Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Αυτά που είπε ο ΚΚ, όλα διφορούμενα είναι.
Οτι υπάρχει απόφαση για "εύρεση" έτοιμων παικτών για πρωταθλητισμό ναι. Δεν σημαίνει όμως το ίδιο με "αγορά" ή "απόκτηση". Στο τέλος μπορεί πάλι να σου πει τα γνωστά. "Θέλαμε", "προσπαθήσαμε", "προσφέραμε" αλλά...
Οτι στο τέλος τής μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε "ανταγωνιστική ομάδα" το ίδιο. Μπορεί, χωρίς καμμία μεταγραφή, να σε πει οτι η ομάδα (όπως είναι τώρα και μπορεί και με καμμιά πώληση ακόμη) είναι τελικά ανταγωνιστική και το απέδειξε με τις καλοκαιρινές τις επιτυχίες, κλπ...
Εγω δεν πιστεύω λόγια. Κάντε πράξεις να δούμε το φως το αληθινό.
Οτι υπάρχει απόφαση για "εύρεση" έτοιμων παικτών για πρωταθλητισμό ναι. Δεν σημαίνει όμως το ίδιο με "αγορά" ή "απόκτηση". Στο τέλος μπορεί πάλι να σου πει τα γνωστά. "Θέλαμε", "προσπαθήσαμε", "προσφέραμε" αλλά...
Οτι στο τέλος τής μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε "ανταγωνιστική ομάδα" το ίδιο. Μπορεί, χωρίς καμμία μεταγραφή, να σε πει οτι η ομάδα (όπως είναι τώρα και μπορεί και με καμμιά πώληση ακόμη) είναι τελικά ανταγωνιστική και το απέδειξε με τις καλοκαιρινές τις επιτυχίες, κλπ...
Εγω δεν πιστεύω λόγια. Κάντε πράξεις να δούμε το φως το αληθινό.
Και αν ο Σαμαρά έχει ζημιά, από αύριο άλλη κασέτα: "άλλαξαν οι προτεραιότητες, ψάχνουμε επιθετικό από λίστα... περιμένουμε το οκ του Ιβάν κτλ κτλ".
Κάθε χρόνο τα ιδια
Κάθε χρόνο τα ιδια
Οτι και να πει ο κυρ εγω δεν ακουω. Ας παει να τα πει σε κανα πνευματικο του που να τον πιστευει.
- Dimitris_L4
Λίγο ντροπή ρε μλκς.. Ο άλλος ξεκίνησε με μουργκ κ έβαλε γιαξη... Δεν ντρέπεστε ρε πουστη μου λίγο κ τν αφήνετε τν άνθρωπο γυμνο..
Ναι το είπε...2-3-4 μεταγραφές μέχρι τέλη Αυγούστου..Μίλησε εχθές με τον πρόεδρο ο Ρασβάν...
Επίσης ενθαρρυντικό το γεγονός πως ανέφερε πως ο Τσιγγάρας μάλλον θα είναι έτοιμος για την Πέμπτη.
ποιας χρονιας?Athens έγραψε:δεν ειπε 31 αυγουστου ειπε στο τελος των μεταγραφων
Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε αποκλειστεί στην Ευρώπη και χάσαμε σβηστά στην πρώτη αγωνιστική της super league. Αν δεν ήταν τόσο τραγικό, θα ήταν σίγουρα για γέλια αυτό που συμβαίνει σ αυτό το forum
Έστω και στο 90' φαίνεται θα κάνουμε μεταγραφές..Μην είσαι τόσο άδικος.Dimg4a έγραψε:Ντροπη στη διοικηση, μονο αυτο.
μεχρι 15 αεπτεμβριου λογικα, και ο Λουτσε μολις ειπε οτι θα γινουν τουλαχιστον 2 μεταγραφες, μιλησε με τον προεδρο χθες αλλα δεν ειναι σιγουρο ποτε...στο τελος του μηνα λογικα ειπεDimg4a έγραψε:ποιας χρονιας?Athens έγραψε:δεν ειπε 31 αυγουστου ειπε στο τελος των μεταγραφων
Ακόμη περιμένετε μεταγραφές; Προς το τέλος κανά δανεικό, το χειρόφρενο έχει γίνει φρένο.