Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Συλλυπητήρια Άγγελε...
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συλλυπητηρια και καλο κουραγιο στον Αγγελο!
Καλο ταξιδι και καλο Παραδεισο για τη Βιβη!!
Καλο ταξιδι και καλο Παραδεισο για τη Βιβη!!
-
Θερμά συλλυπητήρια Άγγελε. Να είσαι γερός και να την θυμάσαι......
- figurehead4
Θερμά συλλυπητήρια Άγγελε. Ο Θεός να την αναπαύσει και η Παναγιά να σου δώσει παρηγοριά.
- rade paprica
-
- V-olakiotis
Αγγελάρα κουράγιο...
Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τη Βιβή...
Η νίκη η αποψινή να την συνοδεύσει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τη Βιβή...
Η νίκη η αποψινή να την συνοδεύσει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πριν γράψω πάλι για τον γίγαντα Πρόεδρο μας ,θα πρέπει να πω κι κάτι για την ουσιαστική διεκπεραίωση του μεγαλύτερου μέρους του πρότζεκτ της αγοράς της έκτασης με την συμβολή του τεράστιου παοκτση Αγγέλου Αναστασιάδη. Όσο παιρνουν οι μέρες τόσο θα αποκάλυπτεται ο κομβικός ρόλος που ανέλαβε ο άγγελος σε κατευθείαν συνενοηση με τον Ιβάν κι χωρίς κανένα μεσάζοντα ανάμεσα τους. Αργά κι μεθοδικά κατέληξε να έχει έρθει στα χέρια του Ιβάν το μεγαλύτερο κομμάτι της έκτασης που χρειάζεται για το προπονητικό μας κέντρο. Αυτός ήταν κι ο ρόλος της πρόσληψης του Άγγελου εξ αρχής, κι κατάφερε κι τον έβγαλε εις πέρας αντιμετωπίζοντας έναν προσωπικό Γολγοθά!! Τα σέβη μου κι τον απεριόριστο θαυμασμό μου Άγγελε!!
Μπραβο στον Αγγελο για την αθορυβη αλλα πολυ σημαντικη δουλεια π εκανε για το νεο προπονητικο στολιδι π θα γινει στη Θερμη
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο! Το νέο προπονητικό θα είναι ένα στολίδι, όπως στολίδι θα είναι και το νέο γήπεδο, όποτε και να κατασκευαστεί.
Α ρε Μαρουπα υπερωρια που εχεις να γραψεις.
Απο το Σαλε Ξανθη, στην Μεσημβρία, Τουμπα, Σουρωτή στου Λόλα, μετά πιο κάτω για ενα μακροβουτι στη Waterland και τελος προς Ταγαραδες-Θερμη.
Απο το Σαλε Ξανθη, στην Μεσημβρία, Τουμπα, Σουρωτή στου Λόλα, μετά πιο κάτω για ενα μακροβουτι στη Waterland και τελος προς Ταγαραδες-Θερμη.
Όσο σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων με υπερσύγχρονο προπονητικό και νέο γήπεδο με πιάνει ρίγος.
-
Andrew R έγραψε:Πριν γράψω πάλι για τον γίγαντα Πρόεδρο μας ,θα πρέπει να πω κι κάτι για την ουσιαστική διεκπεραίωση του μεγαλύτερου μέρους του πρότζεκτ της αγοράς της έκτασης με την συμβολή του τεράστιου παοκτση Αγγέλου Αναστασιάδη. Όσο παιρνουν οι μέρες τόσο θα αποκάλυπτεται ο κομβικός ρόλος που ανέλαβε ο άγγελος σε κατευθείαν συνενοηση με τον Ιβάν κι χωρίς κανένα μεσάζοντα ανάμεσα τους. Αργά κι μεθοδικά κατέληξε να έχει έρθει στα χέρια του Ιβάν το μεγαλύτερο κομμάτι της έκτασης που χρειάζεται για το προπονητικό μας κέντρο. Αυτός ήταν κι ο ρόλος της πρόσληψης του Άγγελου εξ αρχής, κι κατάφερε κι τον έβγαλε εις πέρας αντιμετωπίζοντας έναν προσωπικό Γολγοθά!! Τα σέβη μου κι τον απεριόριστο θαυμασμό μου Άγγελε!!

Ευχαριστουμε ΚΥΡΙΕ Αναστασιαδη για τις προσπαθειες σου για το καλο της ομαδαρας μας.
Σου ευχομαι να ζησεις πολλα χρονια να εισαι γερος εδω μαζι μας. Να εισαι καλα.
Σου ευχομαι να ζησεις πολλα χρονια να εισαι γερος εδω μαζι μας. Να εισαι καλα.