Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

η διοικηση με το επικαλεστηκε και ο κοουτσ με το ειναι δευτερος τον αδειασαν,,
Τον Σερτζιο τον χαρακτηρισε σημαντικο για οτι εχει κανει για αυτο του δινει τελευταια ευκαιρια..Θα προτιμουσα ιδια σταση και για τους 2,,Κια στο λεω εγω που θεωρω το Κονσεισαο πολυ σημαντικο για τον ΠΑΟΚ φετος..

Στα αλλα που λες συμφωνω
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Daat για το Κόνσε λέει πως τιμωρήθηκε και πως επιστρέφει. Δεν λέει πουθενά ότι θα είναι βασικός ...

Και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι αφού θα χρησιμοποιεί Σορλέν και Βιερίνια. Με φωτάκη και Ίβιτς ή Φιλομένο και Μούσλι για τις λοιπές θέσεις

Για τον Γκαρσία δεν υπήρχε θέμα τιμωρίας ... Ακόμα τουλάχιστον !!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Η σημερινή συνέντευξη του Σάντος επαλήθευσε τα γνωστά ως τώρα: είναι σοβαρός άνθρωπος και προπονητής, λέει πολλές αλήθειες και είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου. Γενικά θεωρώ οτι είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσε να έχει η ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή...
Διαφωνώ μόνο σε αυτό που είπε: "δεν είμαι συντηρητικός, αλλά ρεαλιστής" Προσωπικά θεωρώ ότι είναι συντηρητικός και περιμένω να με διαψεύσει φέτος καθώς είπε ότι έχουμε καλύτερο υλικό αυτή τη χρονιά και θα παίζουμε πιο επιθετικά και με περισσότερο ρίσκο..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

tad έγραψε:Daat για το Κόνσε λέει πως τιμωρήθηκε και πως επιστρέφει. Δεν λέει πουθενά ότι θα είναι βασικός ...

Και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι αφού θα χρησιμοποιεί Σορλέν και Βιερίνια. Με φωτάκη και Ίβιτς ή Φιλομένο και Μούσλι για τις λοιπές θέσεις

Για τον Γκαρσία δεν υπήρχε θέμα τιμωρίας ... Ακόμα τουλάχιστον !!

Συμφωνω..απλα βλεπω διαφορετικη αντιμεωπιση στους 2..Αλλα ισως εχουν γινει πραγματα που δεν τα ξερουμε οποτε απλα αναμενω..Ας παιζει βασικος οποιος να ναι,..Το θεμα ειναι να κερδιζουμε
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω τον πιστευα απο την αρχη.
και οσοι καταλαβατε με τον κοντρερας και τα 3 στοπερ που λεει ειχε στο μυαλο του να παιξει 3-4-3...τι να λεμε τωρα
καλα λοιπον αυτα που λετε αδερφια αλλα περιμενω με αγωνια να τοποθετιθουν και οι μυαλοπολες που κανουν τωρα τα ΠΑΓΩΝΙΑ
συγνωμη gash4 αλλα μολις παλι κατι δεν παει καλα θα ακουσουμε την κενη διαθικη
συμφωνεις ροναλδε ;;;;
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ανεξαρτητα με το αν ειχε στο μυαλο του να παιξει καποια στιγμη με τον Κοντρερας τριτο (δεξιο) στοπερ, αυτο που "βγηκε" στο γηπεδο, σε εκεινα τα φιλικα, ηταν να παιζει ο Κοντρερας καθαροαιμο δεξι μπακ. Ειναι απολυτως βεβαιο και οπτικα εξακριβωμενο οτι σε εκεινα τα φιλικα ο Κοντρερας δεν επαιξε τριτο στοπερ.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Και με αυτή του τη συνέντευξη απέδειξε ότι είναι σοβαρός και πολύ επαγγελματίας. Παρά τις κουραστικές εμμονές του σε κάποιους παίκτες είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα (με εξαίρεση τον Μπάγεβιτς). Ποιος άλλωστε δεν έχει και τις αδυναμίες του...

Δον σε εμπιστευόμαστε και περιμένουμε πολλά περισσότερα φέτος!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αγαπητε κυριε Santos
διαβασα την συνεντευξη σας και ομολογουμενως εξοργιστηκα. Επειδη ξερω οτι μας διαβαζεται γι' αυτο αποφασισα να σας γραψω δυο λογια.
Και καταρχην τι σημαινει αυτο οτι σε 1 μηνα η ομαδα θα ειναι ετοιμη. Και εγω σας ρωτω με ποιον, κυριε Santos , θα γκρινιαξω ? Με την γυναικα μου , με το παιδι μουη' μηπως με την πεθερα μου. Για σε παρακαλω , εμεις εχουμε συνηθισει την ομαδα να πεταει απο τις προπονησεις και τα φιλικα και οχι να περιμενουμε κανα μηνα.
Μου φαινεται οτι δεν ξερετε που εχετε ερθει. Περιμενα επισης να εχετε τουλαχιστον παραιτηθει μετα το ευρωπαικο φιασκο, αλλα δυστυχως τιποτε και εκει. Πρεπει να σας υπενθυμισω κυριε Φερναντο οτι εμεις εχουμε αποκλεισει μια Αρσεναλ ( πριν 12 χρονια ), μια Γκρασχοπερς ( πριν 7 χρονια ), εχουμε κερδισει μια Μπαρτσα (πριν 34 χρονια) και εχουμε παιξει στα ισια μια Μπαγερν ( πριν 26 χρονια). Μαλιστα η Αρσεναλ μετα το φιασκο της αποφασισε να μην μας ξανασυναντησει σε καμμια διοργανωση απο τοτε, οπερ και εγενετο.
Και αυτο παλι με την τακτικη και τα συστηματα τι ηταν? Μυρτσο ακους? Ραπτοπουλο μηπως ? Αλλες ραδιοφωνικες εκπομπες ? Ασε ρε φιλε τι να μας πεις και εσυ απο ποδοσφαιρο.
Κυριε Santos εμεις θελουμε να βλεπουμε μπαλα το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σαν οντοτητα ειναι για αλλους. Και αυτο παλι με τους τιτλους τι ηταν ? Ρε φιλαρακι δεν εχεις καταλαβει που εισαι. Τον γαυρο και τον ρουλη να "κερδαμε" και ολα τα αλλα να πα να γ@@@νε.Γιατι μας χαλας το ονειρο?
Για αυτο λοιπον προσεχε γιατι σε αυτον τον παγκο εχουν κατσει παλιοτερα καποιοι παρασχοι, φριγκερ, μπλαχιν, καραγεωργιου, κοκοτοβιτς, αλεφαντοι καθως και αλλοι και τετοια πραγματα δεν μας τα ειχαν πει. Κανονισε να φυγεις και μετα να σε ξαναφερνουμε.
Και ενα τελευταιο . Τι θα πει οτι οι οπαδοι ειναι απαιτητικοι. Παρε σε παρακαλω ενα LAPTOP απο την επομενη κυριακη και συντονισουμε το site για να σου λεμε εμεις τι θα κανεις και ποτε. Ακους εκει να εχει κολληματα με την αμυνα. Μονο εσυ κυριε και κατι ομαδουλες στην Ιταλια το εχετε.
Και κλεινω. Δεν θελω να μου αλλαξεις νοοτροπια ουτε εσυ, ουτε ο προεδρος ( ακους εκει πρπονητικο κεντρο και αηδιες ). Να με αφησεις εκει που ημουνα τοσα χρονια στο ΣΚΟΤΑΔΙ.
Ευχαριστω ( συγγνωμη για την εκταση)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

abg12d34 έγραψε:εγω τον πιστευα απο την αρχη.
και οσοι καταλαβατε με τον κοντρερας και τα 3 στοπερ που λεει ειχε στο μυαλο του να παιξει 3-4-3...τι να λεμε τωρα
καλα λοιπον αυτα που λετε αδερφια αλλα περιμενω με αγωνια να τοποθετιθουν και οι μυαλοπολες που κανουν τωρα τα ΠΑΓΩΝΙΑ
συγνωμη gash4 αλλα μολις παλι κατι δεν παει καλα θα ακουσουμε την κενη διαθικη
συμφωνεις ροναλδε ;;;;
Δεν υπαρχει περιπτωση...Μην καταλαβενεται..Απλα ειπα πως ο κοντρερας ως δεξι μπακ θα γινοταν πολες φορες τριτος σεντερ μπακ για να μπορει να απελευθερωθει παραπανω ο Σαβινι..Προφανως ειχε στο μυαλο του οτι ο Κονσεισαο αγνοει το δεξι μπακ αρα να εκμεταλευτει παραπανω το Λινο ο οπιος ως αριστερος μπακ μπορει να δωσει επιθετικα..Πουθενα δεν ειπε για κατι που να ξεκιναει απο 3.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μπορεί να γίνει και το αντίστροφο με Μούν και Σαβίνι απο αριστερα.
Καλή πατέντα!
:) :shock:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτο ακριβως ειναι η απελευθερωση των ακραιων.
δεν μπορει να στιριχθει στους ακραιους που θα ανεβοκατευαινουν αλλα στους 3
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

να συμπληρωσω..

επιθετικα θα παιξει το θεμα ειναι η ποιοτητα των παιχτων....κ ποσο μπορουν να δωσουν αγωνιστικα....!!!!!!!!!!

ειναι ενα θεμα που δε το σχολιαζει κανενας...!!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

ο σαντος ειπε στον γκαρσια αυτο που δεν του ειπε ο ζαγορακης.
οτι ειναι δευτερη επιλογη πισω απο τον βιτολο.
ελπιζω ο παμπλο να εκτιμησει την ειλικρινια του προπονητη του.

στην ουσια του θεματος παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει στο γηπεδο εμφανιση του βιτολο που να μου λεει οτι ο σαντος εχει δικαιο.

γενικα η συνεντευξη, εκτος των αλλων, ηταν μια απαντηση σε οσους τον κατακρινουν και ειδικα σε οσους τον συγκρινουν με τον προπονητη της εθνικης κυπρου.

ειναι ο μονος προπονητης που ειχε ο ΠΑΟΚ εδω και χρονια που εξηγει στον κοσμο τι θελει να κανει η ομαδα μεσα στο γηπεδο. απλα και κατανοητα. το εκανε και για τον βερον και για τον γκαρσια και για τον κουτσια και για ολους. χωρις να βαζει στην μεση τον χριστο και την παναγια.

ο ανθρωπος ειναι κυριος απεναντι μας. ας γινουμε και εμεις απεναντι του.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Είναι ο πιο σοβαρός προπονητής του πρωταθλήματος.Ίσως και ο ικανότερος,αλλά αυτό είναι άλλο ευαγγέλιο.Σου λέει στην ευθεία τι θέλει,τι περιμένει από τον καθένα,και τι θα κάνει.
Δεν κάνει κωλοτούμπες,και δόξα το Θεό,συνήθως δεν μας ακούει για την σύνταξη της ενδεκάδας :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αν είμουνα μέχρι τώρα μία φορά Σαντόσκυλο, τώρα είμαι δύο!
Δεν μπορώ να πώ πως εκλήσομαι γιατι ξέρω τον Σάντος και τι μπορεί να κάνει!
Όμως πραγματικά χάρικα πολύ που δεν μασάει τα λόγια του και απαντάει στα πάντα όλα.
Όσο για κάποιους που μιλάνε για το πώς παιζει ο Σάντος έχει απαντήσει και σε σάς: "Εάν εγώ έπαιζα όπως ήθελαν οι οπαδοί να παίξουμε, δεν θα βγαίναμε 2οι, αλλά 5οι ή 6οι. Εάν έχω να επιλέξω τη 2η θέση με αγωνιστικό στυλ που θα έχει καλή αμυντική λειτουργία, θεωρώ ότι είναι καλύτερο για το σύλλογο".

Δεν ξέρω πού διαβάσατε την συνέντευξη εσείς, εγώ την διάβασα απο το sportnet....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”