Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

9 ώρες μετά την ... παγκόσμια αποκάλυψη των 24 για πρόταση Θέλτα για Μαξίμοβιτς, που απορρίφθηκε, δε βρέθηκε άλλο αρδομέσο στον πλανήτη που να επιβεβαιώσει την ιστορία αυτή. Μυστήρια πράγματα. Άλλο το μπορεί να τον βλέπουν στη Θέλτα σαν πιθανό στόχο για το κέντρο τους σε φιλολογικό επίπεδο κι άλλο το σενάριο των κολκαίων. Ο κουβάς στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει φέρει ίσως μια σύγχυση στον μιντιακό κολοσσό; Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ, είναι η αίσθησή μου απλά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Για επιθυμίες περί παικτών υπάρχει σχετικό τοπικ. Μην ανεβάζετε εδω κάποιοι βίντεο και ονόματα που δε στηρίζονται πουθενά.

2. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν δίκαιη κριτική. Κάποιοι που κάνουν δικαιολογημένη έστω κι αν είναι έντονη ή υπερβολική. Και υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

navigator11 έγραψε:Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ
Μην σκας, ούτε αυτοί έχουν κάνει :D
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μαραντονα τριετές στην θέση του καντουρι?!!!
Πάλι χρήματα σε βαρέλι δίχως πάτο
Αυτά πληρώνουμε
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

TheCursed έγραψε:
navigator11 έγραψε:
TheCursed έγραψε:Κοιτα με 127 συμμετοχες στην γαλλια πανερι δεν το λες αλλα μαξιμοβιτς δεν ειναι.
Μαξίμοβιτς δε θα μπορείς να πεις κανέναν έτσι όπως έγινε η φάση. Για ποδοσφαιρικούς και μη λόγους.
Τα ονοματα γενικα δεν με ενδιαφεραν ποτε το θεμα ειναι να ειναι αυτο π λειπει απλα ετσι πως εγινε τωρα με τον σερβο μονο αν φερναν τον κασεμιρο θα λεγαμε ναι ειναι καλυτερος.
Φίλε είσαι πολύ τυχερός που δεν είδες το προχθεσινο Χεταφε-Μπαρτσελώνα που ο Μαξίμοβιτς.ηταν τα πάντα στη Χετάφε. 120 λεπτά τρεξίματος σαν άλογο (είχε καθυστερήσεις τρελές και στο α και στο β ημίχρονο) να κόβει κάθε επίθεση των παιχταράδων. Τρελό παιχνίδι έκανε

Εκεί είναι το γαμώ το. Δεν θα ονειρευομασταν ποτέ κάποιον αυτού του επιπέδου αν δεν υπήρχε αυτή η έφεση για φούσκωμα των οποίων δυνατοτήτων μας Πάνε πάρε τον Αλγερινό ή όποιον άλλον θες και άσε τις παρλαπιπες ρε ΠΑΕ. Εδώ στον δανεικό κόλλησε. Άσε τις Ρομες και τις Λατσιο για χαφ και φέρε όποιον θες από όπου θες. Τα χαϊλικια μας μαραναν
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε:9 ώρες μετά την ... παγκόσμια αποκάλυψη των 24 για πρόταση Θέλτα για Μαξίμοβιτς, που απορρίφθηκε, δε βρέθηκε άλλο αρδομέσο στον πλανήτη που να επιβεβαιώσει την ιστορία αυτή. Μυστήρια πράγματα. Άλλο το μπορεί να τον βλέπουν στη Θέλτα σαν πιθανό στόχο για το κέντρο τους σε φιλολογικό επίπεδο κι άλλο το σενάριο των κολκαίων. Ο κουβάς στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει φέρει ίσως μια σύγχυση στον μιντιακό κολοσσό; Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ, είναι η αίσθησή μου απλά.
Η αισθηση σου vs η αισθηση του κεφτε, θα διαλεξω την δικη σου μια και ο συγκεκριμενος εχει αποδειχθει αναξιοπιστος παμπολλες φορες.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Παιδιά παίκτης που έπαιζε βασικός στη α Γαλλίας για το δικό μας πρωτάθλημα είναι μια χαρά...τουλάχιστον φαίνεται κανονικός σωματικά κι όχι τύπου Ντάντας...σε σχέση με Μάρκος Αντόνιο αν πούμε ότι παίρνει μόνο τον ένα είναι μια καλή, πιο σωστή επιλογή και οικονομική μιας και είναι ελεύθερος...αυτό που θα πρεπε να κάνει η ομάδα εδώ και χρόνια είναι να λοκάρει αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που μένουν ελέυθεροι απο budesliga 2 από μικρές ομάδες της budesliga, της league 1 και της la liga και να βρίσκει ευκαιρίες από κει ή να παίρνει παίκτες με συμμετοχές σε ομάδες budesliga που για κάποιο λόγο έχασαν τη θέση τους και θέλουν να παίζουν ως δανεικούς με λογικές οψιόν...δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις ένα σωρό λεφτά για να φέρνεις Εσίτι, Τσόλακ κλπ Λογική υπάρχει μόνο αν μπορείς να βρεις ταλέντα αλλά αυτό δεν έχει πάει πολύ καλά αν εξαιρέσουμε την περίπτωση Κοτάρσκι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σουριναμέζος έγραψε:Άχρηστη πληροφορία : Ο συγκεκριμένος είχε κοπεί από την εθνική Αλγερίας πριν το Κοπα Άφρικα του 2019 γιατί είχε δείξει τον κώλο του σε live video στο twitch
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
gpap

Δημοσίευση από gpap »

διαβάζω πως ο Φελίπε δεν υπολογίζεται για τους αγώνες με τους Σκωτσέζους, ενώ και ο Τσιγγάρας θα απουσιάζει την Κυριακή με Αστέρα και θα επανεξετάζεται κάθε ημέρα κατα πόσο μπορεί να υπολογίζεται.

Ακόμη δεν έχουν έρθει δύο χαφ;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Και οπως καθομουν σημερα κ επινα τον καφε μου, ηρθε το κοριτσι μου και μου ειπε: «θα σε αγαπω, μεχρι να παρει ο ΠΑΟΚ χαφ». Αν δεν ειναι αυτο ορκος αιωνιας αγαπης, πειτε μου τι ειναι.

Αν & μ παραδεχτηκε πως το εκλεψε απο καπου, την παντρευεσαι ή οχι;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

soflodoras έγραψε:Και οπως καθομουν σημερα κ επινα τον καφε μου, ηρθε το κοριτσι μου και μου ειπε: «θα σε αγαπω, μεχρι να παρει ο ΠΑΟΚ χαφ». Αν δεν ειναι αυτο ορκος αιωνιας αγαπης, πειτε μου τι ειναι.

Αν & μ παραδεχτηκε πως το εκλεψε απο καπου, την παντρευεσαι ή οχι;
Αυτό το κορίτσι μην το χάσεις φίλος. Πολύ τυχερός, εύγε και στην κοπέλα!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μετά την χαρτς και αφού μπούμε σε ομίλους θα γίνουν μεταγραφες…περιμένω να την διαβάσω…μας δουλεύουν κανονικά νομιζω
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Από το να πάρουμε ότι να ναι, καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα και όντως να περιμένουμε μήπως και περάσουμε την Hurts και ανέβει λίγο το budget των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειναι που δεν βιαστηκαμε να κανουμε μεταγραφες για τις μεταγραφες , για να μην μας βγουν Μουργκ και Τειλορ...
Τι καλα που εφτασε ο Αυγουστος και στο τελος θα καταληξουμε με μετριατζες της σειρας...
Εν τω μεταξυ αυτον τον Αλγερινο γιατι δεν τον ειδαμε νωριτερα? Τουλάχιστον να εκανε προετοιμασια με την ομαδα...
Ελπιζω η Φόρτσα απλα να προσπαθει να πεσει μεσα σε ονομα και να μην ευσταθει
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Η κατάσταση είναι τραγική .Όταν οι φίλαθλοι της ομάδας σου βλέπουν τις ελλείψεις και όταν ο προπονητής σου εδώ και 2 χρόνια ζητάει παίχτες επίμονα .Εσύ αρκείσαι (η διοίκηση) στην σιωπή και να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη οι τυχάρπαστοι δημοσιογραφίσκοι .Είναι κρίμα για την ομάδα και για τον κόσμο . 2 χαφ + 1 μεσοεπιθετικό + 1 δεξί μπακ επιπέδου και η ομάδα θα πετάει .Ξεκαθάρισμα στα σκουπίδια εντός και εκτός αγωνιστικού τμήματος .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”