Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Ένας απλός αλλά σιγουρος τρόπος για να ελέγξετε τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου είναι να δεις ποιος συμφωνεί μαζί σου.
Εγώ αν μου έλεγε ο γκουερινο ότι συμφωνεί μαζί μου,στην καλύτερη θα προβληματιζομουν πολύ
Γιατί μωρέ τον ξέρεις; Γνωρίζεις ποιος είναι πίσω από ένα username που γράφει ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ;
Έχεις διαβάσει 100-200 σχόλια και έχεις καταλάβει πως πρόκειται για έναν 100% προβληματικό άνθρωπο - χαρακτήρα που σε συναναστροφή μαζί δεν θα μπορούσες να κερδίσεις τίποτα ως άνθρωπος;
Ποιος είσαι ρε φίλε; AI είσαι και βγάζεις τόσο απόλυτα και πετυχημένα συμπεράσματα; Μπράβο τότε, συνέχισε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Asimos έγραψε:Το πρόβλημα μας είναι πως δεν περνουμε όλοι τα ίδια χάπια.
Γεγονός
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε:Ένας απλός αλλά σιγουρος τρόπος για να ελέγξετε τις σκέψεις σου και τις απόψεις σου είναι να δεις ποιος συμφωνεί μαζί σου.
Εγώ αν μου έλεγε ο γκουερινο ότι συμφωνεί μαζί μου,στην καλύτερη θα προβληματιζομουν πολύ
Γιατί μωρέ τον ξέρεις; Γνωρίζεις ποιος είναι πίσω από ένα username που γράφει ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ;
Έχεις διαβάσει 100-200 σχόλια και έχεις καταλάβει πως πρόκειται για έναν 100% προβληματικό άνθρωπο - χαρακτήρα που σε συναναστροφή μαζί δεν θα μπορούσες να κερδίσεις τίποτα ως άνθρωπος;
Ποιος είσαι ρε φίλε; AI είσαι και βγάζεις τόσο απόλυτα και πετυχημένα συμπεράσματα; Μπράβο τότε, συνέχισε.
Πραγματικά ότι να ναι
Μίλησε κανείς για προβληματικό άνθρωπο ή χαρακτήρα,τι είναι αυτά που γράφεις?
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

τι γραφετε εδω μεσα ρε, οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Πραγματικά ότι να ναι
Θα προβληματιζόσουν πολύ (κατά δήλωση σου) αν οι απόψεις και οι σκέψεις σου συντάσσονταν με αυτές του Γκουερίνο, αλλά ΔΕΝ τον θεωρείς προβληματικό άνθρωπο ή χαρακτήρα.
Η λογική και η Ελληνική μόλις έπεσαν αγκαλιά στο κενό.

Έλα πάμε παρακάτω πάτα ένα ignore σε μένα να μην σου χαλάω άλλο τη ζαχαρένια. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω.
Καλή συνέχεια.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

ασχετο, το παοκ24 τι φαση? απο τις πρωτες ειδησεις μεταγραφη για παναθηναικο
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Blackgr4 έγραψε:
Αν πάω εγώ και αρχίσω να γράφω στο αεχ366 με το ψευδώνυμο:Νικολαιδης21 θα σημαίνει ότι είμαι αεχτσης;

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mailman_4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Mailman_4 έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.

υ.γ. Θα σβηστεί και αυτό ως δήθεν οφ τόπικ?
Πραγματικά γιατί προκαλείς;;;

Με κοροϊδεύεις;
Σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα;

Υπάρχει κάποιος λόγος που μετά από 3 συστάσεις βγαίνεις και με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κορϊδεύω, πραγματικά θέλω να καταλάβω τι θεωρείτε εσείς οι μοντ οφ τόπικ και τι όχι, γιατί βλέπω πολύ φασαρία για το τίποτα. Ποστ που συζητούν μεταγραφικούς στόχους ή και γενικότερα το ρόστερ βλέπω να σβήνονται.
Δηλαδή εσύ σήμερα στα 200+ ποστ είδες να μιλάνε όλα για μεταγραφικά σενάρια;;

Εγώ είδα να μιλάνε για τις επιχειρήσεις του Σαββίδης, για το ότι δεν είναι εδώ ο Σαββίδης, λογιστικά θέματα και αναλύσεις επί του οτιδήποτε.

Όταν δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι κουραστικό και ότι δε βοηθάει την κουβέντα όλο αυτό, γιατί η κουβέντα ξεφεύγει, γίνεται ένα τοπικ μπάχαλο.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε: Πραγματικά ότι να ναι
Θα προβληματιζόσουν πολύ (κατά δήλωση σου) αν οι απόψεις και οι σκέψεις σου συντάσσονταν με αυτές του Γκουερίνο, αλλά ΔΕΝ τον θεωρείς προβληματικό άνθρωπο ή χαρακτήρα.
Η λογική και η Ελληνική μόλις έπεσαν αγκαλιά στο κενό.

Έλα πάμε παρακάτω πάτα ένα ignore σε μένα να μην σου χαλάω άλλο τη ζαχαρένια. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω.
Καλή συνέχεια.
Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα με την προτασιακη λογική.

Αν οι απόψεις συμβάδιζαν με κάποιον που λες " Ιβάν αν δεν μπορείς φύγε" θα προβληματιζομουν.
Απόψεις κρίνουμε όχι χαρακτήρες...αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει άλλα κόκκαλα τσακίζει.
Πολύ προσβλητικό ρε φίλε αυτό που έγραψες.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

sourmenetes έγραψε:
Mailman_4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πραγματικά γιατί προκαλείς;;;

Με κοροϊδεύεις;
Σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα;

Υπάρχει κάποιος λόγος που μετά από 3 συστάσεις βγαίνεις και με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου;

Δεν κορϊδεύω, πραγματικά θέλω να καταλάβω τι θεωρείτε εσείς οι μοντ οφ τόπικ και τι όχι, γιατί βλέπω πολύ φασαρία για το τίποτα. Ποστ που συζητούν μεταγραφικούς στόχους ή και γενικότερα το ρόστερ βλέπω να σβήνονται.
Δηλαδή εσύ σήμερα στα 200+ ποστ είδες να μιλάνε όλα για μεταγραφικά σενάρια;;

Εγώ είδα να μιλάνε για τις επιχειρήσεις του Σαββίδης, για το ότι δεν είναι εδώ ο Σαββίδης, λογιστικά θέματα και αναλύσεις επί του οτιδήποτε.

Όταν δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι κουραστικό και ότι δε βοηθάει την κουβέντα όλο αυτό, γιατί η κουβέντα ξεφεύγει, γίνεται ένα τοπικ μπάχαλο.

Κοίταξε, εγώ δεν είμαι μοντ, αλλά αν ήμουν (μή γένοιτο!) δε θα θεωρούσα αυτά τα ποστ εκτός θέματος, αλλά στα πλαίσια της μεταγραφικής πολιτικής της ΠΑΕ. Τέλος πάντων, τουλάχιστον τώρα ξεκαθάρισα το σκεπτικό σας.
dev

Δημοσίευση από dev »

στην περιπτωση μεταγραφης κουλιερακη υπαρχει απο την β ομαδα παικτης ταλεντο να προωθηθει πισω απο Μιχαηλιδη? στην προεταοιμασια ηταν και ενας νεος στοπερ νομιζω
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Γεγονός
άλλοι βολεύονται με υποθετα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Dimg4a έγραψε:
τι γραφετε εδω μεσα ρε, οτι ναναι
Ρε ξεκολλα, είσαι που είσαι αχάμπαρος γενικά, μη προσπαθείς να πιάσεις βαθύ χιούμορ και θυμάσαι ξαφνικά τους κανόνες του φόρουμ.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

dev έγραψε:στην περιπτωση μεταγραφης κουλιερακη υπαρχει απο την β ομαδα παικτης ταλεντο να προωθηθει πισω απο Μιχαηλιδη? στην προεταοιμασια ηταν και ενας νεος στοπερ νομιζω
Υπάρχει ο Κώττας στην β ομάδα, που έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Κουλιεράκη. Είναι 18 ετών. Έπαιξε και σαν αρχηγός της β ομάδας αν θυμάμαι καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”