Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ο ΚΥΡΙΟΣ Σαντος μας εβαλε ξανα στη θεση μας.

Πειτε μου ολοι εσεις αν εχετε ακουσει πιο ντομπρο προπονητη να μιλαει οπως ο Φερναντο. Να ξερει τι θελει να ξερει πως να το μεταφερει στους οπαδους αλλα κυριως να μη φοβαται να το πει. Οχι σαν καποιους αλλους προπονητες που κρυβονται μην τυχον οι αντιπαλοι καταλαβουν πως θα παιξουν. Σου λεει εδω ειμαι, αυτος ειμαι, ΕΤΣΙ θα αγωνιζομαι φετος αν μπορεις να με αντιμετωπισεις ελα και κερδισε με. Αυτο εμενα μου δειχνει τεραστια εμπιστοσυνη στη δουλεια του και πιστη στον εαυτο του και θεωρω πως αργα η γρηγορα αυτο θα περασει και στην ομαδα.

Μακαρι Φερναντο το επομενο συμβολαιο σου με την ομαδαρα μας, να μην εχει ημερομηνια ληξης...
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

kos έγραψε:ο σαντος ειπε στον γκαρσια αυτο που δεν του ειπε ο ζαγορακης.
οτι ειναι δευτερη επιλογη πισω απο τον βιτολο.
ελπιζω ο παμπλο να εκτιμησει την ειλικρινια του προπονητη του.

στην ουσια του θεματος παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει στο γηπεδο εμφανιση του βιτολο που να μου λεει οτι ο σαντος εχει δικαιο.

γενικα η συνεντευξη, εκτος των αλλων, ηταν μια απαντηση σε οσους τον κατακρινουν και ειδικα σε οσους τον συγκρινουν με τον προπονητη της εθνικης κυπρου.

ειναι ο μονος προπονητης που ειχε ο ΠΑΟΚ εδω και χρονια που εξηγει στον κοσμο τι θελει να κανει η ομαδα μεσα στο γηπεδο. απλα και κατανοητα. το εκανε και για τον βερον και για τον γκαρσια και για τον κουτσια και για ολους. χωρις να βαζει στην μεση τον χριστο και την παναγια.

ο ανθρωπος ειναι κυριος απεναντι μας. ας γινουμε και εμεις απεναντι του.

+ 1.832.237 και μισό

σε ένα σημείο μόνο θα σταθώ. Στην αναφορά του στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Να μην ξεχνάμε πως ο ένας από τους 2-3 καλύτερους παίχτες στον κόσμο αυτή την στιγμή είναι παιδί του Σάντος. Ο Σάντος τον ανέδειξε, και σε κάποιο βαθμό ο Σάντος ευθύνεται για την πορεία του. Στην χώρα που καταφέρνει το 99% των ταλέντων της να έχουν πορεία:

18 χρονών ----> ταλέντο
20 χρονών ----> ταλέντο
22 χρονών ----> ταλεντάρα
25 χρονών ----> ακόμα ταλέντο
27 χρονών ----> χαμένο ταλέντο
30 χρονών ----> ούτε στον πάγκο του Άρη

είναι επιεικώς χαζό σχετικοί και άσχετοι να κάνουν επιδείξεις στον "πατέρα" του Ρονάλντο πως θα αναδείξει τον Κουτσιανικούλη.

Αυτά τα λίγα από μένα...έχει να προσθέσει και κάτιτις ο κάτωθι:
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο σαντος και ο αγγελος ειναι ανθρωποι που ποτε δεν βαριεσε οταν δινουν
συνεντευξεις κατι κερδιζεις παντα απο αυτες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ......
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Μαζευτείτε... Γιατί κάποιοι απο εσάς μόλις κάνει η ομάδα ντουντούκα στην Τρίπολη ή μόλις κάνει ο οσφπ διπλο στην Τούμπα θα πέσετε να τον φάτε... Είμαστε η μόνη ομάδα που αποθεώνουμε (!!!) τον προπονητή μας όταν δίνει μια συνέντευξη και απαντάει λέγοντας τα αυτονόητα, αυτά δηλαδή που πιστεύει... Και όταν δεν μας αρέσουν αυτά που πιστεύει τον εκτελούμε... Και αν κάνει μια ήττα τον λιθοβολούμε...

Αρχίζουμε πάλι τις κωλοτούμπες και τις τραμπάλες μου φαίνεται...

Είπαμε... Όχι πανηγύρια στα καλά... Και όχι καταστροφολογία στα κακά... Αυτή μόνο είναι συνετή στάση που βοηθάει τον ΠΑΟΚ... Όλα τα άλλα είναι μαλακίες και να'χαμε να λέγαμε...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Arisk
εγώ άρχισα τα μπινελίκια μόλις από εχθές όταν είδα πάλι ρόμβο με δεξί χαφ τον Κονσεισάο και κορυφή τον Ίβιτς.

Μηδέν ευκαιρίες, μηδέν κινητικότητα.

Τελικά Σάντος είσαι μεγάλο παλτό !!! Άντε ρε που θα μας μάθεις εσύ μπάλα !!! Πάρε και τα σκυλιά σου μαζί και τον μπούλο !!!

Το ματς δεν το είδα βέβαια αλλά μου τα μετέφεραν από το γήπεδο ένας θείος μου ο οποίος βλέπει 40 χρόνια μπάλα και έπαιζε μπάλα 8 χρόνια στις αλάνες αλλά και ο ξάδερφός μου ο οποίος έχει ντοκτορά σε football manager εδώ και δέκα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Χαχαχα ρε tad... :)
Arik + απο μενα..ακριβως αυτο που εγραψες...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

arisk έγραψε:Μαζευτείτε... Γιατί κάποιοι απο εσάς μόλις κάνει η ομάδα ντουντούκα στην Τρίπολη ή μόλις κάνει ο οσφπ διπλο στην Τούμπα θα πέσετε να τον φάτε... Είμαστε η μόνη ομάδα που αποθεώνουμε (!!!) τον προπονητή μας όταν δίνει μια συνέντευξη και απαντάει λέγοντας τα αυτονόητα, αυτά δηλαδή που πιστεύει... Και όταν δεν μας αρέσουν αυτά που πιστεύει τον εκτελούμε... Και αν κάνει μια ήττα τον λιθοβολούμε...

Αρχίζουμε πάλι τις κωλοτούμπες και τις τραμπάλες μου φαίνεται...

Είπαμε... Όχι πανηγύρια στα καλά... Και όχι καταστροφολογία στα κακά... Αυτή μόνο είναι συνετή στάση που βοηθάει τον ΠΑΟΚ... Όλα τα άλλα είναι μαλακίες και να'χαμε να λέγαμε...

Ετσι...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

eorptol έγραψε:ο σαντος και ο αγγελος ειναι ανθρωποι που ποτε δεν βαριεσε οταν δινουν
συνεντευξεις κατι κερδιζεις παντα απο αυτες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ......
με καλυψες απολυτα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω λεω να γουσταρουμε και να πανυγηριζουμε στις επιτυχιες γιατι
γιαυτο ειμαστε οπαδοι να χαιρομαστε με τις επιτυχιες στις αποτυχιες
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΛΠ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σαντος ειδες ο εργοτελης σημερα μην με ξεχνας 3αραααααααα θελω με τον γκευ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

του κανεις και εκπτωση απο 5 στα τρια...... :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ρε φερναντο...αυτος τον κοκκωνη τον εχεις δει? :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

geoavr έγραψε:Παραθέτω το link από μιά συνέτευξη που έδωσε ο Αρίγκο Σάκι με αφορμή την παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον ερχομό του Κλαούντιο Ρανιέρι.
http://www.sport-fm.gr/article/193307
Στο τέλος καταλήγει ''«μια ομάδα, όπως η Ρόμα, δεν είναι εύκολο να κερδίζει τρόπαια,αν δεν αποδίδει τουλάχιστον ωραίο θέαμα, τι άλλο θα μπορούσε να της απομένει;''.............

Δεν έχω διάθεση να κράξω κανέναν , δεν μου έφαγε κανένας την γκόμενα από αυτούς που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ για να τους έχω άχτι.....

Αλλα αναρωτιέμαι κι εγώ το ίδιο με τον κύριο που υποβάλει την ερώτηση.....

Οποιος νομίζει ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα στα επόμενα 3 χρονια , μάλλον δεν έχει καμια επαφή με την πραγματικότητα.Σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα ίσως.Αλλα όσο ζει ο Κόκκαλης πρωτάθλημα δεν παίρνουμε.Πρέπει να είναι σε πολύ περίεργη θέση οι πλανήτες για να πάρουμε πρωτάθλημα.

Οποτε τι μας μένει?

Να διεκδικούμε κύπελλο και καλές πορείες στην Ευρώπη και να βλέπουμε και λίγο ποδόσφαιρο.

Ίσως ο Santos να νομίζει ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τα χερια των 2 ισχυρών (γιατί η ΑΕΚ για μένα είναι μη υπολογίσιμη δύναμη).Ότι και να πιστεύει , νομίζω πως ακόμα και τώρα βάση αποτελέσματος , δικαίως βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αλλα ίσως από του χρόνου , θα πρέπει να επικεντρωθεί σε όλα τα υπόλοιπα εκτος από το πρωτάθλημα.Βασικά θα ήμουν ικανοποιημένος εάν έλεγε σε συνέντευξη του ότι πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε σε ομίλους , μετά το κύπελλο και αν κάτσει (που δε θα κάτσει ποτε) , το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι μέσα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι κάθε χρόνο.Είναι πολλά τα λεφτά που χάνονται με την απουσία του συλλόγου από την Ευρώπη.Τα πρωταθλήματα αφήστε τα για τους bazelogaurous.

Γι αυτό λοιπόν η μονη διαφωνία μου είναι οι στόχοι της ομάδος και φυσικά το ότι εφόσον δεν με αφήνουν να κερδίσω τίποτα σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα , τουλάχιστον ας χαρώ τους παίκτες μας και την ομάδα βλέποντας ωραίο ποδόσφαιρο κι όχι σκάκι.

P.S.:Κάποιοι προφανώς εύχεστε να μου δείξει το μέλλον ότι κάνω μεγάλο λάθος για να με κράξετε που είμαι κράχτης.(Γιατί στην ουσία και τα Santoσκυλά , κράχτες είστε και γκρινιάρηδες και μάλιστα οι χειρότεροι του είδους).Εγώ πάλι εύχομαι να είμαι λάθος και να με εκπλήξει η ομάδα μου ευχάριστα δείχνοντας μου ότι μπορεί κάτω από αυτές τις συνθήκες να διεκδικεί και να κερδίζει τρόπαια.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ντομπρος ανθρωπος και προπονητης που τα λεει σταρατα...

Οκ, ρεαλιστης και ηθελε να παιζει με 3-4-3....οκ, με ενα αμυντικο χαφ...δηλαδη πιο επιθετικο ποδοσφαιρο...οκ..

Εγω μαζι σου Φερναντο...

...αλλά περιμενω και την στιγμή που επιτελους θα τα δουμε αυτα μεσα στο γηπεδο και οχι στα λογια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”