Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Απορω πως εμεις αλλα κ αλλες ομαδες δεν ασχολουνται με τον Bruno Costa της Porto,ειναι παραγκωνισμενος απο τον Σερτζιο στην Β ομαδα τους.Ευκαιρια ειναι,θα κουμπωσει καλα με ολα τα χαφ μας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να πω βέβαια εδώ για μια τελευταία φορά πως ο Μαρκαντώνης είναι άλλο επίπεδο και πως αν ερχόταν θα τρίβαμε τα μάτια μας.

Κρίμα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ επιμένω ότι δεν νομίζω ότι θα πάρουμε μόνο ένα χαφ. Είτε γιατί αυτό υπάρχει σαν σχεδιασμός είτε γιατί δίνω αρκετές πιθανότητες να φύγει ο Σβααμπ
Ακόμα και του Μαρκαντωνη δεν το θεωρώ τελειωμένο.
Δεν υπάρχει ούτε ένα δημοσίευμα από Ιταλία μεριά που να το... σκοτώνει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε:Θα ηθελα να δω παντως μια τριαδα σε τριγωνο τους Μειτε-Τσιγγαρα και πιο μπροστα τους τον Αζντοεφ,τον Ντελια και τον Αντριγια εξτρεμ αλλα να συγκλινουν σαν φορ και τα πλαγια μπακ να ανεβαινουν σαν εξτρεμ,τον Σαματα να ριχνει και να τρωει ξυλο.Μου αρεσει σαν ιδεα.
Ηδονη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε:Να πω βέβαια εδώ για μια τελευταία φορά πως ο Μαρκαντώνης είναι άλλο επίπεδο και πως αν ερχόταν θα τρίβαμε τα μάτια μας.

Κρίμα…

Βέβαια, η ομάδα του, καθώς λένε οι Ιταλοί, δε φαίνεται να τον πιστεύει, εφόσον θέτει θέμα υποχρεωτικής οψιόν αγοράς. Μάλλον μετάνιωσαν για την αγορά και ψάχνονται να ρεφάρουν. Δεν τον ξέρω τον παίχτη. Πιθανότατα είναι πολύ ποιοτικός. Αλλά γουρούνι στο σακί, ακόμα και 23 χρονο;
adman

Δημοσίευση από adman »

Μα 2 χαφ δε θέλαμε έτσι κι αλλιώς; Περιμένουμε άλλον εναν. Και 2 εξτρεμ αν δεν κάνω λάθος, άρα αν φυγει ο Νάρει 3;
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Καθίστε ρε μάγκες, η Μίλαν έδωσε 500 ενοίκιο και εμείς δίνουμε 1,2 μετά από τεράστια πτώση αξίας του παίκτη;

Ή κάτι δεν μας λένε καλά οι ΑΡΔ ή δεν είχε καμία άλλη επιλογή η ΠΑΕ (ίσως να έχει κάνει με τον Ρώσο μάνατζερ και τον τρόπο καταβολής του ποσού)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τον ξέρω εγώ Navi και πίστεψε με είναι πολύ καλός.

Το ότι δεν έπιασε στην Λατσιο δεν λέει απαραίτητα κάτι. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που δεν πιάνει στη νέα του ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση αν η ομάδα κρίνει ότι δεν είναι συμφέρουσα οικονομικά η απόκτηση του πάμε παρακάτω.

Εμείς κρίνουμε καθαρά ποδοσφαιρικά, ούτε μπροστά στις διαπραγματεύσεις είμαστε ούτε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες.

adman

Δημοσίευση από adman »

Jack_MeHoff έγραψε:Καθίστε ρε μάγκες, η Μίλαν έδωσε 500 ενοίκιο και εμείς δίνουμε 1,2 μετά από τεράστια πτώση αξίας του παίκτη;

Ή κάτι δεν μας λένε καλά οι ΑΡΔ ή δεν είχε καμία άλλη επιλογή η ΠΑΕ (ίσως να έχει κάνει με τον Ρώσο μάνατζερ και τον τρόπο καταβολής του ποσού)
Η Μίλαν εδωσε 500 ενοικιο, δηλαδή κατέβαλαν 500 χιλιαρικα στην ομάδα, εκτός από τον μισθο. Εμείς θα καλύψουμε μόνο μέρος του μισθού χωρίς να καταβαλουμε ενοίκιο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Όποτε πάμε να πουλήσουμε κάποιον , βγαίνει ότι κλείσαμε κάποιον άλλο .. το τι γίνεται στο τέλος το μάθαμε .. ελπίζω να είναι πραγματικά έτοιμοι για 2 μεσοεπιθετικους και ο ένας να ανακοινωθεί την ίδια μέρα με τον ναρει..
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ααααααααα εντάξει τότε.

Απ'οσο καταλαβαίνω οι περισσότεροι που σχολιάζουν αρνητικά τον παίκτη έχει να κάνει με το ότι έχει πολλές δυνατότητες αλλά πολύ χαμηλό work rate. Θεωρητικά αν καταφέρει ο προπονητής να τον κάνει να δουλέψει θα δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα μας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εγω φοβαμαι μη μας βγει μερακλης,χομπιστας,τουριστας.....ειναι γλυκια η ζωη στην Θεσσαλονικη.

Γνωριζει κανεις αν εκανε προπονησεις με την πρωτη ομαδα της Μπενφικα;Αν επαιξε σε καποιο φιλικο;
Η λογικη λεει πως θα παρει σταδιακα καποια λεπτα,θα βοηθησει κ η διακοπη για τις εθνικες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ελπίζω να μην έρθει. Ελπίζω εδώ που φτάσαμε να φάμε άλλες 8 μέρες περιμένοντας. Και να φέρουνε Μαξίμοβιτς αντί για Μειτε με αγορά. Και για μεσοεπιθετικους θέλαμε 2 ήδη. Θα παμε για 3 τώρα;

Παιδιά στην τριάδα πίσω από τον φορ έχουμε (χωρίς τον Ναρει):
- Αντριγια που υπογράφει τον Δεκέμβρη όπου θέλει
- Τάισον που υπογράφει τον Δεκέμβρη όπου θέλει
- Μουργκ που υπογράφει τον Δεκεμβρη όπου θέλει
- Κωνσταντελια που δεν δίνω πάνω από 10% να μην πωληθεί το καλοκαίρι

Θελουμε τουλάχιστον 2 παίκτες. Τουλάχιστον και αυτό αν υπολογίζεται όντως ο Μουργκ. Αλλιώς τουλάχιστον 3.

Του χρόνου μπορεί να τους έχουμε χάσει όλους.

Και εφόσον μεταγραφες κάνουμε μετά τις 25 Αυγουστου, δεν θέλει πολύ να κατεβουμε με τον κανένα στα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε:Τον ξέρω εγώ Navi και πίστεψε με είναι πολύ καλός.

Το ότι δεν έπιασε στην Λατσιο δεν λέει απαραίτητα κάτι. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που δεν πιάνει στη νέα του ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση αν η ομάδα κρίνει ότι δεν είναι συμφέρουσα οικονομικά η απόκτηση του πάμε παρακάτω.

Εμείς κρίνουμε καθαρά ποδοσφαιρικά, ούτε μπροστά στις διαπραγματεύσεις είμαστε ούτε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες.

Δεν αντιλέγω, κουβέντα να γίνεται. Εγώ θίγω απλώς ότι μετά από έναν μόλις χρόνο στη Ρώμη, με τεράστια περιθώρια μεταπωλητικής αξίας, ΑΝ ΟΝΤΩΣ η σκέψη τους είναι υποχρεωτική οψιόν αγοράς στον όποιον ενδιαφερόμενο, δεν μπορεί αυτή να είναι της τάξεως των 3 κ 4 εκατομμυρίων. Θα είναι κοντά στα φράγκα που έσκασαν στους Ουκρανούς.
Κοινώς, ουδεμία προοπτική για εμάς τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως αν μετά τα όλα όσα έχουνε γίνει αυτό το καλοκαίρι καταφέρουμε και καταληξουμε με ενισχυμένο ροστερ και χωρίς ευρωπαϊκές απώλειες,μιλάμε για ένα μικρό θαύμα και χαλάλι τα νεύρα και το σιχτιρσισμα...
Πχ στην υπόθεση Ναρει είναι δυνατόν να σέρνεται ένα θέμα 2 μήνες κοντά με τον παικτη να είναι εμφανως επηρεασμένος και εσυ να μην έχεις πάρει ούτε καν το πρώτο εξτρεμ που ηθελες; Δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”