Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Tolaros έγραψε:
obanebane έγραψε:Άσε τα 99% ρε Μήτσο, δε μας παίρνει φίλε.
Κατά τα λοιπά, ξεχάστε Μειτε, από Μπενφίκα δεν κολατσιζουμε.
Ότι γίνει με τον Βραζιλιάνο, καλου κακού,κάντε και καμιά προσευχή σε ό,τι πιστεύετε,γιατί τα πράγματα είναι ζόρικα.
Ας το πάρουμε πιο χαλαρά, πρωτάθλημα η ομάδα δε θα διεκδικήσει. Οι άλλοι κάνουν αγορές μυρίων. Χωρίς να έχουν μπει ομίλους.
Ζόρικα δεν είναι, εκνευριστικά είναι με τα πίσω μπρος που ακούμε. Λίγες μέρες υπομονή

Έχουν μπει όλοι ομίλους,μόνο εμείς δεν τους έχουμε εξασφαλίσει ακόμα.
Εγώ δεν εκνευρίζομαι γιατί είμαι πεπεισμένος ότι ο Ιβάν δεν μπορεί αυτή την περίοδο, όσο και να θέλει.
Γι'αυτό όταν συζητάς για παίχτες που παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα και ανήκουν σε ομάδες με μεγάλη οικονομική ευχέρεια,χωρίς το πορτοφόλι σου να είναι γεμάτο, χρειάζεται και τύχη και καμία προσευχή ,άκου που σου λέω.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι, ομίλους τσουλου εννοώ, έχεις δίκιο
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τα ban κάνουν καλό. Εκτός του ότι ηρεμεί η κατάσταση μετά από δύο ημέρες βλέπεις τι πραγματικα συμβαίνει στο μυαλό πολλών και καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο ασχολίας. Τσάμπα χρόνος.

Μέχρι εδώ ήταν για μένα το paokmania, χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από κοντά και ήπιαμε έναν καφέ, ανταλλάξαμε δύο απόψεις, έμαθα πέντε πράγματα αλλά αυτό πλέον εδώ μέσα είναι αρρώστια.

Καλά να περνάτε και να θυμάστε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχετε καταντήσει.

Λουτσε γερά παρτους τα μυαλά

Τον Ιβάν και τα μάτια μας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ξεκόλλα μωρέ, άντε. Πάρε δύο ανάσες και γυρνα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Άσε τα σάπια Γιώργη,ξέρεις πόσες φορές το έχω πει εγώ;
Εδώ θα μείνεις να τα λέμε,ξέρεις πολύ καλά ότι για εμάς που είμαστε μακριά, το φόρουμ είναι η μόνη συναναστροφή με ΠΑΟΚτσηδες.
Άντε, έχουμε αγώνα μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Asimos έγραψε:Τα ban κάνουν καλό. Εκτός του ότι ηρεμεί η κατάσταση μετά από δύο ημέρες βλέπεις τι πραγματικα συμβαίνει στο μυαλό πολλών και καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο ασχολίας. Τσάμπα χρόνος.

Μέχρι εδώ ήταν για μένα το paokmania, χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από κοντά και ήπιαμε έναν καφέ, ανταλλάξαμε δύο απόψεις, έμαθα πέντε πράγματα αλλά αυτό πλέον εδώ μέσα είναι αρρώστια.

Καλά να περνάτε και να θυμάστε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχετε καταντήσει.

Κατσε βρε που πας; Τον Μαιο θα μαστε καλα, μην πας πουθενα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Asimos έγραψε:Τα ban κάνουν καλό. Εκτός του ότι ηρεμεί η κατάσταση μετά από δύο ημέρες βλέπεις τι πραγματικα συμβαίνει στο μυαλό πολλών και καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο ασχολίας. Τσάμπα χρόνος.

Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, τις τελευταίες μέρες εχω σιχαθει τον εαυτό μου εδω μέσα με μερικούς. Όσο για τον Ιβαν, έχουμε ακούσει ψευτης, κλεφτης, απαταιώνας, επικίνδυνος, ανίκανος. Τραγικό έχει καταντήσει δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Πρασινα φώτα ή πράσσειν άλογα;

Άντε ρε μιλήστε με παίχτες που σηκώνει το πορτοφόλι σας και σταματήστε να ξεφτιλιζετε τον ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο. Λες και σας ζήτησε κάνεις ντε και καλά τον Μαξίμοβιτς και τον Μάρκος Αντόνιο, όπως πριν τον Γκαμπιαντινι και τον Καρασκαλ. Αντε βρε πάτε να πάρετε 2 παίχτες με 200-300 χιλιάρικα και αφήστε το παραμύθι επιτέλους.

Ο άλλος μιλάει για ΠΑΟΚτσήδικο DNA.
Ο ΠΑΟΚτσής είναι μπεσαλης και περήφανος ρε. Όχι ξεφτίλας
Πρώτος θα έβαζε πλάτη αν δεν τον φλομωναν στο παραμύθι για εκατομμύρια συμβολαίων και πρώτος θα έλεγε πάμε όπου μας παίρνει να μην γίνεται αυτό. Ο ένας κάνει 8 και του δίνουμε 4, ο άλλος κάνει 10 και τον θέλουμε τζάμπα, ο άλλος κάνει 9 αλλά του δίνουμε 3 για το 50%...
Έλεος ρε φτανει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Παίκτες με 200 300 χιλιάρικα δεν θα βρει χώρο ούτε στον ΠΑΟΚ β
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Παίκτες με 200-300 χιλ. δεν βρίσκουν χώρο ούτε στον Β΄ ΠΑΟΚ...
Παίκτες άνω του 1 μυρίου δυσκολευόμαστε να τους φέρουμε...

Ε ας βρούμε κάτι στο ενδιάμεσο...παίκτες ας πούμε των 600 - 700 χιλ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Εγώ πάλι νομίζω ότι θα γίνουν μεταγραφές. Απλώς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιους θα πουλήσουμε για να τις κάνουμε κ εκεί έχει σκαλώσει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Άποψή μου..

Ο Μαξίμοβιτς είναι κλεισμένος. η συμφωνία λεει να τον αφήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή εως ότου βρουν χαφ να τον αντικαταστήσουν.

Λέω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Ξανασκεψου το φιλε
Ειναι δυσκολη περιοδος, ολοι λιγο ως πολυ εχουμε τα νευρα μας.
Οχι εν βρασμω ψυχης αποφασεις,συνηθως ειναι λανθασμενες.
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Ποσο πολυτιμος θα ηταν μεθαυριο ο Αουγκοστο με την Χαρτς. Ας μας εξηγησει ο Κυρ κυρ ποια λογικη αποφαση οδηγησε στην πωληση του και μη αντικατασταση του για εναν αγωνα που θα μας αποφερει σε περιπτωση νικης 3 εκατομμυρια!
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Λογική 15χρονων ολούθε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”