Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Με ένα χάφ για 70 λεπτά κέρδιζες 1-0. Μετά μπήκε και 2ο χάφ και έγινε 3-0.
Respect.
Respect.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Και στην ΤΕΛΙΚΉ ΦΎΓΕ από την ΟΜΆΔΑ μας, που την μικραίνει....
Τι δεν καταλαβαίνετε, έχω σκάσει λέμε.....
Τι δεν καταλαβαίνετε, έχω σκάσει λέμε.....
Ανεβα μωρε λιγο ψυχολογικα και θα ακολουθησει και η ομαδα...Πιστεψε λιγο παραπανω,φερε πισω την καυλα και τη νοοτροπια νικητη και ολα θα πανε καλα.
- kataramenos5
Ποιος ν πιστεψει ρε τζος, ο επαγγελματιας? Εδω δε πιστευουν οι οπαδοι .οι μισοι λεγαν θα χασουμε
- Montrealiotis
Μπράβο του για σήμερα!! Η Χάιντουκ ήταν σοβαρή ομάδα. Την κέρδισε με την αξία του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τα ίδια λέγαμε και ρίχναμε στον μεγάλο ΣΑΝΤΟΣ, τα ίδια συνεχίζουμε και στον ΛΟΥΤΣΕ....
ΆΙΝΤΕ βρε πιστέψτε ανεβείτε βρε....
Και το λέει ο ΞΕΡΟΛΑΣ της ΚΕΡΚΙΔΑΣ και ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του 2018-2019....
Αγνοηστε με όμως, είμαι μες τη ΧΑΡΆ που ΠΡΟΚΡΊΘΗΚΕ η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.....και μου έκανε το μικρό δωράκι των 32 χρόνων γάμου μου, που έκλεισα ΣΉΜΕΡΑ.......
ΆΙΝΤΕ βρε πιστέψτε ανεβείτε βρε....
Και το λέει ο ΞΕΡΟΛΑΣ της ΚΕΡΚΙΔΑΣ και ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του 2018-2019....
Αγνοηστε με όμως, είμαι μες τη ΧΑΡΆ που ΠΡΟΚΡΊΘΗΚΕ η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.....και μου έκανε το μικρό δωράκι των 32 χρόνων γάμου μου, που έκλεισα ΣΉΜΕΡΑ.......
- Metagrafakias
Οπως περυσι σου εριξα ολη την ευθύνη για τον αποκλεισμό απο τη Λέφσκι φετος πραγματικα σε θεωρω τον κύριο υπεύθυνο που συνεχιζουμε ακομα στην ευρωπη!!!
Και ομως πρωτα πρεπει να πιστεψει αυτος και μετα ο κοσμος.Δεν ειναι εικονα αυτη του πρωτου ημιχρονου,τοσο φοβος στη Τουμπα.Οταν λυθηκαν τα ποδια ειδαμε και λιγο επιτελους το τι μπορει να κανει και η ομαδα και οι παικτες.kataramenos5 έγραψε:Ποιος ν πιστεψει ρε τζος, ο επαγγελματιας? Εδω δε πιστευουν οι οπαδοι .οι μισοι λεγαν θα χασουμε
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πρόβλημα που είδε από το πρώτο δεκάλεπτο με τον Ναρευ να μην βοηθά καθόλου πίσω το διόρθωσε στο 45
Οι λουτσεσκικοι δε μας αφήνετε να γειασουμε πραγματικά.
Λάθος η αλλαγή Τσιγγαρα, για μένα μεγάλη εμφάνιση, ο μόνος που έκοβε και είχε και 100% στις πάσες.
Οζντοεφ αν δεν τραυματίζονταν ο Φελίπε μάλλον δε θα βλέπαμε σήμερα, υπήρχε ένα μπιφ είδα μάλωναν για τακτικά θέματα εν ώρα φάσης. Επικό σκηνικό.
Μόλις μπήκε ο Ρώσος και ρίσκαρε ο Λεκο κι εκείνος με αλλαγές έγειρε το ματς.
Τεράστιο χαφ.
Ότι και να λέτε οι παίχτες είναι καλοί και με έξτρα χαφ και εξτρέμ αποκτάει και ποιοτικό βάθος αρκετό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος η αλλαγή Τσιγγαρα, για μένα μεγάλη εμφάνιση, ο μόνος που έκοβε και είχε και 100% στις πάσες.
Οζντοεφ αν δεν τραυματίζονταν ο Φελίπε μάλλον δε θα βλέπαμε σήμερα, υπήρχε ένα μπιφ είδα μάλωναν για τακτικά θέματα εν ώρα φάσης. Επικό σκηνικό.
Μόλις μπήκε ο Ρώσος και ρίσκαρε ο Λεκο κι εκείνος με αλλαγές έγειρε το ματς.
Τεράστιο χαφ.
Ότι και να λέτε οι παίχτες είναι καλοί και με έξτρα χαφ και εξτρέμ αποκτάει και ποιοτικό βάθος αρκετό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου βγαζω το καπελο μεγαλε Ρουμανε, με ελλιπεστατο ρόστερ εστω και με καποια δοση τύχης πεταξες 3αρα στην πρωτοπορο της Κροατίας. Σεβασμος
- kataramenos5
Λογικο δεν ειναι?Οταν στην πρωτη στραβοκλωτσια θ αρχισει η μουρμουρα δε θα παιζουν σφιγμενοι?joshua έγραψε:Και ομως πρωτα πρεπει να πιστεψει αυτος και μετα ο κοσμος.Δεν ειναι εικονα αυτη του πρωτου ημιχρονου,τοσο φοβος στη Τουμπα.Οταν λυθηκαν τα ποδια ειδαμε και λιγο επιτελους το τι μπορει να κανει και η ομαδα και οι παικτες.kataramenos5 έγραψε:Ποιος ν πιστεψει ρε τζος, ο επαγγελματιας? Εδω δε πιστευουν οι οπαδοι .οι μισοι λεγαν θα χασουμε
Δε σπρωχνουμε την ομαδα ,την μπλοκαρουμε.
Έκανε το ελάχιστο για φέτος πέρασε στα πλευ οφ με αστεία χαφ (καλός ο Τσιγγάρας σήμερα? Γελάω) Ναρευ έδειξε γιατί ο Μουργκ είναι αλλαγή αφού δεν έχει ένα εξτρεμ
Πλέον όλη μα ΌΛΗ η ευθύνη πάει στη διοίκηση. Αν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν είναι εδώ Μαξιμοβιτς και μέχρι τέλος της περιόδου ακόμα ένας μέσος και ένας μεσοεπιθετικος όλο το ανάθεμα θα το φάει αυτή
Πλέον όλη μα ΌΛΗ η ευθύνη πάει στη διοίκηση. Αν μέχρι την επόμενη Πέμπτη δεν είναι εδώ Μαξιμοβιτς και μέχρι τέλος της περιόδου ακόμα ένας μέσος και ένας μεσοεπιθετικος όλο το ανάθεμα θα το φάει αυτή
+1924sn0ufel4 έγραψε:Έκανε το ελάχιστο για φέτος πέρασε στα πλευ οφ με αστεία χαφ (καλός ο Τσιγγάρας σήμερα? Γελάω) Ναρευ έδειξε γιατί ο Μουργκ είναι αλλαγή αφού δεν έχει ένα εξτρεμ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τα δικά μου στατιστικά λενε
Σε 202 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 202 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.
ΝΙΚΕΣ = 125
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 40
ΗΤΤΕΣ = 37
Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει
Σε 36 αγωνες έχει 8 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.
Νίκες = 15
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13
Με γκολ 38 υπέρ και 24 κατά.
Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

Σε 202 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 202 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.
ΝΙΚΕΣ = 125
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 40
ΗΤΤΕΣ = 37
Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει
Σε 36 αγωνες έχει 8 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.
Νίκες = 15
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13
Με γκολ 38 υπέρ και 24 κατά.
Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Κυρ 20 Αύγ 2023, 22:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.