Να το λέμε όταν το φορτώσεις τα γκόλ του τα βάζει !!!kataramenos5 έγραψε:Για συστημα με 2 φορ ειναι ο τυπος αλλα δε γαμεις.Τα γκολακια του τα βαζει παντως.
71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
δεν ξερω, αλλα θα ειχε ενδιαφερον ισως το να αναλυσουμε τα στατιστικα των "αναπληρωματικών" επιθετικών του ΠΑΟΚ, ας πούμε την τελευταία 20ετία σε σχέση με αυτά του διφορούμενου ως προς την αντιμετώπιση Ισπανού.. 
αυτό το αστείο με δαύτον πρέπει να τελειώνει
για άλλο ένα παιχνίδι έτρεχε όπου πήγαινε η μπάλα χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα
μάλιστα όταν ερχόταν η ώρα να τελειώσει η φάση, δεν είχε δυνάμεις και μονίμως σκουντουφλούσε
πραγματικά έχει καταντήσει κωμικό
για άλλο ένα παιχνίδι έτρεχε όπου πήγαινε η μπάλα χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα
μάλιστα όταν ερχόταν η ώρα να τελειώσει η φάση, δεν είχε δυνάμεις και μονίμως σκουντουφλούσε
πραγματικά έχει καταντήσει κωμικό
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Λοιδωρηστε τον κι άλλο......
Για τα λεφτά του μια χαρά είναι....
Εμπρός λοιπόν......
Για τα λεφτά του μια χαρά είναι....
Εμπρός λοιπόν......
- ΑποστόληςΑ
-
deathmassious
Μη γίνεστε prisoners of the moment. Ο Σαμάτα είναι υψηλότερου επιπέδου παίχτης και ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που παίζει ο Λουτσέσκου. Αυτό δε σημαίνει οτι ο Μπράντον είναι του πεταματού ή ότι δε θα έχει στιγμές όπως η σημερινή.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το πα και στο ΛΑΙΒ, ούτε λεπτό δεν περασε και έβγαλε ασίστ, εεεε εγώ είπα στο λεπτό που δεν πέρασε, ότι θα βάλει ΓΚΟΛ, εεεε έβγαλε ασίστ, το ΊΔΙΟ είναι.
Για τα ΛΕΦΤΆ του μια ΧΑΡΆ......
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΆ ΜΟΥ.
Για τα ΛΕΦΤΆ του μια ΧΑΡΆ......
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΆ ΜΟΥ.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Όλο γκρινιάζω για τον Τόμας αλλά το λιθαράκι του το έβαλε πάλι για να κερδίσει η ομαδα. Εκπληκτικό κλέψιμο-ασίστ!
-
Asimos
Μετά τον Ομάρ είναι επίσημα το πουλεν μου. Με κανονικό φορ φέτος θα κάνει αυτό που ξέρει καλά.
Πίεση μέχρι να τον κλωτσήσει ο αμυντικός από τα νεύρα του. Ασίστ και γκολ.
Πίεση μέχρι να τον κλωτσήσει ο αμυντικός από τα νεύρα του. Ασίστ και γκολ.