Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από kostasff »

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε σε ρόστερ χαμηλών προδιαγραφών. Τώρα, όλα έρχονται τούμπα. Δεν ξέρω πως, αλλά όλα πάνε μια χαρά. Εμείς βέβαια μαλώνουμε για το αν κάνει ο Λου ή όχι. Προσωπική άποψη δεν έχω, μιας και δεν ασχολούμαι καθόλου με το ΝΒΑ (ειδικά μετά την αποχώρηση του σερ Τσαρς) Θεωρώ αδιανόητο όμως, το να υπάρχει περίπτωση να έρθει εν ενεργεία παίκτης του NΒΑ και να γκρινιάζουμε (στο βιντεάκι πράγματι δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον δεν βρίζει τον ΠΑΟΚ :) ). Για τον Στακ (αν παίζει να έρθει) τι να πούμε. Τα μισά να κάνει από αυτά που έκανε στην ρούλα, δεν θέλω τίποτα άλλο.
Υ.Γ. Φοβάμαι μήπως ξυπνήσω το πρωί και διαπιστώσω πως το ρόστερ ήταν στο όνειρό μου και η νέα μεταγραφή θα είναι ο Γκιλέσμπυ......
:shock:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ο Μαρκοπουλος στο λιμπερο τωρα
Άβαταρ μέλους
kordelio paok

Δημοσίευση από kordelio paok »

Τελικα παπας ηταν οτι ο Λου εκλεισε στους Σελτικς...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ελπίζω ο πιτσιρικάς που πήραμε να βγει μεγάλο ταλέντο. Και ελπίζω επίσης να μην έχει μπαι-αουτ 1000 ευρώ. Καλοσώρισες Μητσάκο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δηλαδη εχουμε μεγαλη πιθανοτητα να παρουμε τον λου?
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

kostasff έγραψε:Υ.Γ. Φοβάμαι μήπως ξυπνήσω το πρωί και διαπιστώσω πως το ρόστερ ήταν στο όνειρό μου και η νέα μεταγραφή θα είναι ο Γκιλέσμπυ......
:shock:
με τρομαζεις :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Γκιλέσμπι...χαχαχα..με τρομερό παιχνίδι με βάζελο στο κύπελλο..τεράστιος παίχτης..ελπίζω να παίξει φέτος εν-μπι-ει..μπουακακακα

αράπη δέρνουμε? ή μόνο ταπούτο?

καλώς τον καινούριο παίχτη της ομάδας :)
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

manosxexe έγραψε:Χωρίς να υιοθετώ φυσικά ότι λεγόταν τότε, υπήρχε έντονη η φήμη ότι ο μεγάλος αρχηγός δεν τον πολυπήγαινε. Όταν κατάλαβε ότι ο Ράφιν το έχει εύκολο το σκοράρισμα κι έπαιρνε αρκετές επιθετικές προσπάθειες άρχισε τα γκουκ μουκ και με συνοπτικές διαδικασίες ο Αμερικανός κρίθηκε αναλώσιμος. Επαναλαμβάνω ότι απλώς μεταφέρω και δεν υιοθετώ...
Λίγο αργότερα νομίζω ότι ο Ράφιν πήγε στην Λιμόζ που τότε ήταν στα ντουζένια της...

Πω πω ραφιν!! ενταξει ηταν φοβερος σουτερ αλλα μαγκες θυμηθητε οτι καποιες βραδιες κατεστρεφε και την ομαδα με κατι 2 στα 15 τριποντα... ηταν ο εφιαλτης ενος συντηρητικου προπονητη... ευτυχως που εμεις δεν εχουμε τετοιο ουτε καν στην ποδοσφαιρικη ομαδα... γκουχ γκουχ
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

kordelio paok έγραψε:Τελικα παπας ηταν οτι ο Λου εκλεισε στους Σελτικς...

σημερα ακουσα οτι πηγε να δοκιμαστει στους Βανκουβερ Γκριζλις αρα και εκει η αμερικανικη "Γατα" εκανε το θαυμα της χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
paokathens

και ο λου να μην έρθει κάτι καλό θα βρούμε.. πιστεύω ακόμα ότι ο μπράνκο είναι ιδανικός γιατί ο μονρό που θεωρείται σκόρερ μπορεί να μη βγει κ ν αέχουμε έλλειψη από παίχτες αρχιδάτους που θα πάρουν επιθέσεις στα δύσκολα..με τα μέχρι τώρα δεδομένα μιλάω μην πέσει κανείς να με φάει :)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

λου ή λουη θα παρουμε;
Άβαταρ μέλους
paokathens

ας πάρουμε το λούη τσάτουμα που πηδάει κιόλας..να ευχαριστηθεί και ο ronaldo :) :) :)

Υ.Γ: ronaldo μην το πάρεις στα σοβαρά :shock:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παιδες γνωριζει κανεις να μου πει αν θα παμε και για δευτερο 2αρι και ανεχουμε κκινηθει για τον μαιλς του πανιωνιου σε περιπτωση που δεν κατσει του λου? πιστευω ο μαιλς ειναι μια πολυ καλη λυση
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

μαιλς?????????τι?????????τι παικτακια της σειρας ειναι αυτα??????εγω θελω αστερατο παικτη nba......δε θελω εκπτωσεις!!!!!!!!!!!!!!η ο λου η αλλος καλυτερος απ τα πανω ραφια...οχι απ τα υπογεια!!!χεχεχεχεχε καλομαθαμε:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

πλακα πλακα με το περιορισμενο μπατζετ που εχουμε,οι υπευθυνοι κανουν πολυ καλη δουλεια.....φτιαχνουν ομαδα που θα ειναι καποια κλικ παραπανω απ τις αρχικες μας προσδοκιες...μπραβο...μακαρι να πιασουν τοπο και στο παρκε οι αγωνιστικες τους επιλογες......ακομη κι αν δεν κατσει παικτης ''μπαμ'' ειμαι σιγουρος πως αυτοι που απομενουν για να ολοκληρωσουν το ροστερ θα ειναι οι καλυτεροι δυνατοι.......
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

magkes ton dimitri ton xerw proswpika stin idia geitonia megalosame . kalo paidaki an kai mikroteros mou kata 2 xronia . ixera oti einai kalos sto basket alla den ixera oti paei toso kala . euxomai me to kalo na mas voithisei . to mono pou mporw na pw einai oti itan apo mikros PAOKtsis
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”