Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
αυτοι ειναι λιγο παπατζιδες αλλα..... http://www.sportnet.gr/report.php?id=197308
- paokathens
Ποια Βοστώνη ρε σεις ????????
Αυτήν με το τριφύλι για σήμα ????
ΠΑΟΚ σε λέω !!!!
Ρε μπας και ο πέτζα έχει έρθει ήδη και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ????
Αυτήν με το τριφύλι για σήμα ????
ΠΑΟΚ σε λέω !!!!
Ρε μπας και ο πέτζα έχει έρθει ήδη και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ????
Mε θυμίζει σε στυλ τον Ρόου που είχαμε προ διετίας..ronaldo έγραψε:ρε παιδια εσεις που ασχολεισται εδω σταθερα με το μπασκετ τον ξερετε σαν παιχτη τον λου?
εγω ψιλοβλεπω nba και ακουστα τον ειχα αλλα ποτε δεν τον ειχα προσεξει.
καθησα και ειδα 3 βιντεακια και μαλλον μου εκανε αρνητικη εντυπωση..
ειδικα αυτο εδω
http://www.youtube.com/watch?v=QF_H44Eq1N4
πηδαει και ισα ισα πιανει το ταμπλο
υπαρχουν και τετοιοι παιχτες στο nba?
πολυ κοντος φαινεται χωρις αλμα και δεν φαινεται να εχει ιδιαιτερη διεισδυση..
δειτε και εσεις βιντεακια στο youtube να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δεν ξερω εμενα με απογοητευσαν τα βιντεακια του.
ας πουμε αυτο εδω που εχει μαλλον τις καλυτερς φασεις του
http://www.youtube.com/watch?v=x9ngI-NQvOs
και δεν δειχνει απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο..
πλει μεικερ με 180 που δεν πηδαει εφημεριδα και δεν ειναι γρηγορος
και μη μου πειτε οτι γκρινιαζω γιατι ειπα παρα πολυ θετικα σχολια για γκρεγκορυ,μονροε,ντρομπνιακ.
υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι αμερικανοι πλει μεικερ πιστευω στα λεφτα που θα του δωσουμε
οποιος ξερει και εχει γνωμη για τον παιχτη ας πει
Για την Αμερική ήταν καλούτσικος, για τον ΠΑΟΚ του ελληνικού πρωταθλήματος???
στο μπασκετ δεν παιζει τοσο ρολο η ταχυτητα οσο στο ποδοσφαιρο.tad έγραψε:
Πάντως το κόλλημα που έχεις με την ταχύτητα είναι απίστευτο. Έχεις δίκιο βέβαια γενικά αλλά στον αθλητισμό δεν είναι μόνο αυτά. Και στην μπάλα και στο μπάσκετ παίζουν πολλά ακόμα ρόλο. Ο Διαμαντίδης βέβαια που έχει όλα τα άλλα δεν παίζει NBA γιατί του λείπει η ταχύτητα. Άρα έχεις δίκιο ........
αλλα αν εισαι 180 επιβαλεται να εισαι γρηγορος επιβαλεται να εχεις αλμα και επιβαλεται να ξερεις περισσοτερο μπασκετ απο ολους.
γιατι με 180 εχεις τεραστιο μειονεκτημα
ο διαμαντιδης οπως λες εχει ολα τα αλλα και ειναι 196 δεν ειναι 180..
και δεν ειναι και αργος..
απλα δεν ειναι σπανουλης που κανει το πρωτο βημα και αφηνει τον αμυντικο πισω του.
ο διαμαντιδης ξερει φοβερο μπασκετ και ειναι πλει μεικερ με 196 αυτο ειναι απο μονο του ενα μεγαλο προσον.
και εχει και μια σταυρωτη τριπλα κατσε καλα
αν εισαι 180 πρεπει να εισαι φοβερος αθλητικα για να παιξεις καλο μπασκετ.
τωρα αυτος ο λου πως επαιξε nba δεν ξερω.
μπορει ομως και να ετυχε να μην εχουν καλα βιντεακια του στο ιντερνετ και να ειναι και καλος.
παντως μη μου πειτε οτι οποιος παιχτης παιζει nba μπορει να ερθει και να παιξει μπασκετ στην ευρωπη.
εγω θυμαμαι και εναν τριποντακια χοντρο που ειχε ερθει παο και μετα στον ΠΑΟΚ στη θεση 3.
μαρει τον λεγαν?δεν θυμαμαι..
και ηταν τεραστιο παλτο
και πηγε ο σπανουλης nba και τον βαζαν πενταλεπτα.
που ο σπανουλης κατι τετοιους παιχτες σαν τον λου τους εχει για πρωινο.
εδω δεν επαιξε nba o ριβερς και η καλαθομηχανη ο φορντ και ο απιστευτος τζαμπερ που απο το αιγαλεω πηγε ρομα.
και επαιξε ο κασιμπ παουελ.
τι να λεμε τωρα
τελοσπαντων δεν ξερω μπορει να ειναι και καλος αυτος ο λου αλλα δεν ειναι και κανενας παιχταρας μην τρελαθουμε.
4 ποντους εβαζε περυσι στο nba.
ενω ο μονρο φαινεται απο την πρωτη ματια οτι ειναι καλος παιχτης απο ενα βιντεακι που ειδα
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ FREE4 τον ροου θυμιζει..
ιδιος κοντοστουπης.
μονο που ο ροου καρφωνε κιολας..
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ
10ΕΤΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΝΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΡΙΟ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Ξεχείλωσες το φόρουμ αδερφέ!!!Δεν είναι το τόπικ του Μούν εδώ πρόσεχε τις συνεχόμενες λέξεις ή φωνήεντα...
paokmania.gr
admin team
ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ
10ΕΤΙΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΝΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΤΡΙΟ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Ξεχείλωσες το φόρουμ αδερφέ!!!Δεν είναι το τόπικ του Μούν εδώ πρόσεχε τις συνεχόμενες λέξεις ή φωνήεντα...

paokmania.gr
admin team
Παίχτες σαν και αυτόν δεν έρχονται σε Ελληνικές ομάδες.
Μακάρι να γινόταν.
Ρονάλντο θα θεωρήσω το ποστ σου ότι κάνεις πλάκα.
Μακάρι να γινόταν.
Ρονάλντο θα θεωρήσω το ποστ σου ότι κάνεις πλάκα.
το είδα και εγώ το βιντεάκι του κοντού. Το στυλ του σουτ του μου θύμισε τον άλλο κοντό τον Γκάλη.
Οσοι ειστε ασχετοι με το μπασκετ τουλαχιστον προσπαθειστε να μην προκαλειτε! Ο αλλος ειδε δυο βιντεακια στο youtube και καταλαβε οτι ο Lue δεν κανει για το ελληνικο πρωταθλημα γιατι λεει δεν τον εντυπωσιασε!! Φιλε ειλικρινα στο λεω μη σωσεις και πατησεις ποτε στο παλατακι και ας ειμαστε οι γνωστοι 500 (με το ζορι) που βγαζουμε ολη τη χρονια παρα τα οσα προβληματα. Για τους υπολοιπους εχω να πω στηριξτε το αθλημα που μεγαλωσε μια ολοκληρη γενια ΠΑΟΚτσιδων(ναι τη δικια μου εννοω) και καντε το καθηκον σας δινοντας το παρον στα εντος εδρας παιχνιδια.
Μιλαω παντα ειλικρινα και χωρις να θελω να το παιξω ο ξερολας που μπορει να κρινει τους παντες. Απλα δωστε στον μπασκετικο ΠΑΟΚ την ευκαιρια να ξεφυγει απο τη μιζερια των τελευταιων ετων.Νομιζω πως τουλαχιστον αυτο το τμημα αξιζει μια ευκαιρια οσες πικρες και αν εχουμε γευτει τα τελευταια χρονια.
Μιλαω παντα ειλικρινα και χωρις να θελω να το παιξω ο ξερολας που μπορει να κρινει τους παντες. Απλα δωστε στον μπασκετικο ΠΑΟΚ την ευκαιρια να ξεφυγει απο τη μιζερια των τελευταιων ετων.Νομιζω πως τουλαχιστον αυτο το τμημα αξιζει μια ευκαιρια οσες πικρες και αν εχουμε γευτει τα τελευταια χρονια.
Ρε συ Ronaldo μέσα στην τρέλα σου και για τον ΠΑΟΚ και για τον αθλητισμό από ότι φαίνεται έχεις ξεφύγει !!!
Κάνεις αναλύσεις για ταχύτητα και μπασκετικές ικανότητες για έναν παίχτη που παίζει 11 χρόνια στο NBA.
Που είναι 31 χρονών τώρα και ανήκει στην προηγούμενη γενιά του NBA που αν δεν είσουν παιχταράς δεν σε βάζαν να τινάξεις τα πατάκια από τα αποδυτήρια !!!!
Πλέι μέικερ στο NBA με 8 πόντους 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ στην καρίερα του είναι όσο περίπου 2 Σπανούληδες. Τέτοια ταχύτητα έχει αυτός ο παίχτης και άλλες τόσες ικανότητες στην άμυνα.
Στην Ευρώπη έχουν έρθει σπάνια παίχτες με τόσα χρόνια καριέρα στο NBA και θυμάμαι έναν Μάκαντου, έναν Σκοτ, ένα Λέβιγκστον, έναν αυτόν μωρέ πως τον λένε που έπαιξε στον Παναθηναικό. Επίσης να σου θυμίσω ότι ο παιχταράς Ντέιβιντ Ρίβερς έπαιξε NBA μόνο 5 χρόνια χωρίς καλά αποτέλέσματα. Αυτός ο kasib powell έπαιξε ΝΒΑ ????
Είπαμε να λέμε ότι θέμε αλλά καλό είναι να μην το παρατραβάμε !!!
Κάνεις αναλύσεις για ταχύτητα και μπασκετικές ικανότητες για έναν παίχτη που παίζει 11 χρόνια στο NBA.
Που είναι 31 χρονών τώρα και ανήκει στην προηγούμενη γενιά του NBA που αν δεν είσουν παιχταράς δεν σε βάζαν να τινάξεις τα πατάκια από τα αποδυτήρια !!!!
Πλέι μέικερ στο NBA με 8 πόντους 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ στην καρίερα του είναι όσο περίπου 2 Σπανούληδες. Τέτοια ταχύτητα έχει αυτός ο παίχτης και άλλες τόσες ικανότητες στην άμυνα.
Στην Ευρώπη έχουν έρθει σπάνια παίχτες με τόσα χρόνια καριέρα στο NBA και θυμάμαι έναν Μάκαντου, έναν Σκοτ, ένα Λέβιγκστον, έναν αυτόν μωρέ πως τον λένε που έπαιξε στον Παναθηναικό. Επίσης να σου θυμίσω ότι ο παιχταράς Ντέιβιντ Ρίβερς έπαιξε NBA μόνο 5 χρόνια χωρίς καλά αποτέλέσματα. Αυτός ο kasib powell έπαιξε ΝΒΑ ????
Είπαμε να λέμε ότι θέμε αλλά καλό είναι να μην το παρατραβάμε !!!
ρε σεις...... ο ronaldo ειπε την γνωμη του .... και ολοι τον πλακωσατε με γελακια και ειρωνιες......πατε καλα ??? ολοι πρεπει να ειναι ειδιμονες...????
ροναλδο μαζι σου ειμαι !!!! προτιμω καπιον πιτσιρικα μαυρουκο κολεγιοπαιδο που θα γυαλιζει το ματι του !!!!!
ροναλδο μαζι σου ειμαι !!!! προτιμω καπιον πιτσιρικα μαυρουκο κολεγιοπαιδο που θα γυαλιζει το ματι του !!!!!
Εγώ έβλεπα και έπαιζα μπάσκετ τη δεκαετία του 90 αλλά μετά το 2000 απαξιώθηκε από μένα για διάφορους λόγους το άθλημα. Τότε το μπάσκετ ήταν κορυφή σε τηλεθέαση και η tv έδειχνε μέχρι και δευτέρα και παρασκευή αγώνες σε τοπικό, σε κόρατς, μόρατς, κυπελλούχων, πρωταθλητριών και ότι να ναι ομάδες μέχρι που το σιχαθήκαμε σε συνδυασμό με τους ξένους παίκτες που βλέπαμε συνέχεια.
ΑΝ μπορεί πάντως κάποιος να κάνει μία σούμα στο ρόστερ αναφέροντας τη θέση παίζει ο καθένας και τα ύψη, αλλά όχι σαν ονόματα γιατί μπορώ να τα δω στο site της ΚΑΕ. AN μπορεί κάποιος να αναλύσει τι τύπου παίκτες είναι....
Εξαιρείται ο Ντρόμπνιακ που τον ξέρω από τη δεκαετία του 90...
Ευχαριστώ...
ΑΝ μπορεί πάντως κάποιος να κάνει μία σούμα στο ρόστερ αναφέροντας τη θέση παίζει ο καθένας και τα ύψη, αλλά όχι σαν ονόματα γιατί μπορώ να τα δω στο site της ΚΑΕ. AN μπορεί κάποιος να αναλύσει τι τύπου παίκτες είναι....
Εξαιρείται ο Ντρόμπνιακ που τον ξέρω από τη δεκαετία του 90...
Ευχαριστώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 04 Σεπ 2009, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εισαι ο ενας απο τους 3 (ο αλλος ειναι ο Vaggt) συμφωνα με τη αλητικη βορειου Ελλαδος που γραφει σημερα οτι πουληθηκαν μολις 3 διαρκειας στο μπασκετ ως τωρα...paok4kyriakos έγραψε:Είδατε μερικοί που είχατε αρχισει να λέτε μεγάλα λόγια! Ερθει δεν έρθει, εγώ το διαρκείας μου το πήρα και πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ πετυχιμένος. Εχω πολύ εμπιστοσύνη τόσο στον Σουλη, όσο και στον Μάτζικ και στα άλλα μέλη της διοίκησης!

Ρε Ronaldo πραγματικα θα μας τρελανεις...

Ειπαμε ρε αδερφε κουλ...και στο μπασκετ θα αρχισεις την κριτικη απο τωρα?απαιχτος εισαι αδερφε (πιστευω οτι κανεις πλακα στο μυνημα σου)