Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Κλασικά θα γράψουν τέλη Αυγούστου για τη λίστα ελευθερων από 1/9? Δεν το νομίζω.
ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΧΑΦ
ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΧΑΦ
- kataramenos5
Τελικα ειναι για να κλαις η να γελας η φαση. Εαν αληθευει οττι χανουμε Τσιγγαρα και Φελιπε για καποιο διαστημα ειναι τραγικο να σκεφτεις οτι χανουμε τους 2 ταχυδυναμικους μας στο κεντρο. Η Χαρτς ερχεται με τα τρεχαντηρια τους και θα εχουμε και κουρασμενους τους δυο χαφ που μας εμειναν. Ας αφησουν τις παπαριες τωρα και ας φερουν αυριο τους δυο χαφ που μιλαμε να τελειωνουμε.
Είμαστε σε φάση που αύριο υπογράφει το χαφ και Κυριακή θα αναγκαστεί να παίξει κανένα 20λεπτο να πάρει ανάσες ο Σβαμπ.
Ε τον φουκαρά τον Λουτσε πρέπει να έχει φρικάρει
Ε τον φουκαρά τον Λουτσε πρέπει να έχει φρικάρει

Πρέπει να εννοούν τον Μαρκο Πελεγκρίνο.adman έγραψε:Οι Ιταλοί λένε ότι ο Πελεγκρίνο αποκτά προβάδισμα για τη Μίλαν αφού ο ΠΑΟΚ δεν μειωνει τις απαιτήσεις για Κουλιεράκη. Για να δούμε... Ίσως οι 2 τσαρουχιές που εκανε σήμερα να μας σώσουν.
Παίκτης που κοστολογείται μόλις 400 χιλ. !
https://www.transfermarkt.com/marco-pel ... ler/776303
Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Αν δεν φέρουν παίκτη θα βάλω ποπ κορν και θα συνδεθώ από την τηλεόραση
Καλά εννοείται πως δεν πιστεύουμε τίποταaivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City λεει τωρα οτι φουλαρουμε για Μαξιμοβιτς και δανεισμο του Μαρκος Αντονιο. Πιεζει ο Λουτσε λεει. Ειναι στο χερι του μεγαλομετοχου λεει (ΛΟΛ). Δεν πιστευω τπτ το γραφω
Αν όμως κλείσουν αυτοί οι δύο, με Οζντόεφ, Τσιγγάρα και Σβαμπ έχουμε πάρα πολύ δυνατό κέντρο
Όνειρα θερινής νυκτός..κυριολεκτικά..
- figurehead4
Έτσι ρε αδερφέ Psaras
Πάρτο πάνω σου να έρθει και να δούμε μια ΠΑΟΚάρα από τα όνειρά μας μέσα
Πάρτο πάνω σου να έρθει και να δούμε μια ΠΑΟΚάρα από τα όνειρά μας μέσα
Ποιος σατανάς έβαλε φήμη στο transfermarkt ότι ενδιαφερόμαστε να κλείσουμε μεταγραφή για 10άρι τον μακαρίτη τον Μαραντόνα;
Είναι κόλπο για να επιστρέψουν Καντουρί/Μπισε;
https://www.transfermarkt.com/diego-mar ... ost_id/0#0
Είναι κόλπο για να επιστρέψουν Καντουρί/Μπισε;
https://www.transfermarkt.com/diego-mar ... ost_id/0#0
-
Ομερτα αν δεν κάνω λάθος έχεις ποσταρει και παλαιότερα κάτι παρόμοιο για κάτι ινπουτς/ινσαιντ ινφο σχετικά με τον Ιβάν και υπονοούμενα ότι μάλλον φεύγει κτλ. Αν πράγματι έχεις κάποια αξιόπιστη πληροφορία πες την στους μοντς, αν δεν έχεις η δεν θέλεις να την πεις τότε για μένα τέτοια ποστ είναι ύποπτα. Έχω σιχαθεί όταν το κλίμα είναι στραβό να πετάει ο καθένας μισολογα και αερολογιες για σοβαρά θέματα και να περνάνε στο ντουκου. Όλοι κάτι ξέρουν, αλλά μισή πληροφορία η ένα επιχείρημα δεν διάβασα ποτέ. Και όχι μόνο για τον Ιβάν. "Ξέρω πράγματα αλλά δεν κάνει να πω, αν ανοίξω το στόμα μου θα γίνει χαμός", τα κάστρα πέφτουν από μεσα και τα @@ μας κουνιούνταιomerta76 έγραψε:Το ίδιο πιστεύω και εγώ έχοντας κάποια αξιόπιστα inputs. Δεν σημαίνει ότι θα εξελιχθεί 100% όλο αυτό.Blackgr4 έγραψε:Δεν έχει καμία λογική βάση όλο αυτό κρίνοντας πάντα από τις κινήσεις στο παρελθόν.JohnDag έγραψε:Gika για να επενδύσεις πρέπει να προερχεσαι από μια χρόνια με θετικό πρόσημο στο ισοζύγιο.
Φέτος βγήκαμε από χρόνια με έλλειμα.
Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.
Κόβουμε φέτος μισθολογικό μπατζετ, κάναμε δυο καλές πωλήσεις και αν χρειαστεί κάνουμε μια ακόμα, περνάμε με το καλό σε όμιλο και η λογική λέει ότι του χρόνου έχοντας πλεόνασμα θα μπορέσουμε να επενδύσουμε από νωρίς και να στήσουμε την ομάδα όπως πρέπει.
Φέτος όντας ήδη μέσα από πέρσι δεν μας έπαιρνε να ρισκάρουμε κι άλλο αρχές Ιούνη πριν κάνουμε πωλήσεις και εξασφαλίσουμε τον όμιλο.
Κάπως έτσι το εξηγώ εγώ χωρίς πάντα να διεκδικώ το αλάθητο. Προς θεού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κανείς δεν έχει καταλάβει πως το καλοκαίρι που πουλήθηκε ο Τζόλης με 11 εκατομμύρια, η ομάδα πήρε τρεις ελεύθερους και τρεις δανεικούς, μπήκε στους ομίλους του Κόνφερενς, έφτασε στους 8(!) της διοργάνωσης και το επόμενο καλοκαίρι το κόστος των μεταγραφών ήταν ακριβώς όσο οι εισπράξεις των πωλήσεων.
Γι' αυτό λέω απορώ πραγματικά με όσους συνεχίζουν να ελπίζουν σε θαύματα.
Πουλάς, εισπράττεις άντερα, δεν τα δίνεις για παίκτες, μπαίνεις σε όμιλο, φτάνεις στους 8 και το ερχόμενο καλοκαίρι δίνεις για ενίσχυση όσα έβγαλες από τις ΕΠΌΜΕΝΕΣ πωλήσεις.
Μία απάντηση έχω εγώ ο βλ@κας σε όλα αυτά. Ο Ιβάν έχει αποφασίσει να φύγει, δρομολογεί τις εξελίξεις για να φτάσει στο τέλος όσο γίνεται πιο αναίμακτα γιατί χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τέλος.
Άποψη μου αυτό, ΔΕΝ έχω αποδείξεις. Μη μου ζητήσει κανείς να αποδείξω τίποτα.
Με την πρόκριση σήμερα και ας ελπίσουμε με κάποια ενίσχυση από αύριο
Την Κυριακη ποιος θα παιξει;;;;Napoli4 έγραψε:Καλά εννοείται πως δεν πιστεύουμε τίποταaivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City λεει τωρα οτι φουλαρουμε για Μαξιμοβιτς και δανεισμο του Μαρκος Αντονιο. Πιεζει ο Λουτσε λεει. Ειναι στο χερι του μεγαλομετοχου λεει (ΛΟΛ). Δεν πιστευω τπτ το γραφω
Αν όμως κλείσουν αυτοί οι δύο, με Οζντόεφ, Τσιγγάρα και Σβαμπ έχουμε πάρα πολύ δυνατό κέντρο
-
Μακάρι να ζητήσουν αναβολήaivas19 έγραψε:Την Κυριακη ποιος θα παιξει;;;;Napoli4 έγραψε:Καλά εννοείται πως δεν πιστεύουμε τίποταaivas19 έγραψε:Τζορμπα στο City λεει τωρα οτι φουλαρουμε για Μαξιμοβιτς και δανεισμο του Μαρκος Αντονιο. Πιεζει ο Λουτσε λεει. Ειναι στο χερι του μεγαλομετοχου λεει (ΛΟΛ). Δεν πιστευω τπτ το γραφω
Εκει παιζει ο Μαστραντώνηςaivas19 έγραψε:Ο Μαρκαντωνης που παιζει; Επανομή;; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ελεος φερτε τους παικτες να ηρεμησει η ομαδα
- Μπαρκαρούτσος
Παιδιά εντάξει, δεν έπαθαν λέπρα ο Τσιγγάρας και ο Soares... Υπομονή μέχρι αύριο μεσημέρι, να δούμε τι ακριβώς έπαθαν. Δεν χρειαζόμαστε μέχρι αύριο τρεις παίκτες. Ένας (Maksimovic) είναι αρκετός για μέχρι το ΣΚ.
Ιδανικά ναι, μακάρι να κλείσουν δύο. O Maksimovic δηλαδή και άλλος ένας.
Αλλά όχι στα μαφιοζιλίκια της Getafe...cono carajo!
Από το στόμα μου το πήρες!
Όλοι το ξέρουν ότι ο Ρουμάνος έχει προσωπική ατζέντα, επειδή ο μπαμπάς του έχει κολλητό έναν ατζέντη και από αυτόν θέλουν να φέρουμε παίκτες...
Δεν λέω ότι συμβαίνει απαραίτητα, απλώς ακούγεται παντού και το ξέρουν όλοι. Ρώτησα στα καφενεία της Θεσσαλονίκης.
Ιδανικά ναι, μακάρι να κλείσουν δύο. O Maksimovic δηλαδή και άλλος ένας.
Αλλά όχι στα μαφιοζιλίκια της Getafe...cono carajo!
renegade έγραψε:φημες λένε οτι τσιγγαρας και φελιπε είναι μια χαρα αλλα τους παρουσιαζουμε ως τραυματιες για να πιεστει ο μεγαλομετοχος να δωσει το οκ για μεταγραφες
Από το στόμα μου το πήρες!

Όλοι το ξέρουν ότι ο Ρουμάνος έχει προσωπική ατζέντα, επειδή ο μπαμπάς του έχει κολλητό έναν ατζέντη και από αυτόν θέλουν να φέρουμε παίκτες...
Δεν λέω ότι συμβαίνει απαραίτητα, απλώς ακούγεται παντού και το ξέρουν όλοι. Ρώτησα στα καφενεία της Θεσσαλονίκης.