+1926 .theo86 έγραψε:Montrealiotis με το δεξί να το απολαύσετε .Psuxo_logos έγραψε:Να περάσεις όμορφα αδερφέ. Μεγάλη υπόθεση οι κοινές δραστηριότητες με τα παιδιά για τον συναισθηματικό δεσμό με τον πατέρα τους. Ακόμη κι αν χάσουμε, εσυ θ έχεις νικήσει.Montrealiotis έγραψε:Θα νικήσουμε σήμερα! Θα πάρω τους γιούς μου για πρώτη φορα στο γήπεδο!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Psuxo_logos φίλε ψυχολόγος και ΠΑΟΚτσης θα ήταν μια λύση για όλους μας που επιλέξαμε να υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 20/08 20:00 novasports
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 20/08 20:00 novasports
- Mutasevic
Υπάρχει πλάκα πλάκα...
εξαισιος συνδυασμός έχω βρει την υγειά μου
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εξαισιος συνδυασμός έχω βρει την υγειά μου
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ενημερωσεις στα εκδοτηρια οτι εισαι κατοικος εξωτερικου και θα προχωρησουν με την ταυτοτητα σου,εαν επιθυμεις να κανεις αγορα εισιτηριου μεσω ιντερνετ οταν προχωρησεις στην αγορα και στη διευθυνση κατοικιας επιλεξεις τον τοπο κατοικιας σου στο εξωτερικο θα δεις οτι το πεδιο με το ΑΜΚΑ θα εξαφανιστει οποτε θα μπορεις να προχωρησεις και μεσω internet.blackfox έγραψε:Για αγορά εισιτήριου από τα εκδοτηρια, όπως βλέπω απαιτείται ΑΜΚΑ .
Σαν κάτοικος εξωτερικού πως μπορώ ν προμηθευτώ εισητηριο από τα εκδοτηρια χωρίς ΑΜΚΑ ?.
Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν θέλει μπορεί να μπει και στο αμκα.γρ και να βρει το δικό του
Αποδεκατισμενοι ειμαστε με την κωλοομαδα που μας δυσκολευει παντα. Εστω 1-0 να ξεκινησουμε μρ ψυχολογια
-
προβλεπω πολυ κλωτσια και αποβολη αστερα
εμεις 3 παλι
εμεις 3 παλι
ε βέβαια, όπως είναι γνωστό τα επεισόδια γίνονται πάντα μέσα στο γήπεδο...Psuxo_logos έγραψε:Κάτι άκουσα για ΟΠΚΕ λέει στις θύρες των γηπέδων. Ισχύει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ό,τι να ναι από την πολιτεία, πραγματικά
Αυτό θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι η διπλανή σουίτα αν θα είναι ζωντανηnavigator11 έγραψε:Με τη νίκη! Η σουίτα του κυρίου Μυστακίδη σήμερα θα είναι ζωντανή και σήμερα; Για να δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 20 Αύγ 2023, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
Δεν είμαστε αποδεκατισμένοι, 2 απουσίες έχουμε που φαίνονται δυσανάλογα πολλές λόγω οικτρού προγραμματισμού.Dimg4a έγραψε:Αποδεκατισμενοι ειμαστε με την κωλοομαδα που μας δυσκολευει παντα. Εστω 1-0 να ξεκινησουμε μρ ψυχολογια
Δεν υπάρχει ομάδα Τριπολιτσά, 2-3 γκολάκια θα φάνε. Κωνσταντέλιας, Σαμάτα, και ή κεντρικός αμυντικός, ή Ζίφκοβιτς.
Κοταρσκι
Αντελινο, Εκογκ, Μιχαιλιδης, Ραφα Σοαρες
Αζντοεφ Σβαμπ
Αντριγια Ζιφκοβιτς, Μουργκ, Ταισον
Μπραντον
Αντελινο, Εκογκ, Μιχαιλιδης, Ραφα Σοαρες
Αζντοεφ Σβαμπ
Αντριγια Ζιφκοβιτς, Μουργκ, Ταισον
Μπραντον
- john4serres
john4serres έγραψε:Ρεπορτάζ 22:15
"Ο Μουργκ έδωσε απαντήσεις"

Χωρίς Ντελιας δε μας βλέπω να κάνουμε ευκαιρία. Α.. Ξέχασα, ελληνικό πρωτάθλημα οποταν παίζει να κάνουμε..