Ιβάν Σαββίδης VI
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Τasseos ξέρεις γιατί, ΣΚΆΩ κ δεν απαντάω, σε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ που ακούν διαβαζουν και δεν φιλτραρουν και ενστερνιζονται αυτώνων τις απόψεις, ΟΠΩΣ και να τους λένε.
Άκου λέει ΛΑΓΟΥΣ Κ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ.
Άκου λέει ΛΑΓΟΥΣ Κ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ.
Διαφαινόμενη πώληση Ναρει.
Μεσοεπιθετικοι:
Ντελιας αριστερά, Μουργκ 10, Αντριγια δεξιά (Μουργκ και Αντριγια υπογράφουν οπου θέλουν τα Χριστούγεννα)
Αλλαγές: Τάισον.
4 παίκτες για 3 θέσεις, οι δυο στον τελευταίο χρόνο συμβολαιου.
Χαφ κατεβαίνουμε ευρωπαϊκό με Σβαμπ, τραυματία Τσιγγαρα και Γιαξη με 20 λεπτά επαγγελματικής καριέρας.
Δεν ξέρω τι να πω.
Μεσοεπιθετικοι:
Ντελιας αριστερά, Μουργκ 10, Αντριγια δεξιά (Μουργκ και Αντριγια υπογράφουν οπου θέλουν τα Χριστούγεννα)
Αλλαγές: Τάισον.
4 παίκτες για 3 θέσεις, οι δυο στον τελευταίο χρόνο συμβολαιου.
Χαφ κατεβαίνουμε ευρωπαϊκό με Σβαμπ, τραυματία Τσιγγαρα και Γιαξη με 20 λεπτά επαγγελματικής καριέρας.
Δεν ξέρω τι να πω.
Ναι, όλα αυτά.
Και σκέφτομαι ότι πέρυσι, η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές, άσχετα που βγήκαν επιεικώς μέτριες και μετά μαζεύτηκε οικονομικά λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη.
Πέρυσι όμως βγήκε ο Σαββίδης και μίλησε έστω κι αν αυτό που είπε περί μη ολοκλήρωσης του ρόστερ, δεν ίσχυσε.
Αισθάνθηκε όμως την ανάγκη να βγεί και να πεί κάτι.
Σε αντίθεση με φέτος......και αυτό εμένα μου λέει πολλά.....
Και σκέφτομαι ότι πέρυσι, η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές, άσχετα που βγήκαν επιεικώς μέτριες και μετά μαζεύτηκε οικονομικά λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη.
Πέρυσι όμως βγήκε ο Σαββίδης και μίλησε έστω κι αν αυτό που είπε περί μη ολοκλήρωσης του ρόστερ, δεν ίσχυσε.
Αισθάνθηκε όμως την ανάγκη να βγεί και να πεί κάτι.
Σε αντίθεση με φέτος......και αυτό εμένα μου λέει πολλά.....
23/8/2023 - όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμη μια πώληση.
Για ενίσχυση προφανώς ούτε λόγος.
Ιβάν αφού τα τελευταία χρόνια μόνο πουλάς, μήπως να πουλούσες και την ΠΑΕ;
Να τα μας.
Τουλάχιστον το παλικάρι έχει το θάρρος να το πει...όχι σαν κάποιους που κρύβονται πίσω από την μαγική λέξη " ΠΑΕ "
Τουλάχιστον το παλικάρι έχει το θάρρος να το πει...όχι σαν κάποιους που κρύβονται πίσω από την μαγική λέξη " ΠΑΕ "
Tι εννοείς "μόνο πουλάς"? Τόσοι παικτες ηρθαν.PablitoV2 έγραψε:23/8/2023 - όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμη μια πώληση.
Το μονο πραγματικο προβλημα ειναι ηα πουσια του Οζντοεφ και δε φταιει ο Ιβαν που δεν προεβλεψε ότι θα κληρωθούμε με τους παπαρες απο τη Βρετανια που μπορουν να κανουν εξυπναδες με τις πλατες της ουεφα και να κοβουν παικτες απο τους αντιπαλους.
- Psuxo_logos
Φίλε μήπως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν; Ποιοι είναι οι τόσοι παίκτες που ήρθαν; Ξέρεις πόσοι έφυγαν; Με όλο τον σεβασμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Psuxo_logos
Αδερφέ μου πραγματικά και πάλι με όλο τον σεβασμό και σαν να σε έχω απέναντι μου και πίνουμε καφεδάκι, σε ρωτώ: ποιοι είναι οι τόσοι παίκτες που ήρθαν και ποια κενά κάλυψαν και σε ποιες θέσεις έδωσαν το κάτι παραπάνω;
- paokmaniak
Eφυγαν - Ολιβειρα , Καντουρι, Μπισεσβαρ, Κουρτιτς, Νταντας , Ιγκασον, Καργας , Αουγκουστο, Tσαουσης και ρωτα παιζει να φυγει ο Ναρειastral έγραψε:Tι εννοείς "μόνο πουλάς"? Τόσοι παικτες ηρθαν.PablitoV2 έγραψε:23/8/2023 - όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμη μια πώληση.
Το μονο πραγματικο προβλημα ειναι ηα πουσια του Οζντοεφ και δε φταιει ο Ιβαν που δεν προεβλεψε ότι θα κληρωθούμε με τους παπαρες απο τη Βρετανια που μπορουν να κανουν εξυπναδες με τις πλατες της ουεφα και να κοβουν παικτες απο τους αντιπαλους.
Ηρθαν - Σαματα, Οζντοεφ, Τσιγγαρας , Μπαμπα, Εκογκ ....
Το μονο πραγματικο προβλημα η απουσια Οζντοεφ...
Συνεχισε να κανεις το κομαμτι σου αφου περνάς καλά με αστειακια και "παραλληλα συμπαντα".Psuxo_logos έγραψε:Αδερφέ μου πραγματικά και πάλι με όλο τον σεβασμό και σαν να σε έχω απέναντι μου και πίνουμε καφεδάκι, σε ρωτώ: ποιοι είναι οι τόσοι παίκτες που ήρθαν και ποια κενά κάλυψαν και σε ποιες θέσεις έδωσαν το κάτι παραπάνω;
btw, ουτε ο Ναρεη εφυγε, ουτε οι μεταγραφες εχουν τελειώσει ακομα. 1-2 κενά εχουν μείνει στο ροστερ και υπαρχει ακόμα χρονος να καλυφθουν. Στο κανονικό συμπαν.
Και ξερεις πολύ καλά ποιοι ηρθαν και ποιοι εφυγαν.
δηλαδη αν επαιζε ο Οζντοεφ, θα ερχοσουν να παραπονεθεις γιατι εφυγε ο Τσαουσης και ο Καργας ....paokmaniak έγραψε:Eφυγαν - Ολιβειρα , Καντουρι, Μπισεσβαρ, Κουρτιτς, Νταντας , Ιγκασον, Καργας , Αουγκουστο, Tσαουσης και ρωτα παιζει να φυγει ο Ναρειastral έγραψε:Tι εννοείς "μόνο πουλάς"? Τόσοι παικτες ηρθαν.PablitoV2 έγραψε:23/8/2023 - όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμη μια πώληση.
Ηρθαν - Σαματα, Οζντοεφ, Τσιγγαρας , Μπαμπα, Εκογκ ....
Το μονο πραγματικο προβλημα η απουσια Οζντοεφ...
δεν αποκλείεται βέβαια με αυτα που διαβαζουμε καθε μερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 23 Αύγ 2023, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω δεν έγραψα κάτι για τον Οζντόεφ που είναι καθαρά θέμα μεταξύ χωρών.astral έγραψε:Tι εννοείς "μόνο πουλάς"? Τόσοι παικτες ηρθαν.PablitoV2 έγραψε:23/8/2023 - όπως φαίνεται θα έχουμε ακόμη μια πώληση.
Αλλά ποιοι είναι οι τόσοι παίχτες;