Αυτοί πως βρήκανε χαφ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το μπάσκετ πάντως έχει τελειώσει όλες τις μεταγραφές του. Το διαρκείας κάνει 120€.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Asimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
deathmassious
Τώρα το βράδυ μάθαμε ότι κοιτάμε άλλες περιπτώσεις για χαφ. Το απόλυτο ό,τι να'ναι.
- sourmenetes
- Moderator
Από που το μάθαμε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
deathmassious
Να σου πω εγώ, είμαστε transfer-fluid, μέσα στη μόδα. Κάθε Παρασκευή είμαστε κοντά στο να κλείσουμε παίκτες και τη Δευτέρα έχει δρόμο το πράγμα και πάει λέγοντας.Aeon έγραψε:Παιδιά επείδη μάλλον έχασα επεισόδια σήμερα και με τις 2 τελευταίες σελίδες μπερδεύτικα,
ο Μαξίμοβιτς τέλος ή είναι κοντά? Διάβασα δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές στις δύο τελευταίες σελίδες.
Τι με νοιάζει τι λέει το ρεπορτάζ ρε φίλε. Εμένα με είπαν θα πάρουμε 6 παίκτες. Πήραμε κινγκ κονγκ , σαματα, κεντζορια και τον οζντοεφ. Περιμένω άλλους 2 με 3 . Είναι 17 Αυγούστου. Έχω έναν μήνα μεταγραφές ακόμη όπως όλη η Ευρώπη. Το αν οι αρδ τρώνε κλασιμο ή έχετε θέμα με τον κυρ κυρ μαφηνει παγερά αδιάφορο. Χθες κέρδισα πέρασε ωραία είδα ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοτούρες. Τώρα θα δω πρεμιέρα. Επιτέλους αρχίζει η μπάλα και μυρίζουμε χορτάρι.
Καλή καρδιά. Έχω περάσει χρονιές πολύ χειρότερες και έτρεχα στην έκθεση και στις καμάρες. Δε χαμπαριάζω επειδή θέλω δυο χαλαρές 17 Αυγούστου. Αν ρισκάρει ένας να χάσει 8 εκατομμύρια δεν είμαι εγώ. Είναι ο ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ
Καλή καρδιά. Έχω περάσει χρονιές πολύ χειρότερες και έτρεχα στην έκθεση και στις καμάρες. Δε χαμπαριάζω επειδή θέλω δυο χαλαρές 17 Αυγούστου. Αν ρισκάρει ένας να χάσει 8 εκατομμύρια δεν είμαι εγώ. Είναι ο ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να βλέπω ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Παρ 18 Αύγ 2023, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο κεντζιορα ποιανου παικτης ηταν περυσι του φουφουτου?Taseos έγραψε:Τι με νοιάζει τι λέει το ρεπορτάζ ρε φίλε. Εμένα με είπαν θα πάρουμε 6 παίκτες. Πήραμε κινγκ κονγκ , σαματα, κεντζορια και τον οζντοεφ. Περιμένω άλλους 2 με 3 . Είναι 17 Αυγούστου. Έχω έναν μήνα μεταγραφές ακόμη όπως όλη η Ευρώπη. Το αν οι αρδ τρώνε κλασιμο ή έχετε θέμα με τον κυρ κυρ μαφηνει παγερά αδιάφορο. Χθες κέρδισα πέρασε ωραία είδα ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοτούρες. Τώρα θα δω πρεμιέρα. Επιτέλους αρχίζει η μπάλα και μυρίζουμε χορτάρι
σου ειπαν οτι θα παρουν 6-7 αλλα χωρις να σου πουν οτι θα διωξουν και 2 βασικους
απο εκει ξεκινησε το δουλεμα.
μετα ηρθς ο παραμυθας ο κυρκυρ και εταξε λαγους με πετραχειλια.
η ομαδα στο κεντρο ειναι σε τραγικη κατασταση τοσο ποιοτικα οσο και ποσοτικα. οσο περναει ο καρος θα το πληρωνουμε και περισσοτερο.
το ιδιο και στους μεσοεπιθετικους. περυσι οταν κλαταρε ο ντελιας κερδιζες 1,5 στα 10 ματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Παρ 18 Αύγ 2023, 21:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Taseos έγραψε:Τι με νοιάζει τι λέει το ρεπορτάζ ρε φίλε. Εμένα με είπαν θα πάρουμε 6 παίκτες. Πήραμε κινγκ κονγκ , σαματα, κεντζορια και τον οζντοεφ. Περιμένω άλλους 2 με 3 . Είναι 17 Αυγούστου. Έχω έναν μήνα μεταγραφές ακόμη όπως όλη η Ευρώπη. Το αν οι αρδ τρώνε κλασιμο ή έχετε θέμα με τον κυρ κυρ μαφηνει παγερά αδιάφορο. Χθες κέρδισα πέρασε ωραία είδα ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοτούρες. Τώρα θα δω πρεμιέρα. Επιτέλους αρχίζει η μπάλα και μυρίζουμε χορτάρι
Απλά πουλήσαμε και 2, just saying, δεν θα έπρεπε να περιμένουμε 4;
Βέβαια αφού υπολογίζεις κεντζιορα ίσως μπορείς να βάλεις και τον Αντρέ και να πεις αλλον εναν και κλείσαμε, τι να πω. Εγώ αλλιώς αντιλήφθηκα παντως το τι είπαν
-
deathmassious
Ναι, μαζί σου με μια μικρή αντίρρηση: παίχτες να βάλουμε στο κέντρο δεν έχουμε.Taseos έγραψε:Τι με νοιάζει τι λέει το ρεπορτάζ ρε φίλε. Εμένα με είπαν θα πάρουμε 6 παίκτες. Πήραμε κινγκ κονγκ , σαματα, κεντζορια και τον οζντοεφ. Περιμένω άλλους 2 με 3 . Είναι 17 Αυγούστου. Έχω έναν μήνα μεταγραφές ακόμη όπως όλη η Ευρώπη. Το αν οι αρδ τρώνε κλασιμο ή έχετε θέμα με τον κυρ κυρ μαφηνει παγερά αδιάφορο. Χθες κέρδισα πέρασε ωραία είδα ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκοτούρες. Τώρα θα δω πρεμιέρα. Επιτέλους αρχίζει η μπάλα και μυρίζουμε χορτάρι.
Καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες για μένα που πήγα γήπεδο και είδα μπαλίτσα μου είναι αδιάφορα; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν γράψεις ότι ο κυρ κυρ ειναι ψεύτης θα χαλαστώ; θα τον τρώτε στην μάπα τον κυρ κυρ και με σαββιδη και με Μυστακίδη και με αμπαλιδη. Αυτοί που τον πληρώνουν τον αξιολογούν.
και στα παπαρια μου αν δε πάρουν και κανεναν άλλον. Γήπεδο ήμουν και με τον αμαφουλε και τον γιοβιτς. Δεν γεννήθηκα χθες. Εμένα οκά αυτές οι παπαριες μου ακούγονται σε νανούρισμα στα αυτιά. Είμαι στα πλευοφ ετοιμάζομαι να δω την ομάδα όλο το χειμώνα Ευρώπη. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ με τον κυρ κυρ και την ομάδα έψιλον
και στα παπαρια μου αν δε πάρουν και κανεναν άλλον. Γήπεδο ήμουν και με τον αμαφουλε και τον γιοβιτς. Δεν γεννήθηκα χθες. Εμένα οκά αυτές οι παπαριες μου ακούγονται σε νανούρισμα στα αυτιά. Είμαι στα πλευοφ ετοιμάζομαι να δω την ομάδα όλο το χειμώνα Ευρώπη. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ με τον κυρ κυρ και την ομάδα έψιλον
- sourmenetes
- Moderator
Dev adman Kai taseos κόψτε τις αντιπαραθεσεις!!
ε απλα πηγαινεις σαν χομπι να περνας την ωρα σου δεν σε νοιαζει τπτ ε πεστο να μην χανουμε τον χρονο μας.
Όχι μάγκα. Εγώ όταν έγινα ΠΑΟΚ στο γήπεδο υπήρχε ρεκόρ αρνητικό με εθνικό Πειραιώς. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί μαρεσει ο ΠΑΟΚ. Δεν έγινα ΠΑΟΚ όταν εγινε επι σαββιδη μόδα ο ΠΑΟΚ. Έχω φάει στη μάπα εποχές που τον ΠΑΟΚ τον έκανε πλακίτσα η Παναχαϊκή. Άσε μας τώρα με την μιρλα. Είμασταν πιτσιρίκια και μας έβαζαν να κυνηγάνε τον Παντελάκη. Δε θα τα ξαναζήσουμε ότι και να κάνετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Παρ 18 Αύγ 2023, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.