Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

WeWillRockYou έγραψε:Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πως προέκυψε αυτή η ένταση μετά από χθεσινό θετικό αποτέλεσμα;
Ο προπονητής δήλωσε ότι δουλεύουν 2 προσθήκες.
Οι Ιταλοί γράφουν πως η περίπτωση Μάρκος Αντόνιο πάει για συμφωνία.
Υπήρξε κάποιο μαζικό non paper οτι σταματάει η ενίσχυση της ομάδας ή είναι λεγόμενα δημοσιογράφων σε ραδιοφωνικές εκπομπές; Διότι γραπτά δεν είδα κάτι συγκεκριμένο σε ειδησεογραφικά σαιτ, πέρα από τις γνωστές πληροφορίες
Έχεις ένα point. Κυρίως είναι διαροες σε ραδια δημοσιογράφων.
Όσο προχωράει ο χρόνος δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι παιχνίδι τακτικής ώστε η Χετάφε να αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ η οποία είναι εν ισχύ να θυμησω. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έχει πει ότι αποσύρεται η πρόταση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Πιέζει ο Ζήσης μέσω του Κολκα να προχωρήσει η μεταγραφή για να μην χαθεί η προμήθεια.. :D
Ξέρω ξέρω.... παράλογο αλλά και τι είναι λογικό αυτό το καλοκαίρι;
Εδώ αυτοί που ένα μήνα μας επρηζαν ότι ακόμα και τώρα να μην γίνει θα τον υπογράψουμε τον Γενάρη καταλήγουν στο σημερινό άρθρο ότι η πρόταση της Θέλτα αποδεικνύει ότι ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει πρόταση...
Σωωωωωωπα
Ρε φίλε, δε γράφουν αυτό. Αυτό είναι αυτονόητο. Μιλάνε, μόνο αυτοί, για πρόταση επίσημη της Θέλτα, με συγκεκριμένα νούμερα σε Χετάφε και παίχτη. Δεν προκύπτουν προς ώρας από πουθενά όλα αυτά. Δηλαδή αν δεν επιβεβαιωθούν, δε θα σου κινηθεί η υποψία ότι όλα όσα μετέφεραν όλο το προηγούμενο διάστημα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ίσως να ήταν παραμύθια;;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μαλωστε εσεις.....αλλα αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ https://fb.watch/mvmLLgRRnU/
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙι

Δημοσίευση από Rexaris »

Άκρα τού τάφου σιωπή,
στον κάμπο βασιλεύει,
δυο τραυματίες έχουμε,
κι αυτό δεν μας βολεύει,

φέρτε ένα μέσο ρε παιδιά,
που έχουμε ξεμείνει,
μας έχουν γίνει τούμπανο,
και η ζωή πατίνι

Επίσης θα ήθελα να ξέρω γιατί σας παραξενεύει που ο Μαραντόνα φημολογείται για τον ΠΑΟΚ. Εδώ τρία χρόνια είχαμε τον Ελ Καντουρί :lol:
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Παιδιά επείδη μάλλον έχασα επεισόδια σήμερα και με τις 2 τελευταίες σελίδες μπερδεύτικα,

ο Μαξίμοβιτς τέλος ή είναι κοντά? Διάβασα δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές στις δύο τελευταίες σελίδες.

Πάντως η ομάδα θέλει άμεση ενίσχυση, διαφορετικά πρέπει να βγούνε και ξεκάθαρα να πούνε στον κόσμο, φέτος υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και μην περιμένετε άλλη ενίσχυση, για να χαλαρώσει κάπως το κλίμα, γιατί πολλοί φορτωμένοι θα περιμένουν Πρωταθλητισμό και Τελικό Κυπέλλου, Πορείες στην Ευρώπη κλπ...

Τουλάχιστον αν ξεκαθαριστούν και οι στόχοι να σταματήσει η γκρίνια.
Kabamaru11 έγραψε:Μαλωστε εσεις.....αλλα αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ https://fb.watch/mvmLLgRRnU/
Ψυχούλα! ΠΑΟΚάρα!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τσορμπατζόγλου πριν λίγο στον ΣΠΟΡ FM 94.6:
"Οι δυο "δουλεμένες υποθέσεις" είναι του Μαξίμοβιτς και του Μάρκος Αντόνιο και δεν φαίνεται πως έχει παρθεί η απόφαση για κάποιον από τους δυο, αντιθέτως προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και για άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι κάτι καλό, δεν δείχνει αποφασιστικότητα, δεν φαίνεται να έχει παρθεί οριστική απόφαση για το που θα στραφεί ο ΠΑΟΚ."
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

renegade έγραψε:Την ίδια στιγμή καμαρώνει στο φόρουμ ποστ που απευθύνεται σε συνοπαδους που λέει " καλή χώνεψη παιδιά"

Ξέρω ξέρω οφτοπικ μπαν ένα χρόνο
Ρε παίξε τίμια, βάλε κι όνομα.

ΥΓ: Σουρωτή έχεις για τη χώνεψη ή να φέρω;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε:Τσορμπατζόγλου πριν λίγο στον ΣΠΟΡ FM 94.6:
"Οι δυο "δουλεμένες υποθέσεις" είναι του Μαξίμοβιτς και του Μάρκος Αντόνιο και δεν φαίνεται πως έχει παρθεί η απόφαση για κάποιον από τους δυο, αντιθέτως προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και για άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι κάτι καλό, δεν δείχνει αποφασιστικότητα, δεν φαίνεται να έχει παρθεί οριστική απόφαση για το που θα στραφεί ο ΠΑΟΚ."
Ο όμιλός τους δεν έλεγε χτες ότι θα αποφάσιζαν σήμερα από κοινού Λουτσέσκου και Ιβάν για τα μεταγραφικά; Δεν εμφανίστηκε στο Σκάιπ τελικά ο Σαββίδης;; Μην παρεξηγηθώ, δεν επιτίθεμαι σε εσένα. Εσύ καλά κάνεις και μεταφέρεις τι λένε και γράφουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ε όχι 18/8 δεν το δέχομαι αυτό. Ψάξιμο από το μηδέν με δύο ενεργά χάφ. Επιλέγω να μην πιστέψω κανέναν τους γιατί αλλιώς είναι για ψυχίατρο η κατάσταση
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

2 πράγματα δηλαδή.... η όλοι οι αρδ δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.
ή η παε έκλεισε για διακοπές κ θα επιστρέψει στο τέλος των μεταγραφων
pm1g14

Δημοσίευση από pm1g14 »

Δεν πιστευω πλεον οτι βγαινει σαν ειδηση ειτε απο την ΠΑΕ ειτε απο τους δημοσιογραφους. Με βασει τα δεδομενα και με το οτι ειδαμε περασμενες σεζον φαινεται πως δεν θα ερθει κανεις. Θα βγουν τελευταια μερα να μας πουν ο ΠΑΟΚ προσπαθησε αλλα δεν ερχονται παικτες.
Χιλιες φορες να εβγαινε η ΠΑΕ να πει δεν εχει μεταγραφες φετος παρα αυτο το παιχνιδακι με τη νοημοσυνη μας.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Τον Λουτσεσκου που πρεπει να παλεψει να μπει στους ομιλους με εναμιση χαφ πρεπει να τον εχουν γραμμενο στις π@π@ραρες τους. Αν κατσει καμια στραβη εγω μαζι του θα ειμαι παντως ξεκαθαρα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Είτε ξέρουν οι ΑΡΔ τι συμβαίνει, είτε δεν έχουν ιδέα, το πρόβλημα παραμένει. Άλλη μία μέρα χαμένη χωρίς τις απαραίτητες προσθήκες.
Και αν κάποιος σκέφτεται "έλα μωρέ, δηλαδή αν έρθει κάποιος σήμερα θα παίξει σε 3 μέρες;" η απάντηση είναι όχι, αλλά αν έρθεις κάποιος σήμερα ίσως παίξει λίγο στο πρώτο ματς με Χαρτς και ίσως είναι πιο έτοιμος στο δεύτερο.
Με αυτή τη λογική μου φαίνονταν παράλογο που έτσι ξαφνικά μια μέρα αποφάσισαν η όποια "απόφαση" να βγει μετά το ματς με τη Χάιντουκ. Τσάμπα χαμένος χρόνος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:
renegade έγραψε:Την ίδια στιγμή καμαρώνει στο φόρουμ ποστ που απευθύνεται σε συνοπαδους που λέει " καλή χώνεψη παιδιά"

Ξέρω ξέρω οφτοπικ μπαν ένα χρόνο
Ρε παίξε τίμια, βάλε κι όνομα.

ΥΓ: Σουρωτή έχεις για τη χώνεψη ή να φέρω;
Είναι λογικό να μην μπορείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημα μου δεν είσαι εσύ κ αυτά που γράφεις.
Ίσα ίσα αυτά που γράφεις είναι μια ικανοποίηση για μένα.

Υγ μια με λεμόνι παρακαλώ
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Για Μαξίμοβιτς νομίζω τα πράγματα είναι απλά: Εμείς ενδιαφερόμαστε, αλλά για να κατεβάσουμε την τιμή το παίζουμε άνετοι και πως ψάχνουμε άλλες λύσεις. Η Χετάφε θέλει να τον δώσει και για να ανεβάσει τιμή διαρρέει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για να πιέσει τον ΠΑΟΚ. Κλασικά παιχνίδια που γίνονται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις.
Προσωπικά δεν θα πω ποτέ δώσε κάτι παραπάνω και πάρε τον τώρα. Ας κάνουν τα παζάρια τους, ας παίξουν τα παιχνίδια τους και ας τον πάρουν, ΑΝ τον πάρουν, στην τιμή που νομίζουν τίμια. Απλά να γνωρίζουν πως μερικές φορές τα mind games δεν βγαίνουν και οι μεταγραφές χαλάνε. Ας έχουν και εναλλακτική.

Για εξτρέμ ακούγεται τίποτα; Γιατί με ανησυχεί πώς δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμη για μεσοεπιθετικό;
Δεκάρι γιοκ; Κωνσταντέλλιας και μετά; Μήπως ο Οζντόεφ μπορεί να παίξει και στο 10 και υπολογίζεται ως εναλλακτική;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”