77. Khaled Narey
Re: 77. Khaled Narey
Αν ηξερα ότι τα λεφτά θα πιάσουν τόπο θα έλεγα ότι τα 2εκ είναι σούπερ για Ναρει. Αλλά πραγματικά πιστεύω οτι μπορούν να βρουνε και χειρότερο.
Υπερεκτιμημένος παίχτης. Γενικά εχω βαρεθεί να φέρνουμε εξτρέμ που δεν περνάνε ούτε κώνο.
Υπερεκτιμημένος παίχτης. Γενικά εχω βαρεθεί να φέρνουμε εξτρέμ που δεν περνάνε ούτε κώνο.
Αν ολα κυλουσαν ομαλα στην ομαδα, η πωληση Ναρει θα ηταν σχεδον ευπροσδεκτη.Ο παικτης ηρθε να συμπληρωσει τον Ζιφκοβιτς δεξια και ειτε λογω απουσιων, ειτε και λογω δικης του αποδοσης, χρειαστηκε να παιξουν μαζι κατι που αποδειχθηκε καταστροφικο για εναν εκ των δυο.Καπως ετσι μονοδρομος ειναι να καθεται ο ενας στον παγκο.Παγκο και 500.000 ο Ναρει δεν δεχεται ,σε ενα βαθμο λογικο,οποτε μοιραια η αποχωρηση μοιαζει επισης μονοδρομος,καθως και εμεις δεν μπορουμε να παμε σε μεγαλυτερο συμβολαιο για παγκιτη.
Παμε τωρα στο ΑΝ που ειπα στην αρχη...Αν ειχε αποκτηθει το αριστερο εξτρεμ που ο προπονητης περιμενει απο τον ΙΟΥΛΙΟ,λιγοι θα γκρινιαζαν,οπως επισης λιγοι θα γκρινιαζαν αν ειχε αποκτηθει και το χαφ που περιμενει ο προπονητης απο τον ΙΟΥΛΙΟ.Φτασαμε να παιζουμε πλει οφ με 1.5 χαφ, με 1 επιθετικο και 3 μεσοεπιθετικους καθως ο τεταρτος ειναι εκτος κλιματος.Αν καταφερουμε και περασουμε και αποκτησουμε και 4 παικτες θα ξεχαστουν ολα.Ποσο πιθανο να γινουν ολα αυτα? Ας μην απαντησω...
Παμε τωρα στο ΑΝ που ειπα στην αρχη...Αν ειχε αποκτηθει το αριστερο εξτρεμ που ο προπονητης περιμενει απο τον ΙΟΥΛΙΟ,λιγοι θα γκρινιαζαν,οπως επισης λιγοι θα γκρινιαζαν αν ειχε αποκτηθει και το χαφ που περιμενει ο προπονητης απο τον ΙΟΥΛΙΟ.Φτασαμε να παιζουμε πλει οφ με 1.5 χαφ, με 1 επιθετικο και 3 μεσοεπιθετικους καθως ο τεταρτος ειναι εκτος κλιματος.Αν καταφερουμε και περασουμε και αποκτησουμε και 4 παικτες θα ξεχαστουν ολα.Ποσο πιθανο να γινουν ολα αυτα? Ας μην απαντησω...
Για μενα μακαρι να πουληθει αλλα τα λεφτα να δοθουν για αντικατασταση του. Γενικα δεν μου ειναι τοσο συμπαθης ποδοσφαιρικα οσο στους περισσοτερους.
- john4serres
- Psuxo_logos
είμαι υπέρ της πώλησης νάρει
πέφτει ακριβώς πάνω στον ζίφκοβιτς, τον οποίο θεωρώ παρόμοιας ποιότητας
έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά δεν συνέχισε έτσι, είναι και λίγο έως πολύ "μισθοφόρος"
ας τον δώσουν κι ας βάλουν τον βρακά μέσα ή ας πάρουν έναν που να έχει το 1vs1
πέφτει ακριβώς πάνω στον ζίφκοβιτς, τον οποίο θεωρώ παρόμοιας ποιότητας
έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά δεν συνέχισε έτσι, είναι και λίγο έως πολύ "μισθοφόρος"
ας τον δώσουν κι ας βάλουν τον βρακά μέσα ή ας πάρουν έναν που να έχει το 1vs1
το αρθρο περι πωλησης απ'το sdna ,κατέβηκε παντως.....
Κατα τ αλλα...μακάρι να πωληθεί
Κατα τ αλλα...μακάρι να πωληθεί
- cristiano4
Προετοιμασία για απόκτηση Λήμνου υπάρχει από πέρυσι,γνώμη μου ότι είναι πιο χρήσιμο για το σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Λουτσεσκου, περίεργος παίχτης ο Νάρεϊ σαν να μην έγινε μέλος της.ομαδας ποτέ άσχετα αν σε μεγάλο μέρος της κακής περσινής σεζόν ήταν από τους καλύτερους