Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Patron »

Ουτε ο Ουάρντα τέτοιο χάλι αστο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Μέιτε πώς (ξανά)προέκυψε; Μήπως είναι τυράκι για την Χετάφε;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Τρόμος έγραψε:
Χωρικός έγραψε:όχι άλλο κάρβουνο! όχι αλλοι παλαίμαχοι στον ΠΑΟΚ! Πριν πόσα χρόνια τον είχαμε τον Μάρκο. Θεωρώ πως έχει κάνει τον κύκλο του.
Καντε καμια μεταγραφή ρε!
Άσε που τα είχε μπλέξει με εκείνη την Κλεοπάτρα και δεν πατούσε στις προπονήσεις....
Σε βρίσκω ενημερωμένο! :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Απο τα βιντεακια παντως φαινεται μεγαλος αληταρας αυτος ο μαρκαντωνης, θα τον λατρεψει η τουμπα.
Παντα βεβαια στο χορταρι οι αποδείξεις, φαινεται ομως να το'χει.
Εκτος των αλλων ειναι και σαιτα και στα ποδια κ στη σκεψη.
Ιδωμεν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ θα επαναλάβω κι ας γίνομαι κουραστικός ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει καταλάβει ακόμα για τι ποιότητα παίκτη μιλάμε όσον αφορά τον Marcos Antonio.

Μιλάμε για χάφ πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και black για 28η φορά, ο παίκτης είναι 6αρο8αρι και όχι 8αρο10ρι :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μακαρι να ερθει και να κανει παπαδες
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το τι θα κάνει ο κάθε παίκτης στο χορτάρι κανένας δεν μπορεί να το προδικάσει.

Όμως κάποιοι παίκτες έχουν μια δεδομένη ποιότητα που σε κάνει να αισιοδοξείς.

Τέτοια περίπτωση είναι και ο βραζιλιανος.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Προς το παρον μονο ακουμε αλλα ανακοινωση δεν διαβασαμε...
SinCity

Δημοσίευση από SinCity »

Καλησπέρα στην παρέα. Είπα να καταθέσω μετά απο καιρό κι εγώ την σοφία μου. Με το σύστημα του Λούτσε χρειαζόμαστε στο ρόστερ 5 χαφ σύν 2 «δεκάρια». Άρα με Τσιγγάρα, Μακραντώνη, Σβαμπ, Οσντόεφ κ Σοάρες είμαστε, καλώς ή κακώς, στα χαφ ποσοτικά καλυμμένοι. Άρα νομίζω ότι κίνηση για Μεϊτέ, Μαξίμοβιτς ή όποιον άλλον, χωρίς αποχώρηση παίχτη, περιττή. Ίσως προς το παρόν ένας ακόμα παίκτης στο 10 / εξτρέμ μας καίει πιο πολύ απ ότι ενας π.χ. Μαξίμοβιτς. Δεν εννοώ οτι ποιοτικά είμαστε καλά, αλλά βάζοντας κάτω αυτά που ακούγονται για ρευστότητα κτλ. ίσως είναι ενα λογικό σενάριο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό που κάνουν οι 24 (παραπανίσια κιλά το λιγότερο έκαστος) με τον Μαξίμοβιτς κι όσα παντελώς ανεπιβεβαίωτα γράφουν -ξανά μανά περί δήθεν πρότασης Θέλτα, φτυσίματος από μέρους του παίχτη για να έρθει στον ΠΑΟΚ κλπ- είναι το λιγότερο άθλιο. Οκ, τα έχουν με τον Σαββίδη, την ΠΑΕ, που υποτίθεται ότι τους "κορόιδεψαν". Τέτοιο πουστριλίκι όμως είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Παίζουν με πρόθεση με τον καημό του κόσμου, επιχειρώντας, με το μυαλό τους, να πιέσουν τον Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παικταραδες και ο Αντόνιο και ο Μειτε.

Πείτε με όμως αμπαλο, εγώ δεν θέλω να φύγει ο Σβαμπ...και αν έρθουν και οι 2, νομίζω θα αποχωρήσει ο Αυστριακος...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:Αυτό που κάνουν οι 24 (παραπανίσια κιλά το λιγότερο έκαστος) με τον Μαξίμοβιτς κι όσα παντελώς ανεπιβεβαίωτα γράφουν -ξανά μανά περί δήθεν πρότασης Θέλτα, φτυσίματος από μέρους του παίχτη για να έρθει στον ΠΑΟΚ κλπ- είναι το λιγότερο άθλιο. Οκ, τα έχουν με τον Σαββίδη, την ΠΑΕ, που υποτίθεται ότι τους "κορόιδεψαν". Τέτοιο πουστριλίκι όμως είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Παίζουν με πρόθεση με τον καημό του κόσμου, επιχειρώντας, με το μυαλό τους, να πιέσουν τον Σαββίδη.
Δεν ισχύει πλέον αυτό που συζητούσαμε. Παίζει αρκετά η είδηση για ενδιαφέρον - πρόταση (όχι με νούμερα όμως) της Θέλτα.

"Celta Vigo , which in these hours is finalizing the sale of Gabri Veiga to Napoli for around 35 million euros, is at the same time working to strengthen the team in view of this final rush of the transfer market. The Galician club will draw from the transfer market midfielders with different characteristics than those of the Spanish born in 2002: Rafa Benitez has asked for two and the closest is Nemanja Maksimovic , Getafe midfielder."

Link: https://www.tuttomercatoweb.com/calcio- ... te-1866541
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:Εγώ θα επαναλάβω κι ας γίνομαι κουραστικός ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει καταλάβει ακόμα για τι ποιότητα παίκτη μιλάμε όσον αφορά τον Marcos Antonio.

Μιλάμε για χάφ πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και black για 28η φορά, ο παίκτης είναι 6αρο8αρι και όχι 8αρο10ρι :)

Ισχυει. Απο την αλλη πραγματικα γελαω για το ποσο ΠΑΟΚ φαση....
Απο τα αρθρα μιζεριας μολις χθες σημερα περασαμε στο διαλεχτε ποιον θελετε. Και Μαρκαντωνη και Μειτε και Μαξιμοβιτς στο τελος της μεταγραφικης περιοδου..
Βλεπω τον Ραζβαν σαν αλλο Κουρκουλο να φωναζει "οχι αλλο χαααααφ!!! Τι κανετε μωρε;;;;"

Παντως αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια για μεσοεπιθετικο. 4 παικτες (αντε 5 μαζι με Μουργκ) δεν βγαινει για 50 ματς, ειδικα οταν οι 2 εξ αυτων ειναι ο Ναρει με το οποιο θεμα του και ο Μουργκ που δεν ξερουμε πως θα σταθεροποιηθει η αποδοση του.
Οπωσδηποτε προσθηκη βασικου εκει
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ναι το έγραψε και η Forza ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαξίμοβιτς από την Θελτα.

Το γεγονός ότι το έβγαλαν πρώτοι οι 24 επιβεβαιώνει ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ενημέρωση απευθείας από την πηγή.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Napoli4 έγραψε:Παικταραδες και ο Αντόνιο και ο Μειτε.

Πείτε με όμως αμπαλο, εγώ δεν θέλω να φύγει ο Σβαμπ...και αν έρθουν και οι 2, νομίζω θα αποχωρήσει ο Αυστριακος...
Η μπορει να αρχισουν να μπαινουν σκεψεις για την ευπαθεια που βγαζει ο Φελιπε σε τραυματισμους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”