Πωλείται τριάρι, διαμπερές και ανακαινισμένη κουζίνα. Κάτσε τρεις μερες έξω να στανιάρεις.Leonardo10 έγραψε:Πρόβλημα με την βίζα του οζντοεφ. Αποστολή με 1.5 χαφ και ο άλλος μας την λέει γιατί γκρινιάζουμε…

Πωλείται τριάρι, διαμπερές και ανακαινισμένη κουζίνα. Κάτσε τρεις μερες έξω να στανιάρεις.Leonardo10 έγραψε:Πρόβλημα με την βίζα του οζντοεφ. Αποστολή με 1.5 χαφ και ο άλλος μας την λέει γιατί γκρινιάζουμε…
Μια χαρά είναι η απόφαση φίλε. Στο λεω εγώ που έκοψα λάσπη πριν 3½ χρόνια από οτιδήποτε έχει σχέση με ερτζιανες ή διαδικτυακές κοινότητες τοξικότητας κ μιζέριας . Μπήκα απλά να επιβεβαιώσω το σωστό της απόφασης μου κ θα ξαναχαθούμε.....iremidynami 4+ έγραψε:Ξανασκεψου το φιλεAsimos έγραψε:Τα ban κάνουν καλό. Εκτός του ότι ηρεμεί η κατάσταση μετά από δύο ημέρες βλέπεις τι πραγματικα συμβαίνει στο μυαλό πολλών και καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο ασχολίας. Τσάμπα χρόνος.
Μέχρι εδώ ήταν για μένα το paokmania, χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από κοντά και ήπιαμε έναν καφέ, ανταλλάξαμε δύο απόψεις, έμαθα πέντε πράγματα αλλά αυτό πλέον εδώ μέσα είναι αρρώστια.
Καλά να περνάτε και να θυμάστε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχετε καταντήσει.
Λουτσε γερά παρτους τα μυαλά
Τον Ιβάν και τα μάτια μας.
Ειναι δυσκολη περιοδος, ολοι λιγο ως πολυ εχουμε τα νευρα μας.
Οχι εν βρασμω ψυχης αποφασεις,συνηθως ειναι λανθασμενες.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε μέρα διαβάζω και κάτι απίστευτα ηλίθιο για τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Ειλικρινά είναι να απορείς που η ομάδα λειτουργεί ακόμη και δεν έχει εξαϋλωθεί.
Κάθε μέρα μεταφέρεται από τους αρδ και κάτι απίστευτο για την λειτουργία της ΠΑΕ. Έχει μεγάλη διαφορά το τι μεταφέρεται με το τι μπορεί να ισχύειΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε μέρα διαβάζω και κάτι απίστευτα ηλίθιο για τη λειτουργία της ΠΑΕ.
Ειλικρινά είναι να απορείς που η ομάδα λειτουργεί ακόμη και δεν έχει εξαϋλωθεί.
Μπορούμε να τον πάρουμε ελεύθερο σε 4 χρόνια, χαζοί είμαστε να πληρώσουμε την ομάδα του;tsou έγραψε:προβλημα και με την μεταγραφη του Μαρκος Αντονιο λεει ο Τοσκιτσης γτ προκυπτει οτι η Λατσιο ζηταει κ αυτη λεφτα.
θα περιμενουμε λεει παλι να δουμε αν θα μπουμε ομιλους.
θα κινεισαι με τακτικες διοικησεων πρωτοδικιων αλλα χωρις να εχεις διοικηση πρωτοδικιου.
γεροντας τσαμπιολισιος.
Έτσι όπως τα γράφει στο συγκεκριμένο άρθρο στα ιταλικά μιλάει για δανεισμό με δικαίωμα αγοράς, με τέτοιο τρόπο που να μη χάσει η Λάτσιο τα όσα επένδυσε μόλις 12 μήνες πριν. Δεν γράφει για υποχρεωτική οψιόν πουθενά. 100% σίγουρος για τη μετάφραση.Special 4 έγραψε:Καταλαβες τι ακριβως εννοει στο λινκ?panpangr77 έγραψε:https://laziolive.tv/calciomercato-lazio-marcos-antonio-sempre-piu-vicino-al-trasferimento-grecia/?feed_id=42872&_unique_id=64e4ae2b3a2e5
Γιατι εγω μπερδευτηκα
Θελουν ν μας τον δωσουν δανεικο μ οψιον αγορας κ οποτε μας δωσουν τα λεφτα της οψιον στο μελλον
ν μπορουν ν ξαναπαρουν τον παικτη πισω εφοσον τον αγορασουμε?
εντελώς τυχαία, σήμερα είδα ενα αρθρο .Immemoric έγραψε:Ο Σωτήρης Μπαλάφας παίζει μπάλα ακόμα? Μήπως?
Εκεί κόλλησες εσύ; Δεν βλέπεις πως όλοι όσοι έμπαιναν χρόνια ξενέρωσαν;Dimg4a έγραψε:γιατι σβηστηκε το σχολιο μου?