Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Σήμερα μη περιμένεις να έρθει από σ/κicue έγραψε:Αν δεν ερθει κανεις μεχρι το βραδυ ομως μην σας παρει απο κατω.
Με κριτήριο το ύψος δηλαδή τον έκοβε η τον έβαζε να παίζει; Όχι με τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά και αν ταίριαζαν στο εκάστοτε ματς;mbison έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου επιχειρηματολογησει πως ο Λου θέλει τον κοντό, από τη στιγμή που τον Νταντας δεν τον έβαλε λεπτό στον τελικό?
Είναι σίγουρο ότι προτιμάει Μαξι κ Μειτε.
Δεν θα έρθει ο κοντός
Γιατί άλλο ο κοντός, άλλο ο Dantas. Επειδή είναι μικροκαμωμένοι;mbison έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου επιχειρηματολογησει πως ο Λου θέλει τον κοντό, από τη στιγμή που τον Νταντας δεν τον έβαλε λεπτό στον τελικό?
Είναι σίγουρο ότι προτιμάει Μαξι κ Μειτε.
Δεν θα έρθει ο κοντός
Napoli4 έγραψε:Αν γίνει αυτό θέλουμε 2 εξτρέμ...
Παίζει αριστερό εξτρέμ και ο Κωνσταντέλιας δεξί εξτρέμ παίζει ο Murg"άλλο που δεν τον πιστεύουμε όλοι και θέλουμε να πάρει πόδι". Μπορει να παίζει εξτρέμ ο Ricardo που τον έχει στην ομάδα μπορεί να παίζει εξτρέμ ο Βρακάς 10αροεξτρέμ θα πάρει να παίζει όλη την πλευρά πιστεύω.
Reinier Jesus. Μόνο 21 ετών, με 18 μάτς στη Χιρόνα πέρσι και καμιά 40αριά στην Ντορτμουντ.
Δεν ξέρω γιατί από 25 μύρια η αξία του έχει πέσει στα 2 τώρα που μιλάμε.
Πρώτα το ματσάκι και μετά το κοιτάμε αυτό.
Δεν ξέρω γιατί από 25 μύρια η αξία του έχει πέσει στα 2 τώρα που μιλάμε.
Πρώτα το ματσάκι και μετά το κοιτάμε αυτό.
Παντως αν εχουμε βρει εξτρεμ τουμπανο, τοτε δεν με χαλαει να φερουμε και τον Λημνοο για αντικαταστατη του Ναρει.
Βεβαια εγω με δεξια πλευρα Λημνιο Ζιφκοβιτς θα εστελνα τον Κετζιορα ή θα τον μονιμοποιουσα αναπληρωματικο κεντρικο μπακ (σιγα μη δεχθει να παιζει αλλαγη αλλα οκ) και θα εφερνα επιθετικογςμενες δεξι μπακ τυπου Ματος. Και ο Ζιφκο και ο Λημνιος δινουν εξαιρετικη καλυψη πισω.
Βεβαια εγω με δεξια πλευρα Λημνιο Ζιφκοβιτς θα εστελνα τον Κετζιορα ή θα τον μονιμοποιουσα αναπληρωματικο κεντρικο μπακ (σιγα μη δεχθει να παιζει αλλαγη αλλα οκ) και θα εφερνα επιθετικογςμενες δεξι μπακ τυπου Ματος. Και ο Ζιφκο και ο Λημνιος δινουν εξαιρετικη καλυψη πισω.
-
panpangr77
Σε ένα βίντεο από κάτω λένε ότι δεν είναι τελικά τόσο καλός και έμεινε στάσιμος και αναρωτιούνται πώς το κατάφερε αυτό στην Ντόρτμουντ.
Ας πάρουμε τη νίκη και στα τσακιδια οι μεταγραφές...έτσι και αλλιώς η άκρατη ονοματολογια δεν θα φέρει τίποτα ..κανά δανεικό το πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Πέμ 24 Αύγ 2023, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
1ο ποστ στο τοπικ των μεταγραφών...
Κάντε καμία μεταγραφή...στο κέντρο και στα εξτρέμ.
Κάντε καμία μεταγραφή...στο κέντρο και στα εξτρέμ.
Πάντως ο ΚυρΚυρ ήδη ακολουθεί Μειτε στο ινσταγκραμ.
Άρα λογικά
Μειτε...τσεκ
Άρα λογικά
Μειτε...τσεκ
Λέει μια σοφή παροιμία.
Όπου ακούς πολλά κεράσια (Μέιτε, Μαρκαντώνης, Μαξίμ, Μπελκεμπά) κράτα μικρό καλάθι.
Όπου ακούς πολλά κεράσια (Μέιτε, Μαρκαντώνης, Μαξίμ, Μπελκεμπά) κράτα μικρό καλάθι.
Δεν μπορω να πιστεψω πως θα τολμησουν να κάνουν τετοια μπινια στην ομαδα και κατ επεκταση στον κοσμο. Να ακουγονται ενα σωρο ονοματα, να υπαρχουν τετοια κενα, και στο τελος να ρθει ο κανεις...
- rade paprica
ρε λέτε φέτος να τρίβουμε τα μάτια μας...
και τους μισούς από αυτούς που συζητάμε
να πάρουμε
θα κάνω κωλοτούμπες
και τους μισούς από αυτούς που συζητάμε
να πάρουμε
θα κάνω κωλοτούμπες
- potamda
- Bet Guru 2023
Επίσης, μια προφητεία λέει ότι θα πάρουμε παίκτη από Μ.Ettien26 έγραψε:Λέει μια σοφή παροιμία.
Για να δούμε αν βγει...