42. Dominik Kotarski
- Μπαρκαρούτσος
Re: 42. Dominik Kotarski
Νομίζω ο μόνος παίκτης που θα στεναχωρηθώ αν φύγει.
Άντε ίσως και Κουλιεράκης με Κωνσταντέλια. Αλλά αυτοί αντικαθίστανται πιο εύκολα... O Dom, όχι.
Άντε ίσως και Κουλιεράκης με Κωνσταντέλια. Αλλά αυτοί αντικαθίστανται πιο εύκολα... O Dom, όχι.
Ο καλυτερος τερματοφυλακας π ειχαμε
εδω κ παρα πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ
Εμπνεει σιγουρια κ ασφαλεια
Μακαρι ν τον κρατησουμε οσο γινεται περισσοτερο
εδω κ παρα πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ
Εμπνεει σιγουρια κ ασφαλεια
Μακαρι ν τον κρατησουμε οσο γινεται περισσοτερο
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Όλη η ομάδα ήταν, κατά διαστήματα, κακή στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει ακριβά. Στο β΄ όλη η ομάδα ήταν βελτιωμένη, σημάδι πόσο επηρεαζόμαστε από την μεταβλητή μας ψυχολογία.
Νομιζω τους ψαρωσε. 5 φασεις με δοκαρια κιολας στο Σπλιτ και γκολ δεν με βαλατε, οριστε η μπαλα να προσπαθησετε ξανα. Το θεμα ειναι οτι οντως δουλεψε [FACE WITH TEARS OF JOY] ο Λιβαγια το εχασε και μετα ηταν σαν να μην πιστευε οτι μπορει να βάλει γκολpariz έγραψε:Βαριοτανε μάλλον και είπε να το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον η παιχτουραaivas19 έγραψε:MVP
Ευτυχως δεν μπηκε το λαθος στο 5’ [FACE WITH TEARS OF JOY]![]()
Μακάρι να μείνει 1-2 χρονακια ακόμη ο Κέρβερος
-
Απορίας άξιο το πως δεν τον έχουν καλέσει για ανανέωση ακόμα. Επιβράβευση και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Εκτός κι αν ο παίκτης αρνείται, τι να πω.
Ποιος να τον καλεσει? Ποιος ειναι ο υπευθυνος για αυτα τα ζητηματα μετα την αποχωρηση Μποτο? Η Γκοντσαρεβα? Ποιος θα αξιολογησει το ποιος αξιζει ανανεωση και ποιος οχι? Υπαρχει ΕΝΑΣ ποδοσφαιρανθρωπος στην ΠΑΕ?
-
Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου, δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. Θεωρητικά ο Γιώργης, αλλά τι να πω κι εγώ τώρα, ποιος ξέρει ποιος διαχειρίζεται τι.Gospi έγραψε:Ποιος να τον καλεσει? Ποιος ειναι ο υπευθυνος για αυτα τα ζητηματα μετα την αποχωρηση Μποτο? Η Γκοντσαρεβα? Ποιος θα αξιολογησει το ποιος αξιζει ανανεωση και ποιος οχι? Υπαρχει ΕΝΑΣ ποδοσφαιρανθρωπος στην ΠΑΕ?
Αυτος μπηκε στην ΠΑΕ και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εν τω μεταξυ μπηκε για να τρεξει και καλα ενα προτζεκτ, που μαλλον δεν θα υλοποιηθει ποτε.Psaras έγραψε:Ο Αγγελος.
-
Τι πρότζεκτ, ένας παίκτης - ένα κομποσκοίνι? Αντί να φέρνουμε τεχνοκράτες φέρνουμε τον Άγγελο, τι να πω.
Ον τόπικ τώρα, νομίζω η θέση του είναι αυτή με το μεγαλύτερο ποιοτικό χάσμα μεταξύ βασικού κι αναπληρωματικού. Μην τυχόν πάθει κάτι, την βάψαμε.
Ον τόπικ τώρα, νομίζω η θέση του είναι αυτή με το μεγαλύτερο ποιοτικό χάσμα μεταξύ βασικού κι αναπληρωματικού. Μην τυχόν πάθει κάτι, την βάψαμε.
- kataramenos5
Η σιγουρια που δινει στην ομαδα ειναι πολυ μεγαλη υποθεση.
Η εκτιναξη στο πεναλτι ηταν φοβερη.Χρονια ειχα να δω κατι τετοιο
Η εκτιναξη στο πεναλτι ηταν φοβερη.Χρονια ειχα να δω κατι τετοιο
- WeWillRockYou
Διαβάζω για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για Βλαχοδήμο και αγχώνομαι με τις πιθανές ανακατατάξεις ευρωπαικά στη θέση.
Προσευχή να παραμείνει τη φετινή σεζόν και θα δούμε ωραία πράγματα.
Προσευχή να παραμείνει τη φετινή σεζόν και θα δούμε ωραία πράγματα.