Χάντμπολ 2009-2010
- PAOK_NORTH_ARMY
- paok4kyriakos
Re: Χάντμπολ 2009-2010
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου! Αν και πήγαμε να αυτοκτονίσουμε στο τέλος, καταφέραμε τελικα να νικήσουμε! Μπράβο και πάλι μπράβο! Τώρα Κυριακη ολα για όλα!
Μπράβο στην ομαδάρα μας!!!
Αυτός ο Κοκότης φαίνεται λίγο γεματούλης αλλά είναι άλλη κλάση το παιδί...

Αυτός ο Κοκότης φαίνεται λίγο γεματούλης αλλά είναι άλλη κλάση το παιδί...

το δυσκολο ειναι την Κυριακη..αντε να δουμε εκει τι θα κανουμε!!!ζουμε μεγαλες στιγμες.......κριμα που επεφταν πολλες καρφιτσες στην μικρα σημερα.....................βοηθηστε το χαντμπολακι μας ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!οποτε ανεβαινω εγω παω κι εσεις ειστε εκει και δεν πατε.....ελεος!!!!!
υγ:το μπιβοταρακι μας το τρελο,ο κοκοτης,δεν παιζει στην εθνικη......τρελο???????????????????????????????????????????????

υγ:το μπιβοταρακι μας το τρελο,ο κοκοτης,δεν παιζει στην εθνικη......τρελο???????????????????????????????????????????????

- PAOK_NORTH_ARMY
Ο ΚΟΚΩΝΗΣ ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ....ΤΙ ΨΥΧΗ ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ .....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ .....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ......ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΩΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

κι ελεγα κατι δεν με πηγαινε καλα......με θυμηζε τον κομποτη....χχαχαχαχχαχαχχαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε παιδιά Κοκκώνη τον λένε τον τρελό.

Ε...καλά!!Τι Κοκκώνης,τι Κοκκώτης τι Κόκκοτας.Το παιδί το κατέχει πολύ καλά το άθλημα...Πάντως αν δεν παίζει εθνική απορώ πόσο καλός μπορεί να είναι ο πίβοτ της εθνικής...!!

- ContrerasPablo
Αντε ρε παλικαρια,μια μαχη ακομη και μετα θα απολαυσετε μεγαλεια στην Ευρωπη...
Photis έγραψε:Ε...καλά!!Τι Κοκκώνης,τι Κοκκώτης τι Κόκκοτας.Το παιδί το κατέχει πολύ καλά το άθλημα...Πάντως αν δεν παίζει εθνική απορώ πόσο καλός μπορεί να είναι ο πίβοτ της εθνικής...!!
να σε πω την αληθεια την εθνικη εχω να την δω απο τους ολυμπιακους αγωνες........επαντως τα αστερια της εθνικης (καρυπιδης και αλβανος) δεν ειναι πιβοτ...........οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο καλυτερος...............
κι εγω τελευταια εμαθα οτι δεν παιζει εθνικη....τον θυμαμαι απο περσυ....πραγματικα εμεινα αλλλλλλαλλλλλος...............

Saporozie - Στροβολος 29-26 εχθες που σημαινει οτι ακομη και με ισοπαλια περναμε εμεις....
-