Και γιατί να μας περιμένει ο Σέρβος; Λόγω της μεγάλης φερεγγυότητας που δείξαμε;mbison έγραψε:Ρε παιδιά ο Μαρκαντωνης θα καλύψει φέτος τη θέση 6 κ ο Μαξιμοβιτς θα έρθει του χρόνου ελεύθερος τζάμπα όπως ο Αντρίγια. Αντε να δώσουμε κ μισό εκ έτσι δωράκι στους Ισπανούς ή στον παικτη πριμ υπογραφής. Μια χαρά. Απλά είναι νάνος ο βραζιλιανος, αλλά θα τον συμπληρώνει ο Οζντοεφ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δυο μέρες και έχεις μείνει χωρίς χαφ ουσιαστικά
Τα λεφτά έμειναν στο παντελόνι και όλα καλά. Τελικά μόνο αυτό μετράει πάντα
Πάρε τώρα έναν δανεικό στους μαμελούκους να μην με πρήζουν και πάμε παρακάτω
Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν
Αηδία σκέτη
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
- PAOK - 1926-
Σουρμε ξερω οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφοντε για ιβαν κλπ..οτι ειναι στο χερι του κλπ..φτασαμε κοντα εκεινο το βραδυ αλλα δεν επιτευθει συμφωνια..ολοι θελουν να γινει αυτη η μεταγραφη ..τον θελουν ,τον κυνηγησαν φτασαμε κοντα ..συνεχιζουμε να τον θελουμε ..ξερουν οτι αυτος ο παικτης ειναι αυτο που λειπει απο τα χαφ μας ..εγω πιστευω οτι θα ερθει ..τωρα εαν δεν ερθει τι να πω..αλλο ενα σηριαλ που τελικα δν εκατσε..παντος συνεχιζουμε να τον θελουμε ..
Εύλογες οι απορίες και οι αντιδράσεις όλων...Είναι η πρώτη φορά που το λέω, αλλά πρόεδρε δεν μας τα λες καλά...Από την στιγμή που δεν θες να βγεις να μιλήσεις και να δικαιολογήσεις κάποιες καταστάσεις που εύλογα θα αποκτούσες και την κατανόηση των περισσοτέρων, από την στιγμή που βρίσκεσαι 100 χιλιόμετρα από την Τούμπα αλλά δεν θες να πατήσεις λες και σου βάλανε ναρκοπέδιο, από τις ανακόλουθες δηλώσεις του γιου σου για ποιοτική ενίσχυση (τουλάχιστον μέχρι σήμερα), πλέον είναι πολύ πιθανό να αρθεί η εμπιστοσύνη που σου έχουμε..Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτό εσύ το επιτρέπεις...Στο χέρι σου είναι να αντιστρέψεις το κλίμα, τουλάχιστον βγες και μίλα...Οι πιο πολλοί θα σε καταλάβουν και θα σε υποστηρίξουν.
-
Χαλαρωσε φιλος ολοι τα ιδια νευρα εχουμε και δεν θελουμε να πουμε πραγματα που θα ξεφυγει η συζητηση και καταληξουμε εμεις να μιρλιαζουμε και οι αλλοι να μας λενε οτι θελουμε Γουμενο πισω...Ολοι υποψιαζομαστε καποια πραγματα,λιγο η μη ενισχυση της ομαδας,λιγο οι πωλησεις σιγα σιγα των ασημκων σου που δεν αντικαθιστονται ποτε,λιγο η μη παρουσια του 3 χρονια τωρα οχι απο το γηπεδο αλλα απο παντου,λιγο η παρουσια Μυστακιδη χθες ε δεν θελει και πολυ να κανουμε συνιρμους.....Blackgr4 έγραψε:Στο μαγαζί του να κάνει ότι γουστάρει. Αν έχει ξεκινήσει να βλέπει και τον ΠΑΟΚ ως μαγαζί και μάλιστα χωρίς καν την υποχρέωση να απευθύνεται με απόλυτη διαφάνεια στον κόσμο, όχι σχετικά με το πόσα φράγκα έχει διαθέσιμα, αλλά σχετικά με το πλάνο που έχει στο μυαλό του, τότε δεν το βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά αυτό.tolis14 έγραψε: Δεν λέμε κάτι διαφορετικό κατά βαση. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει δημόσια ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και να παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας όπως ζητάνε πολλοί. Και αφού πιθανότατα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, τότε λογικά και τα λεφτά από τις πωλήσεις θα πάνε να καλύψουν άλλες τρύπες έως ότου λυθεί το πρόβλημα, αν λυθεί με τις παρούσες συνθήκες. Όταν έχεις ένα μαγαζί στο οποίο για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς η δεν έχεις να βάλεις άλλα λεφτά, τότε τυχόν πωλήσεις χρησιμοποιούνται για κάλυψη υποχρεώσεων και όχι νέων αγορών, λογικό δεν είναι;
Ο Κυριάκος πάντως που είναι υπάλληλος του, άλλα πράγματα κοινοποίησε στον κόσμο (κατόπιν εντολής του Ιβάν προφανώς) και άλλα πράγματα συμβαίνουν.
Αντί να έρχονται παίκτες, εμείς βλέπουμε παίκτες να φεύγουν. Αντί να ενισχύεται η ομάδα, όσο πάει αποδυναμώνεται και περισσότερο.
Αντί να πέφτουν στο αγωνιστικό τουλάχιστον τα λεφτά που προκύπτουν από πωλήσεις, αυτά μαζεύονται κάβα για έξοδα που ΘΑ προκύψουν.
Και όλο αυτό πρέπει να μας φαίνεται λογικό δηλαδή; Ρε πάμε καλά τώρα;
Τίποτα. Τέλος. 12 μέρες έμειναν. Κατανοώ όποιον γουστάρει να ελπίζει και να περιμένει θαύματα. Δικαίωμα του.
Νομίζω όμως πως σε περίπτωση που η ομάδα δεν ενισχυθεί στα τεράστια κενά που έχει, τη στιγμή που ξαναλέω ΠΟΎΛΗΣΕ παίκτες, έχω κάθε δικαίωμα να σταματήσω να ελπίζω και να θεωρώ πως το πράγμα αποκλείεται να αλλάξει. Αυτός θα είναι ο Ιβάν από δω και πέρα και σε όσους αρέσει. Εμένα προσωπικά ΌΧΙ δεν μου φτάνει αυτό για τον ΠΑΟΚ μας. Καλώς ή κακώς αυτό αισθάνομαι και μόνο με πράξεις θα αλλάξει.
Για να μην παρεξηγηθω εγω θελω τον Ιβαν εδω για τα επομενα 20 χρονια να τους χαλαει τα ονειρα, αλλα οχι οπως παει το καραβι 3 χρονια τωρα εχουμε καταξενερωσει ολοι!!!
- PAOK_pefka1
Μέχρι πριν τον αγώνα είτε περνούσαμε είτε όχι το είχα πάρει απόφαση ότι Μαξ δεν θα δούμε.
Τώρα όμως πιθανόν να αλλάξουν απόφαση μετά τον τραυματισμό Τσιγγάρα και Φελίπε και έχω κρυφές ελπίδες να δούμε τον Σέρβο και Antonio.
Τώρα όμως πιθανόν να αλλάξουν απόφαση μετά τον τραυματισμό Τσιγγάρα και Φελίπε και έχω κρυφές ελπίδες να δούμε τον Σέρβο και Antonio.
Τελείως φιλικά, ας είναι μάθημα η υπόθεση Μαξίμοβιτς να κρατάς πισινή και να μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα πριν τελειώσει μια υπόθεση.nunies4 έγραψε:Ένας να μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο σπαταλήθηκαν δύο μήνες και ταξίδια ανθρώπων εκεί αν τελικά δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε τα 4 ποσό με το οποίο αρχικά κοστολογουσαμε την μεταγραφή υπάρχει;;
Το τι ξενερα παίζει να έχει φάει ο Μαξίμοβιτς που δύο μήνες τον ψήνουμε δεν θέλω να το σκέφτομαι
Για να μην πω και ο Αντριγια που μεσολαβούσε για να ψήσει τον παίκτη.
Α ρε Ιβάν...
Τίποτα δεν είναι δεδομένο και στο έλεγα και όταν μετρούσες τα χάφ μας με τον Μαξίμοβιτς μέσα και έλεγες ότι είμαστε καλύτερα μετά την πώληση Ντουγκλας.
Τέλος πάντων, μην απογοητεύεσαι τόσο διότι στο λέω ότι ο βραζιλιανος είναι παικταράς και αν έρθει εν τέλη θα βοηθήσει πολύ.
Όσο για αυτούς που μιλάνε για χομπιτ, μισοριξια και τέτοια θα κάνουν τρελές κωλοτούμπες.
Εδώ είμαστε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thomas Murg
proedros έγραψε:Εύλογες οι απορίες και οι αντιδράσεις όλων...Είναι η πρώτη φορά που το λέω, αλλά πρόεδρε δεν μας τα λες καλά...
Στην αρχή χάθηκα και νόμισα ότι εξωτερικεύεις κάποιον εσωτερικό μονόλογο.

Μου αρέσει που κάποιοι πιστεύετε αυτα που λενε οι αρδ, ότι ο Μαξιμοβιτς θα έρθει το καλοκαίρι ελεύθερος. Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και βάλε!
Στην βράση κολλάει το σίδερο..
ΥΓ: Το μονο που μενει στην μαξιμοβιτσιαδα είναι να φαμε κάνα τρύπημα απο αλλη ελληνική ομάδα και να το φυσαμε και να μην κρυώνει..
Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην βράση κολλάει το σίδερο..
ΥΓ: Το μονο που μενει στην μαξιμοβιτσιαδα είναι να φαμε κάνα τρύπημα απο αλλη ελληνική ομάδα και να το φυσαμε και να μην κρυώνει..
Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.tzoker έγραψε:Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Αηδία σκέτη
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
Συγχώρα με αδερφέ αλλά δεν δέχομαι να συμμετέχω σε αυτό το στημένο (λόγω έλλειψης επιχειρημάτων) δίλλημα.Metagrafakias έγραψε:
Χαλαρωσε φιλος ολοι τα ιδια νευρα εχουμε και δεν θελουμε να πουμε πραγματα που θα ξεφυγει η συζητηση και καταληξουμε εμεις να μιρλιαζουμε και οι αλλοι να μας λενε οτι θελουμε Γουμενο πισω...Ολοι υποψιαζομαστε καποια πραγματα,λιγο η μη ενισχυση της ομαδας,λιγο οι πωλησεις σιγα σιγα των ασημκων σου που δεν αντικαθιστονται ποτε,λιγο η μη παρουσια του 3 χρονια τωρα οχι απο το γηπεδο αλλα απο παντου,λιγο η παρουσια Μυστακιδη χθες ε δεν θελει και πολυ να κανουμε συνιρμους.....
Για να μην παρεξηγηθω εγω θελω τον Ιβαν εδω για τα επομενα 20 χρονια να τους χαλαει τα ονειρα, αλλα οχι οπως παει το καραβι 3 χρονια τωρα εχουμε καταξενερωσει ολοι!!!
Αν δηλαδή δεν βρίσκω λογική και στεναχωριέμαι όταν βλέπω την ομάδα να αποδυναμώνεται σημαίνει πως ζητάω επιστροφή του Γούμενου; Έλα ούτε καν. Γελάω.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει εμένα. Να δυναμώνει, να κερδίζει, να σπάει το ταβάνι του και να τον καμαρώνω παντού και πάντα. Νέτα σκέτα.
Μπορεί να το κάνει αυτό ο Ιβάν όπως άλλωστε το έκανε (και για αυτό θα τον ευχαριστούμε αιωνίως) τα προηγούμενα χρόνια; Να χαρώ εγώ.
Δεν μπορεί; Θα είμαστε πλέον όπως είμαστε από το 2020 και μετά; Όχι δεν το θέλω αυτό. Δεν μου κάνει και δεν βλέπω πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να εξελιχθεί μέσα από αυτό.
Χαχαχαχαthomas Murg έγραψε:proedros έγραψε:Εύλογες οι απορίες και οι αντιδράσεις όλων...Είναι η πρώτη φορά που το λέω, αλλά πρόεδρε δεν μας τα λες καλά...

χααχαχχαχααχthomas Murg έγραψε:proedros έγραψε:Εύλογες οι απορίες και οι αντιδράσεις όλων...Είναι η πρώτη φορά που το λέω, αλλά πρόεδρε δεν μας τα λες καλά...
Αφου τα ξερεις (ΛΟΛ) μπες στο «Οικονομικα της ΠΑΕ» και απαντα στον Τασεο. Γιατι αυτο που γραφεις το διαψευδει για πλακα.proedros έγραψε:Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.tzoker έγραψε:Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Αηδία σκέτη
- pagotatzis
Στοίχημα οποία θέλει 1 κιλό παγωτό ότι αν δεν έρθει φέτος ο Μακσιμοβιτς δεν θα έρθει ούτε του χρόνου.
Οκ πάμε παρακάτω.Μάρκος Αντονιόνι
Θα ρωτήσω Λατσιάλι να μου πει
Οκ πάμε παρακάτω.Μάρκος Αντονιόνι
Θα ρωτήσω Λατσιάλι να μου πει