Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Θα γράψω και εδώ την ερώτηση που έκανα στο άλλο τόπικ τον κιθαρίστα γιατί θεωρώ πως επηρεάζει άμεσα και τις μεταγραφές.
Εφόσον ισχύουν αυτά τα συμπεράσματα από αυτά τα νούμερα.
Αν ισχύει επίσης πως ο Ιβάν δεν μπορεί να βάλει λεφτά λόγω πολέμου κλπ, τότε ο ΠΑΟΚ τον Ιβάν τι τον χρειάζεται;
Τον χρειάζεται γιατί υπάρχει η προοπτική πως σε 2-5-10-20 χρόνια να ξανά μπορέσει να βάλει λεφτά;
Και αν τελικά δεν μπορέσει;
Και για πόσο μπορεί ρεαλιστικά να περιμένει ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που η χρεωκοπία είναι στα 10 μέτρα απόσταση;
Αν ισχύει επίσης πως ο Ιβάν δεν μπορεί να βάλει λεφτά λόγω πολέμου κλπ, τότε ο ΠΑΟΚ τον Ιβάν τι τον χρειάζεται;
Τον χρειάζεται γιατί υπάρχει η προοπτική πως σε 2-5-10-20 χρόνια να ξανά μπορέσει να βάλει λεφτά;
Και για πόσο μπορεί ρεαλιστικά να περιμένει ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που η χρεωκοπία είναι στα 10 μέτρα απόσταση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Σάβ 19 Αύγ 2023, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βραζιλιάνος με θητεία σε Γερμανία και Ολλανδία, δε μας κάνει;WestBlock4 έγραψε:Είμαστε ικανοί να πουλήσουμε το ντελια κ ο αντικατάστασης να είναι ο Λημνιός.
Εύγε πάντως σε όσους και ΑΝ ασχολούνται στη,διοίκηση με.μεταγραφες
Πάντως μου είχαν λήψει αυτές οι συζητήσεις για τα λογιστικά. Μου θυμίζουν τα νιάτα μου τότε με τον Γούμενο.
- Mutasevic
Χίλιες φορές, από τις ακαδημίες θα βγαλεις κ 2 ρολιστες το χρόνο κ μια παιχτουρα την 5ετιαJohnDag έγραψε:Ryan το είπα ξεκάθαρα σε αρκετά σχόλια ότι δεν αρκεί να ρθουν απλά δυο παίκτες αλλά ότι αυτοί πρέπει να είναι δεδομένης ποιότητας και να ρθουν για βασικοί.
Θεωρώ δε ότι ασχέτως της οικονομικής κατάστασης της ομάδας 2Μ για 2 παίκτες μπορούμε να τα δαπανήσουμε μετά τις φετινές αποδεσμεύσεις και πωλήσεις.
Ας είναι ελεύθεροι ή δανεικοί ώστε να μην υπάρχουν έξτρα κόστη για την ομάδα.
Άμα είναι να ρθουν Σιντκλει, Νασμπεργκ, κλπ ας μην φέρουν κανένα πραγματικά και ας πάρουν ματς οι Γιαξης, Βρακάς, κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως δώστε ρε το μυριο για το Μαξίμοβιτς το έξτρα θα κλατάρει και ο σβαμπ στο τέλος...
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Δεν τον χρειάζεται πια. Χρειάζεται κάποιον άλλον αντί αυτού;; Αν ναι και εφόσον ισχύουν οι στυγνοί αριθμοί, ποιός θα είναι αυτός; Και θα έχει την καύλα, την τρέλα, την παράνοια, όπως θες πες την, να μη θυσιάσει την ποιότητα του αγωνιστικού για χατίρι μας, βάζοντας άμεσα χοντρό μπακίρι για να την αναβαθμίσει;; Ένας τέτοιος χρειάζεται. Μακάρι να υπάρχει και να ενδιαφερθεί ουσιαστικά για τον ΠΑΟΚ.Blackgr4 έγραψε:Θα γράψω και εδώ την ερώτηση που έκανα στο άλλο τόπικ τον κιθαρίστα γιατί θεωρώ πως επηρεάζει άμεσα και τις μεταγραφές.
Παιδιά ήμουν πολύ συγκεκριμένος στο τι είπα και μετά σε ερώτηση του Τζος το έκανα πιο σαφές
ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. Χρεωκοπία σημαίνει στάση πληρωμών. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα γιατί τα λεφτά τα χρωστάμε στον Ιβάν. Αλλά όταν μια εταιρία έχει αρνητική θέση είναι σα να φωνάζει "δεν πάμε καλά". Για αυτο έγραψα στο αρχικό ποστ "τεχνικα χρεωκοπία" και ότι "δε θέλω να φέρω την καταστροφη". Αλλά κάπως πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ένα νούμερο που φαίνεται μεγάλο (πχ πώληση Αυγουστου 5 μύρια), δεν είναι μεγάλο για το δικό μας το καράβι. Η ουσία είναι ότι τόσα χρόνια ο Ιβάν ρίχνει χρήμα ζεστο. Και έτσι συνεχίζουμε. Τώρα φαίνεται να μη γίνεται να ρίξει. Δεν υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης. Υπάρχει όμως πρόβληα (ενδεχομένως) στο να κάνουμε πρωταθλητισμο. Κάποιος ρώτησε "χρειαζόμαστε τον Ιβάν?". Εγω λέω είναι απαραίτητος. Γιατί έχει αποδείξει ότι ρίχνει χρήμα και ότι όταν θα ευνοήσουν οι συνθήκες θα μας κάνει και γήπεδο. Αλλά τώρα θα ηταν καλό να ρίξουμε όλοι τις απαιτήσεις μας. Έτσι όπως εγώ βλέπω τα νούμερα και συνυπολογίζοντας ότι για τον χ-ψ λόγο ο Ιβάν είτε θα βάλει λίγα είτε καθόλου χρήμα, καλύτερα να κάνουμε downsizing παρά να γίνουμε βάζελος σε λίγα χρονια.
Ελπίζω να είναι σαφές τώρα
ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. Χρεωκοπία σημαίνει στάση πληρωμών. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα γιατί τα λεφτά τα χρωστάμε στον Ιβάν. Αλλά όταν μια εταιρία έχει αρνητική θέση είναι σα να φωνάζει "δεν πάμε καλά". Για αυτο έγραψα στο αρχικό ποστ "τεχνικα χρεωκοπία" και ότι "δε θέλω να φέρω την καταστροφη". Αλλά κάπως πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ένα νούμερο που φαίνεται μεγάλο (πχ πώληση Αυγουστου 5 μύρια), δεν είναι μεγάλο για το δικό μας το καράβι. Η ουσία είναι ότι τόσα χρόνια ο Ιβάν ρίχνει χρήμα ζεστο. Και έτσι συνεχίζουμε. Τώρα φαίνεται να μη γίνεται να ρίξει. Δεν υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης. Υπάρχει όμως πρόβληα (ενδεχομένως) στο να κάνουμε πρωταθλητισμο. Κάποιος ρώτησε "χρειαζόμαστε τον Ιβάν?". Εγω λέω είναι απαραίτητος. Γιατί έχει αποδείξει ότι ρίχνει χρήμα και ότι όταν θα ευνοήσουν οι συνθήκες θα μας κάνει και γήπεδο. Αλλά τώρα θα ηταν καλό να ρίξουμε όλοι τις απαιτήσεις μας. Έτσι όπως εγώ βλέπω τα νούμερα και συνυπολογίζοντας ότι για τον χ-ψ λόγο ο Ιβάν είτε θα βάλει λίγα είτε καθόλου χρήμα, καλύτερα να κάνουμε downsizing παρά να γίνουμε βάζελος σε λίγα χρονια.
Ελπίζω να είναι σαφές τώρα
Δηλαδή αν όλο το χρέος του ΠΑΟΚ είναι προς τον Ιβάν και δεν κινδυνεύει ρεαλιστικά από χρεωκοπία, τότε για ποιο λόγο είναι υψίστης σημασίας να μην χρησιμοποιηθούν τα λεφτά από τη πώληση του Αουγκούστο; Εγώ καταλαβαίνω γιατί ο Ιβάν δεν μπορεί να βάλει άλλα λεφτά. Οπότε τα λεφτά από τη πώληση πρέπει να πάνε αλλού. Σωστά;
Ε τότε ξαναρωτάω, άσε το όνομα Ιβάν στην άκρη και βάλε όποιο θες. Γιατί το τάδε σωματείο να χρειάζεται τον τάδε επενδυτή που για τους χ-ψ λόγους ΔΕΝ μπορεί να βάλει (επενδύσει) πλέον λεφτά;
Για να ξεχρεώνει τα χρωστούμενα προς αυτόν;
Τον χρειάζεσαι γιατί σε 2-5-10 χρόνια ίσως μπορέσει να ξαναβάλει λεφτά αλλά μέχρι τότε ότι βγάζεις θα πηγαίνει σε υποχρεώσεις και ελάχιστα θα επενδύονται για ενίσχυση;
Ε πως ονομάζεται αυτό αν όχι ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ;;
Δηλώνω εντελώς άσχετος επί των οικονομικών. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ. Μια γ@μιόλα κοινή λογική όμως, νομίζω πως την έχω λίγο στο κεφάλι μου.
Δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα ο όρος "επενδυτής" μαζί με τα παραπάνω. Ή το ένα, ή το άλλο. Και τα δυο όχι.
Ε τότε ξαναρωτάω, άσε το όνομα Ιβάν στην άκρη και βάλε όποιο θες. Γιατί το τάδε σωματείο να χρειάζεται τον τάδε επενδυτή που για τους χ-ψ λόγους ΔΕΝ μπορεί να βάλει (επενδύσει) πλέον λεφτά;
Τον χρειάζεσαι γιατί σε 2-5-10 χρόνια ίσως μπορέσει να ξαναβάλει λεφτά αλλά μέχρι τότε ότι βγάζεις θα πηγαίνει σε υποχρεώσεις και ελάχιστα θα επενδύονται για ενίσχυση;
Δηλώνω εντελώς άσχετος επί των οικονομικών. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχθώ. Μια γ@μιόλα κοινή λογική όμως, νομίζω πως την έχω λίγο στο κεφάλι μου.
Δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα ο όρος "επενδυτής" μαζί με τα παραπάνω. Ή το ένα, ή το άλλο. Και τα δυο όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Σάβ 19 Αύγ 2023, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
deathmassious
Αν ισχύουν όλα αυτά τότε για ποιο λόγο μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για Μαξίμοβιτς με αυτης της τάξης τα νούμερα; Γιατί δεν πήγαν εξ αρχής σε πιο φθηνές περιπτώσεις, ελεύθερους κτλ και έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου με τέτοιες ελλείψεις στα χαφ;
Γιατί το 30/6/2022 ήσουν 13 μύρια μέσα και γιατί κάθε χρηση ήσουν μέσα. Και όχι μόν εσύ. Αλλά όλες οι ομάδες. Αυτο που λες το κάναμε επί ΖΖ... αν δεν ερχόταν ο Ιβαν θα παίζαμε παρέα με τον γηρακλη...Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή αν όλο το χρέος του ΠΑΟΚ είναι προς τον Ιβάν και δεν κινδυνεύει ρεαλιστικά από χρεωκοπία, τότε για ποιο λόγο είναι υψίστης σημασίας να μην χρησιμοποιηθούν τα λεφτά από τη πώληση του Αουγκούστο; Εγώ καταλαβαίνω γιατί ο Ιβάν δεν μπορεί να βάλει άλλα λεφτά. Οπότε τα λεφτά από τη πώληση πρέπει να πάνε αλλού. Σωστά;
Επίσης, δεν έχουμε υποχρεώσεις προς τρίτους γιατί σε εμάς αυτες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... λόγω Ιβάν
Στις 30/6/2022 που ήμασταν μέσα 13 χαρτιά, τις επιλογές ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ τις έκανε ο Ιβάν και οι άνθρωποι του. Σωστά;Guitarman έγραψε:Γιατί το 30/6/2022 ήσουν 13 μύρια μέσα και γιατί κάθε χρηση ήσουν μέσα. Και όχι μόν εσύ. Αλλά όλες οι ομάδες. Αυτο που λες το κάναμε επί ΖΖ... αν δεν ερχόταν ο Ιβαν θα παίζαμε παρέα με τον γηρακλη...Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή αν όλο το χρέος του ΠΑΟΚ είναι προς τον Ιβάν και δεν κινδυνεύει ρεαλιστικά από χρεωκοπία, τότε για ποιο λόγο είναι υψίστης σημασίας να μην χρησιμοποιηθούν τα λεφτά από τη πώληση του Αουγκούστο; Εγώ καταλαβαίνω γιατί ο Ιβάν δεν μπορεί να βάλει άλλα λεφτά. Οπότε τα λεφτά από τη πώληση πρέπει να πάνε αλλού. Σωστά;
Επίσης, δεν έχουμε υποχρεώσεις προς τρίτους γιατί σε εμάς αυτες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... λόγω Ιβάν
Οι υποχρεώσεις προς τρίτους πληρώνονται λόγω του κεφαλαίου που ΈΒΑΖΕ ο Ιβάν σωστά; Τώρα που δεν μπορεί;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον έχω αναφέρει εδώ και 2 -3 μέρες ως μια πολύ καλή και εφικτή λύση από Ρωσία.prist64 έγραψε:επειδη θα ακουστουν διαφοροι παπαδες
για να εχουμε να ασχολουμαστε περα απο τα οικονομικα
κανω εγω την αρχη να μην εχουμε και υποχρεωση στους "επεγγελματιες παπατζηδες"
Μathias Normann
- GeorgiosLeeds
Συγγνώμη φίλε guitarman αλλά για την ευθύνη για τις αρνητικές χρήσεις την έχει το Διοικητικό Συμβούλιο και ο μεγαλομέτοχος. Τα ανοίγματα και οι συνεχόμενες ΑΜΚ έγιναν γι αυτό το λόγο. Γι αυτό και το μετοχικό κεφάλαιο έφτασε τα 120εκ. Όπως κάλυψε τις προηγούμενες χρήσεις έτσι να καλύψει και την τελευταία. Υποχρέωση του είναι.
Αν δεν μπορεί να μην βάζει τον Κυριάκο αγγελιοφόρο να μιλάει για μεγάλες μεταγραφές.
Προς θεού το παραπάνω δεν είναι μομφή προς τον Ιβάν.
Αν δεν μπορεί να μην βάζει τον Κυριάκο αγγελιοφόρο να μιλάει για μεγάλες μεταγραφές.
Προς θεού το παραπάνω δεν είναι μομφή προς τον Ιβάν.
PablitoV2 έγραψε:Πάντως μου είχαν λήψει αυτές οι συζητήσεις για τα λογιστικά. Μου θυμίζουν τα νιάτα μου τότε με τον Γούμενο.
Πίστεψε με Παύλε, 14 χρόνια είμαι στο φόρουμ... Δε πίστευα ότι θα ξαναπεράσω το ίδιο επί Ιβάν που περνούσαμε άλλα καλοκαίρια. Απλά αυτά που διάβαζα μου "μαμουσαν" τη λογική... τουλάχιστον όταν μιλάμε να ξέρουμε τι λέμε και να μη πετάμε αερολογίες "τόσα πήραμε από μεταγραφές άρα τα ίδια να δώσουμε". Δε δουλεύει έτσι το πράγμα... καλώς η κακώς
δεν κινειται φυλλο στα μεταγραφικα...ρε μπας και αφησουν την ομαδα ετσι χωρις μεταγραφες? θα ειναι εγκλημα...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μεταξύ μας.....πιστεψες πραγματι πως μια διοίκηση που παζαρευει και το ευρώ,που πουλάει με ευκολία και αγοράζει με το πιστόλι στον κρόταφο, είχε πράγματι επαφές με τέτοιας ποιότητας παίκτη και με τα ποσά που αναφέρονται;deathmassious έγραψε:Αν ισχύουν όλα αυτά τότε για ποιο λόγο μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν για Μαξίμοβιτς με αυτης της τάξης τα νούμερα; Γιατί δεν πήγαν εξ αρχής σε πιο φθηνές περιπτώσεις, ελεύθερους κτλ και έχουμε φτάσει τέλη Αυγούστου με τέτοιες ελλείψεις στα χαφ;