Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Parolos »

Aυτο πάλι το ότι ένας λέει ότι ο Μπαμπά ήταν καύλα του Γιώργη έτσι κουτουρου και όλοι οι άλλοι από κάτω το παίρνουν σαν δεδομένο.

Ο προπονητής δλδ δεν παίζει να ζήτησε μπακ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Parolos έγραψε:Aυτο πάλι το ότι ένας λέει ότι ο Μπαμπά ήταν καύλα του Γιώργη έτσι κουτουρου και όλοι οι άλλοι από κάτω το παίρνουν σαν δεδομένο.

Ο προπονητής δλδ δεν παίζει να ζήτησε μπακ?

Αρα θελεις να μ πεις οτι ο προπονητης μεταξυ αλλων ζητησε και αριστερο μπακ, και οταν τα βαλαν κατω και μετρησαν τα διαθεσιμα κεφαλαια ειπαν, ας δωσουμε 800.000 για δευτερο αριστερο μπακ, κι ας μην φτανουν να κλεισουμε τα κενα στο βασικο χαφ...
Μακαρι λοιπον ο Μπαμπα να ειναι η καυλα του Γιωργη, γιατι αν ειναι εισηγηση Ραζβαν και στρατηγικη αποφαση η προτεραιοποιηση της ελευσης του εναντι της ελευσης χαφ τοτε αλιμονο μας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποιος είπε ότι δε θα έρθει χαφ.

Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μία-δύο διευκρινήσεις σε αυτά που γράφτηκαν από χθες το βράδυ που βγήκα μέχρι τώρα:

1) Το πρόβλημα των ζημιών δεν είναι ελληνικό. Κοίταξα το πρωι τη Ντορτμουντ. Είχε ζημίες 35 μύρια το 2022. Δεν είναι παράλογο να έχεις ζημίες. Παράλογο είναι να διαβάζω ξανά και ξανά αρκετά παιδιά εδώ να δέχονται το γεγονός οτι ο Ιβάν δε θέλει/μπορεί να ρίξει χρήμα και ταυτόχρονα να λένε "μα πήραμε τόσα πολλά από μεταγραφές¨. Ναι. Πήραμε λεφτά. Αλλά αυτά δόθηκαν ήδη σε άλλα έξοδα. Εάν θέλουμε μεταγραφές πρέπει να ρίξει χρήμα ο Ιβάν. Τα 9 μύρια που έριξε πριν λίγο καιρό αφορούν τη χρήση που τελείωσε 30/6/2023 και είναι σίγουρα για να καλύψει το "λίπος" που φαγώθηκε από τα 14 μυρια που είχαμε καθαρή θέση πέρσι (ήδη το ανέφερα ότι αυτό θα ήταν αναγκαίο κρίνωντας πόσο άσχημα πήγαν πέρσι τα έσοδα). Θέλει να ρίξει και φέτος (χρήση 2024) και άλλα τόσα? Δε ξέρω. Ο καθένας έχει την άποψή του, τις πηγές του κοκ. Εγω θέλω να σας διαφωτίσω όσο μπορώ με τα νούμερα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

2) Ένας φίλος ανέφερε τον τίγρη ως περίπτωση κάποιου που έριξε λεφτά για να φτιαχτεί η ομάδα (??!!). Φίλε μου από όταν η αεχ επέστρεψε στη ΣΛ ο τίγρης έριξε 11 μύρια σύνολο. Ο Ιβάν μόνο την τελευταία χρηση έριξε 9 μύρια. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

3) Στο θέμα του πόσο θα πουλήσει (ΑΝ πουλήσει ο Ιβάν). Να πω ευθύς εξαρχής ότι αυτή η κουβέντα είναι ΄ο,τι χειρότερο μπορεί να γίνει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Οπότε καλύτερα να μη γίνεται. Απλά κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δεν έχουν ούτε οικονομική αλλά ούτε και κοινη λογική. Και για αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω:

α) Ο ιβάν έριξε 170 μύρια + 9 δάνειο μέχρι σήμερα. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήρε φράγκο πίσω. Οπότε να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο ποιος ευνοήθηκε και πόσο. Δε λέω ότι είναι για λύπηση ο καημενος ο Ιβάν. Αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο. Έβαλε λεφτά, πληρώνει το στραβό του το κεφάλι, τις λάθος επιλογές και τις κακές συγκηρίες που δημιουργήθηκαν τα τελευταιά χρόνια. Αυτό και μόνο.
β) Η αποτίμηση των εταιριών όταν γίνεται πώληση, δε γίνονται βάσει των λογιστικών αξιών αλλά βάσει του ποιο είναι το μελλοντικό προσδοκώμενο κέρδος που πιστεύει ότι θα έχει ο αγοραστής. Προφανώς ο πωλητής θα ζητήσει όσα περισσότερα μπορεί. Αλλά σε μία ΠΑΕ που το σύνηθες είναι να εχει ζημίες, οι αγοραπωλησίες είναι λίγο "στον αέρα". Εκ των πραγματών δε θα στηριχτούν σε μελλοντικές χρηματικές εισροές γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες. Που θα στηριχθούν? Αφενός στη δυναμική της ομάδας (ευρώπη, ταλέντα). Αφετερου στο τι παραπλευρα οφέλη ελπίζει να έχει ο αγοραστης (γήπεδο? άλλα?). Όπως και να έχει αυτοί που νομίζεται ότι ο Ιβάν θα βγάλει φράγκα αν ποτέ πουλήσει πλανάστε. Στην καλύτερη να μειώσει λιγάκι τ υπέρογκα ποσα που έχει ρίξει τόσα χρόνια. Δε νομίζω (δε θυμάμαι βασικά), ο κοκκαλης πόσα πήρε για να πουλήσει τον τοτε παντοδύναμο γάβρο στο μαρινακη? Ψίχουλα (και αν...)

Τέλος: Συμφωνώ με Bono ότι η πώληση Ακπομ και άλλες αντίστοιχες καλοκαιρινές ιστορίες τρέλας μας εχουν στοιχίσει πολύ ακριβά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα με κάνετε να πω πράγματα που δεν λέγονται σε φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ε μην μας κρατας σε αγωνία. Πες τα και σβηστά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Μη πεις τπτ Joshua. Ας κρατήσουμε όλοι από αυτη την κουβέντα μόνο το βασικό:

Ο ΠΑΟΚ για να συνεχισει να λειτουργεί σε αυτα τα επίπεδα (συνυπολογίζοντας τις τραγικές διοικητικές επιλογές τόσα χρόνια), χρειάζεται τον Ιβάν να ρίχνει χρήμα. Οπότε μη ξαναπούμε "πήραμε τόσα λεφτά από πωλήσεις". Είναι αστείο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα μείνω στο απλά. Οι δημοσιεύσεις μιας εταιρείας δίνουν απλά και μόνο μια γενική εικόνα των οικονομικών της ομάδας.Οσο λάθος ειναι να αναφέρεται κάποιος στα έσοδα από τις πωλήσεις άλλο τόσο ειναι να αναφέρεται και στις εισροές από τις ΑΜΚ.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

joshua έγραψε:Θα μείνω στο απλά. Οι δημοσιεύσεις μιας εταιρείας δίνουν απλά και μόνο μια γενική εικόνα των οικονομικών της ομάδας.Οσο λάθος ειναι να αναφέρεται κάποιος στα έσοδα από τις πωλήσεις άλλο τόσο ειναι να αναφέρεται και στις εισροές από τις ΑΜΚ.
Εξηγησέ το αυτό. Γιατί εκ πρώτης όψεως είναι δύο ασύνδετα πραγματα μετάξυ τους και τα παρουσιάζεις σα να έχουν κάποια κοινή βάση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Taseos »

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Διαχειριστής στο paokmamania αμφισβητεί την ειλικρίνεια των οικονομικών στοιχείων που δημοσιεύει η ΠΑΕ..

Ούτε στην άποψη και τα παραπολιτικά δεν θα το έγραφαν.

Ούτε που με νοιάζει αν θα με διαγράψεις οριστικά, αλλά μη σβήσεις αυτά που έγραψες, ούτε και το σχόλιο μου.
Να διαβαστεί κι ας κρίνει ο καθένας με το δικό του μυαλό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εχεις δικαιο κωστα .....καποιος ξερει αλλα δεν λεει ισα ισα για να φτιαξει κλιμα .....παντα φυσικα αρνητικο......ΠΑΩ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΦΩΝΕς ΓΕΜΑΤΕς ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΩΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

joshua έγραψε:Θα με κάνετε να πω πράγματα που δεν λέγονται σε φόρουμ...
ΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ? Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ? ΓΙΑΤΙ ? ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΟΚ ΕΥΤΥΧΩς Η ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ......ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Guitarman έγραψε:Μία-δύο διευκρινήσεις σε αυτά που γράφτηκαν από χθες το βράδυ που βγήκα μέχρι τώρα:

1) Το πρόβλημα των ζημιών δεν είναι ελληνικό. Κοίταξα το πρωι τη Ντορτμουντ. Είχε ζημίες 35 μύρια το 2022. Δεν είναι παράλογο να έχεις ζημίες. Παράλογο είναι να διαβάζω ξανά και ξανά αρκετά παιδιά εδώ να δέχονται το γεγονός οτι ο Ιβάν δε θέλει/μπορεί να ρίξει χρήμα και ταυτόχρονα να λένε "μα πήραμε τόσα πολλά από μεταγραφές¨. Ναι. Πήραμε λεφτά. Αλλά αυτά δόθηκαν ήδη σε άλλα έξοδα. Εάν θέλουμε μεταγραφές πρέπει να ρίξει χρήμα ο Ιβάν. Τα 9 μύρια που έριξε πριν λίγο καιρό αφορούν τη χρήση που τελείωσε 30/6/2023 και είναι σίγουρα για να καλύψει το "λίπος" που φαγώθηκε από τα 14 μυρια που είχαμε καθαρή θέση πέρσι (ήδη το ανέφερα ότι αυτό θα ήταν αναγκαίο κρίνωντας πόσο άσχημα πήγαν πέρσι τα έσοδα). Θέλει να ρίξει και φέτος (χρήση 2024) και άλλα τόσα? Δε ξέρω. Ο καθένας έχει την άποψή του, τις πηγές του κοκ. Εγω θέλω να σας διαφωτίσω όσο μπορώ με τα νούμερα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

2) Ένας φίλος ανέφερε τον τίγρη ως περίπτωση κάποιου που έριξε λεφτά για να φτιαχτεί η ομάδα (??!!). Φίλε μου από όταν η αεχ επέστρεψε στη ΣΛ ο τίγρης έριξε 11 μύρια σύνολο. Ο Ιβάν μόνο την τελευταία χρηση έριξε 9 μύρια. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

3) Στο θέμα του πόσο θα πουλήσει (ΑΝ πουλήσει ο Ιβάν). Να πω ευθύς εξαρχής ότι αυτή η κουβέντα είναι ΄ο,τι χειρότερο μπορεί να γίνει στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Οπότε καλύτερα να μη γίνεται. Απλά κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δεν έχουν ούτε οικονομική αλλά ούτε και κοινη λογική. Και για αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω:

α) Ο ιβάν έριξε 170 μύρια + 9 δάνειο μέχρι σήμερα. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πήρε φράγκο πίσω. Οπότε να είμαστε λίγο προσεκτικοί στο ποιος ευνοήθηκε και πόσο. Δε λέω ότι είναι για λύπηση ο καημενος ο Ιβάν. Αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο. Έβαλε λεφτά, πληρώνει το στραβό του το κεφάλι, τις λάθος επιλογές και τις κακές συγκηρίες που δημιουργήθηκαν τα τελευταιά χρόνια. Αυτό και μόνο.
β) Η αποτίμηση των εταιριών όταν γίνεται πώληση, δε γίνονται βάσει των λογιστικών αξιών αλλά βάσει του ποιο είναι το μελλοντικό προσδοκώμενο κέρδος που πιστεύει ότι θα έχει ο αγοραστής. Προφανώς ο πωλητής θα ζητήσει όσα περισσότερα μπορεί. Αλλά σε μία ΠΑΕ που το σύνηθες είναι να εχει ζημίες, οι αγοραπωλησίες είναι λίγο "στον αέρα". Εκ των πραγματών δε θα στηριχτούν σε μελλοντικές χρηματικές εισροές γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες. Που θα στηριχθούν? Αφενός στη δυναμική της ομάδας (ευρώπη, ταλέντα). Αφετερου στο τι παραπλευρα οφέλη ελπίζει να έχει ο αγοραστης (γήπεδο? άλλα?). Όπως και να έχει αυτοί που νομίζεται ότι ο Ιβάν θα βγάλει φράγκα αν ποτέ πουλήσει πλανάστε. Στην καλύτερη να μειώσει λιγάκι τ υπέρογκα ποσα που έχει ρίξει τόσα χρόνια. Δε νομίζω (δε θυμάμαι βασικά), ο κοκκαλης πόσα πήρε για να πουλήσει τον τοτε παντοδύναμο γάβρο στο μαρινακη? Ψίχουλα (και αν...)

Τέλος: Συμφωνώ με Bono ότι η πώληση Ακπομ και άλλες αντίστοιχες καλοκαιρινές ιστορίες τρέλας μας εχουν στοιχίσει πολύ ακριβά.
Μία αφελής ερώτηση
Όταν ο Γιαννάκης πηγαίνει βόλτα στον πρόεδρο της Χ Ένωσης για να τον ευχαριστήσει για το θεάρεστο έργο που παρουσιάζει υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, το κουτί με τα γλυκά που του χαρίζει για να τον ευχαριστήσει... κόβεται τιμολόγιο στην ΠΑΕ Κούλα?
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Τώρα αυτό τι ακριβώς σχέση έχει με τις μεταγραφές και με τα λεφτά που ξοδεύονται για μεταγραφές?

Το φόρουμ παράγει περισσότερη ίντριγκα από ο,τι μπορεί να καταναλώσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”