"Συζητήσαμε χθες και γνωρίζει πολύ καλά ο ιδιοκτήτης τι χρειαζόμαστε. "nunies4 έγραψε:Βρε εδώ τον ανέφερε ονομαστικά ότι μιλήσαμε και ξέρει τι θέλω και γνωρίζει. Τον δίνει στεγνά αν δεν έρθουν παίκτες.
Ακόμα χειρότερο αυτό το "τι χρειαζόμαστε".
"Συζητήσαμε χθες και γνωρίζει πολύ καλά ο ιδιοκτήτης τι χρειαζόμαστε. "nunies4 έγραψε:Βρε εδώ τον ανέφερε ονομαστικά ότι μιλήσαμε και ξέρει τι θέλω και γνωρίζει. Τον δίνει στεγνά αν δεν έρθουν παίκτες.
Μακάριdev έγραψε:Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει διάθεση να δωθούν τα τέσσερα εκατ ευρώ για τον Μαξίμοβτς, εμφανίστηκε εκ νέου το όνομα του Μειτέ. Δανεικός - ξεδανεικός, μιλάμε για παίκτη υψηλού επιπέδου και μία από τις πρώτες επιλογές που είχε το κλαμπ στην αρχή του καλοκαιριού. Μάλιστα πέρυσι στη Κρεμονέζε έβγαλε όλη τη χρονιά στο έξι, άρα έχει όλο το πακέτο. Αν μπορεί να τον πάρει, ας τον πάρει. Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
κολκας πριν λιγο sdna
Μακάρι δεν θα πει τίποτα.Leonardo10 έγραψε:Μακάριdev έγραψε:Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει διάθεση να δωθούν τα τέσσερα εκατ ευρώ για τον Μαξίμοβτς, εμφανίστηκε εκ νέου το όνομα του Μειτέ. Δανεικός - ξεδανεικός, μιλάμε για παίκτη υψηλού επιπέδου και μία από τις πρώτες επιλογές που είχε το κλαμπ στην αρχή του καλοκαιριού. Μάλιστα πέρυσι στη Κρεμονέζε έβγαλε όλη τη χρονιά στο έξι, άρα έχει όλο το πακέτο. Αν μπορεί να τον πάρει, ας τον πάρει. Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
κολκας πριν λιγο sdna
Dimg4a έγραψε:ρε χαρειτε που επιτελους εχουμε κινηση απο Ιβαν και αφηστε τους κωλους
Νομίζω πως μόλις ο Σταύρος έβγαλε την πικρία του που δεν ευοδώθηκε η μεταγραφή που είχαν αναλάβει προσωπικά οι "δικοί του άνθρωποι" οι οποίοι προφανώς τον κράτησαν ενήμερο και θα τον κρατούσαν και σε επόμενες μεταγραφές και θα ήταν και πρώτη μούρη στο ρεπορτάζ των μεταγραφών (για τις οποίες πέρσι δήλωνε ότι δεν τον απασχολούν καθόλου και απλώς περιμένει να τελειώσουν).dev έγραψε:Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει διάθεση να δωθούν τα τέσσερα εκατ ευρώ για τον Μαξίμοβτς, εμφανίστηκε εκ νέου το όνομα του Μειτέ. Δανεικός - ξεδανεικός, μιλάμε για παίκτη υψηλού επιπέδου και μία από τις πρώτες επιλογές που είχε το κλαμπ στην αρχή του καλοκαιριού. Μάλιστα πέρυσι στη Κρεμονέζε έβγαλε όλη τη χρονιά στο έξι, άρα έχει όλο το πακέτο. Αν μπορεί να τον πάρει, ας τον πάρει. Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
κολκας πριν λιγο sdna
Ή απλά βλέπει μια τεράστια τρύπα στο κέντρο και σκέφτεται πόσο θα ταίριαζε ένας Μαξίμοβιτς εκεί πέρα. Όπως όλοι μας?thomas Murg έγραψε:Νομίζω πως μόλις ο Σταύρος έβγαλε την πικρία του που δεν ευοδώθηκε η μεταγραφή που είχαν αναλάβει προσωπικά οι "δικοί του άνθρωποι" οι οποίοι προφανώς τον κράτησαν ενήμερο και θα τον κρατούσαν και σε επόμενες μεταγραφές και θα ήταν και πρώτη μούρη στο ρεπορτάζ των μεταγραφών (για τις οποίες πέρσι δήλωνε ότι δεν τον απασχολούν καθόλου και απλώς περιμένει να τελειώσουν).dev έγραψε:Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει διάθεση να δωθούν τα τέσσερα εκατ ευρώ για τον Μαξίμοβτς, εμφανίστηκε εκ νέου το όνομα του Μειτέ. Δανεικός - ξεδανεικός, μιλάμε για παίκτη υψηλού επιπέδου και μία από τις πρώτες επιλογές που είχε το κλαμπ στην αρχή του καλοκαιριού. Μάλιστα πέρυσι στη Κρεμονέζε έβγαλε όλη τη χρονιά στο έξι, άρα έχει όλο το πακέτο. Αν μπορεί να τον πάρει, ας τον πάρει. Ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
κολκας πριν λιγο sdna
Και για να μην παρεξηγηθώ μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και ο ίδιος και ο τρόπος που γράφει. Και την αντίδρασή του τη θεωρώ ανθρώπινη και απολύτως φυσιολογική.