Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά.
-Η ομάδα για ακόμα μια χρονιά είναι πιο βαριά από όλες όσες έχω παρακολουθήσει.
-Τακτικά δεν έχουμε λύσει ακόμα τις παθογένειες από πέρσι ούτε στο ένα άκρο του γηπέδου, ούτε στο άλλο.
Στα θετικά πιστώνεται το πάθος και η αυταπάρνηση που έχει περαστεί την ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα ενδοοικογενειακά και φαίνεται.
-Τακτικά δεν έχουμε λύσει ακόμα τις παθογένειες από πέρσι ούτε στο ένα άκρο του γηπέδου, ούτε στο άλλο.
Στα θετικά πιστώνεται το πάθος και η αυταπάρνηση που έχει περαστεί την ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα ενδοοικογενειακά και φαίνεται.
-
Άμα αφήσει στην άκρη αυτό το απαίσιο μπιλντ απ, κάτι μπορεί να γίνει .άλλο παιχνίδι θα βλέπαμε εάν έμπαινε το γκολ μετά το λάθος κοταρσκι. Εμένα με έφτιαξε πολύ ο οζντοεφ και ο Τσιγγάρας.. μακάρι να είχαμε κ έναν επιθετικό. Έχετε γεμίσει προσδοκίες με τον σαματα που ίσως δεν θα φανεί αντάξιος
γελαω με την νοοτροπια μας .....θυρα 7 αλλαγη του πολυ καλου τισγγαρα ......και εχουμε εναν να ωρυεται κατα του λουτσεσκου τον βριζει γιατι τον βγαζει τον κοιτανε ολοι κατσε ρε κατω του λενε ,παιζετε το παιχνιδι πρεπει να στηριξουμε την ομαδα και εσυ εν μεσω αγωνα βριζεις αισχρα τον προπονητη χωρις να ξερεις γιατι το κανει ? δεν τον εδωσε κανενας σημασια και περασε ,τελικα αποδειχθηκε οτι τραυματιστηκε ο πολυ καλος τσιγγαρας ......
Συμφωνώ. Επιπλέον μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και στα σημεία όπου παίζουμε συντηρητικά και χωρίς πολλά ρίσκα ( δλδ σχεδόν σε όλη τη σειρά με χαιντουκ) η άμυνα μας εκτίθεται συνεχώς.Sera4 έγραψε:Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά.
-
Αφήνοντας στην άκρη το "δοκάρι και μέσα - κάνουμε ομαδάρα, δοκάρι κι έξω - σήκω φύγε", η ομάδα ήταν ξανά κακή. Και στα δύο ματς η Χάιντουκ ήταν αυτή που είχε τις τελικές και τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Απλά έχουμε απείρως ποιοτικότερους παίκτες και πήραν το ματς με δικές τους ενέργειες - πχ αν αλλάζαμε τερματοφύλακες θα είχαμε αποκλειστεί με 2 ήττες, ή αν δεν είχαμε Κωνσταντέλια κλπ. Τακτικά δεν έχω ιδέα τι δουλεύουμε στις προπονήσεις, υπήρχαν φάσεις που βγαίναμε μπροστά και γυρνούσαμε την μπάλα στον Κοτάρσκι, και γενικά οι παίκτες έμοιαζαν να παίζουν Σουμπούτεο όντας καρφωμένοι στις θέσεις τους. Στους κενούς χώρους ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν το 3 εναντίον 3, και ξέρουμε κι ότι έχουμε ικανοποιητικό πρεσάρισμα ψηλά. Δεν αρκούν αυτά.
Με παραξένεψε και το εξής. Στο πρώτο ματς χτυπήσαμε μόνο την αριστερή τους πτέρυγα/δεξιά μας, και δημιουργούσαμε προϋποθέσεις, έστω και ημιτελείς. Τώρα παίζαμε ένα ημίχρονο μόνο από τα δεξιά τους/αριστερά μας, και φυσικά δεν δημιουργήσαμε ούτε μισή φάση. Τι άλλαξε? Ή απλά ήταν και τα δύο θέμα τύχης κι όχι στοχευμένα?
Για να καταλογίσω και δύο θετικά, έγινε μια προσαρμογή στο πρέσινγκ ψηλά, με την εκτέλεση του ελεύθερου με πάσα από το στόπερ, δεν είναι ότι δούλεψε τρελά, αλλά έγινε μια απόπειρα να προσαρμοστούμε κι αυτό μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι. Και το δεύτερο ήταν το κοουτσάρισμα, το οποίο ήταν μετά από καιρό καλό, αν και ο Ζίφκοβιτς θα μπορούσε να έχει έρθει δεξιά νωρίτερα.
Σε κάθε περίπτωση εμένα ο πήχης μου είναι χαμηλός αν δεν του φέρουν το καλύτερο υλικό στην χώρα με διαφορά από το δεύτερο. Ας μας βάλει ομίλους (αυτονόητο), ας περάσουμε Γάβρο και Λήκι (αυτονόητο στις 18/8 κι αν δεν γίνει καμιά τρελή κίνηση από Γάβρο), και θα έχει πετύχει το μίνιμουμ. Αλλά λίγη μπάλα, όχι άλλο κολλύριο.
Με παραξένεψε και το εξής. Στο πρώτο ματς χτυπήσαμε μόνο την αριστερή τους πτέρυγα/δεξιά μας, και δημιουργούσαμε προϋποθέσεις, έστω και ημιτελείς. Τώρα παίζαμε ένα ημίχρονο μόνο από τα δεξιά τους/αριστερά μας, και φυσικά δεν δημιουργήσαμε ούτε μισή φάση. Τι άλλαξε? Ή απλά ήταν και τα δύο θέμα τύχης κι όχι στοχευμένα?
Για να καταλογίσω και δύο θετικά, έγινε μια προσαρμογή στο πρέσινγκ ψηλά, με την εκτέλεση του ελεύθερου με πάσα από το στόπερ, δεν είναι ότι δούλεψε τρελά, αλλά έγινε μια απόπειρα να προσαρμοστούμε κι αυτό μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι. Και το δεύτερο ήταν το κοουτσάρισμα, το οποίο ήταν μετά από καιρό καλό, αν και ο Ζίφκοβιτς θα μπορούσε να έχει έρθει δεξιά νωρίτερα.
Σε κάθε περίπτωση εμένα ο πήχης μου είναι χαμηλός αν δεν του φέρουν το καλύτερο υλικό στην χώρα με διαφορά από το δεύτερο. Ας μας βάλει ομίλους (αυτονόητο), ας περάσουμε Γάβρο και Λήκι (αυτονόητο στις 18/8 κι αν δεν γίνει καμιά τρελή κίνηση από Γάβρο), και θα έχει πετύχει το μίνιμουμ. Αλλά λίγη μπάλα, όχι άλλο κολλύριο.
- thomas Murg
Είδα αρκετά από τα παιχνίδια της Ντινάμο με τους γείτονες. Like father like son στο buid up. Εάν βέβαια έχεις παικταράδες μέσα στην ομάδα τότε όλα είναι απλούστερα. Ο μπαμπάς για παράδειγμα δυσκολεύτηκε πολύ ακόμη και με το λίκι που είναι ομάδα μαζευτήκαμε να παίξουμε. Εάν είχε τους βραζιλιάνους που είχε παλιότερα θα ήταν ευκολότερη η δουλειά.
- Montrealiotis
Η ομάδα έπαιξε περισσότερο από αριστερά διότι όποτε έγινε πάσα στον Ναρει έχανε το κοντρόλ. Δεν του έβγαινε τίποτα από δεξιά.
Επίσης, στο γήπεδο, δεν με άγχωσε ποτε η Χάιντουκ. Μια ανούσια κατοχή είχε και 2-3 φάσεις. Ο ΠΑΟΚ μου έδινε μεγαλύτερη σιγουριά.
Επίσης, στο γήπεδο, δεν με άγχωσε ποτε η Χάιντουκ. Μια ανούσια κατοχή είχε και 2-3 φάσεις. Ο ΠΑΟΚ μου έδινε μεγαλύτερη σιγουριά.
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι η ομάδα δείχνει να έχει βαρίδια στα πόδια. Από όλες τις ομάδες που είδα είχαμε τα λιγότερα τρεξίματα, τη μικρότερη ένταση.giapas έγραψε:Συμφωνώ. Επιπλέον μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα και στα σημεία όπου παίζουμε συντηρητικά και χωρίς πολλά ρίσκα ( δλδ σχεδόν σε όλη τη σειρά με χαιντουκ) η άμυνα μας εκτίθεται συνεχώς.Sera4 έγραψε:Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά.
Το κέντρο μας μια τεράστια τρύπα στο γήπεδο, είδα στατιστικά απειλές από τον άξονα 0.Επιτέλους να λυθούν τα πόδια και οπωσδήποτε 2 χαφ να έρθουν άμεσα αλλιώς τζάμπα μιλάμε.
Πάμε τώρα Κυριακή για το κλασσικό ΠΑΟΚτσήδικο Χ
Εξαιρετικη η νικη και η προκριση αλλα να τα λεμε ολα. Στο πρώτο ημιχρονο δεν μπορουσαμε να βγαλουμε την μπαλα απο την περιοχή μας χωρις να την χασουμε. Φταναμε εξω απο την μεγαλη περιοχη τους και την ξαναγυρνουσαμε στον Κοταρσκι. Τραγικη αναπτυξη, αδυναμια εκτελεσης πανω απο 4 επιτυχημενες πασες, και αηδιαστικος πονοματος. Στο δευτερο ημιχρονο αλλαξαν τα δεδομενα αλλα να μην ξεχναμε οτι και οι Κροατες πηραν ρισκα λογω σκορ.
Σου εχω σουρει πολλα αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι οτι θελουν να σε ωθησουν σε παραιτηση να γλυτωσουμε και το συμβολαιο σου...Ε δεν ειναι δυνατον να μην γινουν αμεσα οι δυο κινησεις για τις οποιες μιλησε και χτες...Οκ εχω γκρινιαξει πολλες φορες για πολλα πραγματα που τον αφορουν,κανεις ομως δεν μπορει να αμφισβητισει οτι παλευει και δουλευει.Δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης απο τη διοικηση.
Ρε Τζος όχι κι εσύ το θέατρο του παραλόγου.
Δηλαδή δεν του φέρνουν παίχτες (έχουν έρθει 35 παίχτες και το στυλ παιχνιδιού δεν αλλάζει), για να χάσουμε τα 10Μ της Ευρώπης για να γλιτώσουμε τα 7 της ρήτρας?
Άσε που αν ήταν να παραιτηθεί θα είχε παραιτηθεί κι από τα αρνητικά σερί.
Τα σενάρια αυτά για σαμποτάζ τα έχουν βγάλει από το μυαλό τους οι άρρωστοι , όχι κι εσύ δηλαδή. Ότι ο Ιβάν τον σαμποτάρει δηλαδή κι ας πάει χάλια η ομάδα κι ας χάνουμε λεφτά από Ευρώπη...
Τι άλλο θα ειπωθεί σε αυτήν την προσωπολατρεία δε ξέρω.
Από πέρσι τα λέω η φάση έχει γίνει Λουτσε vs Ιβάν. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο στον κόσμο δυστυχώς.
Κι όλα αυτά από την προσωπολατρεία και τη φαντασία, κι από τίποτα άλλο.
Δηλαδή δεν του φέρνουν παίχτες (έχουν έρθει 35 παίχτες και το στυλ παιχνιδιού δεν αλλάζει), για να χάσουμε τα 10Μ της Ευρώπης για να γλιτώσουμε τα 7 της ρήτρας?
Άσε που αν ήταν να παραιτηθεί θα είχε παραιτηθεί κι από τα αρνητικά σερί.
Τα σενάρια αυτά για σαμποτάζ τα έχουν βγάλει από το μυαλό τους οι άρρωστοι , όχι κι εσύ δηλαδή. Ότι ο Ιβάν τον σαμποτάρει δηλαδή κι ας πάει χάλια η ομάδα κι ας χάνουμε λεφτά από Ευρώπη...
Τι άλλο θα ειπωθεί σε αυτήν την προσωπολατρεία δε ξέρω.
Από πέρσι τα λέω η φάση έχει γίνει Λουτσε vs Ιβάν. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο στον κόσμο δυστυχώς.
Κι όλα αυτά από την προσωπολατρεία και τη φαντασία, κι από τίποτα άλλο.
Αν ήμουν στη θέση σου και αν καταφέρεις το θαύμα (γιατί περί θαύματος θα πρόκειται) να μας βάλεις ομίλους έχοντας 2 διαθέσιμα χαφ και 4 μεσοεπιθετικούς, την ακριβώς επόμενη μέρα θα ζητούσα συνέντευξη τύπου και θα δήλωνα στον αέρα παραίτηση.
Είτε αρέσεις σε κάποιούς είτε όχι, για να μην παραδεχθεί κάποιος πως εδώ και τρία χρόνια σε αφήνουν διαρκώς να παλεύεις ξεκρέμαστος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εμπαθής.
Είτε αρέσεις σε κάποιούς είτε όχι, για να μην παραδεχθεί κάποιος πως εδώ και τρία χρόνια σε αφήνουν διαρκώς να παλεύεις ξεκρέμαστος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εμπαθής.
Razvan Lucescu III
Εγώ πάλι θεωρώ ότι φέτος είναι η πρώτη χρόνια από την επιστροφή του όπου στήνεται ομάδα πάνω στα θέλω του.
Με τις γνωστές καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες βέβαια αλλά ποτέ ζήσαμε χωρίς αυτές επι Σαββιδη;
Να μην παραιτηθεί, να επιμείνει και να βρει τρόπο να πείσει τον Ιβαν ώστε να ολοκληρωθεί το πλάνο ενίσχυσης.
Αν πάλι το αφεντικό αποφασίσει να πάμε έτσι να μείνει και να παλέψει.
Το legacy του στον ΠΑΟΚ το επιβάλει, δεν μιλάμε για έναν τυχαίο προπονητή για το κλαμπ.
Είτε τον συμπαθεί κάποιος είτε όχι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τις γνωστές καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες βέβαια αλλά ποτέ ζήσαμε χωρίς αυτές επι Σαββιδη;
Να μην παραιτηθεί, να επιμείνει και να βρει τρόπο να πείσει τον Ιβαν ώστε να ολοκληρωθεί το πλάνο ενίσχυσης.
Αν πάλι το αφεντικό αποφασίσει να πάμε έτσι να μείνει και να παλέψει.
Το legacy του στον ΠΑΟΚ το επιβάλει, δεν μιλάμε για έναν τυχαίο προπονητή για το κλαμπ.
Είτε τον συμπαθεί κάποιος είτε όχι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποια θέλω του ρε φίλε; Επειδή οι ΑΡΔ δίπλα σε κάθε κίνηση - πιθανή κίνηση κοτσάρουν το "τον θέλει και ο Ράζβαν";
Μα αυτός την έχει πάρει χαμπάρι την δουλειά εδώ και καιρό. Βλέπει πως δεν παίζει να έρθει κανένας και όποιον του λένε "μήπως θες αυτόν δανεικό;" κατευθείαν λέει ναι.
Είναι εντελώς ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει.
Και επειδή ο οπαδός του ΠΑΟΚ προτιμάει να σταυρώνει προπονητές παρά να ζητάει εξηγήσεις από τους διοικούντες, αργά ή γρήγορα, ΠΆΛΙ σε αυτόν θα ρίξει το ανάθεμα, οπότε όσο πιο νωρίς δηλώσει παραίτηση, τόσο πιο γρήγορα θα γλιτώσει.
Μα αυτός την έχει πάρει χαμπάρι την δουλειά εδώ και καιρό. Βλέπει πως δεν παίζει να έρθει κανένας και όποιον του λένε "μήπως θες αυτόν δανεικό;" κατευθείαν λέει ναι.
Είναι εντελώς ξεκάθαρο αυτό που συμβαίνει.
Και επειδή ο οπαδός του ΠΑΟΚ προτιμάει να σταυρώνει προπονητές παρά να ζητάει εξηγήσεις από τους διοικούντες, αργά ή γρήγορα, ΠΆΛΙ σε αυτόν θα ρίξει το ανάθεμα, οπότε όσο πιο νωρίς δηλώσει παραίτηση, τόσο πιο γρήγορα θα γλιτώσει.
Λουτσε δοκιμασε Μιχαηλιδη αμυντικο χαφ με οζντοεφ 8ρι 
ο Μιχαηλιδης μικρος 6αρι επαιζε .
αντε για να βοηθησουμε λιγο τον προπονητη μας γιατι απο αλλου....

ο Μιχαηλιδης μικρος 6αρι επαιζε .
αντε για να βοηθησουμε λιγο τον προπονητη μας γιατι απο αλλου....