Αναμένω με αγωνία να δω που μπορεί να φτάσει ο πάτος τους μάγου.hasio_john έγραψε:H ζέλα σήμερα ένα απόλυτο μηδενικό!
Είμαι περίεργος να δω την αντίδραση του προπονητή που είναι μάνα στην κωλοφαρδία!
Πραγματικά το πηγάδι είναι άπατο!
Αναμένω με αγωνία να δω που μπορεί να φτάσει ο πάτος τους μάγου.hasio_john έγραψε:H ζέλα σήμερα ένα απόλυτο μηδενικό!
Είμαι περίεργος να δω την αντίδραση του προπονητή που είναι μάνα στην κωλοφαρδία!
Ωστε εσυ ευθυνεσαι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]hasio_john έγραψε:Αναμένω με αγωνία να δω που μπορεί να φτάσει ο πάτος τους μάγου.hasio_john έγραψε:H ζέλα σήμερα ένα απόλυτο μηδενικό!
Πραγματικά το πηγάδι είναι άπατο!
Ε οχι φιλε, γκολ ακυρωθηκε (δικαια) πεναλτι δεν τους δοθηκε, σιγα που το αξιζεadman έγραψε:Απαράδεκτη η Μαρσέιγ, το άξιζε ο βαζελος στο 2ο ημίχρονο.
Δεν ξέρω, απλά είδα την Μαρσέιγ στο 2ο που εκτός απ' το ακυρωθεν γκολ δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα πάλι.aivas19 έγραψε:Ε οχι φιλε, γκολ ακυρωθηκε (δικαια) πεναλτι δεν τους δοθηκε, σιγα που το αξιζεadman έγραψε:Απαράδεκτη η Μαρσέιγ, το άξιζε ο βαζελος στο 2ο ημίχρονο.