Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4a

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Dimg4a »

Το πρωτο και τελευταιο μου σχολιο σε αυτο το τοπικ, ειπα να πω ενα γεια :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

buffalobill4 έγραψε:Υπάρχει κάποιος γνωστής λογιστικών να κάνει μια σύγκριση ισολογισμών του big 4 της τελευταίας, χρονιάς;
Δε θα αρέσει η σύγκριση για το αφήγημα της νέας εποχής αντιιβανισμου. Στις δε αναρτήσεις αυξησεων( δηλαδή ποσά λεφτά φρέσκα βάζουν οι μέτοχοι) των 2 τελευταίων ετών κάποιοι θα εξαφανιστούν μέχρι να πάρουν οδηγίες
kos

Δημοσίευση από kos »

Το γράφεις και το ξαναγράψεις...
Ποιός και από ποιόν να πάρει Οδηγίες;;;

Είσαι γνώστης των οικονομικών και του ισολογισμού...
Το έλλειμμα δεν το αμφισβητεί κανένας....

Η μείωση του κόστους του αγωνιστικού τμήματος, είναι ένας τρόπος μείωσης του ελλείμματος

Ποδοσφαιρική ομάδα...

Τα λειτουργικά έξοδα μειώθηκαν;
Τα έξοδα διοίκησης μειώθηκαν;
Το απασχολούμενο προσωπικό μειώθηκε;
Αν ναι, σε τι βαθμό; Τον κρίνεις αρκετό;

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε στα πλαίσια της αυτάρκειας, να μειωθεί αντίστοιχα με την μείωση του κόστους του ποδοσφαίρου τμήματος και το κόστος λειτουργίας πλην αγωνιστικού τμήματος;

Μίας και είσαι γνώστης δώσε μας τα φώτα σου....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ να σε δώσω τα φώτα μου; Καπιταλισμό έχουμε. Να μπεις στο γέμη να κατεβάσεις Οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ που θες να συγκρίνεις και να μας ενημερώσεις. Αφού το κανείς αυτό να μας βάλεις τι μπήκε το 23 σε κάθε ΠΑΕ από τους μεγαλομετόχους. Μόνο μη ντραπείτε με τα αποτελέσματα που θα δείτε. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις οικονομικά σεβαστό. Πες κάποιον λογιστή που ασχολείται με διπλογραφια να στο εξηγήσει. Δε θελω μόνο ντροπές. Όλα στο φως. επίσης να μας βάλετε και του παναθηναικου. Αναλύετε τόσο καιρό χωρίς να έχετε διαβάσει καταστάσεις;
kos

Δημοσίευση από kos »

Προσωπικά δεν ζήτησα καμία σύγκριση....
Απλά επειδή έχεις κολλήσει στο έλλειμμα και τις αυξήσεις που το καλύπτουν, και επειδή είμαι οπαδός, σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα.

Στα πλαίσια της αυτάρκειας
Μειώθηκε το προσωπικό;
Περιορίστηκαν τα έξοδα διοίκησης;
Μειώθηκε το λειτουργικό κόστος;

Έπεσε αλλού ψαλίδι ρε παιδί μου; Αναλογικά πάντα....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Όλα μειώνονται και θα μειωθούν κιάλι. Ο μίσος τζίρος της ΠΑΕ είναι πωλήσεις παικτών. Ο ΠΑΟΚ θα στρώσει οικονομικά κόντρα σε όλους χωρίς να διαλυθεί όπως διαλύθηκε ο βαζελος για 8 χρονια. Ο ΠΑΟΚ σε εποχές δύσκολες με εξαίρεση πέρσι, πήγε τελικούς πήρε τρόπαια έφτασε στους 8 της Ευρώπης. Ο βαζελος για ένα πρωτάθλημα με ένα κράτος από πίσω διαλύθηκε. Έπαιζε στην ζαχαρω και την Μακρακώμη Ευρώπη. Το μπατζετ είναι μεγάλο αλλά κυρίως είναι ξοδεύμενο σε παίκτες ππυ δεν θε έπαιζαν ούτε στην Τρίπολη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 17 Αύγ 2023, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

joshua έγραψε:Δεν εκανες ερωτηση πεταξες ενα ειναι ακομα στη λιστα forbes λες και αυτο λεει κατι...Ενα παραδειγμα θα σου δωσω η μαλλον θα αναρωτηθω...Πιστευεις οτι η κεντρικη τραπεζα της Ρωσιας δεν ελεγχει τα εμβασματα προς εξωτερικο με πολιτικη κεντρικη γραμμη? Οτι επιτρεπει το ιδιο να φυγουν λεφτα για τον ΟΛΘ και για τον ΠΑΟΚ?
Δεν μπορεί ένας φωστήρας ΑΡΔ να κάνει ένα investigative ρεπορτάζ να ενημερωθεί το κοινό για τις παραμέτρους που επηρεάζουν την ροή των μετρητών (cash); Εξ αφορμής των μεταγραφικών κινήσεων που ερμηνεύονται ως απο-επένδυση. Ή βαριούνται/δεν μπορούν ή δεν θέλουν/φοβούνται.
kos

Δημοσίευση από kos »

Taseos έγραψε:Όλα μειώνονται και θα μειωθούν κιάλι. Ο μίσος τζίρος της ΠΑΕ είναι πωλήσεις παικτών. Ο ΠΑΟΚ θα στρώσει οικονομικά κόντρα σε όλους χωρίς να διαλυθεί όπως διαλύθηκε ο βαζελος για 8 χρονια. Ο ΠΑΟΚ σε εποχές δύσκολες με εξαίρεση πέρσι, πήγε τελικούς πήρε τρόπαια έφτασε στους 8 της Ευρώπης. Ο βαζελος για ένα πρωτάθλημα με ένα κράτος από πίσω διαλύθηκε. Έπαιζε στην ζαχαρω και την Μακρακώμη Ευρώπη. Το μπατζετ είναι μεγάλο αλλά κυρίως είναι ξοδεύμενο σε παίκτες ππυ δεν θε έπαιζαν ούτε στην Τρίπολη
Χωρίς να είμαι λογιστής, και με κάθε επιφύλαξη, να σου πω ότι έχουν αυξηθεί τόσο ο αριθμός των απασχολουμενων όσο και τα έξοδα διοίκησης...

Οπότε μάλλον δεν είναι τα πράγματα όπως τα λες...

Επίσης ο αριθμός των απασχολουμενων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν των αθηνεζων....

Μπορεί όλα σωστά και δικαιολογημένα, δεν ξέρω....Αριθμούς βλέπω...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε να απολύσουμε τότε κόσμο ππυ παίρνει 1500 ευρώ , να κλείσουμε ακαδημίες λέσχες ακαδημιών να γλιτώσουμε τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Θα σε περιμένω όμως να μου γράψεις όσα λες. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι με 17 εκατομμύρια καθαρό τζιρο και 40 εκ έξοδα ποδοσφαιρικού τμήματος θέλετε να μην πουλά παίκτες και να φέρνει παικταράδες τον Ιούνιο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Επειδή κάποιος έβαζε 20 εκατομμύρια τον χρόνο πρέπει να τα βάζει επαοριστον. Και ξανά ρωτάω. Αφού ξέρεις τι μειώνεται και τι όχι. Μου λες σε παρακαλώ τι μπήκε από φρέσκα λεφτά το 23 στο βαζελο; Στο χάνουμι; Και ‘γώ υπόσχομαι μα σου βάλω τι μπήκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. έχεις ταντερα;
kos

Δημοσίευση από kos »

Εάν η ΑΕΚ έχει 140 άτομα και εσύ 170...
Δεν το κατάλαβα... Δημόσιο είναι ο ΠΑΟΚ;

Αν έχω τα άντερα;;; Δεν ξέρω...
Έχω όμως την άποψη ότι αν οι ιδιοκτήτες των κάτω έχουν καλύτερη ομάδα από εσένα χωρίς να χρειάζεται να καλύπτουν από δικά τους χρήματα τα ελλείμματα, τότε κάτι δεν κάνεις καλά...

Αυτό που λες λοιπόν δεν είναι απαλλακτικό της κατάστασης αλλά επιβαρυντικό....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Βρε. Εδώ μιλάτε για επενδύσεις ππυ δε γίνονται. Οι επενδύσεις γίνονται με λεφτά. Γράψε μου λοιπόν τι μπήκε στο βαζελο και τι στην αεχ και τι στον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν έχουμε τις χορηγίες αυτών και τε έσοδα το ξέρουμε. Οι επενδυτές τι βάζουν. Τι έβαλε πχ η ΑΕΚ. Καλά η ΑΕΚ είναι και εύκολη όλο κι όλο 11 εκατομμύρια μπήκαν από την ίδρυση της. Βάλε να δούμε νούμερα. Τι τσοντάρει ο διαχειριστής και τι οι επενδυτές
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Περίμενε γιατί το μπερδεύεις τώρα. Η Αεχ για ποιο λόγο να κάνει ΑΜΚ αφού δεν έχει έλλειμα να καλύψει. Να μας παραθέσεις τα αποτελέσματα εις νέον της κάθε ομάδας αν θες να γίνει σωστή ανάλυση.

Η ουσία είναι απλή. Ο Σαββίδης έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα από όλους και συνεχίζει να το κάνει. Λόγω της κάκιστης διαχείρισης λόγω απειρίας και πολλών άλλων παραγόντων (τεράστια διαφορά με το δεύτερο) αλλά και του γεγονότος ότι από μια θέση τετράδας έφτασε στην κορυφή και διατηρήθηκε τόσα χρόνια με ότι συνεπάγεται αυτό για παραπάνω έξοδα, η ομάδα έχει φτάσει σε ένα σημείο που χωρίς Ευρώπη (μακάρι το πρόβλημα των αποκλεισμών να ήταν η στενοχώρια μας) οι ΑΜΚ και τα έσοδα δεν φτάνουν ούτε για τους μισθούς των παικτών!!

Οπότε αναγκάζεται να πουλάει κάθε χρόνο παίκτες. Το γιατί κάνει φέτος ΑΜΚ μόνο 3 εκ. ενώ έχει βάλει από το 2012 173 εκ. και προτιμάει να πουλήσει παίκτες, ας το σκεφτεί ο καθένας τι είναι το ορθό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 17 Αύγ 2023, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Χρήματα επενδυτών είναι μόνο αυτά που μπαίνουν σε αύξηση και σε καταθέσεις προοριζόμενα για αύξηση. Η ΑΕΚ έκανε αύξηση. Περιμένω να μου πείτε θέλετε και άλλες χρονιές και άλλες. Τι χρήματα έβαλαν οι επενδυτές και τι ο διαχειριστής. Απλά πράγματα ρωτάω.φέτος τον Γενάρη πιστοποιήθηκε μια αύξηση 7 εκ μια αύξηση 1,5 κύριο τον Ιούνιο και ένα ομολογιακό 3,9 εκ τον Ιούλιο. Άρα δεν κάνει διαχείρηση. Πάμε στους άλλους. Πείτε μας ρε παιδιά όλοι ζημιές είχαν τι ποσά μπήκαν στις ΠΑΕ από τους επενδυτές. Είδε ο άλλος το προσωπικό της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ άρα μπορεί να δει και τα αλλά. Περιμένω με αγωνία τα επενδυτικά κεφαλαία των επενδυτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 17 Αύγ 2023, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Για να αποδείξουμε τι ακριβώς; Πες μας τις ζημιές έχει η κάθε ομάδα και θα κάτσουμε από το 2012 να τα μαζέψουμε όλα.
Είπαμε τις έπενδύσεις του Σαββίδη, κανείς δεν αμφιβάλει ελπίζω; ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με άλλον παράγοντα Το πρόβλημα είναι γιατί δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα.

Δηλαδή τι να πούμε ότι οι ΑΜΚ τα τελευταία 2 χρόνια είναι οι μισθοί και η αποζημίωση του Ζωγράφου. Η ότι ο Λουτσεσκου μαζί με τις επιλογές τους Μπίσε, Βαρέλα (ανανέωση), Καντουρι σου κόστισαν αλλά 15 εκατομμύρια για να βγαίνεις 4ος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 17 Αύγ 2023, 13:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι άλλοι δεν έχουν κάνει την κάκιστη δικιά μας διαχείριση. Ίσως γι αυτό δεν χρειάστηκε να βάλουν λεφτά. Όταν εσυ αντί να ρισκάρεις 2.5 Μ για να πάρεις 20, που δεν τα ρισκάρεις κιόλας γιατί ο παίκτης μπορούσε να πουληθεί και αργότερα, βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου.

Μην μπερδεύεσαι, για μένα ο Ιβαν είναι πολύ ψηλότερα από κάθε άλλο «επενδυτη» των κατω.

Δυστυχώς είναι γεγονός ότι έγινε πολύ κακή διαχείριση των 170Μ που έβαλε ο Ιβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”