Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Επίσης κάτι τελευταίο, για το πόσοι πρέπει να έρθουν και πόσοι να παραμείνουν κτλ, ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ρόστερ ποδοσφαιρικής ομάδας θέλουμε να κατεβάσουμε όχι ρόστερ NFL. Όσοι πιστεύουν στο δόγμα του όλοι οι καλοί χωράνε ας ρωτήσουν κάναν γαύρο πως τους πήγε αυτό πέρσι
- Montrealiotis
Αγαπητέ kritikos44 για να μην μπερδεύστε, ο Ιβαν από την τσέπη του έβαλε 150 εκατομμύρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν πήρε τίποτα πίσω, διότι η ΠΑΕ (όπως κάθε ΠΑΕ) είναι ζημιογόνα.
Αυτό δεν είναι η άποψη μου, αλλά γεγονός με δημοσιευμένα στοιχεία που δεν επιφέρουν αμφισβήτησης.
Αυτό δεν είναι η άποψη μου, αλλά γεγονός με δημοσιευμένα στοιχεία που δεν επιφέρουν αμφισβήτησης.
Καλημέρα,
Μπαίνω δυόμιση μήνες για να διαβάσω για κανέναν στόχο μεταγραφικό και διαβαζω μόνον γκρίνια. Όταν πήγαινες τρένο για β Εθνική πριν έντεκα χρόνια έλεγες να βρεθεί ένας τρελός με λεφτά να μας πάρει. Βρέθηκε λοιπόν ο Ιβάν και για καλή μας τύχη κρατάει τις υποσχέσεις του και ας τρώει τρελό πόλεμο από την εκάστοτε κυβέρνηση και από εμάς τους ίδιους. Πάμε λοιπόν να δούμε πως μίκρυνε ο ΠΑΟΚ μας από τον Ιβάν. Έχουν περάσει πάρα πολύ καλά ονόματα από την ομάδα μας που για διάφορους ο τους δεν έπιασαν ή δεν συνέχισαν. Μπερμπατοφ, Βερνμπλουμ, Χατσεριδι, Τσολάκ και πόσους άλλους. Έφερε άγνωστους και γυρολόγους και μας βγήκαν παικταραδες. Βαρελά, Κρέσπο, Μάτος, Κανιας, Πριγιοβιτς και τα λοιπά.
Πάμε λοιπόν στα φετινά λεγόμενα για ποιοτική αναβάθμιση.
ΕΦΥΓΑΝ
Καργας και πηρες Κεντζιορα (δανεικό) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ θέσης
Ιγκανσον και πηρες Εκονγκ (θεωρώ ισάξιοι αν όχι Αναβάθμιση)
Μπαμπά γιατί είχες μόνο Σοάρες αριστερά. ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ θέσης.
Νταντας και έφερες Τσιγγάνα(πνευμονία, περισσότερο τρέξιμο, καλύτερος στις κάθετες μπαλιές και ποιο δυνατός με dna ΠΑΟΚ/τσαμπούνα) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
ΚουρτίΤς (ανενεργός εφτά περίπου μήνες και μετριοκακος για του τέσσερις μήνες που έπαιξε) να φέρεις Οζντοεφ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Ολιβέιρα μέτριος επιθετικος καλός στρατιώτης να δέχεται ξύλο. Έφερες Σαματα(γκολτζης) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Ελ Καντουρι και Μπίσεσβαρ, (πολύ τραυματίας και βετεράνος σύμφωνα με τα λεγόμενα μας) και προσπαθείς να Φέρει ς Καρασκαλ και ίσως και κάποιον ακόμη. Εάν ερθει παίκτης αξίας Καρασκαλ σίγουρα ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Αουγκούστο(αψυχολογητος και με μεταπτώσεις) και προσπαθείς να φέρεις Μαξίμοβιτς. ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Επίσης ίσως φέρεις και δεύτερο χαφ και μάλλον φεύγει Σβαμπ. Εάν γίνει σίγουρα Αναβάθμιση.
Κράτησες Μπράντον για να μπορέσεις να δώσεις ευκαιρίες στον Τζήμα. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Τζημα.
Οπότε η γκρίνια προς τι αυτήν την φορά? Όλοι πίστευαν ότι ο Οζντοεφ με 500 χιλιάδες δ ν θα δεχόταν η ομάδα του να μας τον δώσει και εγώ ναι εδώ. Σαματα ελεύθερο δεν περιμέναμε και είναι εδώ. Μπαμπά ελεύθερο θα τον έπερναν αλοι και εγώ ναι τελικά εδώ. Εκονγκ ούτε που Υ καταλάβαμε ποτέ ήρθε. Κεντζιορα επίσης. Όλοι βασικότατοι στις εθνικές τους και στις ομάδες τους.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΟ ΜΑΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σταύρωσε του Σαββίδη για το όπλο που είναι σε νόμιμα επάνω του. Αυτήν την στιγμή ΠΑΟΚ , ΛΑΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΥΡ ΚΥΡ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕ Α ΓΡΟΘΙΑ. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΠΑΟΚ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΆΘΕ Σ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μπαίνω δυόμιση μήνες για να διαβάσω για κανέναν στόχο μεταγραφικό και διαβαζω μόνον γκρίνια. Όταν πήγαινες τρένο για β Εθνική πριν έντεκα χρόνια έλεγες να βρεθεί ένας τρελός με λεφτά να μας πάρει. Βρέθηκε λοιπόν ο Ιβάν και για καλή μας τύχη κρατάει τις υποσχέσεις του και ας τρώει τρελό πόλεμο από την εκάστοτε κυβέρνηση και από εμάς τους ίδιους. Πάμε λοιπόν να δούμε πως μίκρυνε ο ΠΑΟΚ μας από τον Ιβάν. Έχουν περάσει πάρα πολύ καλά ονόματα από την ομάδα μας που για διάφορους ο τους δεν έπιασαν ή δεν συνέχισαν. Μπερμπατοφ, Βερνμπλουμ, Χατσεριδι, Τσολάκ και πόσους άλλους. Έφερε άγνωστους και γυρολόγους και μας βγήκαν παικταραδες. Βαρελά, Κρέσπο, Μάτος, Κανιας, Πριγιοβιτς και τα λοιπά.
Πάμε λοιπόν στα φετινά λεγόμενα για ποιοτική αναβάθμιση.
ΕΦΥΓΑΝ
Καργας και πηρες Κεντζιορα (δανεικό) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ θέσης
Ιγκανσον και πηρες Εκονγκ (θεωρώ ισάξιοι αν όχι Αναβάθμιση)
Μπαμπά γιατί είχες μόνο Σοάρες αριστερά. ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ θέσης.
Νταντας και έφερες Τσιγγάνα(πνευμονία, περισσότερο τρέξιμο, καλύτερος στις κάθετες μπαλιές και ποιο δυνατός με dna ΠΑΟΚ/τσαμπούνα) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
ΚουρτίΤς (ανενεργός εφτά περίπου μήνες και μετριοκακος για του τέσσερις μήνες που έπαιξε) να φέρεις Οζντοεφ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Ολιβέιρα μέτριος επιθετικος καλός στρατιώτης να δέχεται ξύλο. Έφερες Σαματα(γκολτζης) ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Ελ Καντουρι και Μπίσεσβαρ, (πολύ τραυματίας και βετεράνος σύμφωνα με τα λεγόμενα μας) και προσπαθείς να Φέρει ς Καρασκαλ και ίσως και κάποιον ακόμη. Εάν ερθει παίκτης αξίας Καρασκαλ σίγουρα ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Αουγκούστο(αψυχολογητος και με μεταπτώσεις) και προσπαθείς να φέρεις Μαξίμοβιτς. ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ
Επίσης ίσως φέρεις και δεύτερο χαφ και μάλλον φεύγει Σβαμπ. Εάν γίνει σίγουρα Αναβάθμιση.
Κράτησες Μπράντον για να μπορέσεις να δώσεις ευκαιρίες στον Τζήμα. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Τζημα.
Οπότε η γκρίνια προς τι αυτήν την φορά? Όλοι πίστευαν ότι ο Οζντοεφ με 500 χιλιάδες δ ν θα δεχόταν η ομάδα του να μας τον δώσει και εγώ ναι εδώ. Σαματα ελεύθερο δεν περιμέναμε και είναι εδώ. Μπαμπά ελεύθερο θα τον έπερναν αλοι και εγώ ναι τελικά εδώ. Εκονγκ ούτε που Υ καταλάβαμε ποτέ ήρθε. Κεντζιορα επίσης. Όλοι βασικότατοι στις εθνικές τους και στις ομάδες τους.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΟ ΜΑΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σταύρωσε του Σαββίδη για το όπλο που είναι σε νόμιμα επάνω του. Αυτήν την στιγμή ΠΑΟΚ , ΛΑΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΚΥΡ ΚΥΡ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕ Α ΓΡΟΘΙΑ. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΠΑΟΚ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΆΘΕ Σ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Οι μεταγραφες καλοκαιριού ηταν το αγαπημενο μου τοπικ εδω και χρονια.Πλεον ειναι τοσο τοξικο που προσπαθω να το αποφευγω οσο περισσοτερο γινεται...
Όχι μόνο δεν το είπε αλλά ο αντιπρόεδρος σε γραπτή δήλωση είπεsoflodoras έγραψε:TheCursed έγραψε:Ναι γενικά μιλάω όταν βγαίνεις μπροστά όπως όφειλε κ καλα έκανε μετα απο μια κακη χρονιά κ λέει ναι έχετε δικιο θα έρθουν 7 παιχτες και θα πάμε καλυτέρα ευλογα περιμένεις ότι θα γίνουν κ σε σωστο χρόνο η ομάδα έπρεπε την πέμπτη να παίζει με καρασκαλ στα εξτρεμ οζντοεφ μαξιμοβιτισ στα χαφ κ σαματα βασικο τυχαια τα ονοματα ετσι βαλε εσυ οποιο θεωρεις 11αδατο. Κατάλαβες τι εννοώ δεν περιμένεις να δεις αν περάσεις στην Ευρώπη για να κάνεις το έχουμε πληρώσει πολλές φορες αυτό με την δομή εχω πρόβλημα όχι με τις προθέσεις αλίμονο αν ακόμα σκεφτόμαστε αν θέλουν η όχι να βάλουν λεφτά τι είμαι 15 χρονο σε καφε.
Ρε φιλε, μιλας για «σωστο χρονο». Ειπε ποτε ο Σαββιδης κατι τετοιο ή το εβγαλες απο το μυαλο σου. Διοτι αν το εβγαλες απο το μυαλο σου, αυτο δυστυχως ειναι τραγικο. Και στα ορια του κακοβουλου φεικ νιουζ. Το ειπε ή οχι;
Είπε βέβαια τέλη Ιουνίου και το εξής. Δεν ξέρω και δεν είναι στο χέρι μου να υποσχεθώ πόσο γρήγορα θα δείτε ολοκληρωμένο τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά είναι υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην κατανόηση του πλάνου
Τέλη Ιουνίου χωρίς να έχει πουλήσει αλλά να δεχτούμε ότι το είχαν υπολογίσει.. Οι προτάσεις που έχουμε επίσημα κάνει με ποσά πάνω από 1,5 εκατομμύριο σε περισσότερους από 3 επιθετικούς και 3 μέσους είναι ακόμη στο τραπέζι, αλλά ποδοσφαιριστές αυτού του κασέ δεν βιάζονται να απαντήσουν θετικά σε ελληνική ομάδα. Ποσά για αγορά σε ομάδες από 2 ως 4 εκατομμύρια ευρώ έχουν γίνει επίσης
Τέλη Ιουνίου είχαν ήδη κάνει προτάσεις, που σημαίνει ότι και δεν είχαν προυπολογισει πιθανά έσοδα από ομίλους και φυσικά ότι θα δοθούν αυτά τα χρήματα ανεξάρτητα από την συμμετοχή σε ομίλους.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί για παίκτη ούτε 2, ούτε 4 εκατομμύρια. Ούτε ΑΝΩ του 1,5 συμβόλαιο.
Αναμένουμε....
Εννοείται πως ακόμα υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί το πλάνο που κοινοποίησαν και να έρθουν οι παίκτες που χρειάζεται για να αναβαθμιστεί ποιοτικά το ρόστερ. Κανείς δεν είπε το αντίθετο.Σουριναμέζος έγραψε:@blackgr4 , @Leonardo10
Οπότε από τις απαντήσεις όντως θεωρείται ότι είμαστε 2 κινήσεις μακριά από την εκπλήρωση των μεταγραφικών δεσμεύσεων. Με έναν μήνα ακόμα μπροστά μας για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και με, ανεξαρτήτως της τελικής κατάληξης, υπαρκτές και επιβεβαιωμένες διαπραγματεύσεις για τον Μαξίμοβιτς. Προσωπικά δεν βλέπω πως η υπάρχουσα κατάσταση είναι τόσο "εκτός πλάνου" όσο υποδηλώνει το ύφος των σχολίων σας.
Συνεπώς έχουμε μια υπόσχεση από τον Γ. Σαββίδη για 6-7 μεταγραφές που θα αναβαθμίσουν την ομάδα ποιοτικά σε σχέση με πέρσι και θα καλύψουν τις όποιες αποχωρήσεις
Και στα πλαίσια αυτά μέχρι τώρα έχουν έρθει
Εκονγκ
Μπαμπά
Σαμάτα
Αζντόεβ
Κεντζιόρα (σαν αντί-Καργας)
5 διεθνείς ποδοσφαιριστές που όλοι τους έχουν παραστάσεις σε επίπεδο υψηλότερο από αυτό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ (Τσάμπιονς Λιγκ, Τοπ 5 πρωταθλήματα)
Επίσης η ομάδα φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαξίμοβιτς (διεθνής Σέρβος, βασικός στην Πριμέρα) και τα ρεπορτάζ λένε ότι θα κινηθούμε και για εξτρέμ χωρίς να έχει βγει κάποιο όνομα σε προχωρημένες επαφές.
Αυτό εγώ το βλέπω σαν εκπλήρωση του πλάνου κατά 75% μέχρι σήμερα. Προφανώς άμα ναυαγήσει του Μαξίμοβιτς και δεν έρθει κάποιος άλλος ή έρθει κάποιος πολύ χαμηλότερου επιπέδου και δεν έρθει και ένας ακόμα μεσοεπιθετικός θα γράψουμε ότι δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις
Βλέποντας όμως τις εξελίξεις που δεν περιμέναμε (πώληση Ντόουγκλας και όχι άμεση αντικατάσταση του) μαζί με όλη την αρδοπληροφόρηση που κυκλοφορεί σχετικά με "δυσκολίες για τον Μαξίμοβιτς" εκεί που ήταν "κλεισμένος", είναι απόλυτα λογικό να δημιουργείται εκνευρισμός και άγχος.
Συγνώμη αλλά η αρδοπληροφορηση δεν μιλάει για δυσκολίες. Μιλάει για απόφαση του Ιβάν να παγώσει την υπόθεση.
Ο καθένας επιλέγει τι να κρατήσει και τι να πιστέψει από αυτά που διαβάζει και ακούει.
Ο καθένας επιλέγει τι να κρατήσει και τι να πιστέψει από αυτά που διαβάζει και ακούει.
Το έχουμε πει πολλές φορές.
Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών ώστε να κρίνουμε συνολικά τόσο την προσπάθεια όσο και το αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε ότι κι αν πούμε, θα εκτεθουμε. Είτε θετικό είτε αρνητικο
Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών ώστε να κρίνουμε συνολικά τόσο την προσπάθεια όσο και το αποτέλεσμα.
εκτος του Μαξιμοβιτς που ειναι ακριβος δεν υπαρχει στον κοσμο αλλος χαφ που να κοστιζει τα μισα λεφτα και να μας κανει?
αν οχι τοτε χρειαζονται απολυση ολοι οι σκαουτερ
αν οχι τοτε χρειαζονται απολυση ολοι οι σκαουτερ
Με μια σημείωση. Στο τέλος γίνεται η συνολική σούμα.rainmaker έγραψε:Το έχουμε πει πολλές φορές.
Ο τρόπος όμως που κινείσαι μπορεί να κριθεί πιο πριν. Το ότι έφυγε χωρίς αντικατάσταση το κορυφαίο σύμφωνα με τον προπονητή χαφ σου 1 εβδομάδα πριν τον αγώνα που ίσως καθορίσει και μεγάλο μέρος της σεζόν σου δεν αλλάζει,είναι γεγονός. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο τέλος θα έχουμε κακό ροστερ η άλλες υπερβολές,αλλά σίγουρα μπορει ο καθένας να έχει μια γνώμη για τον τρόπο λειτουργίας
Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Πάντως 2 παίκτες ΔΕΝ φτάνουν.
ρε παιδιά αυτό το "στο τέλος θα γίνει το ταμείο", αν είναι να το λέμε και όλη τη χρονιά, ώστε να κριτικάρουμε μόνο τον Μάιο
δεν πάει έτσι
η μεταγραφική περίοδος είναι μια δυναμική και εύπλαστη διαδικασία
ναι, είναι επισφαλές να βγάζουμε ολοκληρωμένο συμπέρασμα τώρα, αλλά την μέχρι τώρα πορεία μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε
δυστυχώς, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ και για την τωρινή περίοδο, η ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρισυ
ρισκάρουμε για άλλη μια φορά πολύ με την πρόκριση στην ευρώπη, λες και δεν παίζει καθοριστικό παράγοντα στα οικονομικά και στο στάτους της ΠΑΕ
δεν πάει έτσι
η μεταγραφική περίοδος είναι μια δυναμική και εύπλαστη διαδικασία
ναι, είναι επισφαλές να βγάζουμε ολοκληρωμένο συμπέρασμα τώρα, αλλά την μέχρι τώρα πορεία μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε
δυστυχώς, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ και για την τωρινή περίοδο, η ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρισυ
ρισκάρουμε για άλλη μια φορά πολύ με την πρόκριση στην ευρώπη, λες και δεν παίζει καθοριστικό παράγοντα στα οικονομικά και στο στάτους της ΠΑΕ
Συγγνώμη αλλά όλο το επιχείρημα σου είναι γύρω από τον Μαξίμοβιτς αλλά αν πας σήμερα στην προπόνηση θα δεις τον Βρακα στη θέση του.Σουριναμέζος έγραψε:@kritikos44
Μια ερώτηση, πέρσι η πεντάδα στα χαφ ήταν η εξής:
1. Douglas
2. Dantas
3. Schwab
4. Filipe
5. Kurtic (ανενεργός)
Η φετινή πιθανότατα θα είναι η εξής:
1. Maksimovic
2. Ozdoev
3. Schwab
4. Τσιγγάρας
5. Filipe
Ποια πεντάδα θεωρείς ποιοτικότερη?
Τώρα αν δεν έρθει ο Σέρβος και η εναλλακτική είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου τότε ναι να το συζητήσουμε
Για εμένα τα δεδομένα είναι τα εξής:
Αν ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς και ένα ποιοτικό εξτρέμ πριν ένα μήνα, θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να μπει Ευρώπη. Αν έμπαινε θα έβγαζε τα λεφτά του. Αν όχι θα έμπαινε μέσα 3-4 εκατομμύρια.
Για εμένα εκεί έρχεται ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος.
Δεν τον θέλω να κου φέρνει πανάκριβους παίκτες. Τον θέλω για μαξιλαράκι. Αν ένα στοίχημα δεν αποδώσει φέτος, να βάλει αυτός τα 3-4 εκατομμύρια αντί να θυσιάσουμε άλλες 2-3 χρονιές.
Το να παίρνουμε παίκτες αν μπούμε Ευρώπη το κάναμε και προ Ιβαν.
Με Ιβαν ηλπιζα στο να παίρνουμε παίκτες για να μπούμε Ευρώπη.
Ρευστότητα και μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του από την πρώτη μέρα.
Ούτε τις σπατάλες με Μπερμπάτοφ ούτε τις γυφτιές που γίνονται για 50 και 100 χιλιάρικα.
-
gika έγραψε: Συγγνώμη αλλά όλο το επιχείρημα σου είναι γύρω από τον Μαξίμοβιτς αλλά αν πας σήμερα στην προπόνηση θα δεις τον Βρακα στη θέση του.
Για εμένα τα δεδομένα είναι τα εξής:
Αν ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς και ένα ποιοτικό εξτρέμ πριν ένα μήνα, θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να μπει Ευρώπη. Αν έμπαινε θα έβγαζε τα λεφτά του. Αν όχι θα έμπαινε μέσα 3-4 εκατομμύρια.
Για εμένα εκεί έρχεται ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος.
Δεν τον θέλω να κου φέρνει πανάκριβους παίκτες. Τον θέλω για μαξιλαράκι. Αν ένα στοίχημα δεν αποδώσει φέτος, να βάλει αυτός τα 3-4 εκατομμύρια αντί να θυσιάσουμε άλλες 2-3 χρονιές.
Το να παίρνουμε παίκτες αν μπούμε Ευρώπη το κάναμε και προ Ιβαν.
Με Ιβαν ηλπιζα στο να παίρνουμε παίκτες για να μπούμε Ευρώπη.
Ρευστότητα και μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του από την πρώτη μέρα.
Ούτε τις σπατάλες με Μπερμπάτοφ ούτε τις γυφτιές που γίνονται για 50 και 100 χιλιάρικα.
Εξαιρετικό ποστ.
@ Μακαρά,
αν έρθουν αυτοί που λες, Μαξι κ Καρασκαλ κ δεν φύγει κάνεις βασικός σίγουρα είμαστε ενισχυμένοι.
Απλά μην ξεχνάς ότι ήδη αποδυναμωθηκαμε τα τελευταία χρόνια κ πλεον είμαστε 4οι. Η αναβάθμιση μακάρι να μας οδηγήσει στην πρώτη 2αδα. Αυτός πιστεύω να είναι ο στόχος, η έξοδος στο τσ.λ.
αν έρθουν αυτοί που λες, Μαξι κ Καρασκαλ κ δεν φύγει κάνεις βασικός σίγουρα είμαστε ενισχυμένοι.
Απλά μην ξεχνάς ότι ήδη αποδυναμωθηκαμε τα τελευταία χρόνια κ πλεον είμαστε 4οι. Η αναβάθμιση μακάρι να μας οδηγήσει στην πρώτη 2αδα. Αυτός πιστεύω να είναι ο στόχος, η έξοδος στο τσ.λ.