρε Ραφα τοτε τι κανουμε;
Αυτος ο παικτης περσι ηταν βασικος
Και ειναι κριμα γιατι ειναι φιλοτιμος και εχει καποια στοιχεια, αν δεν μπορεις με ροτεισον να προσφερεις ρε Ραφα τοτε τι κανουμε;
Πέρυσι δεν ήταν τόσο κακός.. Ισως του λειπουν παιχνίδια και ρυθμός
Τι συμβόλαιο υπέγραψε αυτός ας μου θυμίσει κάποιος παρακαλώ.
Νομίζω 2 έτη?
Νομίζω 2 έτη?