Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Δημοσίευση από fofanaserres »

Ενα απλό και καλό συνθηματάκι.
Πιστεύω είναι πολύ καλό για το όταν κάνει την είσοδό της η ομάδα στο γήπεδο...

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩ

http://www.youtube.com/watch?v=qYO6XjB_ ... re=related

Απλό και καθόλου δύσκολο να το μάθουμε.Μόνο ΠΑΟΚ και τπτ άλλο.Ουτε ναρκωτικά ούτε τπτ.
Και πιστεύω πως θα χει πολύ καλή ακουοστική στον ΝΑΟ μας...
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

gate4mitsos έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=4VFylUCT094

απο παιδι
δεν χανω εκδρομη
oλα θα τα σπαω
και θα τραγουδαω
σ'ολη μου τη ζωη

οπου και αν πας
θα εχεις παντα εμας
εμεις μαζι
για μια ζωη
σ'ολοκληρη τη γη

ΠΑΟΚ ολε,ΠΑΟΚ ολε ολε...
πολυ καλο
tsikis

Δημοσίευση από tsikis »

apla filaraki m polu wraio t sinthima sou! :|
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

αυτο ειναι το συνθημα που φωναζεμε με τον Λεβαδιακο, δεν ειναι του gate4mitsos :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

shark4 έγραψε:ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ. Δηλαδη δεν υπαρχει κατι αλλο περα απο ναρκωτικα και λοιπες μ@@@κιες ?
Σιγα την μαγκια στο κατω -κατω της γραφης.
Όντως έτσι πρέπει να γίνει,να βγάλουμε κατι απλό. Πριν 2χρόνια βγάλαμε το ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ,δε αναφέρει πουθενά ναρκωτικά,ντου,πεσίματα,μάνες,πατέρες,αδερφές κτλ.
Πιστεύω είναι ένα από τα συνθήματα που έχει μείνει τόσο έντονα.Σε διάστημα 6 μηνών υπήρχε σαν ήχος κλήσης σε όλων μας τα κινητά.Σε αυτούς τους λίγους στίχους που έχει περιγράφει τα πάντα.Το νόημα του κάθε ΠΑΟΚτζη.
Βάζω ένα βιντεακι που δείχνει μικρά παιδάκια να το τραγουδάνε και να το χαίρονται απίστευτα πολύ:
http://www.youtube.com/watch?v=xDk8tOLt ... r_embedded
Ποιο το νόημα να βγάζουμε συνεχώς συνθήματα με ναρκωτικά και να τραγουδιούνται από 5,10,100 άτομα ?
Το παραπάνω βίντεο δε θα υπήρχε γιατί πολύ απλά τα παιδάκια που δε ξέρουν από ναρκωτικά δε θα το τραγουδούσαν.
Ας καταλάβουμε οτί κάτι απλό,μπορεί να μείνει για πάντα.Όπως το συνθηματάκι που έγραψε ο fofanaserres.Κάτι που να μπορεί να το λέει ένα πιτσιρίκι μέχρι έναν παππού. :D :D
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

fofanaserres έγραψε:
paokvolara έγραψε:Ακούστε μια πρόταση για σύνθημα-συνέχεια του ΑΛΕΟ:

Λένε πως είσαι μια ουτοπία
κι όλο με ψάχνει η αστυνομία
ό,τι κι αν λένε δεν μ'ενδιαφέρει
τι σαι για μένα κανείς δεν ξέρει
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ

Είσαι μαγεία είσαι θρησκεία
είσαι ιδέα μες στα κρανία
είσαι αρρώστια μες στο μυαλό μου
και ψάχνω πάλι το φάρμακό μου
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ

http://www.paokmania.gr/forum/posting.p ... =22&t=1491#
Tο χουμε γράψει 1002 φορές.Αλλά ποτέ και κανένας δεν το λέει.Οταν πρωτοβγήκε αυτό το σύνθημα είχε άλλα λόγια.Αλλά ξαφνικά ακούστηκε το αλεό όπως ακριβώς το ξέρουμε.
Το σύνθημα είχε βγει με αυτά τα λόγια.

Είσαι θρησκεία,είσαι μαγεία
μες το κορμί μου,μία ουσία
είσαι αρρώστια,μες το μυαλό μου
και ψάχνω πάλι,το φάρμακό μου

Προσκυνώ,προσκυνώ
προσκυνώ τον θεό
Προσκυνώ προσκυνώ
τον δικέφαλο αετο.

Ρε ΠΑΟΚάρα,έχω χαζέψει
πάλι μαζί σου,που έχω μπλέξει
όπου κι αν παίζεις σ'ακολουθάω
κερδίσεις χάσεις,θα τραγουδάω

ΠΑΟΚ ΟΛΕ,ΠΑΟΚ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ,ΠΑΟΚ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ,ΠΑΟΚ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ,ΠΑΟΚ ΟΛΕ

Αλλά με αργό τέμπο.Να ναι πιο γαμάτο.
Οχι όπως λέμε το Αλεό και όπως όλα τα συνθήματα που κοντεύουμε να σπάσουμε τα κοντέρ.Θαρρείς και μας κυνηγάει κανείς,και προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα και ξενέρωτα γίνεται.....
λοιπον ας γραψω κι εγω κατι σε αυτο το τοπικ...
με τον ποιητη φοφανα αλλωστε ανταλασσουμε βιντεακια και μεσω fcb... :D
τελευταια παρατηρειται και στα οπαδικα κινηματα της χωρας μας μια εκτεταμενη αντιγραφη συνθηματων απο τις χωρες της λατινικης αμερικης...
δεν ειναι καθολου τυχαιο διοτι ολοι πλεον εχουμε προσβαση στο ιντερνετ και το youtube εχει κανει ολους μας σκηνοθετες!
η ανταλλαγη πληροφοριων και εικονας ειναι ταχυτατη και τεραστια σε αριθμο...
τα τελευταια χρονια οι γριες και τα ερπετα εχουν κοπιαρει ως εξευτελιστικου σημειου ολα τα αργεντινικα συνθηματα!!
μαλιστα οι μαζορετες της τροιας (3) εχουν τοποθετησει και καλαμπατσημπανα οπως τα αδελφια τους της μποκα για να γινει η αντιγραφη πιστοτατη!!
το πασιγνωστο νταλε νταλε μποκα το χουν ξεφτιλησει και οι δυο:
http://www.youtube.com/watch?v=yB7FZq6H4As

οταν ξαφνικα μαθαμε οτι οι οπαδοι της λιβερπουλ πηραν το "ωωω παοκαρα" και θα το τραγουδουσαν στους αγωνες, ολοι μας φουσκωσαμε απο περηφανια! μεχρι και πρωτοσελιδο στα σπορ του βορρα ειχε η ειδηση...κατσαμε ολοι να δουμε το ματς της λιβερπουλ για να το ακουσουμε!
βεβαια λιγοι ξερετε οτι κι αυτο αντιγραφη απο αργεντινικο συνθημα ειναι και μαλιστα το πιο γνωστο της εθνικης ομαδας: εεε αρτζεντινααα!!
μονο που η πονηρια μας αλλαξε τον ρυθμο και δεν εκτεθηκαμε...
αν θυμαστε τον υμνο αυτον τον τραγουδουσαν στο μουντιαλ του 2006 οι αργεντινοι...λιγους μηνες μετα, στη πρεμιερα με την αεκ, ολοι εβλεπαν τον λαο μας στο οακα να παραληρει!!

ο ρυθμος που τραγουδαμε το αλεο που αναφερει ο φοφανα ειναι πασιγνωστος και κυκλοφορει και σε cd του παοκ:
http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw
το sos cagon (σημαινει "κοτες") ειναι διασκευη του ρυθμου και το γραψανε οι της ριβερ για να πικαρουν τους οπαδους της μποκα. καποτε ειχαν δωσει ραντεβου για να πλακωθουνε και οι οπαδοι της μποκα στειλανε την αστυνομια, αντι να πανε αυτοι!! ειπαμε αδελφια της παπαναστασιου ειναι...διαβαστε και τα σχολια απο κατω σκουλικιων. μαλιστα ακουγετε καθαρα η λεξη policia και οποιος ξερει ισπανικα ας το μεταφρασει...
ο αργος ρυθμος που θελει ο φαφανα ειναι για να πιασει αυτο το τεμπο. ελα ομως που θελει και κλαρινα...
μη νομιζετε οτι μονο εμεις αντιγραφουμε:
http://www.youtube.com/watch?v=qRSCSKcgW4g
τσιμπομπομ!! :)

θελω να καταληξω οτι δεν γουσταρω τη στιγνη αντιγραφη!
ως λαος πιστευω οτι και τα καλυτερα συνθηματα βγαζουμε αλλα και τα πιο εξυπνα!
αφηστε τους αλλους να "ζαλιιιιζοοοοντααααιιιιι"
το μονο που θα ηθελα να αντιγραψουμε ειναι αυτο που εβαλε ο φοφανα απο τη ριβερ και εγω το παραθετω απο την αγαπημενη μου colo colo:
http://www.youtube.com/watch?v=IrL2kGfnznI

Y.Σ. μεγαλη ξενερα οταν τραγουδαμε το "εδω και τοσες χιλιαδες χρονια..." και στο τελος που πρεπει να δωσουμε γκαζι...πεφτουμε!
θα αρχισω να μοιραζω βιαγκρα μου φαινεται...
:?
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

:) :) :) xαχα ρε εχεμυθε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

fofanaserres έγραψε:Ενα απλό και καλό συνθηματάκι.

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩ

http://www.youtube.com/watch?v=qYO6XjB_ ... re=related

Απλό και καθόλου δύσκολο να το μάθουμε.Μόνο ΠΑΟΚ και τπτ άλλο.Ουτε ναρκωτικά ούτε τπτ.

Πολύ καλό, μπράβω.

Να φανταστείς βλέποντας το βίντεο το έλεγα με τους στοίχους σου... και βγαίνει ο ήχος πολύ ωραίος.
+4
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

tsikis έγραψε:apla filaraki m polu wraio t sinthima sou! :|

Όχι Greekenglish σε αυτό το σαϊτ. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Και εγώ ενά απλό Μέλος είμαι απλά κοιτάμε όλοι εδώ να έχει καλή αισθητική γράφοντας μόνο Ελληνικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Σάβ 05 Σεπ 2009, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

dimots4 έγραψε:
shark4 έγραψε:ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ. Δηλαδη δεν υπαρχει κατι αλλο περα απο ναρκωτικα και λοιπες μ@@@κιες ?
Σιγα την μαγκια στο κατω -κατω της γραφης.
Όντως έτσι πρέπει να γίνει,να βγάλουμε κατι απλό. Πριν 2χρόνια βγάλαμε το ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ,δε αναφέρει πουθενά ναρκωτικά,ντου,πεσίματα,μάνες,πατέρες,αδερφές κτλ.
Πιστεύω είναι ένα από τα συνθήματα που έχει μείνει τόσο έντονα.Σε διάστημα 6 μηνών υπήρχε σαν ήχος κλήσης σε όλων μας τα κινητά.Σε αυτούς τους λίγους στίχους που έχει περιγράφει τα πάντα.Το νόημα του κάθε ΠΑΟΚτζη.
Βάζω ένα βιντεακι που δείχνει μικρά παιδάκια να το τραγουδάνε και να το χαίρονται απίστευτα πολύ:
http://www.youtube.com/watch?v=xDk8tOLt ... r_embedded
Ποιο το νόημα να βγάζουμε συνεχώς συνθήματα με ναρκωτικά και να τραγουδιούνται από 5,10,100 άτομα ?
Το παραπάνω βίντεο δε θα υπήρχε γιατί πολύ απλά τα παιδάκια που δε ξέρουν από ναρκωτικά δε θα το τραγουδούσαν.
Ας καταλάβουμε οτί κάτι απλό,μπορεί να μείνει για πάντα.Όπως το συνθηματάκι που έγραψε ο fofanaserres.Κάτι που να μπορεί να το λέει ένα πιτσιρίκι μέχρι έναν παππού. :D :D
+Όσα θέλετε!!!

Τρομερό το Βίντεο. Απλά όμορφα και ΠΑΟΚτσήδικα!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ειχα καταθεσει εγω πριν καιρο ενα συνθημα που ελεγε για ναρκωτηκα αλλα με τελειος διαφορετικο τροπο απο αυτον που προβαλουν αλλα συνθηματα.θα το βρω και θα το ανεβασω!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

e8nos έγραψε:καποιοι το ριξαν στο χασις,και αλλοι στην κοκαινη,αλλοι σε χαπια και ποτα,και αλλοι στην ηροινη,ομως εγω απ ολα αυτα,διαλεγω μονο εσενα,γιατι οι αλλοι πινουν μια(φορα),ενω εγω ολη μερα.ΠΑΟΚ ολε ολε ολε ΠΑΟΚ ολε ολεο ΠΑΟΚ ολε ολε ολε ΠΑΟΚ ολε ολεο

εκει που υπαρχει κομα γινετε η αλλαγη δηλ το φαναζει η μια κερκιδα και η αλλη και στο τελος το ΠΑΟΚ ολε το λενε ολοι μαζι!
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Ωραια "κυλησε" η συζητηση.

Αδερφε Εχεμυθε θα διαφωνησω καταρχην με σενα και οσα ειπες. Το οτι τα ασπονδυλα εχουν παρε δωσε με τη Μποκα, σε κανενα βαθμο δε μειωνει την Μποκα και την ιστορια της. Μποκα γουσταρουμε και εμεις, για αυτο που πρεσβευει και ο λαος της ειναι φαινομενο. Δεν ακουσα ποτε και πουθενα να ακουγονται οι φιλοι της Ριβερ σαν κατι το ιδιαιτερο. Αν δεν υπηρχε Μποκα, δε θα ακουγες ποτε γι αυτους. Οπως με τη δικη μας γειτονια για παραδειγμα. Ειπες μια ιστορια, καλως, δεν εμφανιστηκαν οι οπαδοι της Μποκα και πηγαν οι τσιμπα. Κανεις δεν ξερει πως το σκεφτηκαν και ειδικα ο ΝΤΙ ΖΕΟ. Μεγαλο καθαρμα, στρατηγος σαν τον Μαναβη. Νομιζω παντως πως δεν τα εκαναν και επανω τους. Ιστοριες εκατονταδες απο εκει "χαμου". Μετα απο νικη της Ριβερ, γραφτηκε σε ολο το Μπ. Αιρες 2-0, το σκορ του αγωνα. Την επομενη οι της Μποκα φαγανε εν ψυχρω 2 καλα στελεχη των οπαδων της Ριβερ και γραφτηκε σε ολη την πολη......ισοπαλια 2-2. Μην την ψαχνουμε και μην συγκρινουμε ανομια πραγματα. Η Μποκα ειναι Μποκα.

Οσο για εμας και τα συνθηματα μας, εγω ειμαι του παλιου καιρου και χωρις να το επιζητω, προτιμω τις σκληρες καταστασεις. Τα σ αγαπω μ αγαπας, καλα ειναι για κανα στιχο, αλλα οχι για εμας. Εχω παθει την πλακα μου με τις τελευταιες σελιδες. Δε χρειαστηκε να διαβασω εδω μεσα για να καταλαβω πως εφτασε η Τουμπα σε αυτο το χαλι και γιατι δεν αναμενονται καλυτερες μερες. Το μονο που μας εμεινε, ειναι να αρχησουμε να βγαζουμε συνθηματα απο καμια Βανδη, κανα Χ"γιαννη για να μπορουνε επιτελους να τραγουδανε και τα κοριτσακια βρε αδερφε. Τοσο κοπο καναμε να τα μαζεψουμε στην 4, μη μας φυγουν.

Ρε οξω απο δω ρε.

Υ.Γ. Ποτε δεν ημουν και ειμαι υπερ των στιχων με ναρκωτικα. Αλλα για συνερθετε μερικοι. Και ειδικα οι πιο μικροι σε ηλικια. Ποιο πανω εβαλα ενα καλο στιχακι για μαγειρικη και ΠΑΟΚ. Γιατι να μην το προωθησουμε, τι κακο εχει; Ουτε ναρκωτικα, ουτε πρεζα. Λιγο ραπανακι και φακες μονο.....
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

μάγκες αυτό το βιντεάκι μου το έδειξε ένας πελάτης μου χιλιανός και τρελός οπαδός τις colo-colo.μάλιστα μου έκανε δώρο και μια φανέλα

είναι τρελός ρυθμός που τα σπάει λέμε
όσοι μπορούν ας κάνουν τα στιχάκια και ας μην το τραγουδάμε στο γήπεδο
,θα το τραγουδάω εγώ στο παγωτατζίδικο :) :) :) :)
:?
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Αδερφέ παγωτατζή,το βιντεάκι της Κολο Κόλο,είναι ο ίδιος ρυθμός ακριβώς με το βιντεάκι της Ρίβερ που έβαλα πιο πάνω και έβαλα κάποια λόγια...
fofanaserres έγραψε:Ενα απλό και καλό συνθηματάκι.

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ
ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ

ΟΟΟ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
Σ'ΑΓΑΠΩΩΩ,Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩ

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”