Ρλα ρε φιλε τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα. Εγω εχω παρει μια μ-λουζα. Εχω και κατι αθλητικα. Βαλε και εσυ τα δικα σου και παμε. Για σενα δεν ξερω αλλα εγω εναν ογκολιθο στο κεντρο θα τον προσφερω την ομαδα. Κυριολεκτικα.aivas19 έγραψε:Την Κυριακη ποιος θα παιξει;;;;Napoli4 έγραψε:Καλά εννοείται πως δεν πιστεύουμε τίποταaivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City λεει τωρα οτι φουλαρουμε για Μαξιμοβιτς και δανεισμο του Μαρκος Αντονιο. Πιεζει ο Λουτσε λεει. Ειναι στο χερι του μεγαλομετοχου λεει (ΛΟΛ). Δεν πιστευω τπτ το γραφω
Αν όμως κλείσουν αυτοί οι δύο, με Οζντόεφ, Τσιγγάρα και Σβαμπ έχουμε πάρα πολύ δυνατό κέντρο
Όνειρα θερινής νυκτός..κυριολεκτικά..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
αυτός ο Μαρκος Αντόνιο με προβληματίζει.. εκτός του οτι δεν ικανοποίησε στη Λάτσιο βλεπω έχει ύψος 1.66.. ελπίζω να μην μιλάμε για τον "βραζιλιάνο" Ντάντας
- O Teleutaios Savourai
- Caballo Viejo
Θέλουμε ένα θαύμα με τον Μαξίμοβιτς και το(ν) χρειαζόμαστε μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Να φανταστω τωρα που περασαμε στα πλει οφ κλεισαμε Μαξιμοβιτς οπως ελεγαν οι αρδ? Η τωρα θα περιμενουμε να μπουμε ομιλους?? Κοψτε το δουλεμα στον κοσμο και παρτε παικτες χθεεεεεεεεεεεες
- Μπαρκαρούτσος
Ποιο δούλεμα; Δεν πέρασαν ούτε έξι ώρες από την πρόκριση!! Ρε τι είστε εσείς ρε;! Να πάρουν τηλέφωνο τον πρόεδρο της Getafe να τον ξυπνήσουν;;
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Totem_pk έγραψε:Ρλα ρε φιλε τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα. Εγω εχω παρει μια μ-λουζα. Εχω και κατι αθλητικα. Βαλε και εσυ τα δικα σου και παμε. Για σενα δεν ξερω αλλα εγω εναν ογκολιθο στο κεντρο θα τον προσφερω την ομαδα. Κυριολεκτικα.aivas19 έγραψε:Την Κυριακη ποιος θα παιξει;;;;Napoli4 έγραψε: Καλά εννοείται πως δεν πιστεύουμε τίποτα
Αν όμως κλείσουν αυτοί οι δύο, με Οζντόεφ, Τσιγγάρα και Σβαμπ έχουμε πάρα πολύ δυνατό κέντρο
Όνειρα θερινής νυκτός..κυριολεκτικά..
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της καταλήγοντας στον Αργεντινό στόπερ, Μάρκο Πελεγκρίνο της Πλατένσε.
Οι «ροσονέρι», σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο είχαν ως πρώτη επιλογή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ, όμως θεώρησαν υψηλές τις απαιτήσεις του Δικεφάλου για τον νεαρό στόπερ.
Έτσι, στράφηκαν στην λύση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, Μάρκο Πελεγκρίνο, με τους Μιλανέζους να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό στόπερ, ενώ προχωρούν και οι επαφές με την Πλατένσε.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μίλαν θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην αργεντίνικη ομάδα, προσφέροντας το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μάρκο Πελεγκρίνο.
Γυρίζει πλευρό ο πρόεδρος τής Χετάφε, ανοίγει τα μάτια του και βλέπει το Βρύζα με δυο καφέδες 

Εκανα ηδη 2 αναπαντητες στη Μαδρίτη μπας και ξυπνήσει ο προεδρος...
Αιντεεε...
Αιντεεε...
να ξυπνησει καποιος και τη Γκοτσαρεβα να αρχισει να μετραει το μαρουλι που πρεπει να δωσουμε. Μαρακι σημερα σε θελω ανοιχτοχερα. τερμα τα ναζια.
ειναι και ο σιωπης ακομα ελευθερος?
ειναι και ο σιωπης ακομα ελευθερος?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σήμερα πιστεύω θα έχουμε κίνηση εδώ.
Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πλέον ότι θα κλείσουμε Μαξίμοβιτς.
Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πλέον ότι θα κλείσουμε Μαξίμοβιτς.
Μαξίμοβιτς και Αντόνιο και θα είμαστε σε εξαιρετική θέση, περνάμε τον Ντέλια αριστερά που μεγαλουργεί και έχουμε μια 3αδα φωτιά στο κέντρο Μαξιμοβιτς-Αζντόγιεφ-Αντόνιο.
Και αν με το καλό προκριθούμε ομίλους, ας έρθει και ένας ακόμα μεσοεπιθετικός να βγαίνει το ρόστερ με τα μεσοβδόμαδα ματς.
Και αν με το καλό προκριθούμε ομίλους, ας έρθει και ένας ακόμα μεσοεπιθετικός να βγαίνει το ρόστερ με τα μεσοβδόμαδα ματς.
Τι έγινε; Ξυπνήσαμε και ακόμα ανακοίνωση;
Εμείς δικσιουμασταν να πάμε για ύπνο να ξεκουραστούμε. Στην ΠΑΕ όχι. Όλο το βράδυ στο πόδι για παίκτες
Άντε να σας χαρώ
Εμείς δικσιουμασταν να πάμε για ύπνο να ξεκουραστούμε. Στην ΠΑΕ όχι. Όλο το βράδυ στο πόδι για παίκτες
Άντε να σας χαρώ
Η ανοίγει ιστοσελίδες βλέπει ότι σήμερα τραυματίστηκαν δύο χαφ μας και έχουμε μείνει εγώ και εσύ και γυρίζει στον λογιστή του και του λέει "πόσα είπαμε ότι τους ζητήσαμε για τον Νεμάνια";;;Rexaris έγραψε:Γυρίζει πλευρό ο πρόεδρος τής Χετάφε, ανοίγει τα μάτια του και βλέπει το Βρύζα με δυο καφέδες