Μα δεν ειναι Luxury αυτη τη στιγμη αν φερεις τα 1-2 χαφ δανεικους. Δεν ειναι για να λεμε οτι εχουμε, ειναι για να μπορουμε να παιξουμε. Και αν δεν κατσει δηλαδη καταλληλο χαφ μονιμο, η εστω κατσει ενας, θα παμε ολη τη χρονια με 3-4 χαφ; Αυτη τη στιγμη (αλλα ακομα και με πιθανη επιστροφη φιλιπε) δεν θελουμε παικτες μονο ποιοτικα (να μας ανεβασουν επιπεδο) αλλα και ποσοτικα.gika έγραψε:Δεν είναι έτσι.alexgarcia6 έγραψε:Ρε παιδια σορρι αλλα εχουμε αναγκη απο χαφ. Τωρα. Ας λυθει το προβλημα για τα προκριματικα της επομενης σεζον το γενναρη.
Οκ δεν θα μπουνε τωρα αυτοι που θαρθουν, θα μπουν μετα την διακοπη στις αρχες σεπτεμβρη. Αλλα δεν γινεται αλλιως. Ο τιμιος Σβαμπ θα σκασει αν δεν ερθουν, ειμαστε με 3 χαφ συνολο
Ρισκαραμε όσο δεν πήγαινε παίζοντας όλα τα ευρωπαϊκά προκριματικά χωρίς μεταγραφες.
Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Να κοιτάξουν να φέρουν παίκτες που χρειάζεται η ομάδα, που ταιριαζουν στον προπονητή και που μπορούμε να χτίσουμε πάνω τους.
Δεν υπάρχει λόγος να χτίζουμε κάστρα στην άμμο.
Λες και αν έρθει ο Μειτε δανεικός θα πάρουμε πρωτάθλημα και αν δεν έρθει δεν θα βγουνε Ευρώπη.
Τζάμπα ένα εκατομμύριο θα πεταχτεί. Και τον Αντονιο να τον κάνω τι αν φέτος δεν παίζω Ευρώπη και του χρόνου δεν τον έχω στα προκριματικά.
Τετάρτη θέση βγαινω και με Σβαμπ και με Τσιγγαρα.
Δεν θελουμε παίκτες για να λέμε ότι έχουμε.
Θελουμε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επιπεδο, όχι στα χαρτιά, αλλά να είναι για αρκετό καιρό μαζί μας ώστε να φέρουν επιτυχίες.
Δεν γίνεται να χτίζουμε Αύγουστο και να γκρεμίζουμε Μαιο.
Εγώ 7 δε θα εδινα για Νταντας.. Ούτε 4 για μπαμπά. Ζαμπα θα εδινα για σερτζιο Ολιβέιρα βέβαια. Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι μπορει να πάρουμε ένα δανεικό αν αξίζει τα χρήματα που ζητάει η ομάδα του.Special 4 έγραψε:@black_star_ninja
Αν ψαξεις καποιοι δανεικοι θ αξιζαν
Μπαμπα
Κρμεντσικ
Νταντας
ετσι στα γρηγορα
Ο Νταντας 7 δεν άξιζε ούτε σε λεφτά μονοπολι,Special 4 έγραψε:@black_star_ninja
Αν ψαξεις καποιοι δανεικοι θ αξιζαν
Μπαμπα
Κρμεντσικ
Νταντας
ετσι στα γρηγορα
Μακάρι ρε φίλε να τρελαθούμε, μακάριDimg4a έγραψε:Μαρκος, Μαξιμοβιτς, Οζντοεβ. Τι ονειρωξη ειναι αυτη ρε? Να φερνανε και μια φορακλα γαμω να γινοταν χαμος
Να συμπληρωσω ενα.Θα μας πειραζε να ερθουν ολοι και να παρεις ενα πρωταθλημα με διαφορα 10 ποντων και να περασεις και στο τσαμπιονς λιγκ ? Ασχετα αν περασουμε τωρα στην ευρωπη .Τι μας νοιαζει αν βρει χρονο ο καθε πιτσιρικας να μας δειξει το ταλεντο του αφου μολις το δειξει θα φυγει.Τι μας νοιαζει πως θα τους χωρεσει ο προπονητης.Εχουμε μπερδευτει εκτοςαν οι μσοι που γραφουν εδω μεσα ειναι γονεις παιδιων στις ακαδημιες.gika έγραψε:Αν δεν έχουμε Ευρώπη, με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, Οζντόεφ την μία θέση όπως ο Μαουρίτισιο τη χρονιά του νταμπλ, με Σβαμπ σε ρόλο Σάκχοφ, Τσιγγάρα σε ρόλο Κάνιας και Σοάρες μπαλαντέρ μια χαρά βγαίνει η χρονιά. Και αν χρειαστεί ένα ψόφιο 20λεπτο στο δίνει και ο Γιαξής. Δεν θα κριθεί το αν θα είμαστε στην τετράδα από το αν ο Γιαξής πάρει 5 20λεπτα μέσα στην χρονιά.
Αν έχουμε Ευρώπη, ένας ακόμα χαφ είναι απαραίτητος. Αλλά αυτός ο χαφ πρέπει να είναι ο Μαξίμοβιτς. Να είναι μηχανάκι, να δώσει χαρακτηριστικά που λείπουν, να μπορεί να παίξει 40 παιχνίδια δίπλα στον Οζντόεφ και του χρόνου το καλοκαίρι να μας βάλουν οι δυο τους σε ομίλους.
Δανεικός τύπου Μειτέ ή Μαρκος Αντόνιο χωράει μόνο ως αντικαταστάτης ενός εκ των Σβαμπ ή Σοάρες, και αυτό μόνο αν περάσουμε ομίλους ευρώπης και έχει έρθει ήδη ο Μαξίμοβιτς.
Στο σενάριο που δεν μπούμε Ευρώπη και που δεν υπάρξει αποχώρηση, εγώ θα πρόσθετα μόνο ένα εξτρεμοδεκάρι που να έχει το ένας με έναν, πολύ καλά τελειώματα και τελική πάσα. Δεν χρειάζεσαι Μαξίμοβιτς για να παίζεις με τα Γιάννενα ή τον Άρη.
Στο σενάριο που θα μπούμε Ευρώπη, εγώ θα έφερνα Μαξίμοβιτς και το εξτρεμοδέκαρο που περιέγραψα.
Δανεικό χαφ επιπλέον, θα έφερνα μόνο αν μπαίναμε Ευρώπη ΚΑΙ υπήρχε αποχώρηση.
Τέλος αν ήταν να παρθεί τρίτος παίκτης σε περίπτωση πρόκρισης (ή τέταρτος σε περίπτωση πρόκρισης και αποχώρησης κάποιου χαφ), αυτός θα ήταν επιθετικός περιοχάτος κίλερ.