Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

paokpantou έγραψε:
aivas19 έγραψε:
paokpantou έγραψε:Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
Αυτό με τρώει αυτό με εκνευριζει.
Δεν το συνεχίζω ο καθένας την άποψη του και τέλος.
Στην φαντασια σου ειναι και η προσωπολατρεια και το αλανθαστο, τα χρησιμοποιεις για να βρεις πατημα να πεις οσα λες. Αυτο δεν σου επιτρεπει να αναπαραγεις πραγματα που λεει καθε μερα το ΠΟΚ στη χαβουζα
Ούτε καν ξέρω τι λένε στην χαβουζα..
Εμείς καφενέ πάμε και κάνουμε καφενειακες συζητήσεις οπότε αναπαράγουμε ότι λέμε εκεί.. :D :)
Άσε με ρε φίλε που δεν υπάρχει προσωπολατρεία βλέπω πως ορμάνε κάποιοι σε ποστ που μπορεί να περιέχουν αρνητικό για τον Σαββίδη.
Αράξτε με τις απόψεις σας εδώ.. εμείς τις απόψεις μας στα καφενεία και όλα καλά... :D
Άιντε ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το paokmania μετά από 15χρονια.
Καλη συνέχεια.
Δεν ξερεις και το αναπαραγεις 100%
Φαντασου να ηξερες
ΥΓ: καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από navigator11 »

Του ορμήξανε του συγκεκριμένου, επειδή έγραψε ένα κάρο αστήρικτες παπαριές και ανακρίβειες για τον Σαββίδη και το επιχειρείν του εν Ελλάδι. Κι όταν πλέον αδυνατούσε με σοβαρά επιχειρήματα να απαντήσει περί ... αβανταδόρικων αναθέσεων από ΣΥΡΙΖΑ, το γύρισε το έργο στα αγωνιστικά μπλα μπλα μπλα. Και στο τέλος αποχωρεί, κατά δήλωσή του, επειδή δεν αντέχει την ... προσωπολατρεία. Ε φυσικά, πρέπει το κάθε μύθευμα για Σαββίδη να μην επιχειρείται να καταρρίπτεται. Έτσι λέει το ευαγγέλιο του ... ορθόδοξου οπαδού.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

aivas19 έγραψε:
paokpantou έγραψε:Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
Αυτό με τρώει αυτό με εκνευριζει.
Δεν το συνεχίζω ο καθένας την άποψη του και τέλος.
Στην φαντασια σου ειναι και η προσωπολατρεια και το αλανθαστο, τα χρησιμοποιεις για να βρεις πατημα να πεις οσα λες. Αυτο δεν σου επιτρεπει να αναπαραγεις πραγματα που λεει καθε μερα το ΠΟΚ στη χαβουζα
"
Στο σημερινό πρωτοσέλιδο sportday
"
Μεταγραφές ΠΑΟΚ από το 2019
Πολλά βγάζει, λίγα βάζει."

Κάθε ομοιότητα με απόψεις κάποιων, είναι μάλλον τυχαία.

Στην υπηρεσία του φαταουλ συνειδητά ή ασυνείδητα.

Σημ. . Στα καφενεία τα ξέρουν όλα.
Η Ελλάδα στα καφενεία αναστεναζει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ρίξε κάνα 10αρι σε μεταγραφές να κανεις την ομαδα ανταγωνιστικη, τόσα δις έχεις ρε φίλε.
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Ο Θωμαΐδης γράφει ότι έχουν πειστεί 3 εκ των 4 προέδρων να δώσουν το παρών στη σύσκεψη ναχαμεναλεγαμε της Τετάρτης. Λέτε να είναι ο Ιβάν μεταξύ των; Θα γούσταρα δυναμική επανεμφάνιση, έστω και σε ένα τέτοιο εφετζίδικο επικοινωνιακο τρικ της κυβέρνησης του 41%.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να το καταλάβεις, αντί να σε φέρουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της προσμονής της ελπίδας η και της απογοήτευση ς από το αποτέλεσμα, μας έφερες εσύ στο σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων, των διαπραγματευσεων, του τρόπου επενδύσεων, της επιβίωσης η όχι μιας επιχείρησης. Εγώ θέλω να απολαμβάνω τα συναισθήματα της μπάλας. Καταλαβαίνω τα άγχη σου η το θυμό σου αλλά μη μας τα φορτώνεις όλα. Εσύ μπορείς να ζήσεις και με το τελευταίο δισεκατομυριο σου τα υπόλοιπα χρόνια σου. Εμείς χωρίς ΠΑΟΚ και μπάλα θα δυσκολευτουμε περισσότερο. Γιατί περνάμε όλοι μια σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και 15 χρόνια.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

navigator11 έγραψε:Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.

Ισχύει
Πανηγυρτζηδες είμαστε
Δυστυχώς οι Αρειανοί είναι πιο μπροστά μας οπαδικά
Ναι είναι πολύ λιγότεροι
Αλλά έχουν πιο σωστή νοοτροπία
Γεμίζουν Αλεξάνδρειο, κι ας μην έχουν στόχο
Γεμίζουν Χαριλάου, κι ας έχουν πρόεδρο έναν κλέφτη, που τα έχει κάνει κάνει πλακάκια με το παχύδερμο
Αλλά εκεί αυτοί
Εμείς ούτε μέλη στον ερασιτέχνη δε γινόμαστε
Πίκρα

Την καλημέρα μου
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μια και τελείωσε ακόμη ένα μπαν που τρώνε γιατί γράφουμε τα αυτονόητα( τρώγαμε μπαν και τον καιρό της χαράς που γράφαμε για την ΚΑΕ και μετά ήρθε ο Θανάσης να σώσει ότι σώζεται αν σώζεται), να γράψω και κάτι τελευταίο πριν αποχωρήσω. Ίσως αυτή η πόλη και αυτός ο κόσμος να αξίζει να περάσει στην λήθη ποδοσφαιρικά. Ένας ΠΑΟΚ δορυφόρος ίσως είναι η οριστική λύση στο πρόβλημα, μέχρι τότε ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την αναμετάδοσης γνωστων κειμένων γνωστων σελίδων ως απόψεις του οργισμένου λαού.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μια και τελείωσε ακόμη ένα μπαν που τρώνε γιατί γράφουμε τα αυτονόητα( τρώγαμε μπαν και τον καιρό της χαράς που γράφαμε για την ΚΑΕ και μετά ήρθε ο Θανάσης να σώσει ότι σώζεται αν σώζεται), να γράψω και κάτι τελευταίο πριν αποχωρήσω. Ίσως αυτή η πόλη και αυτός ο κόσμος να αξίζει να περάσει στην λήθη ποδοσφαιρικά. Ένας ΠΑΟΚ δορυφόρος ίσως είναι η οριστική λύση στο πρόβλημα, μέχρι τότε ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την αναμετάδοσης γνωστων κειμένων γνωστων σελίδων ως απόψεις του οργισμένου λαού.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Tasseos
Μη διανοηθείς να αποχωρήσεις
ΚΩΣΤΑΣ2019

psychologos έγραψε:Χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να το καταλάβεις, αντί να σε φέρουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της προσμονής της ελπίδας η και της απογοήτευση ς από το αποτέλεσμα, μας έφερες εσύ στο σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων, των διαπραγματευσεων, του τρόπου επενδύσεων, της επιβίωσης η όχι μιας επιχείρησης. Εγώ θέλω να απολαμβάνω τα συναισθήματα της μπάλας. Καταλαβαίνω τα άγχη σου η το θυμό σου αλλά μη μας τα φορτώνεις όλα. Εσύ μπορείς να ζήσεις και με το τελευταίο δισεκατομυριο σου τα υπόλοιπα χρόνια σου. Εμείς χωρίς ΠΑΟΚ και μπάλα θα δυσκολευτουμε περισσότερο. Γιατί περνάμε όλοι μια σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και 15 χρόνια.
Εγώ γιατί θυμάμαι ότι προ Σαββίδη ήμασταν
Λογιστές
Ζούσαμε με την αγωνία της επόμενης προσφυγής
Του επόμενου αποκλεισμού από την Ευρώπη λόγω οικονομικών
Της αγωνίας μήπως τελικώς σκάσουν τα χρέη με τις ίδιες συνέπειες των συμπολιτών.
Είμαι πάνω από 15 ετών, μάλλον γι'αυτό.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

navigator11 έγραψε:Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.
Να αυτα δε μπορω, τα νερα και τ αυλακια.
Το κλιμα ειναι μια χαρα φυσιολογικο για ομαδες επιπεδου ΠΑΟΚ. Κανεις δε λεει οτι κοροιδευει ο Σαββιδης, απλως τον εχουμε χασει και θελουμε να δωσει ενα παρων οπως πριν.
Αυτο δε σημαινει οτι θελουμε να φυγει, ισα ισα το αντιθετο.
Το τραγικο θα ηταν αν δεν ειχαμε ανησυχια για την εικονα της ομαδας και απλα λεγαμε τουλαχιστον δεν πεσαμε απο χρεη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

elvetos giatros έγραψε:Tasseos
Μη διανοηθείς να αποχωρήσεις
Άρε γιατρέ...

Οι πιο πολύ...ουσιαστικά...φευγάτοι είμαστε

Δεν γίνεται...προς το παρών...τυπικά γιατί το συναίσθημα είναι πολύ βαθύ

Οι μεταγραφές το 10ρι οι ανύπαρκτοι με το έγκλημα και το σκαιπ από το ροστωφ ο λουτσός και οι εμμονες

Κάνεις δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι ομάδες κάνουν...κύκλο...μετα από κάποια χρόνια βγήκαμε 4τοι και μερικοί...πιάσανε τις πέτρες..μια χρονιά ακόμη και να είσαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να ψάχνουν και...την τζαμαρία...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Μετά το 2012, ζω
Πρωταθλήματα
Κύπελλα
Τελικούς
Ο
Ευρωπαϊκούς αγώνες
Δυναμική και πρωταγωνιστικό ρόλο στα συμβαίνοντα στο ποδόσφαιρο
Προ παντός ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Ότι δηλαδή είχα ξεχάσει από το 1985 και την τελευταία περίοδο του αείμνηστου Παντελάκη.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
psychologos έγραψε:Χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να το καταλάβεις, αντί να σε φέρουμε εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, της διασκέδασης, της προσμονής της ελπίδας η και της απογοήτευση ς από το αποτέλεσμα, μας έφερες εσύ στο σκληρό κόσμο των επιχειρήσεων, των διαπραγματευσεων, του τρόπου επενδύσεων, της επιβίωσης η όχι μιας επιχείρησης. Εγώ θέλω να απολαμβάνω τα συναισθήματα της μπάλας. Καταλαβαίνω τα άγχη σου η το θυμό σου αλλά μη μας τα φορτώνεις όλα. Εσύ μπορείς να ζήσεις και με το τελευταίο δισεκατομυριο σου τα υπόλοιπα χρόνια σου. Εμείς χωρίς ΠΑΟΚ και μπάλα θα δυσκολευτουμε περισσότερο. Γιατί περνάμε όλοι μια σοβαρή οικονομική κρίση εδώ και 15 χρόνια.
Εγώ γιατί θυμάμαι ότι προ Σαββίδη ήμασταν
Λογιστές
Ζούσαμε με την αγωνία της επόμενης προσφυγής
Του επόμενου αποκλεισμού από την Ευρώπη λόγω οικονομικών
Της αγωνίας μήπως τελικώς σκάσουν τα χρέη με τις ίδιες συνέπειες των συμπολιτών.
Είμαι πάνω από 15 ετών, μάλλον γι'αυτό.
Και γω δεν θυμάμαι να είχαμε Σαββίδη τότε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”