νομιζω οτι και ο γιος του νταβιντιαν ειναι στους πιτσιρικαδες του ΠΑΟΚ.....Psaras έγραψε:Ο Νταβιντιαν ήταν αυτός που έκανε όλους τους ελέγχους στην ΠΑΕ πριν αναλάβει ο Ιβαν. Ηταν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τα πρώτα χρόνια (αν δεν με απατά η μνήμη μου). Ηταν αυτός που έκανε τον οικονομικό έλεγχο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν βάλει κάποια λεφτά ο Ιβαν ως βοήθεια. Νομιζω ότι όχι μόνο τα χρώματα ξέρει, αλλά και τι βρακι φοράμε.giapas έγραψε:
Ο ceo της dimera όπου πιθανό να μη ξέρει ούτε τα χρώματα της ομάδας, μου φαίνεται πολύ παράξενη επιλογή.
.
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
- episimos73
Περήφανος για τον Βάνια, άλλη μια φορά. Έχει και το όνομα του συγχωρεμένου του παππού μου του Πόντιου και έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία να με συγχωράτε.
Τομάρια ελεεινά νεοέλληνες και λοιποί μαφιόζοι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σεβαστή άποψη όμως πέρα για πέρα ρομαντική (μη πω κάτι άλλο) για κάποιον που δηλώνει "Θέλω τον ΠΑΟΚ στις 20 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης". Εάν θέλεις τον ΠΑΟΚ μια ομάδα τύπου ΑΕ Ποντίων ή Πέρα Κλουμπ, οκ.episimos73 έγραψε:Περήφανος για τον Βάνια, άλλη μια φορά. Έχει και το όνομα του συγχωρεμένου του παππού μου του Πόντιου και έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία να με συγχωράτε.
Όμως ο πρόεδρος άλλους λόγους έχει και αποφεύγει αυτές τις συναντήσεις κι όχι αυτούς που υπονοείς στο σχόλιό σου.
Και μη μου πεις για περήφανους Καταλανούς και τάετοια παρόμοια. Καμία σχέση...
- episimos73
Το σχόλιο ήταν γενικής φύσης, με αφορμή τα προηγούμενα ποστ φίλων. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το πόσο καλύτερα αισθάνομαι να έχω πρόεδρο τον Ιβάν σε σχέση με τα λαμόγια της εγχώριας διαπλοκής. Και εννοείται είναι ρομαντικό το σχόλιο, οπαδός είμαι όχι ανεξάρτητος παρατηρητής.
Δλδ τι άλλους λόγους έχει?Aye4 έγραψε:Σεβαστή άποψη όμως πέρα για πέρα ρομαντική (μη πω κάτι άλλο) για κάποιον που δηλώνει "Θέλω τον ΠΑΟΚ στις 20 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης". Εάν θέλεις τον ΠΑΟΚ μια ομάδα τύπου ΑΕ Ποντίων ή Πέρα Κλουμπ, οκ.episimos73 έγραψε:Περήφανος για τον Βάνια, άλλη μια φορά. Έχει και το όνομα του συγχωρεμένου του παππού μου του Πόντιου και έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία να με συγχωράτε.
Όμως ο πρόεδρος άλλους λόγους έχει και αποφεύγει αυτές τις συναντήσεις κι όχι αυτούς που υπονοείς στο σχόλιό σου.
"Διάθεσης" ας το πούμε?papwolf έγραψε:Δλδ τι άλλους λόγους έχει?Aye4 έγραψε:Σεβαστή άποψη όμως πέρα για πέρα ρομαντική (μη πω κάτι άλλο) για κάποιον που δηλώνει "Θέλω τον ΠΑΟΚ στις 20 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης". Εάν θέλεις τον ΠΑΟΚ μια ομάδα τύπου ΑΕ Ποντίων ή Πέρα Κλουμπ, οκ.episimos73 έγραψε:Περήφανος για τον Βάνια, άλλη μια φορά. Έχει και το όνομα του συγχωρεμένου του παππού μου του Πόντιου και έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία να με συγχωράτε.
- navigator11
Βάλε πωλητήριο 90 εκατομμύρια γιούροζ μίνιμουμ για τον ΠΑΟΚ. Επίσημα και ανοιχτά. Πάρε έναν κουβά ποπκόρν και άσε τους όλους να συνεχίσουν να βρίζουν και να οδύρονται.
-
Απόψε Ιβάν να δούμε τι θα δούμε και το θα ακούσουμε.
Τα πολλά λόγια είναι πλέον ΦΤΩΧΕΙΑ.
Τα πολλά λόγια είναι πλέον ΦΤΩΧΕΙΑ.
- Μπαρκαρούτσος
Χάθηκες τόσες μέρες. Είχες μπαν; Περίεργο να μπεις μια μέρα πριν τον αγώνα και να ποστάρεις ΕΔΩ και στις Μεταγραφές ζητώντας παίκτες...
-
Γιατί απαγορεύεται σε έναν ΠΑΟκτσή να ζητάει μεταγραφές από έναν μεγιστάνα ππροκειμένου η ομάδα του ΠΑΟΚτσή να είναι πρώτη ???Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χάθηκες τόσες μέρες. Είχες μπαν; Περίεργο να μπεις μια μέρα πριν τον αγώνα και να ποστάρεις ΕΔΩ και στις Μεταγραφές ζητώντας παίκτες...
εδω βγήκαν να γκρινιάξουν γιατί δεν πήγε ο Σαββίδης στην συνάντηση στην οποία εκτός των άλλων συμμετείχε ο γκάγκστερ που έπιασε τα @ρχίδια διαιτητή στο ημίχρονο και δήλωσε πρώτος απ'ολους ότι συμφωνεί 100% με τα μέτρα για την πάταξη της βίας. Και αυτοί που γκρινιάζουν είναι οι πρώτοι που δηλώνουν ότι κατά τ'αλλα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους και λοιπές τέτοιες μπαρούφες. Μετά περιμένεις οποιαδήποτε λογική;navigator11 έγραψε:Βάλε πωλητήριο 90 εκατομμύρια γιούροζ μίνιμουμ για τον ΠΑΟΚ. Επίσημα και ανοιχτά. Πάρε έναν κουβά ποπκόρν και άσε τους όλους να συνεχίσουν να βρίζουν και να οδύρονται.
-
Μην αποπροσανατολίζετε την κουβέντα. Στα αρχίδια μας που δεν πήγε ο Σαββίδης στη συνάντηση με όλο τον υπόκοσμο του λεκανοπεδίου.
Άλλο είναι το θέμα.
Λεφτά μπορεί να ρίξει για έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή ?
Μέχρι τώρα εισπράττει από πωλήσεις
Άλλο είναι το θέμα.
Ιβάν Σαββίδης VI
Εδώ δεν απαντάτε σε ερώτηση που έχει 5 ώρες που ετέθη. Θέλετε να σας πουν κ για τα λεφτά που δεν βάζει.εισπράττει από πωλήσεις λέει ο αητός . Είναι τρομερό ότι άμα βάλεις ένα 4 σε ένα Νίκνεημ μπορείς να λες ότι μαλακια θες. Κώτσο Κατερινιώτη, τι θα γίνει ρε σύ. Θα συμμαζέψετε το σάιτ; Φτάνει.
γκουέρινο τι εννοείς εισπράτει από πωλήσεις;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Μην αποπροσανατολίζετε την κουβέντα. Στα αρχίδια μας που δεν πήγε ο Σαββίδης στη συνάντηση με όλο τον υπόκοσμο του λεκανοπεδίου.
Άλλο είναι το θέμα.
Πως εισπράτει ο Ιβάν;
Ο μόνος που εισπράτει είναι ο ΠΑΟΚ, και αυτά που εισπράτει μέχρι και πέρσι δεν αρκούσαν για να καλύψουν τα έξοδα, και ο Ιβάν κάλυπτε την όποια διαφορά.
Και γω τον θέλω να χώσει λεφτά και να φέρει παικταράδες, αλλά όχι και "εισπράτει" ο άνθρωπος που έχει δώσει 150-200 εκατομμύρια από την τσέπη του για την ομάδα.
ΕΛΕΟΣ.
-