Ιβάν Σαββίδης VI
- navigator11
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Μπορεί να φοβάται να έρθει. Είναι και γκαντέμης σχετικά. Ας κάτσει εκεί που είναι.
-
Μπαρκαρούτσος
GINOLA έγραψε:Αφού δεν θέλει να συμμετέχει στο θέατρο γιατί στέλνει κάποιον άλλο όμως;
Επίσης,την πέμπτη γιατί να μην έρθει στην τουμπα;
Το δεύτερο είναι εύστοχο ερώτημα.
Στο πρώτο δεν πιστεύω ότι δεν θα εκπροσωπηθεί ο ΠΑΟΚ. Εκπροσωπείται σε κάθε τέτοιου είδους meeting, από τον Γκαγκάτση. Και στα γραφεία της ΕΠΟ (σκηνικό με φούστα από Κ@ρ@π@π@ρ@) και στο δείπνο των προέδρων πέρσι το καλοκαίρι.. Με ζαπρέμπορα κτλ.
Με όλη αυτή την παραφιλολογια ο κόσμος έχει ανάγκη να δει στο γήπεδο τον Ιβάν περισσότερο από μεταγραφες.
Πλέον πέρασαν τιμωρίες κοβιντ ,πέρασαν όλα.
Τον θέλουμε γήπεδο,μαζί μας
Πλέον πέρασαν τιμωρίες κοβιντ ,πέρασαν όλα.
Τον θέλουμε γήπεδο,μαζί μας
Σε αρκετές συνεδριάσεις της επο ήταν λάιβ σε βίντεο ο ίδιος.
Από εκεί και πέρα όταν ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά ΔΊΠΛΑ στην Τούμπα και δεν έρχεται, είναι επιεικως γελοίο να λέμε ότι το κάνει από αδιαφορία.
Από εκεί και πέρα όταν ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά ΔΊΠΛΑ στην Τούμπα και δεν έρχεται, είναι επιεικως γελοίο να λέμε ότι το κάνει από αδιαφορία.
Ο Ιβάν πήγαινε σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις παλιννοστούντων σχεδόν για 20 χρόνια συνεχώς... γιατί δεν πηγαίνει πλέον?
Γιατί το κάνει ρε βροχοποιέ, τι στο πούτσο γίνεται, τι γαμημένη μυστικοπάθεια είναι αυτή γύρω από την ομάδα.
Πόσο θα συνεχιστεί αυτό;
Κουραστήκαμε.
Πόσο θα συνεχιστεί αυτό;
Κουραστήκαμε.
- Psuxo_logos
Ιβάν Σαββίδης VI
Πραγματικά ο κόσμος, δλδ όλοι μας, έχουμε κουραστεί να δικαιολογούμε πλέον. Έτσι νιώθω.
Εμφανίσου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμφανίσου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- navigator11
Επειδή δεν παρακολουθούσα τις κινήσεις του Σαββίδη στο παρελθόν πριν ... χαθεί από προσώπου γης όσον αφορά στον πλανήτη ΠΑΟΚ, σε όλα τα υπόλοιπα μέτωπα, που είχε αυτοπρόσωπη παρουσία και δραστηριοποίηση, συνεχίζει να έχει τέτοια;; Αν ναι, κάτι ίσως παίζει αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ. Αν όχι, η "εξαφάνιση" αυτή είναι ξεκάθαρα στρατηγική επιλογή για τους δικούς του λόγους. Δε νομίζω πως ενδιαφέρεται κανένας επί της ουσίας ούτε να τον δει ούτε να τον ακούσει. Το πολυπόθητο ρήμα δεν είναι το "εμφανίσου". Είναι το "χώσε όπως κάποτε". Για να είμαστε ακριβείς.
Εγώ δεν θέλω να χώσει. Εγώ θέλω να εμφανιστεί όπως τότε που αγκάλιαζε τους παίκτες, ή τότε που έπαιρνε την ομάδα και εφευγε.
Ούτε στην λειτουργία της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα δεν παραβρέθηκε φέτος, (όπως και καμία χρονιά μετά την πανδημία ενώ πήγαινε κάθε χρόνο), για την οποία είχε συντελέσει με προσωπικές ενέργειες... Μετά απο αυτό δεν μπορώ να έχω καμία απαίτηση να έρθει Τούμπα. Κάποιον λόγο θα έχει που απέχει δια ζώσης απο οποιαδήποτε εκδήλωση και δεν χρειάζεται να τον γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε οι εχθροί μας. Ας είναι καλά και καλό είναι και το skype.
είμαι δηλαδή ο μόνος που του φαίνεται πολύ κακή κίνηση η απουσία του ιβάν από τη συνάντηση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα?
παιδιά έρχεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ουέφα, όχι ο κανένας τζιτζιφιόγκος της επσμ
καλούνται οι πρόεδροι των 4, το καρυπιδάκι παρακαλάει και κλαίει για να τον καλέσουν, θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός (με τον οποίο η κόντρα μόνο σε καλό δε σου βγαίνει) και εσύ μου το παίζεις πριμαντόνα και στέλνεις άλλον, ενώ είσαι μέσα στη χώρα?
δεν εξηγείται, κάτι χάνω, κάτι παρασκηνιακό που δεν έχει βγει στο φως
υγ. με εκπλήσσει η ευκολία με την οποία λέμε "έλα μωρέ σιγά μην πάει στη συνάντηση με αυτόν και εκείνον να πούμε", λες και είμαστε σε θέση να κάνουμε καμποϊλίκια
παιδιά έρχεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ουέφα, όχι ο κανένας τζιτζιφιόγκος της επσμ
καλούνται οι πρόεδροι των 4, το καρυπιδάκι παρακαλάει και κλαίει για να τον καλέσουν, θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός (με τον οποίο η κόντρα μόνο σε καλό δε σου βγαίνει) και εσύ μου το παίζεις πριμαντόνα και στέλνεις άλλον, ενώ είσαι μέσα στη χώρα?
υγ. με εκπλήσσει η ευκολία με την οποία λέμε "έλα μωρέ σιγά μην πάει στη συνάντηση με αυτόν και εκείνον να πούμε", λες και είμαστε σε θέση να κάνουμε καμποϊλίκια
- 4NIKOS1986
Καταρχήν ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ έρχεται για τον τελικό του σούπερ καπ όχι να συναντήσει εμάς.Δευτερον είναι Ρώσος για την κυβέρνηση,τα ΜΜΕ,τους Αμερικανούς και την ΟΥΕΦΑ.Τριτον τι να πει με με έναν πρεζεμπορα,έναν πρώην φυλακισμένο λαθρεμπορα,έναν που δίνει αμάξια σε νονους;Καλά για το ορφανό της siemens που πήγε να μας ρίξει β Εθνική με παπατζες δε το σχολιάζω
Φαουλ η μη παρουσία του στην συνάντηση με Uefa.
Φαουλ η μη παρουσία του στον αγωνα με Χαιντουκ μεθαύριο ενώ είναι Ελλάδα.
Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες..
ΥΓ: Ελπίζω να είδε τα σημερινά ματς των χαρτινων κ της ζελας και να ζήλεψε μπας και κάνει restart η ομάδα.
Φαουλ η μη παρουσία του στον αγωνα με Χαιντουκ μεθαύριο ενώ είναι Ελλάδα.
Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες..
ΥΓ: Ελπίζω να είδε τα σημερινά ματς των χαρτινων κ της ζελας και να ζήλεψε μπας και κάνει restart η ομάδα.
- navigator11
Θα τον τιμωρήσει ο Κούλης, επειδή δε θα καταδεχτεί να τον συναντήσει; Έχε πλάκα να θυμώσει και να μην τηρήσει τη δέσμευσή του προεκλογικά ότι "θα φτιάξουμε γήπεδο στον ΠΑΟΚ" ...

Ότι και να είναι πάντως, έχει ξεκινήσει πριν τον πόλεμο και πριν τον Covid.danirifle έγραψε:είμαι δηλαδή ο μόνος που του φαίνεται πολύ κακή κίνηση η απουσία του ιβάν από τη συνάντηση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα?
Προφανώς και δεν είσαι ο μόνος.