Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2023-2024

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2023-2024

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Και στα ηχεία... 1000mods!

(αφιερωμενο στους mods. :D)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φίλαθλων του ΠΑΟΚ, καθώς έγιναν περισσότερες από 7.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο διαρκείας σε πέντε ώρες.
Ανυπόμονοι φαίνεται πως είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την ερχομένη αγωνιστική περίοδο. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν περισσότεροι από 500.000 οπαδοί βρέθηκαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, κάνοντας την PAOK Sports Arena να «κοχλάζει».

Η ομάδα του Τακιανού έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους της, ενώ να σημειώσουμε πως συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό, αφού μετά τις ανανεώσεις των Τσιακμά και Μαργαρίτη, η ελληνική ομάδα έχει υπογράψει Φρίντρικσον, Χάρισον και ακόμη επτά παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εντάξει αυτό το σενάριο δεν είναι τόσο παρανοϊκό.

Αν ξεκινήσουμε από την παραδοχή πως θα κάνουμε σεζόν με 600 χιλιάδες ματς, τότε οι 500 χιλιάδες οπαδοί είναι ένα νούμερο δύσκολο μεν, εφικτό δε για το λαό του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φίλαθλων του ΠΑΟΚ, καθώς έγιναν περισσότερες από 7.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο διαρκείας σε πέντε ώρες.
Ανυπόμονοι φαίνεται πως είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την ερχομένη αγωνιστική περίοδο. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν περισσότεροι από 500.000 οπαδοί βρέθηκαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, κάνοντας την PAOK Sports Arena να «κοχλάζει».

Η ομάδα του Τακιανού έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους φιλάθλους της, ενώ να σημειώσουμε πως συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό, αφού μετά τις ανανεώσεις των Τσιακμά και Μαργαρίτη, η ελληνική ομάδα έχει υπογράψει Φρίντρικσον, Χάρισον και ακόμη επτά παίκτες.

Επιτέλους μιλάνε και οι αρδ!

Να μας πουν και πόσοι μένουν απ'έξω κάθε αγωνιστική επειδή δεν βρήκαν εισιτήριο..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ν υποθεσω οτι ολοι οσοι ειναι σκωπτικοι
οι ιδιοι εχουν προμηθευτει το εισιτηριο διαρκειας τους για το μπασκετ
Σ αυτη την περιπτωση κ εγω μαζι τους
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προσωπικα κουραστηκα .Το πηρα αποφαση πλεον πως ειμαι τ απομειναρι μιας αλλης εποχης..Μιας εποχης που ο λεγομενος οπαδος δεν εψαχνε ποιους παικτες θα φερουμε,αν το ροστερ μπορει να φερει τιτλουςαν μπορει ο προπονητης κι ο προεδρος.
Στα δικα μου τα χρονια ο οπαδος ειχε μια δουλεια να στηριζει και ν ακολουθει οσο και οπως μπορεί ,αυτο που αγαπαει ,αυτο που λατρευει.Μ αυτα μεγαλωσα αυτα εμαθα,αυτα συνεχιζω να κανω και θα συνεχισω οσο αντεχουν τα κοκαλακια μου.Στα παπακια μου πλεον οι καθε λογης αποψης και τα ναι μεν αλλα .
Οσο μπορουμε κι οσο αντέχουμε θα μαστε κει.Γιατι αυτο γουσταρουμε γιατι αυτο αγαπαμε.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εχω αλλη αποψη

Η προηγουμενη γενια φταιει
αν η νεα γενια εχει αλλη νοοτροπια κ κουλτουρα
Εν τελει αλλαζουν οι γενιες κ εξελισσονται προς το καλυτερο ή το χειροτερο
Δεν θ το κρινω εγω αυτο

Αν δεν υπαρχει φυσικη συνεχεια
Ναι
τοτε υπαρχει προβλημα

Χρειαζεται ομως υπομονη κ επιμονη
Καλη μαγια παντα θ υπαρχει
Ο τροπος προσεγγισης οφειλει ν εξελισσεται

Στο μπασκετ γινεται μια προσπαθεια π αξιζει κ οφειλουμε ν τη στηριξουμε
μ υπομονη κ επιμονη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
john4serres έγραψε:Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φίλαθλων του ΠΑΟΚ, καθώς έγιναν περισσότερες από 7.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο διαρκείας σε πέντε ώρες.

Επιτέλους μιλάνε και οι αρδ!

Να μας πουν και πόσοι μένουν απ'έξω κάθε αγωνιστική επειδή δεν βρήκαν εισιτήριο..
Όπου ΠΑΟΚ βάλε Παρτιζαν. Από κει το πήρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τα ίδια γίνονται στον ΠΑΟΚ όμως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Άντε ρε θα περάσουμε τα 1000 διαρκείας;!

Ήθελε και 4000 ο Θανάσης...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το μπάσκετ πάντως έκλεισε ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Ετοιμοπόλεμο και ο Τσαϊρελης!
Από δηλώσεις του στο σδνα

"Κάθε προπονητής που έρχεται, φέρνει τη φιλοσοφία του. Εγώ ήμουν εδώ πριν δέκα χρόνια. Ο κόουτς Μαρκόπουλος είχε άλλη φιλοσοφία, ο κόουτς Τακιανός άλλη. Οι παίκτες, ακολουθούν τη φιλοσοφία του προπονητή. Ο κόουτς θέλει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, δυνατή άμυνα, να βγάζουμε ενέργεια, να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Αυτό είναι το βασικό πλάνο, με βάση αυτά που έχω δει τα προηγούμενα χρόνια και τη συνεργασία που είχα μαζί του».

Για τις αγωνιστικές προτεραιότητες:
«Η χρονιά γενικότερα, θα είναι πολύ απαιτητική. Αν δούμε μία-μία τις ομάδες στο πρωτάθλημα, βλέπουμε ότι έχουν φτιάξει ανταγωνιστικά σύνολα. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να κοιτάμε ξεχωριστά Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί στο τέλος, δεν καταφέρνεις τίποτα σε καμία διοργάνωση. Δίνεις το καλύτερο που μπορείς, προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα και παίζεις αυτό που είναι».

Για τον Μαργαρίτη:
«Με το Βαγγέλη έχουμε γενικότερα, φιλικές σχέσεις. Ήταν σα να είμαστε ήδη συμπαίκτες, δε χρειάστηκαν ούτε καλωσορίσματα ούτε τίποτα. Ήταν σα να τον έβλεπα και πέρσι».
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ετσι ήμουνα περαστικος
δεν ειδα ποστ και μπηκα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ρε θα πάρετε διαρκείας;
Άβαταρ μέλους