Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Συγνώμη κιόλας αλλά οι εχθροί μας άμα ήτανε να πλασάρουν κάποιον θα πλασαραν άνθρωπος σαν τον μυστακίδη?
- abc_o_ karpouzas
Ποια είναι τα ψέματα...
Αυτοί που ήρθαν μέχρι τώρα..παλτα...τους θεωρείς;
Αποστάτη...
Σαν τον μυστακιδη που θεωριτικα είναι ποιο πλούσιος από τον βανια...για να πιστέψουμε...οτι το γωνιακό μαγαζί
...εχει διαδοχή κατασταση
Εσύ πίστευε...
Αυτοί που ήρθαν μέχρι τώρα..παλτα...τους θεωρείς;
Αποστάτη...
Σαν τον μυστακιδη που θεωριτικα είναι ποιο πλούσιος από τον βανια...για να πιστέψουμε...οτι το γωνιακό μαγαζί

Εσύ πίστευε...
- navigator11
Μετά από τον Σαββίδη δηλαδή ποιός θα μπορούσε να πλασαριστεί ως διάδοχη λύση; Στο άκουσμα ποιού ονόματος θα αισθανόταν κάποια ασφάλεια ο κόσμος; Ό,τι και να γράφεται και να λέγεται πλέον ξέρουν καλά και οι λυσσασμένοι να ξεκουμπιστεί ο Σαββίδης από Ελλάδα ότι υπήρξε πολύ ζόρικος αντίπαλος και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να επανακάμψει. Το θέμα είναι ένα. Η περιουσία του όποιου Μυστακίδη προφανώς είναι υπαρκτή και ζαλίζει. Όλες οι άλλες παράμετροι σχετικά με τον ΠΑΟΚ είναι άγνωστες προς ώρας. Όπως βέβαια άγνωστο είναι κι αν ενδιαφέρεται όντως ο άνθρωπος. Λέμε για να λέμε δηλαδή να περάσει η ώρα. Εγώ τον ΠΑΟΚ τον θέλω να συνεχίσει να είναι ανεξάρτητος. Πρωτίστως. Ο Σαββίδης, με τα χοντρά λάθη και τα ελαττώματά του, μου το έχει διασφαλίσει αυτό. Όποιος κι αν τον αντικαταστήσει, όταν κι εφόσον, πρέπει να με πείσει με συνέπεια και σε βάθος χρόνου για αυτό. Συγγνώμη αλλά η αβάντα από κάτι "μμε" του κώλου, πολιτικοαθλητικά, μου δημιουργεί ανησυχία.renegade έγραψε:Συγνώμη κιόλας αλλά οι εχθροί μας άμα ήτανε να πλασάρουν κάποιον θα πλασαραν άνθρωπος σαν τον μυστακίδη?
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει.
Μεγαλομέτοχος δεν είναι ο Γούμενος, μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν Σαββίδης και αν πουλήσει θα πουλήσει εκεί που αυτός κρίνει σωστό και στα λεφτά που θέλει.
Όλα τα άλλα είναι κλασικά παοκτσίδικα μυθιστορήματα.
Μεγαλομέτοχος δεν είναι ο Γούμενος, μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν Σαββίδης και αν πουλήσει θα πουλήσει εκεί που αυτός κρίνει σωστό και στα λεφτά που θέλει.
Όλα τα άλλα είναι κλασικά παοκτσίδικα μυθιστορήματα.
Ο Παντελακης πολεμοσε με σφεντονες τους κατωΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Είσαι και 59, μάλιστα.
Τον Παντελάκη τον θυμάσαι?
Καληνύχτα ΠΑΟΚ.
τωρα εχουμε δισεκατομμυριουχο και θα νομιζουμε σε λιγο
οτι εχουμε τον Σαββιδη τον Χαρη προεδρο.
Καληνυχτα και σε σενα Ιβαν
περισσοτερο θιγεσαι γι αυτον
και οχι που εγινε η ομαδα καραβι χωρις καπτεν.
Ανεξάρτητη δεν είναι καμιά ομάδα που έχει ιδιοκτήτη. Εξαρτάται παντα απο τις προθεσεις και δυνατότητες του ιδιοκτητη της για αυτο ξαναλεω το καίριο ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσει με κάποιο τρόπο ο Ιβαν είναι αν δεν μπορεί η αν δεν θέλει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για να έχει οποιαδήποτε κριτική βάση συζήτησης.
- navigator11
Τώρα δε θα παίζουμε με τις λέξεις. Αν το θες, είναι πιο ανεξάρτητος από ποτέ τα τελευταία 35 χρόνια τουλάχιστον. Από σχεδόν κάθε άποψη σε σύγκριση με το παρελθόν.
Συγνώμη ρε συ Νάβι αλλά μου φαίνεται ότι έχεις μείνει στο 2006.
Πλέον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά
Καταρχάς μόνο το αντίτιμο που χρειάζεται για να αγοράσεις πλέον τον ΠΑΟΚ είναι τεράστιο.
Κανένας κολαούζος καμίας κυβέρνησης δεν θα έκανε τέτοια επενδυση
Πλέον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά
Καταρχάς μόνο το αντίτιμο που χρειάζεται για να αγοράσεις πλέον τον ΠΑΟΚ είναι τεράστιο.
Κανένας κολαούζος καμίας κυβέρνησης δεν θα έκανε τέτοια επενδυση
Μήπως η συσπείρωση του π.ο.κ και όλα τα {μηνυματα} που του έστειλαν. Πολυιδιοκτησια κτλ τον έχουν οδηγήσει σε αυτή την στρατηγική απόφαση της αυτάρκειας ;
Τηλεοπτικά έσοδα με το στανιό, χορηγίες και διαφημίσεις τα ίδια, παρασκήνιο , κυβερνητική πολιτική... Σαν να του λένε ξέχνα τις καλές θέσεις ότι και να κάνεις 4ος...για να μην επαναστατήσουν και οι οπαδοί....πάρε και το κόκκαλακι των προκριματικών Κόνφερενς και είσαι μια χαρά.
Ποιος ρίχνει χρήματα σε βαρέλι χωρίς πάτο;
Εδώ διαβάσαμε ότι ο μποτο συνέστησε τον Μάρκο Αντώνιο να μην έρθει στον ΠΑΟΚ ,οι εχθροί μας αραγε πόσες τρικλοποδιές μας βάζουν;
Φαντάσου να είπαν τον μάνατζερ του Μαξίμοβιτς ...λέγε τους ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ και μετά φανερωσε μια νέα απαίτηση...η βρωμιά ειναι ατελείωτη.
Τηλεοπτικά έσοδα με το στανιό, χορηγίες και διαφημίσεις τα ίδια, παρασκήνιο , κυβερνητική πολιτική... Σαν να του λένε ξέχνα τις καλές θέσεις ότι και να κάνεις 4ος...για να μην επαναστατήσουν και οι οπαδοί....πάρε και το κόκκαλακι των προκριματικών Κόνφερενς και είσαι μια χαρά.
Ποιος ρίχνει χρήματα σε βαρέλι χωρίς πάτο;
Εδώ διαβάσαμε ότι ο μποτο συνέστησε τον Μάρκο Αντώνιο να μην έρθει στον ΠΑΟΚ ,οι εχθροί μας αραγε πόσες τρικλοποδιές μας βάζουν;
Φαντάσου να είπαν τον μάνατζερ του Μαξίμοβιτς ...λέγε τους ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ και μετά φανερωσε μια νέα απαίτηση...η βρωμιά ειναι ατελείωτη.
Αρκει αυτο για να μην παιρνουμε απαντησεις στα ερωτηματα μας? Καθε χρονο το μπατζετ πεφτει,βρεθηκαμε στη τεταρτη θεση για πρωτη φορα στα χρονια του,για πρωτη φορα μεχρι τωρα ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ δεν εχουν μπει στην ομαδα τα λεφτα απο τις πωλησεις.ο προπονητης αγωνια καθε φορα που μιλαει για τις προσθηκες.Που παει αυτο? Δεν σου δημιουργουνται ερωτηματικα? Να βγουμε στους δρομους και να πανηγυριζουμε γιατι ειμαστε ανεξαρτητοι? Παραδεχτειτε το δεν ειναι κακο, η περιοδος ειναι τουλαχιστον περιεργη και πρεπει να δοθει ενα στιγμα του που βρισκομαστε,χωρις υστεριες και χωρις παραλογισμους.Παραλογισμος ειναι βεβαια επισης να παρουσιαζεται ο δευτερος πιο πλουσιος Ελληνας ως αχυρανθρωπος,δηλαδη οκ μην τρελαθουμε κιολας...navigator11 έγραψε:Τώρα δε θα παίζουμε με τις λέξεις. Αν το θες, είναι πιο ανεξάρτητος από ποτέ τα τελευταία 35 χρόνια τουλάχιστον. Από σχεδόν κάθε άποψη σε σύγκριση με το παρελθόν.
Όσα περισσότερα κομμάτια του παζλ εμφανίζονται τόσο περισσότερο αρχίζει να βγαίνει πλέον μία άκρη...κ ας μην θες τζόσουα να το ανοίξουμε ακόμα αυτό το κεφάλαιο.
Το σενάριο της αντικατάστασης μέσα από πίεση (ξέρετε από ποιόν) του Σαββίδη από τον Μυστακίδη με ταυτόχρονη υπόσχεση για κατασκευή γηπέδου που ανέφερε ο Γκίκας το βρίσκω πολύ λογικό.
Ο Κούλης δεν νομίζω ότι έχει την δύναμη να πιέσει επιχειρηματία της τάξης του Μυστακίδη, αλλά η Αμερική μπορεί.
Μην ξεχνάτε ότι ο πρέσβης της είχε πάρει θέση εναντίον του πολύ πριν τον πόλεμο.
Μπορεί οικονομικά να έχει μεγαλύτερη δυνατότητα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να εμπλακεί ο ίδιος οπότε δεν θεωρώ ότι θα βγούμε ωφελημένοι.
Επίσης δεν μπορεί να βγει ο Ιβάν και να πει ότι με πολεμάνε και προσπαθούν να με υποχρεώσουν να δώσω τον ΠΑΟΚ, θα ήταν παραδοχή της αδυναμίας του και ποτέ δεν πας σε διαπραγμάτευση δείχνοντας αδυναμία.
Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε είναι το θέμα.
Μακάρι το γήπεδο την Κυριακή να φώναζε το όνομα του.
Αυτό θα του έδινε δύναμη πιστεύω.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κούλης δεν νομίζω ότι έχει την δύναμη να πιέσει επιχειρηματία της τάξης του Μυστακίδη, αλλά η Αμερική μπορεί.
Μην ξεχνάτε ότι ο πρέσβης της είχε πάρει θέση εναντίον του πολύ πριν τον πόλεμο.
Μπορεί οικονομικά να έχει μεγαλύτερη δυνατότητα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να εμπλακεί ο ίδιος οπότε δεν θεωρώ ότι θα βγούμε ωφελημένοι.
Επίσης δεν μπορεί να βγει ο Ιβάν και να πει ότι με πολεμάνε και προσπαθούν να με υποχρεώσουν να δώσω τον ΠΑΟΚ, θα ήταν παραδοχή της αδυναμίας του και ποτέ δεν πας σε διαπραγμάτευση δείχνοντας αδυναμία.
Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε είναι το θέμα.
Μακάρι το γήπεδο την Κυριακή να φώναζε το όνομα του.
Αυτό θα του έδινε δύναμη πιστεύω.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο για να το ανοιξουμε χωρις σαφεις ενδειξεις.renegade έγραψε:Όσα περισσότερα κομμάτια του παζλ εμφανίζονται τόσο περισσότερο αρχίζει να βγαίνει πλέον μία άκρη...κ ας μην θες τζόσουα να το ανοίξουμε ακόμα αυτό το κεφάλαιο.
- navigator11
Ερωτηματικά έχω. Και θέλω και περισσότερο ενεργό συμμετοχή του Σαββίδη στο αγωνιστικό. Ψυχική και υλική. Δεν πανηγυρίζω λόγω ανεξαρτησίας. Νιώθω ασφάλεια όμως ότι σκηνές "Αποκάλυψης" του απώτερου αλλά όχι τόσο μακρινού και ξεχασμένου παρελθόντος δε θα τις ξαναζήσω. Μπορεί να αποδειχτώ λάθος και να μην μπορέσουμε να πάρουμε πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Προς ώρας δεν έχω τέτοια ανησυχία πάντως. Ούτε ότι θα χάσω παίχτες από προσφυγές, που για πλάκα θα κατηφορίζουν στους βρικόλακες του λεκανοπεδίου κλπ κλπ. Περνάει κρίση η ομάδα; Ας πούμε ότι θα βγει 3 συνεχόμενες σεζόν 4η. Άλλος δεν μπορεί να το διαχειριστεί πλέον και είναι στο κάγκελο, ασχέτως των πιπών, αυτή είναι η γνώμη μου, περί ειλικρίνειας, ντομπροσύνης κοκ. Εγώ θα το αντέξω. Αν και εφόσον αποφασίσει ο Σαββίδης ότι στα χέρια του 2ου πλουσιότερου Έλληνα ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει, θα εμπιστευτώ την κρίση του. Δεν πιστεύω ότι θέλει απλά να εισπράξει ένα αντίτιμο και να διακινδυνεύσει να μπει ο ΠΑΟΚ σε πιθανές περιπέτειες. Για τον κύριο Τέλη, επίτρεψέ μου να έχω την άποψή μου. Δεν τον γνωρίζω, δεν εξέφρασα κάποια άποψη για αυτόν ως επιχειρηματία. Προφανώς "σπέρνει" στις μπίζνες του. A priori δε θα βγάλω πόρισμα ούτε ότι είναι κολαούζος της κυβέρνησης ή αχυράνθρωπος, ούτε και ότι το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ, αν πάρει επίσημη μορφή τέλος πάντων κάποια στιγμή, δεν τυγχάνει των ευλογιών της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Αυτό που παρατηρώ με ένα ελάχιστο και πρόχειρο ψάξιμο είναι αβάντα από συγκεκριμένα φιλοκυβερνητικά, ανθυπομμε έστω. Απλά δε μου αρέσει. Είναι τόσο απλό.joshua έγραψε:Αρκει αυτο για να μην παιρνουμε απαντησεις στα ερωτηματα μας? Καθε χρονο το μπατζετ πεφτει,βρεθηκαμε στη τεταρτη θεση για πρωτη φορα στα χρονια του,για πρωτη φορα μεχρι τωρα ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ δεν εχουν μπει στην ομαδα τα λεφτα απο τις πωλησεις.ο προπονητης αγωνια καθε φορα που μιλαει για τις προσθηκες.Που παει αυτο? Δεν σου δημιουργουνται ερωτηματικα? Να βγουμε στους δρομους και να πανηγυριζουμε γιατι ειμαστε ανεξαρτητοι? Παραδεχτειτε το δεν ειναι κακο, η περιοδος ειναι τουλαχιστον περιεργη και πρεπει να δοθει ενα στιγμα του που βρισκομαστε,χωρις υστεριες και χωρις παραλογισμους.Παραλογισμος ειναι βεβαια επισης να παρουσιαζεται ο δευτερος πιο πλουσιος Ελληνας ως αχυρανθρωπος,δηλαδη οκ μην τρελαθουμε κιολας...navigator11 έγραψε:Τώρα δε θα παίζουμε με τις λέξεις. Αν το θες, είναι πιο ανεξάρτητος από ποτέ τα τελευταία 35 χρόνια τουλάχιστον. Από σχεδόν κάθε άποψη σε σύγκριση με το παρελθόν.
Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποια ομάδα περνάει μια "κρίση". Που για μένα δεν είναι κρίση αλλά μια περίοδος αναπόφευκτων δυσκολιών.
Να μην ξεχνάμε όμως ότι :
Ο αεκ στην δική της "κρίση" βρέθηκε στην Γ΄ Εθνική.
Επίσης η αεκ πριν από ένα χρόνο έμενε εκτός ευρώπης τερματίζοντας 5η στο πρωτάθλημα.
Ο βάζελος στην δική του "κρίση" έμεινε για χρόνια εκτός ευρώπης ως κομπάρσος και έμεινε στην κατηγορία με αλλαγή κανονισμού.
Η δική μας "κρίση" είναι η 4η θέση που πήραμε φέτος.
Στα κάτω μας δλδ βγήκαμε 4οι. Ε κλάιν μάιν.
Δεν είναι η θέση που με προβληματίζει. Με προβληματίζουν άλλα πράγματα.
Κατ' αρχήν χρειάζεται καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει να κάνει υπομονή (η μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον) όταν του μιλήσεις με την γλώσσα της αλήθειας.
Έπειτα η καλύτερη δυνατή στελέχωση σε όλα τα τμήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.
Επίσης καλύτερος σχεδιασμός στην δημιουργία αγωνιστικού πλάνου με συγκεκριμένους στόχους ειδικά στις μεταγραφές και στον χρόνο πραγματοποίησής τους.
Δεν είναι ανάγκη να φέρεις παίκτες πολλών εκατομμυρίων για να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά μεθοδικότητα και προγραμματισμό.
Η δημιουργία του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Με ποιους ? Με Κάνιες, Σακχώφ, Μάτους, Βαρέλες, Κρέσπους, Μπίσεσβαρ κ.λ.π. Παίκτες δλδ που δεν στοίχησαν ένα κάρο εκατομμύρια αλλά είχαν τεράστια αγωνιστική προσφορά.
Βέβαια τότε είχες τον Μίχελ. Το αναφέρω απλά ως παράδειγμα στελέχωσης του αγωνιστικού τμήματος. .
Να μην ξεχνάμε όμως ότι :
Ο αεκ στην δική της "κρίση" βρέθηκε στην Γ΄ Εθνική.
Επίσης η αεκ πριν από ένα χρόνο έμενε εκτός ευρώπης τερματίζοντας 5η στο πρωτάθλημα.
Ο βάζελος στην δική του "κρίση" έμεινε για χρόνια εκτός ευρώπης ως κομπάρσος και έμεινε στην κατηγορία με αλλαγή κανονισμού.
Η δική μας "κρίση" είναι η 4η θέση που πήραμε φέτος.
Στα κάτω μας δλδ βγήκαμε 4οι. Ε κλάιν μάιν.
Δεν είναι η θέση που με προβληματίζει. Με προβληματίζουν άλλα πράγματα.
Κατ' αρχήν χρειάζεται καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο. Ο κόσμος ξέρει να κάνει υπομονή (η μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον) όταν του μιλήσεις με την γλώσσα της αλήθειας.
Έπειτα η καλύτερη δυνατή στελέχωση σε όλα τα τμήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.
Επίσης καλύτερος σχεδιασμός στην δημιουργία αγωνιστικού πλάνου με συγκεκριμένους στόχους ειδικά στις μεταγραφές και στον χρόνο πραγματοποίησής τους.
Δεν είναι ανάγκη να φέρεις παίκτες πολλών εκατομμυρίων για να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά μεθοδικότητα και προγραμματισμό.
Η δημιουργία του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Με ποιους ? Με Κάνιες, Σακχώφ, Μάτους, Βαρέλες, Κρέσπους, Μπίσεσβαρ κ.λ.π. Παίκτες δλδ που δεν στοίχησαν ένα κάρο εκατομμύρια αλλά είχαν τεράστια αγωνιστική προσφορά.
Βέβαια τότε είχες τον Μίχελ. Το αναφέρω απλά ως παράδειγμα στελέχωσης του αγωνιστικού τμήματος. .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 20 Αύγ 2023, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.