Ναι ρε ΠΑΟΚ !kos έγραψε:Κοταρσκι
Κεντζιορα εκονγκ κουλιε μπαμπά
Φελίπε Χάρης
Αντριγια οντζοεφ ντελιας
Σαματα
Νίκη πρόκριση ενίσχυση
ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Ξεκινάμε για Ναό. Μόνο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα. Χωρίς γκρίνιες

-
Άντε πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Έχουμε ήδη μπει!
Έχουν μπει και αρκετοι παρτιζάνοι στην 4 οργανωμένοι και κάνουν κερκίδα.

Έχουμε ήδη μπει!
Έχουν μπει και αρκετοι παρτιζάνοι στην 4 οργανωμένοι και κάνουν κερκίδα.
- sourmenetes
- Moderator
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πατησε τους!
Αντε ρε Λαε του ΠΑΟΚ ξύπνα και δώσε ώθηση! Καντους να πονάνε επί 90 λεπτά και τα να χάνουν!
Μονό εμείς!
Αφήστε τη μουρμούρα εκτός γηπέδου!
Βγάλτε φωνή!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πατησε τους!
Αντε ρε Λαε του ΠΑΟΚ ξύπνα και δώσε ώθηση! Καντους να πονάνε επί 90 λεπτά και τα να χάνουν!
Μονό εμείς!
Αφήστε τη μουρμούρα εκτός γηπέδου!
Βγάλτε φωνή!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!
Καλώς τ'αδέρφια μας τους Παρτιζάνους, να μας φέρουν γούρι και να βοηθήσουν να ανέβει λίγο κι η κερκίδα.
Ερχομαι με το αυτοκινητο απο την Μηχανιωνα, στην Τουμπα. Στην θερμη, στο υψος των νεκροταφειων, προσπερναω εναν αδελφο που οδηγει ποδηλατο, φορωντας μπλουζα με χοντρη ασπρομαυρη ριγα, το ονομα Φουντουκιδης και το νουμερο τρια,στην πλατη. Ενα δακρυ ετρεξε ασυναισθητα στο μαγουλο μου. Τι αναμνησεις θεε μου....
Κανεις δεν μπορει να μας στερησει την προκριση σημερα.
Νιωθω μια ανεξηγητη σιγουρια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Πέμ 17 Αύγ 2023, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάμε ρε ΠΑΟΚάρα!!! Λιώστε τους!!! Μακάρι να έχουμε κερκίδα από τα παλιά και να βοηθήσουμε την ομάδα γιατί δείχνει να το έχει ανάγκη μιας και ποιοτικά δεν είμαστε όπως θα θέλαμε!!! Γρήγορο γκολ για να πάρουμε λιγότερα χάπια σήμερα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Πέμ 17 Αύγ 2023, 18:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτοσυγκράτηση από όλους... γιατί τα αδέρφια μας τα χωρίζουν πολύ πιο μεγάλα πράγματα με τους Κροάτες από 90 λεπτά ποδοσφαιρουRexaris έγραψε:Καλώς τ'αδέρφια μας τους Παρτιζάνους, να μας φέρουν γούρι και να βοηθήσουν να ανέβει λίγο κι η κερκίδα.
-
Ακριβώςnunies4 έγραψε:Αυτοσυγκράτηση από όλους... γιατί τα αδέρφια μας τα χωρίζουν πολύ πιο μεγάλα πράγματα με τους Κροάτες από 90 λεπτά ποδοσφαιρουRexaris έγραψε:Καλώς τ'αδέρφια μας τους Παρτιζάνους, να μας φέρουν γούρι και να βοηθήσουν να ανέβει λίγο κι η κερκίδα.
Προσέχουμε
- sourmenetes
- Moderator
Ωραίος!!Cylon-4 έγραψε:Ερχομαι με το αυτοκινητο απο την Μηχανιωνα, στην Τουμπα. Στην θερμη, στο υψος των νεκροταφειων, προσπερναω εναν αδελφο που οδηγει ποδηλατο, φορωντας μπλουζα με χοντρη ασπρομαυρη ριγα, το ονομα Φουντουκιδης και το νουμερο τρια,στην πλατη. Ενα δακρυ ετρεξε ασυναισθητα στο μαγουλο μου. Τι αναμνησεις θεε μου....
- Montrealiotis
Εγώ πάλι ρε παιδιά επειδή θα περπατήσω προς δελφων, φοβάμαι να φορέσω μπλούζα ΠΑΟΚ, με τοσα βλαμμένα που κυκλοφορούν.
- ΑποστόληςΑ
Να τα εκατοστήσετεtheo-drama έγραψε:Σήμερα κλείνουμε με τη γυναίκα 32 χρόνια γάμου:
Μαμησε τα φίλε. Ήρθε ο ξάδελφος από Αυστραλία πήγαμε τούμπα πήρε μπλούζες ο άνθρωπος και εγώ τον δασκάλευα να μην τις φοράει στην Ελλάδα. Με έκανε και δώρο μια μαύρη και την έβαλα στο σαλόνι να την βλέπω. Ποτέ θα γλιτώσουμε από τα ζαβλακωμένα.Montrealiotis έγραψε:Εγώ πάλι ρε παιδιά επειδή θα περπατήσω προς δελφων, φοβάμαι να φορέσω μπλούζα ΠΑΟΚ, με τοσα βλαμμένα που κυκλοφορούν.
Σχεδόν τέλεια η αρχική ενδεκάδα. Με (αν είναι έτοιμος) Οζντοέφ αντί Σβαμπ και Σάστρε/Λύρατζη αντί Κεντζιόρα θα κατεβάζαμε και γ---ω τις ενδεκάδες.
Πάμε για την πρόκριση, να τους πατήσουμε από το πρώτο λεπτό!
Πάμε για την πρόκριση, να τους πατήσουμε από το πρώτο λεπτό!
- navigator11
Έφτασε επιτέλους η ώρα. Καλή επιτυχία στην ομάδα. Και γενικώς καλά μυαλά σε όλους.