Προτιμω Μαξιμοβιτς απο τον κοντοστουπη Αντονιο, ο σερβος ειναι τρομερο μηχανακι. Μακαρι να ερθειKabamaru11 έγραψε:Γραφτηκε πως τελος το ενδιαφερον για Αντονιο,η Λατσιο επιμενει για υποχρεωτικη αγορα.
Οσο για Μειτε,καλος ειναι,δυνατος,αλλα οχι μηχανακι.Ενας πιο τεχνιτης κ ευελικτος Εσιτι των πλουσιων ειναι.
Προτιμω Μαξιμοβιτς,αλλα εδω που μας εφτασαν,οποιος εστω κ λιγο ποιοτικος να ερθει,καλοδεχουμενος θα ειναι.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Στη κατάσταση που φτάσαμε, έπρεπε να έρθει παίκτης οπωσδήποτε. Δανεικός - ξεδανεικός, μην το αναλύουμε και ιδιαίτερα. Ας έρθει να ησυχάσει το κεφάλι μας πως υπάρχουν χαφ και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε του χρόνου.
Εννοείται πως το ιδανικό θα ήταν να μην ψάχνουμε του χρόνου για 2-3-4 χαφ, αλλά έστω και έτσι κλείνει μια πολύ μεγάλη τρύπα.
Παίζει να δηλωθεί στη λίστα;
Εννοείται πως το ιδανικό θα ήταν να μην ψάχνουμε του χρόνου για 2-3-4 χαφ, αλλά έστω και έτσι κλείνει μια πολύ μεγάλη τρύπα.
Παίζει να δηλωθεί στη λίστα;
αν δεν είναι ο Λουτσέσκου του χρόνου και 40 ποδοσφαιριστές να φέρεις δεν υπάρχει θέμα... οπότε..gika έγραψε:Του χρόνου θα έχουμε πάλι μείον 7 παίκτες και δεδομένου ότι δεν θα καλύψουμε όλα τα κενά φέτος, θα ψάχνουμε να φέρουμε 10 νέους. Δουλειά έτσι δεν γίνεται να χτίζεις από την αρχή κάθε καλοκαίρι.
- Kabamaru11
"Οριστικά τέλος η περίπτωση Μάρκος Αντόνιο!
TRELOGIATROSΑυγούστου 23, 2023
Με την συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Σουαλιχό Μεϊτέ να είναι στα σκαριά, με τις λεπτομέρειες να απομένουν μόνο, η περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο για τον Δικέφαλο δεν υφίσταται πλέον.
Πιο συγκεκριμένα όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγο εδώ στο PAOK COMMUNITY, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Γάλλου χαφ με την μορφή δανεισμού χωρίς ωστόσο να προστίθεται οψιόν αγοράς σε αυτή.
Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει αρχικά με την Λάτσιο για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου με οψιόν αγοράς, οι Ιταλοί άλλαξαν νερά πλεύσης ζητώντας από τον Δικέφαλο να τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν για τον ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ετσι η συμφωνία χάλασε."
Δεν εγραψα οτι ισχυει,αλλα οτι γραφτηκε.
TRELOGIATROSΑυγούστου 23, 2023
Με την συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Σουαλιχό Μεϊτέ να είναι στα σκαριά, με τις λεπτομέρειες να απομένουν μόνο, η περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο για τον Δικέφαλο δεν υφίσταται πλέον.
Πιο συγκεκριμένα όπως ενημερωθήκατε πριν από λίγο εδώ στο PAOK COMMUNITY, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Γάλλου χαφ με την μορφή δανεισμού χωρίς ωστόσο να προστίθεται οψιόν αγοράς σε αυτή.
Παρόλο που ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει αρχικά με την Λάτσιο για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου με οψιόν αγοράς, οι Ιταλοί άλλαξαν νερά πλεύσης ζητώντας από τον Δικέφαλο να τοποθετηθεί υποχρεωτική οψιόν για τον ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ετσι η συμφωνία χάλασε."
Δεν εγραψα οτι ισχυει,αλλα οτι γραφτηκε.
τιποτα άλλο έχει ο Βαντιμ να βολευτουμε να βγάλουμε τη χρονιά;john4serres έγραψε:Ιδιοκτήτης του γραφείου που έχει αναλάβει τον Meite είναι ο Ρώσος Vadim Vasilyev.
Πρώην αντιπρόεδρος της Monaco, πολύ γνωστός στη πιάτσα.
και ο Μειτε εχι καθολου δημιουργικες ικανοτητες? δεν βλεπω νουμερα καθολου...
Και 4 και 5 και 6 να δώσεις, αρκεί να υπάρχει πιθανότητα μεταπώλησης. Τα 4 εκ. για 30χρονο παίκτη σημαίνει πως αν υπογράψει τριετές συμβόλαιο τον πληρώνεις εξτρά 1,3εκ το χρόνο. Αν ο παίκτης παίρνει π.χ. 1,2εκ. συνολικά σου βγαίνει 2.5εκ τη χρονιά. Αν τα αξίζει, καλώς να τον πάρεις. Αξίζει ο Μεϊτέ 2,5εκ το χρόνο; Δεν τον ξέρω τον παίκτη, δεν θα εκφράσω άποψη.Dimg4a έγραψε:Παιδια θελουμε να πουλαμε 15-20 μυρια αλλα δε θελουμε να δωσουμε 4 μυρια για το βασικο μας χαφ και το βαρομετρο του κεντρου? (Με την προυποθεση βεβαια οτι θα αποδειχτει στο χορταρι).
Ο Μεϊτέ είναι εξάρι ή οχτάρι; Μπορεί κάποιος να πει σαν ποιον παίκτη μας (τωρινό η παλιότερο) μοιάζει;
- navigator11
Δηλαδή η Μπενφίκα για 29 χρονο παίχτη, που τον δανείζει 2 σερί χρονιές, οπότε προφανώς και δεν τον βλέπει ως ενεργό μέλος του ρόστερ της, δεν έχει διάθεση να βάλει ρήτρα; Παράξενο. Εκτός αν συζητήσαν για τίποτα 6-7 εκατομμύρια και τους είπαμε ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο και μπήκε στην άκρη το θέμα.
- PAOKevolution
Επομένως, εγώ με το άμπαλο μυαλό μου λέω πως με τους υπάρχοντες παίκτες και την προσθήκη Μειτέ, δε μπορεί να έρθει και ο Σέρβος γιατί τσουγκράνε οι δυο τους. Άρα πάμε για άλλον παίκτη στυλ Αντώνη, εφόσον δεν θα προχωρήσουμε στην περίπτωσή του.
Εγώ πάλι δεν αποκλείω η Λάτσιο να έρθει με τα νερά μας και να γίνει και του κοντού
Πάντως αν εξαιρέσεις το timing και την καθυστέρηση εγώ είμαι ικανοποιημένος. 4 μυρια οψιον ο Μειτε,4 μυρια αγορά ο Μαξιμοβιτς,ίσως είναι και πιο safe επιλογή ο πρώτος καθώς αν πιάσει μειώνεις και το ρίσκο. Ηλικιακά είναι σχεδόν ίδια περίπτωση 10 μήνες διαφορά έχουν.
Οι Πορτογάλοι 4 εκατομμύρια λένε είναι η ρήτρα. Δες όμως τους φουστηδες παίκτη που τον πήραν 6 χαρτιά δεν τους έχει βγει καθόλου τον δανείζουν κάθε χρόνο, πανηγυρίζουν οι οπαδοί τους στα φόρουμ που φεύγει και θέλουν και θέλουν να έχουν στο τέλος 2 μύρια ζημία ενώ ο παίκτης θα είναι στα 30 με 31.Εγω πιστεύω το ποσό μπορεί να είναι μικρότερο. Αλλιώς ας τον κρατήσουν μέχρι το 26 να πληρώνουν το συμβόλαιο του. Τώρα θα μου πείτε ας τον δούμε πρώτα στο γήπεδο..
Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους δανεισμούς, είναι πλέον πολύ μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής αγοράς.
Οζντόεφ, Μειτέ, Σβάμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε είναι πολύ δυνατό και ισορροπημένο κέντρο.
Με ένα καλό εξτρέμ για αριστερά η ομάδα θα είναι πολύ καλή.
Οζντόεφ, Μειτέ, Σβάμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε είναι πολύ δυνατό και ισορροπημένο κέντρο.
Με ένα καλό εξτρέμ για αριστερά η ομάδα θα είναι πολύ καλή.
Μα τον παιρνεις για επιτευξη στοχων, δεν ειναι ολοι για μεταπωληση.Anthimox έγραψε:Και 4 και 5 και 6 να δώσεις, αρκεί να υπάρχει πιθανότητα μεταπώλησης. Τα 4 εκ. για 30χρονο παίκτη σημαίνει πως αν υπογράψει τριετές συμβόλαιο τον πληρώνεις εξτρά 1,3εκ το χρόνο. Αν ο παίκτης παίρνει π.χ. 1,2εκ. συνολικά σου βγαίνει 2.5εκ τη χρονιά. Αν τα αξίζει, καλώς να τον πάρεις. Αξίζει ο Μεϊτέ 2,5εκ το χρόνο; Δεν τον ξέρω τον παίκτη, δεν θα εκφράσω άποψη.Dimg4a έγραψε:Παιδια θελουμε να πουλαμε 15-20 μυρια αλλα δε θελουμε να δωσουμε 4 μυρια για το βασικο μας χαφ και το βαρομετρο του κεντρου? (Με την προυποθεση βεβαια οτι θα αποδειχτει στο χορταρι).
Ο Μεϊτέ είναι εξάρι ή οχτάρι; Μπορεί κάποιος να πει σαν ποιον παίκτη μας (τωρινό η παλιότερο) μοιάζει;