Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- TylerDurden
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Μπορούμε ελεύθερα να αποκαλούμε κάποιον συνομιλητή ως πληρωμένο και αλλόθρησκο;
Αν φοράς τα γυαλιά (πληκτρολογιο) που τα κάνουν όλα ρόδινα, ΝΑΙ
Οχι δεν επιτρεπεται αλλα επειδη μπορει να μας ξεφευγουν πατηστε το κουμπι της αναφορας για να το δουμε.Δεν ξερω σε ποιο ποστ αναφερεσαι.TylerDurden έγραψε:Μπορούμε ελεύθερα να αποκαλούμε κάποιον συνομιλητή ως πληρωμένο και αλλόθρησκο;
- TylerDurden
Ευχαριστώ, έκανα μόλις αναφορά.
Αλλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος και να το γράψω κιόλας, ο Μπαρκαρούτσος χαρακτήρισε χωρίς περιστροφές, άλλο μέλος του φόρουμ ως πληρωμένο αλλόθρησκο, στο τόπικ του Κυριάκου Κυριάκου.
Αλλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος και να το γράψω κιόλας, ο Μπαρκαρούτσος χαρακτήρισε χωρίς περιστροφές, άλλο μέλος του φόρουμ ως πληρωμένο αλλόθρησκο, στο τόπικ του Κυριάκου Κυριάκου.
-
- Μπαρκαρούτσος
TylerDurden έγραψε:Ευχαριστώ, έκανα μόλις αναφορά.
Βλέπεις αυτό το ποστ 11 το πρωί μετά από πρόκριση της ομάδας.

Πώς αντιδράς; Με το ευρύτερο κλίμα να είναι καλό, υποτίθεται ότι έχει καυλώσει ο λαός με την πρόκριση (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Δεν είναι ύποπτο τέτοιο ποστ;
Πριν ξυπνήσει μεσημέρι ο Σταύρος και αποφασίσει να κάνει μπουρδέλο τον κόσμο.
Υπάρχει λογική σε αυτό; Τι να βγει να πει; Να πει ότι γίνεται ΤΙ; Ότι προκριθήκαμε; Να ζητήσει συγγνώμη για τον τραυματισμό του Soares και του Χάρη;
-
Άμα δεν εμπίπτει στους κανονισμούς το ποστ, μπορείς απλά να μην το δημοσιεύσεις ή να το διαγράψεις. Το να βρίζεις και μετά να κάνεις Μπαν για πολύ ασήμαντους λόγους, είναι και υποκριτικό και λέει και πολλά για τον χαρακτήρα σου.
- Μπαρκαρούτσος
-
- TylerDurden
Το ποστ που διεγράφη δεν έχει καμία σημασία.Μπαρκαρούτσος έγραψε:TylerDurden έγραψε:Ευχαριστώ, έκανα μόλις αναφορά.
Βλέπεις αυτό το ποστ 11 το πρωί μετά από πρόκριση της ομάδας.
Πώς αντιδράς; Με το ευρύτερο κλίμα να είναι καλό, υποτίθεται ότι έχει καυλώσει ο λαός με την πρόκριση (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα). Δεν είναι ύποπτο τέτοιο ποστ;
Πριν ξυπνήσει μεσημέρι ο Σταύρος και αποφασίσει να κάνει μπουρδέλο τον κόσμο.
Υπάρχει λογική σε αυτό; Τι να βγει να πει; Να πει ότι γίνεται ΤΙ; Ότι προκριθήκαμε; Να ζητήσει συγγνώμη για τον τραυματισμό του Soares και του Χάρη;
Πρώτον, διότι εγώ άλλο ρώτησα.
Δεύτερον, από τη στιγμή που ο γράφων το ποστ συνεχίζει να είναι μέλος του φόρουμ και μάλιστα απάντησε λίγο αργότερα, σημαίνει πως δεν δέχτηκε καμία τιμωρία.
Εφόσον ήταν πληρωμένος και αλλόθρησκος, όπως μοντ έγραψε, θα περίμενα να μην είναι πλέον μέλος του φόρουμ.
Εφόσον κατηγορήθηκε ως τέτοιος χωρίς να είναι, πρέπει να καταλάβεις πως σε ένα οπαδικό φόρουμ είναι από τις βαρύτερες προσβολές.
Αντέδρασε εξαιρετικά και προς τιμήν του ο άνθρωπος.
Εγώ, αν γράψω αυτολεξεί αυτά που έγραψες εσύ, θα είχα ποινή (και μάλιστα βαριά) ναι ή όχι;
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία. Κάνω ένα post στου ΚυρΚυρ και θα ζητήσω από τα παιδιά να με μπανάρουν μία βδομάδα.
- TylerDurden
Άρα η ποινή εφόσον κατηγορήσω κάποιον ως πληρωμένο αλλόθρησκο είναι μία εβδομάδα;
- Μπαρκαρούτσος
Οι κανόνες λειτουργίας του Forum είναι στην υπογραφή των περισσότερων διαχειριστών. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ποινές, ούτε ποινοκατάλογος. Πάντα λαμβάνουμε υπ'όψιν τις συνθήκες (πχ σε live αγώνα που χάνουμε 2-0, είναι πιο εύκολα δικαιολογημένες κάποιες αντιδράσεις) και τον πρότερο βίο κάποιου πχ... Πιο αυστηρά θα τιμωρηθεί κάποιος που υποπέφτει διαρκώς σε σφάλματα (ρώτα τον Dimg4a), ενώ θα υπάρχει επιείκια σε ανθρώπους με καθόλου μπαν, ή ανθρώπους που μετά από τα μπανς έχουν δείξει καλύτερη συμπεριφορά.
Θέλεις να γίνεις διαχειριστής;
Θέλεις να γίνεις διαχειριστής;
- TylerDurden
Άρα, σε κάποιον που δεν έγραψε σε λάιβ - ήτοι με πιο θερμό αίμα -, που έχει μπαν στο παρελθόν, και που τους κανόνες λειτουργίας δεν τους σέβεται και το κάνει σημαία
- "μπουρδέλο φόρουμ θα έχετε", "τώρα θα έχετε αυτά" όπως είπες απαντώντας σε κάποιον που στην είπε για τη μόνιμη ειρωνία σου -, η ποινή που θα έριχνες εσύ θα ήταν μια εβδομάδα ή περισσότερη;
- "μπουρδέλο φόρουμ θα έχετε", "τώρα θα έχετε αυτά" όπως είπες απαντώντας σε κάποιον που στην είπε για τη μόνιμη ειρωνία σου -, η ποινή που θα έριχνες εσύ θα ήταν μια εβδομάδα ή περισσότερη;
- Μπαρκαρούτσος