Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
μ@λ@κες Κροάτες ένα πεντάλεπτο εάν παίζατε άμυνα σας τους Βέλγους θα είχατε στείλει τους χάρτινους για βρούβες.
Απλα η κουλα χανει τον γκαρσια και βαζει Πονσε. Γεματο ροστερ αυτη ειναι η δυναμη τους. Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλυτεροι σε φαση δημιουργιας επιθεσης.
Βασικα βολευει αποκλεισμος και κουλας και βαζελου. Πηγαινουν ολοι στο εουροπα να παρους βαθμους για την χωρα και μοιραζονται το μαρκετ πουλ και οιμτρεις τους. Μια χαρα.
- theodorsalonika
Εγώ ξέρω ότι όλο το ποκ έχει μια σούφρα που δεν λέγεται...η πέναλτυ,η γκολ στο 90φευγα,η με δέκα οι άλλοι...η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά
Το χάνουμι θα βάλει ένα γκολ στην έδρα του σίγουρα,...μετά από κει δεν ξέρω...έαν έπαιζα.στοιχημα θα πόνταρα στην κολοφαρδια τους...βάλε ΜελίσανΊδη 200 ευρώ το εισητηριο τωρα να οικονομισεις...ρε την χάρτινη..με τα ψέματα μια ζωη
Το χάνουμι θα βάλει ένα γκολ στην έδρα του σίγουρα,...μετά από κει δεν ξέρω...έαν έπαιζα.στοιχημα θα πόνταρα στην κολοφαρδια τους...βάλε ΜελίσανΊδη 200 ευρώ το εισητηριο τωρα να οικονομισεις...ρε την χάρτινη..με τα ψέματα μια ζωη
Όλη η Άεκ σήμερα παιρνούσε από τα πόδια του 37χρονου Άμραμπατ ο οποίος μπορεί να είναι άτσαλος στα μαρκαρίσματα αλλά είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης της με απίστευτα πνευμόνια...εγώ θα τον ήθελα όταν είχε ακουστεί πως αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι..είναι game changer.Η Άεκ χωρίς Γκαρσία χάνει τουλάχιστον το 50% από την δυναμικότητα της.3 επίπεδα κάτω ο Πόνσε.
Και με γεμάτο ρόστερ μεσοεπιθετικα. Όχι για αλλαγή ένα παιδάκι που μια μέρα πριν έπαιζε μπουγελο για την λήψη της σχολικής χρονιάςastral έγραψε:1 ημίχρονο με παικτη παραπάνω και αντίπαλο πούλμαν και έγινε η στραβή . Για δες κάτι πράγματα.....
Για δες τι γίνεται καμία φορά ....
Λογικά αυτό το ματς θα ονομαστεί "τα πλευ οφ της ντροπής"
-
papwolf
Δύσκολα τα πράγματα για τη κούλα, οι Βέλγοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι πολύ αθλητική ομάδα και ξέρουν να αμύνονται.
Αύριο ελπίζουμε στο ξεβράκωμα και του άλλου καρνάβαλου.
Αύριο ελπίζουμε στο ξεβράκωμα και του άλλου καρνάβαλου.
- theodorsalonika
billagorn έγραψε:Όταν τα έλεγα εγώ... Ο άνθρωπος ένα σύστημα ξέρει να παίζει. Αυτό και τέρμα. Τακτική ευελιξία μηδέν. Και φέτος τους έχουν πάρει πιο χαμπάρι, δε θα έιναι όπως πέρσι (ποδοσφαιρικά τουλάχιστον)
Αν τους κόβει εκεί στην Άντβερπ, θα έχουν ξεστραβωθεί από το σημερινό, θα παίξουν ταμπούρι στην παπαρίνα και με μια αντεπίθεση 0-1 και καληνύχτα
Έλα ντε πως δεν θα τους κόψει και θα πάνε το ματς στα ίσια..Βέλγικη ομάδα ταμπούρι πίσω δυσκολο
Ο οποίος βέβαια φάνηκε όχι απλά βαρύς αλλά ασηκωτοςTotem_pk έγραψε:Απλα η κουλα χανει τον γκαρσια και βαζει Πονσε. Γεματο ροστερ αυτη ειναι η δυναμη τους. Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλυτεροι σε φαση δημιουργιας επιθεσης.
Αυτο ειναι το ιδανικο σεναριο. Και οι τρεις εκει. Να μαζεψουν βαθμους και να παρουν τα λιγότερα φραγκα!Totem_pk έγραψε:Βασικα βολευει αποκλεισμος και κουλας και βαζελου. Πηγαινουν ολοι στο εουροπα να παρους βαθμους για την χωρα και μοιραζονται το μαρκετ πουλ και οιμτρεις τους. Μια χαρα.
-
Daskalos_4
Τον Πονσε εβαλε ρε αδερφέ οχι τον ΜπαπεTotem_pk έγραψε:Απλα η κουλα χανει τον γκαρσια και βαζει Πονσε. Γεματο ροστερ αυτη ειναι η δυναμη τους. Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε καλυτεροι σε φαση δημιουργιας επιθεσης.
- potamda
- Bet Guru 2023
95΄ μία σωστή ενέργεια δεν έκανε.proedros έγραψε:Όλη η Άεκ σήμερα παιρνούσε από τα πόδια του 37χρονου Άμραμπατ ο οποίος μπορεί να είναι άτσαλος στα μαρκαρίσματα αλλά είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης της με απίστευτα πνευμόνια...εγώ θα τον ήθελα όταν είχε ακουστεί πως αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι..είναι game changer.Η Άεκ χωρίς Γκαρσία χάνει τουλάχιστον το 50% από την δυναμικότητα της.3 επίπεδα κάτω ο Πόνσε.
Κατέστρεψε πόσες σέντρες.
Ότι ευκαιρία έκανε η Άεκ και στο 1ο αλλά και στο 2ο ημίχρονο, από αυτόν βγήκε. ναι είχε και πολλές άστοχες αλλα όταν είναι 9 Βέλγοι στην περιοχή, δύσκολο να δημιουργήσεις.potamda έγραψε:95΄ μία σωστή ενέργεια δεν έκανε.proedros έγραψε:Όλη η Άεκ σήμερα παιρνούσε από τα πόδια του 37χρονου Άμραμπατ ο οποίος μπορεί να είναι άτσαλος στα μαρκαρίσματα αλλά είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης της με απίστευτα πνευμόνια...εγώ θα τον ήθελα όταν είχε ακουστεί πως αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι..είναι game changer.Η Άεκ χωρίς Γκαρσία χάνει τουλάχιστον το 50% από την δυναμικότητα της.3 επίπεδα κάτω ο Πόνσε.
Κατέστρεψε πόσες σέντρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τρί 22 Αύγ 2023, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως είναι τρομερό πως με το που βγήκε ο Γκαρσία σταμάτησαν και οι ευκαιρίες της Άεκ...Αν δεν παίξει στο 2ο ματς, οι Βέλγοι έχουν σοβαρες πιθανότητες να περάσουν.